Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

4 sterren vakantiehuis Natalie

Beieren,Neder-Franken,Rhoen, Beiers Rhoen

Max.  6   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
11% 28.03 tot 01.06.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

84 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
11% Korting 28.03 tot 01.06.2024

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

84 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online



Beschrijving

Onze twee exclusieve 4-sterren vakantiehuizen Natalie, 150 m², en Helene , 140 m², zullen u betoveren met hun helderheid en ruimtelijkheid. De grote woning met het prachtige vrije uitzicht, de perfecte ligging voor wandelingen en activiteiten en de mooie inrichting voldoen aan alle eisen voor een ontspannen vakantie. Bezoek ons op "ferienhaus-hochrhoen(dot)de" en kom meer te weten over ons en ons andere 4-sterren vakantiehuis Helene.
In Haus Natalie is er niet alleen genoeg ruimte voor familie en vrienden in de meer dan 40 m² grote woon- en eetruimte, maar ook een gezellige tegelkachel, die een heel bijzondere warmte ontvouwt. De vloerverwarming op de begane grond zorgt voor aangenaam warme voeten. De ramen van vloer tot plafond overspoelen de woon- en eetkamer met licht. Stap uit op het ruim 35 m² grote zonneterras en laat u verwennen door de zon en het unieke uitzicht. Natuurlijk is ook de nieuwe keuken in dit indrukwekkende vakantiehuis een echt juweeltje. Uitgerust met lichte meubels en nieuwe inbouwapparatuur en veel ruimte, smaakt het eten nog beter. Natuurlijk heeft dit chique vakantiehuis 2 badkamers. Op de begane grond is de badkamer met wastafel, toilet en douche. Op de bovenverdieping is er een badkamer met wastafel, toilet en douche
U zult gemakkelijk een rustgevende slaap vinden in de 3 gezellige slaapkamers met eveneens modern meubilair en comfortabele bedden. U kunt ook genieten van het prachtige uitzicht vanaf het grote balkon op de bovenverdieping. Voor uw auto's zijn er 2 parkeerplaatsen direct bij het huis en nog eens 2 bij de ingang van het pand. Op het grote grasveld voor het huis kunnen uw kinderen zich helemaal uitleven.

Op ongeveer 500 meter afstand is een grote speeltuin met een kabelbaan, glijbanen en schommels, evenals een voetbalveld en een tafeltennistafel. In slechts 5 minuten met de auto is er een groot kinderparadijs met binnenspeeltuin, avonturenspeeltuin, minigolf en avonturenzwembad met waterglijbaan en sauna.

Op onze eigen website () vindt u een actuele bezettingskalender, evenals talrijke andere foto's en plattegronden van onze vakantiewoningen en informatie over uitstapjes en vrijetijdstips in de omgeving. Neem een kijkje!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 5 km

5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 160 km Frankfurt/Main

160 km

Station 25 km Gersfeld

25 km

Snelweg-afrit 40 km Bad Brückenau / Wildflecken

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoningen (2 huizen, Haus Natalie, 150 m², en Haus Helene, 140 m²,) liggen op een groot perceel aan de rand van het dorp. Vanaf het terras heeft u een prachtig vrij uitzicht over het dorp, tot aan de Rother Kuppe.
De weg naar de speeltuin en het voetbalveld loopt dood, u kunt uw kinderen zonder toezicht op de weg laten spelen. (ca. 150 m)
Roth is een klein, rustig dorp met ongeveer 200 inwoners aan de voet van de "Rother Kuppe". Alleen een zijweg leidt door het dorp. Roth behoort tot de gemeente Hausen.

Het Rhön-Park-Hotel met restaurants, een overdekt zwembad, een ruime saunawereld en een uitgebreid recreatieprogramma ligt vlakbij en staat onze gasten ook tegen betaling ter beschikking.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De vermelde prijzen zijn per dag voor 2 personen. Elke extra persoon kost 18,- EUR/dag. Kinderen tot en met 10 jaar kosten 9,- EUR/dag. Snelle WLAN en eerste leveringspakket zijn in de prijs inbegrepen. Borg-300,-Euro
Homepage -
Voor oudejaarsavond klopt de prijscalculator niet!!! Informeer!
De prijs voor de oudejaarsweek (27/28.12.22 tot 3/4.01.23) is een all-inclusive prijs van 1.300,-Euro, onafhankelijk van het aantal personen (tot 6 personen), plus eindschoonmaak, NBK en borg (300,-Euro). Prijscalculator klopt niet!!! Informeer!
Homepage -
Voor korte verblijven vraag naar datum en prijs. Houd er rekening mee dat voor korte verblijven een individuele toeslag kan gelden, afhankelijk van de reisperiode. Speciale aanbiedingen zijn niet geldig voor korte verblijven.
Servicekosten zullen worden toegevoegd aan de borg volgens persoonlijk verbruik
In het hoogseizoen (23.04.22. tot 5.11.22) aankomst en vertrek alleen op zaterdag. Maximale bezetting tot 7 personen.
Eén huisdier kost 35,-Euro per week of verblijf.
Een babybedje en een kinderstoel zijn gratis beschikbaar op aanvraag
Ons vakantiehuis is een rookvrij huis. Contactloos verblijf. Voorpagina-

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bis 42 Tage: kostenlose Stornierung. Vom 42.Tag bis 28.Tag vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises. Vom 27.Tag vor dem vereinbarten Mietbeginn: 100% des Mietpreises. Bei Nichtanreise: 100% des Mietpreises. Bei Aufenthaltsabbruch: 100% des Reisepreises. Findet der Vermieter einen Ersatzmieter, so erhält der Mieter die daraus entstandenen Einnahmen, höchstens jedoch dessen ursprüngliche eigene Urlaubskosten, abzüglich der dem Vermieter entstandenen Kosten. Umbuchungen, soweit möglich, werden kostenfrei vorgenommen. Sollten Bund und/oder Länder Reiseverbote aussprechen, so erhalten Sie selbstverständlich ihren Reisepreis zu 100% erstattet - ohne Abzug von irgendwelchen Gebühren. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittversicherung.

meer informatie:

Een waar kinderparadijs wacht op u en uw kinderen op slechts 5 minuten rijden, direct bij het Rhön-Park-Hotel. Onze gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van alle faciliteiten en aanbiedingen van het hotel. Breng heerlijke uren door met uw kinderen in de indoor speelhal 'Rhön Play', op een avontuurlijke speelplaats, bij het minigolfen of in het avonturenbad met waterglijbaan, kinderbad en sauna. Uw kinderen kunnen deelnemen aan het uitgebreide animatieprogramma met knutsel- en creatieve lessen, ezeltochten, themadagen, kinderdans en nog veel meer, en veel nieuwe vriendjes maken - terwijl u lekker achterover kunt leunen en ontspannen. En zelfs als de zon niet uit de hemel schijnt: tafeltennis, biljart, bowlingbanen, het avonturenbad, het kinderparadijs en vele andere hoogtepunten verdrijven gegarandeerd elke verveling! (De aanbiedingen van het Rhön Park Hotel maken geen deel uit van onze advertentie en zijn afhankelijk van individuele beschikbaarheid. Informeer direct bij het hotel)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Jo R. uit Geleen Nederland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Roth

Het huis is gewoon geweldig met alles erop en eraan. Schuin aan de overkant kun je heerlijk eten en drinken tegen goedkope prijzen.
Je kan in de omgeving prachtig wandelen.
Alleen waren er veel restaurants gesloten.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2020

Marina S. uit Groß Kreutz (Havel)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

Ik heb een geweldige vakantieweek doorgebracht in Haus Natalie met mijn man, onze dochter en twee kleinkinderen. Het maakt indruk met zijn praktische, schone en moderne inrichting en zijn rustige ligging. De kinderen konden zich zelfstandig zonder verkeer door het gebied bewegen en gebruik maken van de grote speeltuin in de buurt. Van hieruit konden we vele excursiebestemmingen en wandelroutes bereiken.
De afspraken met de verhuurders waren altijd vriendelijk en gedienstig.
De familie Lauterbach bedankt de familie Stein uit Brandenburg.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2020

Wenke G. uit Stahnsdorf

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

geweldige zomervakantie

Wij, 2 volwassenen en 2 kinderen brachten onze zomervakantie door in het vakantiehuis Natalie. Een ruim vakantiehuis met veel ruimte op een rustige plek. De speeltuin/sportveld in de directe omgeving was 's avonds het hoogtepunt voor onze kinderen. Een of twee kamers kunnen wel een nieuw likje verf gebruiken en een of twee meubels kunnen worden vervangen. Maar het deed geen afbreuk aan het vakantiegevoel. We voelden ons zeer comfortabel en zouden graag terugkomen. Het landschap is prachtig en nodigt uit tot uitgebreide wandelingen in de omgeving. Veel excursies zijn goed bereikbaar met de auto. Het contact met de verhuurders was zeer goed. Het beste voor jullie, familie Lauterbach.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. K. Lauterbach:

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Ja, Sie haben recht. An ein paar Stellen muß neu gestrichen werden. Im Frühjahr haben wir unsere Häuser von außen komplett neu renoviert und waren daher auf den Außenbereich fokussiert. Nach der Saison im Herbst können wir mit weiteren Modernisierungsarbeiten starten, die während der Saison nicht möglich sind. Geplant sind auf jeden Fall diverse Streicharbeiten. Dabei wollen wir auch die eine odere andere Wand neu und modern akzentuieren.
Was wir uns nicht erklären können, ist Ihr Hinweis, welches Möbelstück ausgetauscht werden sollte. Uns sind keine beschädigten Möbel bekannt. Auch unsere Hausverwalterin hat uns keine Beschädigungen gemeldet. Es wäre daher sehr nett, wenn Sie uns dazu persönlich noch einmal kontaktieren würden.
Vielen Dank.

Juni 2020

B A M M uit Friedrichsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rhön 2020

Helaas konden we onze vakantie in mei niet doorbrengen zoals gepland vanwege Covid-19. Met de vriendelijke en coöperatieve steun van de verhuurders konden we echter een alternatieve datum in juni krijgen
Hartelijk dank!
Het huis was ideaal voor ons verblijf met de drie slaapkamers, de grote woonkamer en het terras met tuin.
We hebben genoten van een zeer leuke en gevarieerde vakantie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2018

Stef K. uit Duiven, die Niederlande

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus Natalie ist empfehlenswert.

Ferienhaus Natalie hat uns sehr gut gefallen. Auch die Umgebung ist sehr schön und bietet viele Möglichkeiten zum wandern und geniessen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Juni 2018

MC-FFM uit frankfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

JUIST! BEIDE HUIZEN VERHUURD

We waren op zoek naar een accommodatie voor twee gezinnen, 6 volwassenen en 3 kinderen. We vonden het hier en werden niet in het minst teleurgesteld.
Door de aangename ligging van de huizen waren we samen - maar toch had iedereen zijn eigen ruimte. De huizen hebben parkeergelegenheid voor de auto's - dus in- en uitladen was gemakkelijk.
Ongecompliceerde verhuur en overdracht,
We hadden veel plezier met excursies in de omgeving.
We gingen onder de indruk weg.
Bedankt.
P.S.: Tot de volgende keer - met fietsen... ;-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2018

Melanie M. uit 64287 Darmstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk verblijf!

We waren erg tevreden en kunnen het vakantiehuis alleen maar aanbevelen. De kinderen waren zowel door de indoor- als de aangrenzende speeltuin buiten goed bezig en wij, de "ouderen", konden heerlijk ontspannen. Graag weer!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

September 2012

H.F. uit Geilenkirchen

4,5
4.5 5 4.5 4.3 4.5

Wanderurlaub in der Rhön

Wer Ruhe und einen günstigen Ausgangspunkt sucht, um die Rhön zu erwandern ist hier richtig aufgehoben. Unweit der Wasserkuppe gelegen (Segelflugmuseum, Gelegenheit zu Rundflügen) findet man nicht nur gut ausgeschilderte Wanderrouten, sondern auch viele Einrichtungen, um kulturelles und historisches dieser Region zu erfahren. Z.B. das Museumsdorf in Fladungen mit restaurierten Bauernhöfen der Region aus dem 17. und 18. Jh.

In Roth selber gibt es die "Rother Brauerei" mit angegliederter Gaststätte und Biergarten, in der man nach langen Wandertagen das gute Rother Bier und regionale Speisen genießen kann.

Die Besitzer der Häuser sind sehr bemüht, dass man sich von Anfang an wohlfühlt. Uns wurde das Ferienhaus "Natalie" in sauberem Zustand übergeben, die Ausstattung des Hauses lässt keine Wünsche offen. Obwohl die Besitzer nicht selber am Ort wohnen, ist ein am Ort lebender Verwalter bei Problemen zur Stelle.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Die Häuser liegen in Roth, einem kleinen Ort im Tal der Streu. Die Häuser liegen an einem Hang des Tales und bieten einen sehr schönen Ausblick auf den Ort.

Recreatiemogelijkheden: Für Wanderer ein Paradies! Auch für Ferien mit Kindern gibt es in der näheren Umgebung viele Möglichkeiten. Freizeitparks, Sommerrodelbahn, Erlebnisbäder etc.

Winkels: Einkaufsmöglichkeiten in Roth selber sind nicht gegeben. In den benachbarten Orten Fladungen, Ostheim etc. sind aber alle bekannten Supermärkte vertreten.


Contactpersoon

Mevr. K. Lauterbach

Mevr. K. Lauterbach

Beste vakantiegangers, wij zijn blij u als gast in onze vakantiehuizen te mogen verwelkomen en wensen u een fijn en ontspannen verblijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Ik ben blij dat ik er voor je ben. Met vriendelijke groet, Ekaterina Lauterbach


Andere accommodaties van Mevr. K. Lauterbach


meer informatie

Objectnummer: 1220

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/1220.htm


«4 sterren vakantiehuis Natalie» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
11% Korting 28.03 tot 01.06.2024

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven