Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

FINCA LA PAZ

Spanje Canarische Eilanden La Palma Puntagorda

Max.  4   gasten
95m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
95m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Beschrijving

Finca La Paz.
Vakantiehuis tussen bergen en zee. Uitvalsbasis voor activiteit en ontspanning. In het zonnige westen van het eiland, boven het stadje Puntagorda, ligt onze prachtige Finca La Paz. Gebouwd rond 1910 op een hoogte van ongeveer 850 m, hebben we het huis zorgvuldig gerenoveerd met aandacht voor detail en een badkamer en een slaapkamer toegevoegd.

Vanaf het terras en de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de zee, de gemeente Puntagorda en de fascinerende zonsondergangen. Het vakantiehuis ligt op een perceel van 2800 m² met pijn-, amandel- en vijgenbomen in een rustige en mooie omgeving. U kunt ontspannen in de schaduw onder de amandelbomen op de tuinstoelen of genieten van de zon op het gazon.

Liefdevol ingericht, wacht u een gecultiveerde woonsfeer op meer dan 95 vierkante meter woonoppervlak. Een ruime woonkamer en een mooie eethoek met de typische open Canarische dakconstructie geven het huis een bijzondere charme.

De finca is uitgerust met Internet Wlan, Duitse SAT TV en radio. Een hifi-stereo-installatie met vijf DVD/CD/MP3-spelers is beschikbaar om naar muziek te luisteren. De keuken met zijn traditionele gebogen houten balken en het mooie werkblad zal u verleiden tot koken. Uitgerust met een keramische kookplaat en een elektrische convectieoven kunt u koken of bakken wat uw hartje begeert. Koelkast, vaatwasser, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en blender zijn aanwezig, evenals potten, bestek en serviesgoed voor maximaal 8 personen.

Twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met eenpersoonsbedden, bieden maximaal 4 personen een comfortabele vakantie. Bovendien is een van de slaapkamers uitgerust met een kleine zithoek, zodat er de mogelijkheid is om te ontspannen en te lezen. Een kleine cd-speler is hier ook beschikbaar.

De ruime badkamer met prachtige tegels is een echte wellness-oase. Ingericht met een bad en een aparte douche, biedt het u echt plezier. Een wasmachine en wasdroger zijn ook beschikbaar. Het huis is uitgerust met centrale verwarming op gas. Het sanitair water wordt verwarmd door een zonnesysteem. Er is ook een houtkachel in het woongedeelte, die voor gezellige warmte zorgt.

Twee mooie terrassen en een windbeschutte binnenplaats nodigen u uit om van de zon te genieten. Parasol en tuinmeubelen behoren ook tot de uitrusting van het huis. De dichtstbijzijnde wandelingen beginnen direct bij het huis, bijvoorbeeld naar de Roque de los Muchachos, het hoogste punt van het eiland met zijn observatoria. De omliggende stranden zijn met de auto binnen 20 tot 45 minuten te bereiken. Puntagorda met zijn winkels, diverse restaurants, een buitenzwembad en een bank ligt op slechts 5 minuten afstand. 300 meter boven het huis komt u bij het spaarzame dennenbos, dat u te voet in 10 minuten kunt bereiken. Van daaruit vertrekken andere wandelroutes, bijvoorbeeld naar de archeologische vindplaatsen van La Zarza of door de Gran Barranco de Izcagua naar Las Tricias en verder naar El Castillo.
Licentie- of registratienummer: 2017/3353

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Santa Cruz de La Palma SPC

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Finca La Paz.
Vakantie op zonnige hoogte. Rustig gelegen met een fantastisch uitzicht op zee. Beleef een individuele vakantie die u rust en ontspanning brengt.

Als u de typische sfeer van het land waardeert en wilt ontspannen in een ongerepte omgeving, dan bent u in onze finca aan het juiste adres. Midden in de natuur kunt u nieuwe energie opdoen en kennismaken met de plaatselijke bevolking en hun cultuur en levenswijze.

Het vakantiehuis ligt op een terrein van 2800 m² met pijn-, amandel- en vijgenbomen in een rustige, mooie omgeving. U kunt ontspannen in de schaduw onder de amandelbomen op de tuinstoelen of genieten van de zon op het gazon.

De dichtstbijzijnde wandelingen beginnen direct bij het huis, bijvoorbeeld naar de Roque de los Muchachos, het hoogste punt van het eiland met zijn observatoria. De omliggende stranden zijn met de auto binnen 20 tot 45 minuten te bereiken. Puntagorda met zijn winkels, diverse restaurants, een buitenzwembad en een bank ligt op slechts 5 minuten afstand. 300 meter boven het huis komt u bij het spaarzame dennenbos, dat u te voet in 10 minuten kunt bereiken. Van daaruit vertrekken andere wandelroutes, bijvoorbeeld naar de archeologische vindplaatsen van La Zarza of via de Gran Barranco de Izcagua en de tuinen van de Hesperiden naar de grotten van Burracas.

De gemeente Puntagorda. Pittoreske dorpsidylle tussen amandelbomen en dennenbossen.
De zonovergoten gemeente Puntagorda ligt in het noordwesten van La Palma en is genesteld in een groene, lieflijke omgeving. Het is een van de mooiste plaatsen van het eiland, met zijn kleine witte huisjes omgeven door drakenboomgaarden, amandelbomen en prachtige Canarische pijnboombossen.

Afhankelijk van het seizoen golft er een golf van bloesem en kleuren door de natuur rond het dorp, die steeds nieuwe uitzichten op de omgeving oproept. Kunstenaars, ambachtslieden en schilders worden ook aangetrokken door het licht en het prachtige gevarieerde landschap rond Puntagorda.

De meeste inwoners werken in de landbouw, aangezien de grond hier zeer vruchtbaar is. De producten worden wekelijks verkocht op de boerenmarkt in de overdekte markt van Puntagorda. Eens per jaar vindt tussen eind januari en begin februari het beroemde amandelbloesemfestival plaats, waar bezoekers uit alle delen van het eiland feestvieren en tot in de vroege ochtend op lokale muziek dansen. Bij de haven van het dorp is een klein natuurlijk zwembad dat uitnodigt tot een duik in zee.

Hier tikken de klokken nog wat rustiger dan in andere gebieden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onderstaande huurprijs heeft betrekking op een bezetting van 1 persoon inclusief alle bijkomende kosten

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Prijzen:

De huurprijs per dag voor het complete huis is afhankelijk van het aantal personen.

De huurprijs voor 1 persoon per dag is 50,- Euro.
Plus een eenmalige eindschoonmaak van 75,- Euro ter plaatse contant te betalen.

De huurprijs voor 2 personen per dag is 60,- Euro.
Plus een eenmalige eindschoonmaak van 75,- Euro ter plaatse contant te betalen.

De huurprijs voor 3 personen per dag is 70,- Euro.
Plus een eenmalige eindschoonmaak van 75,- Euro ter plaatse contant te betalen.

De huurprijs voor 4 personen per dag is 80,- Euro.
Plus een eenmalige eindschoonmaak van 75,- Euro ter plaatse contant te betalen.

De minimale huurperiode van de vakantiewoning is 5 dagen

Diensten: In de huurprijs zijn de volgende diensten inbegrepen:Verbruik van elektriciteit, water en gas
Beddengoed en handdoeken Tuinmeubilair (tafel, stoelen, ligstoelen) voor 4 personen.
Ontvangst en briefing door onze Duitse huismanager ter plaatse.
Op de dag van aankomst is het huis beschikbaar vanaf 14:00 uur en op de dag van vertrek moet de finca om 10:00 uur weer vrij zijn. Andere aankomst- en vertrektijden kunnen individueel geregeld worden als er geen andere bezetting is op de aankomst- of vertrekdag.
De reistijd naar het vliegveld met een huurauto is ongeveer 1,5 uur.

De huurauto is niet bij de huurprijs inbegrepen. Wij helpen u graag bij het boeken van een Duits autoverhuurbedrijf ter plaatse.
Betaling: Een aanbetaling van 20% van de totale prijs is verschuldigd bij het afsluiten van het contract, te betalen binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur.
Het saldo moet uiterlijk 14 dagen voor het begin van de huurperiode worden betaald.
Voor boekingen op korte termijn kan de betaling ook rechtstreeks aan onze beheerder ter plaatse worden overgemaakt.
Annulering:

In geval van annulering van het huurcontract worden de volgende annuleringsbetalingen overeengekomen:

tot 46 dagen voor aanvang van de huurperiode 20% van de totale prijs.
vanaf 45 dagen voor aanvang van de huurperiode 50% van de totale prijs.
vanaf 30 dagen voor aanvang van de huurperiode 80% van de totale prijs.

Annulerings-, ziektekosten-, aansprakelijkheids- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen in de huurprijs.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2021

Eleonore K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Het huis is in zeer goede staat, liefdevol ingericht en heeft alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven.
Aangezien we er in de koelere maanden waren, hadden we zowel een goed werkende centrale verwarming als een open haard met voldoende hout.
Mijn man en ik voelden ons zeer comfortabel in en om het huis.
En als we vragen hadden, stonden er 2 heel aardige mensen aan onze zijde om alles te regelen.
Het prachtige uitzicht en het klimaat waren een balsem

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2021

Guido K. uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige finca

Een prachtige finca op een zeer mooie locatie - een beetje afgelegen van het dorp, maar dicht genoeg bij alles. Nutsbedrijven geen enkel probleem. Het huis is zeer ruim en perfect ingericht. Als u van koken houdt, vindt u een goed uitgeruste keuken en een rijke kruidentuin. Naast de twee kleinere terrassen en het grote terras zijn er ook mooie rustige hoekjes te vinden onder amandel- en fruitbomen en boven de wijnranken in de tuin, die achter de finca vrij steil omhoog loopt en ook een idyllisch barranco'tje in gaat. Ik was er in de zomer; overdag was het heet en 's avonds en 's nachts (als het geen Calima is) aangenaam koel. Je kunt meteen alle kanten op lopen, de bussen brengen je terug. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Mei 2019

Michael S. uit 73447 Oberkochen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Drie weken van pure ontspanning

Ik had het genoegen om drie weken door te brengen in Finca La Paz! Dit was mijn negende vakantie op La Palma maar mijn eerste in een finca en het verschil met het hotel is als dag en nacht! Ik was ongestoord en had mijn eigen wasmachine en keuken! Verschillende terrassen laten me baden in de zon. Voor mij was de locatie ideaal. Binnen 50 minuten kon ik naar de sterren kijken of baden in het licht van onze thuisster in Tazacorte! Het enige negatieve: ik moest na drie weken terug naar Duitsland!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Maart 2018

Rolf uit 63667 Nidda

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Langdurig verblijf

Prachtig gelegen finca; geweldig uitzicht; goed uitgerust met ruime badkamer; alle informatie over het huis goed uitgelegd in infomap; ideale locatie voor wandelingen in de regio. Al met al een geweldig verblijf!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

November 2017

Peter M. uit 53229 Bonn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super rustige finca

Het huis is volledig vrijstaand en 's nachts hoor je alleen het geluid van de wind, als die waait. Er zijn 3 terrassen, waarvan 2 met uitzicht op zee.

Er is slechts één directe buur, lokale bevolking, absoluut rustig.

Fantastische locatie, 250 meter naar een supermooi dennenbos, een droom

Huis is TOP uitgerust en super schoon met alles wat je nodig hebt om te leven, graad 1 of 5 sterren

Bedden zeer comfortabel, matrassen geweldig, had, na lange tijd, geen rugproblemen.

De enorme badkamer met douche en bad is gewoon geweldig

We reizen veel en kunnen zeggen dat dit het beste huis is dat we ooit hebben gehuurd, 1000 dankzij de heer Koltz

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op, mijn e-mailadres is: p020859@web.de

Aanbevolen voor: Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. A. Klotz

Dhr. A. Klotz

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 14342

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/14342.htm


«FINCA LA PAZ » krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven