Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Le Hameau des Greens

Provence - Côte d'Azur, Sainte-Maxime aan de baai van Saint-Tropez

Max.  3   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Op de heuvels van Sainte-Maxime, in de exclusieve villawijk "Le Domaine du Golf", ligt de residentie "Le Hameau des Greens" direct aan de golfbaan. De huizen, ingericht in Provençaalse stijl in de vorm van een dorp, gaan met hun mediterrane architectuur harmonieus op in de omgeving. Het driekamerappartement, van binnen en van buiten volledig gerenoveerd, heeft een totale oppervlakte van 80 m² (incl. 20 m² loggia) en bevindt zich op de eerste (laatste) verdieping. De zuidwestelijke oriëntatie garandeert een ideale blootstelling aan de zon. Het biedt het comfort en de faciliteiten die in deze categorie worden verwacht.
Het is een prachtige vakantiewoning met een fantastisch uitzicht op de baai van Saint-Tropez. Mooi zwembad met zonneterras en ligstoelen. Mogelijkheid om uw auto veilig bij de flat te parkeren. De residentie is beveiligd dankzij een poort en de aanwezigheid van een conciërge. Voor golfers ligt het clubhuis in de directe omgeving.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 80 km Nizza

80 km

Station 18 km Saint-Raphael

18 km

Snelweg-afrit 25 km Le Muy

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit is een rustige en ontspannende plek, ver weg van het massatoerisme. De flat ligt midden in het groen, omgeven door de betoverend mooie golfbaan van Sainte-Maxime met het mooiste panoramische uitzicht op de greens en de baai van Saint-Tropez. Als u van wandelen houdt, loop dan gewoon door de wijk en geniet van de luxe villa's en het adembenemende uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee. Gewoonweg magisch! Wie liever een espresso drinkt op het terras van een restaurant kan dat doen bij "St-Andrews" in het Golf Club House. Sainte-Maxime, badplaats van de Côte d'Azur, strekt zich uit over 11 km langs de Middellandse Zee, tussen Saint-Tropez en Cannes. Het klimaat is ideaal: veel zon (300 dagen per jaar), milde temperaturen in de winter (12° tot 19°), warm en winderig in de zomer. Naast de zandstranden vindt u in Sainte-Maxime de traditionele Provence: een dorp met zijn oude huizen, een typische markt, een doolhof van smalle straatjes met talrijke winkels en restaurants. Het is gewoon een "must" om op het terras van het Café de France te zitten en het bruisende leven gade te slaan!
Sainte-Maxime is een van de mooiste plaatsen aan de Côte d'Azur en sinds 2019 een van de 10 beste reisbestemmingen van Europa (European Best Destinations 2019 zie logo rechts).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 500
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

incl. extra kosten voor elektriciteit, water en verwarming. Beddengoed en handdoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Beddengoed kan gehuurd worden tegen een toeslag van 15 euro (groot bed) of 10 euro (eenpersoonsbed). Toeristenbelasting: 2,16 euro/dag/persoon (tot 18 jaar gratis).
Verhuur voor een maximale bezetting van 3 personen alleen per week van zaterdag tot zaterdag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ein Mietvertrag wird Ihnen per Email zugeschickt. Bei Rücktritt von dem Vertrag ist der entstandene Schaden voll zu ersetzen. Sollte es gelingen, das Mietobjekt anderweitig zu vermieten, wird die Miete anteilig erstattet. Reist der Mieter vor dem vertraglichen Mietende ab, aus Gründen, die vom Vermieter nicht zu vertreten sind, so steht dem Vermieter die gesamte Mietsumme zu. Sollte die Grenze zum Zeitpunkt Ihrer Buchung geschlossen sein, oder ein Lockdown in Südfrankreich Ihr Kommen verhindern, wird Ihre Anzahlung erstattet. Der Vermieter empfiehlt den Abschluss einer Reiseausfallversicherung, die Sie in Ihrem nächsten Reisebüro erhalten, oder per Internet abschließen können.

meer informatie:

De golfbaan:
De betoverend mooie golfbaan van Sainte-Maxime ligt midden in het groen met het mooiste panoramische uitzicht op de zee en het Maures-gebergte. De heuvelachtige 18-holes baan (par 71 op 6155 m) strekt zich uit over 65 hectare. De driving range met 22 boxen, waarvan 4 overdekt, de chipping green, de putting green en de deskundige begeleiding van Mark Wallace (Mark Wallace Golf Academy) zullen alle golfers in vervoering brengen. Dankzij het ideale klimaat kan het hele jaar door golf worden gespeeld.

SAINT-TROPEZ:
Saint-Tropez, sinds de jaren zestig Mekka van het Dolce Vita aan de Côte d'Azur, tegenwoordig tweede thuis van miljonairs en playboys, is de beroemdste stad van Frankrijk met wereldfaam. Tot op de dag van vandaag is het elke zomer in het nieuws wanneer sterren champagnefeesten geven op het strand van Tahiti. Saint-Tropez wordt nog steeds beschouwd als de ontmoetingsplaats van de internationale jetset wanneer de rijken zich verzamelen in de veelgeprezen jachthaven. En toch bezit Saint-Tropez voor Francoise Sagan een onverwoestbare schoonheid: "Saint-Tropez is een stad, een dorp dat een mijmering teweegbrengt, een zachte of minder zachte waanzin, in ieder geval iets wat volgens de unanieme mening van de fans geen enkele andere plaats ter wereld kan teweegbrengen."

Amerikanen stemmen Saint-Tropez als hun favoriete bestemming!

De Amerikaanse krant USA Today zocht in een internetenquête naar de meest romantische reisbestemming ter wereld. Het resultaat: Saint-Tropez kreeg de meeste "likes" van de 20 door de redactie voorgestelde plaatsen ter wereld. Bora Bora (Frans Polynesië) en Kauai (Hawaï) kwamen op de tweede en derde plaats.
Bron: Riviera Zeitung


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. P. Sindezingue

Dhr. P. Sindezingue

Wij zijn een Duits-Frans echtpaar. We brengen al meer dan 25 jaar een deel van ons leven door in Sainte-Maxime. Deze flat is onze verblijfplaats in Frankrijk. De ligging is een van de mooiste aan de hele Côte d'Azur. Aangezien wij ook vele weken per jaar in dit appartement doorbrengen, wilden we het inrichten naar onze behoeften en smaak met een complete, comfortabele en zeer individuele inrichting. Als vakantiehuis is het een uniek juweeltje. De commentaren van onze gasten in het gastenboek op onze homepage spreken voor zich


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 14909

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/14909.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven