Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Es MIRADOR

Tossa de Mar - Lloret de Mar - Costa Brava - Gerona

Max.  10   gasten
228m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
228m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online



Beschrijving

EEN SUPERLATIEVE VAKANTIE
Uiterst rustige luxe villa en vakantiehuis voor 10 pers. met 8x4 m zoutwater zwembad (geen agressieve chemicaliën, geen rode ogen) en fantastisch zeezicht. 5 slaapkamers, 4 badkamers allen met haardroger, WC met ingebouwde kinderstoel, moderne keuken volledig uitgerust, eetkamer met lichte echt houten tafel voor 10 pers. en grote woonkamer met zwart lederen banken, 81 cm Samsung LCD TV, hi-fi installatie en Deense houtkachel. Gratis WLAN met vast tarief. Leeszaal met extra TV. Alle kamers met plafondventilator. 3 reisbedjes, 3 kinderstoelen. Groot terras bij het zwembad, 5x3 m. Veel tuinmeubilair en ligstoelen bij het zwembad, ook voor kinderen. Verzorgde tuin met oude bomen. Volledig ingerichte kinderspeelplaats achter het huis. Tafelvoetbal en tafeltennis op het dakterras.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 3.5 km

3.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 40 km Girona

40 km

Station 7 km Lloret de Mar

7 km

Snelweg-afrit 40 km Girons-Süd

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Sta. Maria de Llorell, slechts 100 km na de Fransen neemt u de snelweg afslag nr. 7 "Girona-Zuid" en rijdt u vervolgens in de richting van "". Op deze snelweg neemt u na ongeveer 17 km de afslag "Tossa de Mar". Na nog eens 19 km brengt een goede maar bochtige weg u door een bos naar het mooie stadje Tossa de Mar met zijn zeer goed bewaard gebleven kasteelcomplex. Daar rijdt u in de richting van Lloret de Mar. Na ongeveer 3 1/2 km, direct na de camping "Cale Llevado", vindt u Sta. Maria de Llorell op een heuvel die afloopt naar zee. In dit bewaakte vakantieoord, ingebed tussen pijnbomen en oude kurkeiken, is Es MIRADOR, uw vakantiebestemming, gebouwd op het hoogste punt met een fantastisch uitzicht rondom en op zee.
Het vakantiedorp "Santa Maria de Llorell" werd eind jaren 60 opgericht door een Duits bedrijf. De huisjes, genesteld op de heuvel tussen pijnbomen en oude kurkeiken, profiteren van de wind van de uitlopers van de Pyreneeën, die zelfs op het hoogtepunt van de zomer voor aangename nachttemperaturen zorgt. Het terrein is bewaakt en beveiligd met een slagboom. Omdat alleen auto's met stickers worden toegelaten, is het onberispelijk onderhouden privéstrand tussen de rotsen nooit overvol. Waterskiën, windsurfen en zeilen zijn mogelijk buiten de beveiligde zwemzone, en snorkelfreaks kunnen hun hart ophalen tussen de rotsen en de eilanden voor de kust. Het strandrestaurant biedt redelijk geprijsde menu's en koud bier.
Er is ook een supermarkt en 4 tennisbanen bij de ingang van het resort. U hebt geluk als u in Santa Maria een accommodatie vindt op het hoogtepunt van de zomer, want deze badplaats is een van de meest geliefde aan de Costa de Santa Maria, onmiddellijk gevolgd door de mooiste camping (volgens de campinggids) ver weg. De gasten van Santa Maria hebben ook toegang tot de dagelijkse activiteiten, de animatie- en sportfaciliteiten, het zwembad en de disco. Zelfs een huisarts heeft er tijdens de zomermaanden zijn praktijk gevestigd. En als u iets niet kunt vinden in de supermarkt in Sta. Maria, of als deze al gesloten is, is er een goed gesorteerde supermarkt op de camping.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Honden zijn onder bepaalde omstandigheden toegestaan. Gelieve te informeren!

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

De huurprijs is exclusief: Beddengoed en handdoeken.
Beddengoed en handdoeken kunnen op aanvraag gehuurd worden voor € 15,-- per persoon.
Een borgsom van € 500,-- wordt teruggestort op uw rekening indien de woning in goede orde wordt achtergelaten (geen schade aan de woning of inventaris). Gedetailleerde informatie vindt u op onze website onder ""


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2020

Schnarbach N. uit Jüchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie in Es Mirador

We hadden een heerlijke vakantie in Es MIRDOR in juli 2020. We verbleven in het huis met 4 volwassenen en 5 kinderen (1,3,4, 9 en 12 jaar) en het was gewoon geweldig. De kamerindeling is zeer goed doordacht, want je kunt heel goed met twee gezinnen in dit huis leven en toch voldoende "vrijheid"/privacy hebben. Bij ons had elk gezin een verdieping. Onze drie kinderen bij ons boven (3 kamers met tweepersoonsbedden en elk met zeer goede matrassen) en elke kamer had een badkamer. De mooiste en grootste kamer met kingsize bed heeft ook de meest comfortabele badkamer met grote douche en groot bad, dat ook goed gebruikt werd om de kleintjes in één keer in bad te doen na een geweldige zwembad- of/en stranddag. Mijn zus en haar gezin gebruiken de 2 slaapkamers beneden (waarvan één ook een grote badkamer heeft). Er zijn permanent geïnstalleerde kindertoiletbrillen (om op te klappen) op de toiletten. Ik benadruk dit omdat alle gezinnen met kleinere kinderen weten dat dit het dagelijks leven zoveel gemakkelijker maakt. Dit laat zien hoe goed de familie Leidinger is uitgerust voor gezinnen en kinderen. De keuken is ook zeer goed uitgerust. Er ontbrak werkelijk niets. Servies, bestek, glazen in alle varianten (drink-, wijn-, bier-, schnapsglazen, enz.) zijn voldoende aanwezig. De koffie uit de volautomaat smaakt erg goed, 2 broodroosters en het tosti-apparaat werden ook graag door ons gebruikt. De wasmachine en droger werden ook goed gebruikt en maakten veel werk thuis gemakkelijker, vooral voor mij, want de meeste was kwam gewassen thuis. Omdat we dit jaar de coronapandemie moesten bestrijden, brachten we de meeste tijd door in en rond het huis. Het zwembad, de speeltuin bij het huis en de goed onderhouden tuin maakten het voor ons heel gemakkelijk om het huis niet te hoeven verlaten. Alles is onberispelijk onderhouden (de tuinman en zwembadjongen komen eens per week). Natuurlijk gingen we ook naar het strand. Het huis ve

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2016

Lindsey G. uit Montreux, Switzerland

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Fantastische gezinsvakantie in een prachtige, goed uitgeruste villa

We deelden deze prachtige moderne villa met een andere familie en we hadden allemaal de beste gezinsvakantie samen, erg blije kinderen en blije ouders! Het was zo succesvol dat we opnieuw hebben geboekt. De indeling van de villa leent zich goed voor twee families, aangezien er twee gebieden zijn. Beneden zijn er twee tweepersoonsslaapkamers met grote badkamer en een extra slaapbank in de bibliotheek. Boven zijn er nog eens drie slaapkamers en drie badkamers ensuite. Er zijn ventilatoren die goed werkten omdat het warm was toen we er waren en de bedden zijn zeer comfortabel. Er is een goed uitgeruste woonkamer met tafelvoetbal, tv, en een fantastisch dakterras met prachtig uitzicht en een tafeltennistafel. Veel verschillende zonnebadenplekken. Buiten is het een paradijs voor kinderen met zwembad, klimrek en veel andere geweldige extra's. We zagen onze kinderen nauwelijks omdat ze zo gelukkig buiten aan het spelen waren. Het strand is prachtig met een goed café, op loopafstand, bergopwaarts naar huis toe, maar te doen, maar er zijn parkeerplaatsen beschikbaar dus we reden. De villa heeft een uitstekende standaard en we voelden ons hier veel meer thuis dan in andere vakantievilla's. Tossa del Mar ligt op korte rijafstand en het is een prachtige stad, met kinderkopjesstraten en goede restaurants, perfect voor de avonden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Wolfgang W. uit Hude, Deutschland

4,9
5 5 5 4.5

Absolut empfehlenswert !!!

Wir haben dieses wunderbare Haus mit 10 Personen (drei Generationen) für 14 Tage angemietet. Das Haus ist gut durchdacht, die Aufteilung der Räume sehr gelungen. Alle Zimmer verfügen über ein eigenes Bad, elektrische Jalousien und einem Ventilator. Wünschenswert wäre vielleicht noch ein Insektenschutz.

Der saubere Swimmingpool lässt keine Wünsche offen, eine regelmäßige Pflege und Kontrolle wurde mehrfach in unserer Urlaubszeit durchgeführt. Auch die Größe von 8 x 4 Metern ist auf
jeden Fall ausreichend.

Da das Haus auf dem Berg liegt ( mit schöner Sicht auf das Meer ), benötigt man zum Strand auf jeden Fall ein Auto, besonders mit Kindern. Darauf waren wir allerdings eingestellt.

Die Kommunikation mit dem Vermieter verlief tadellos, Anfragen wurden sofort zuverlässig beantwortet. Die ganze Abwicklung war sehr seriös. So wünscht man sich das als Mieter. Auch hier gibt es fünf Sterne.

Die Betreuung vor Ort war ebenfalls nicht zu beanstanden.

Für uns war es ein wunderschöner Urlaub, das Haus kann von uns allen auf jeden Fall empfohlen werden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2015

Christine K. uit Zürich

5,0
5 5 5 5

Perfekte Erholung

Wir haben eine super Woche hinter uns und können das Es Mirador nur empfehlen!
Das Haus ist grosszügig und lässt nichts zu wünschen übrig, perfekt nicht nur mit kleinen Kindern sondern in unserem Fall auch mit mehreren Jugendlichen. Der eher kleine aber sehr schöne Strand ist zu Fuss zwar etwas weit weg, doch auch in der Hochsaison findet man Parkplätze. Und der Pool im eigenen Garten ist ohnehin verlockend... Die Organisation hat auch bestens geklappt, man fühlt sich sehr gut aufgehoben.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2013

Huber uit Gelsenkirchen

4,5
4.3 4.5 4.5 4.5 4.5

Urlaub Spanien Aug. - Sept 2013 / Tossa de mar

Ein tolles Haus, alles was man sich im Urlaub wünscht..

Fantastischer Ausblick auf's Mittelmeer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Omgeving van de accommodatie: Eine Wirklich tolle Umgebung, hoch auf dem Berge...!Es ist ruhig und absolut erholsam.Das ganze Areal ist bewacht..!

Recreatiemogelijkheden: Zum Strand geht's Berg ab..ca 750m. das heißt man muß auch wieder Berg hoch. Mit dem Auto kein Problem. Parkplätze vorhanden

Winkels: Ein kleiner Supermarket hat alles was man so braucht. Oder zum Supermarkt nach Tossa, ca 2,5 km. DIA Markt ist klasse.


Contactpersoon

Dhr. K. Leidinger

Dhr. K. Leidinger

Wij bezochten Sta. Maria voor het eerst in 1985. Omdat het ons zo goed beviel in deze fantastische badplaats en onze kinderen ontelbare vriendschappen sloten die tot op de dag van vandaag voortduren, keerden wij elk jaar terug en kochten 9 jaar later een klein huisje van 70 m2. Ons gezin groeide, waardoor we onze Es MIRADOR lieten bouwen. Wij hopen dat ook u net zo van uw vakantie zult genieten als wij sinds 2007 en stellen de villa graag tot uw beschikking.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 14188

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/14188.htm


«Es MIRADOR» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven