Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis - Aan de oever van het meer -

Mecklenburg-Vorpommern, Mecklenburgs Merengebied, Müritz, Waren

Max.  4   gasten
64m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
64m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

209 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

209 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online



Beschrijving

Het mooie nieuwe vakantiehuis met twee zonnige vakantiewoningen ligt aan de binnenplaatskant in absolute rust. In de gecombineerde woon- en slaapkamer van het appartement op de begane grond staat een uittrekbare slaapbank met salontafel, satelliet-tv, leeslamp en een eettafel voor 6 personen. Vanaf hier heeft u toegang tot het grote terras op het zuiden. De keuken met eettafel voor 2 personen is volledig uitgerust. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met nachtkastjes en een grote kledingkast. De badkamer is uitgerust met douche, toilet, wastafel en handdoekdroger.

De grote woonkeuken op de eerste verdieping heeft een slaapbank met salontafel, satelliet-tv, leeslamp, een grote eettafel en een kitchenette. Vanuit de keuken is er toegang tot het grote balkon op het zuiden. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met nachtkastjes, een uittrekbare slaapbank en een grote kledingkast. De badkamer is uitgerust met douche, WC, wastafel en handdoekdroger.

Buiten hebben de appartementen een tuin met ligweide, barbecue en tuinmeubilair. Fietsenstalling is beschikbaar, evenals een parkeerplaats per appartement.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 80 km Rostock - Laage

80 km

Station 2 km Waren (Müritz)

2 km

Snelweg-afrit 25 km Waren/Müritz

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Centrale maar rustige ligging met tuin, barbecueplaats, ligweide, wandelen, vissen, recreatie, fietsen, wandelen, varen, meer, senioren, tuinmeubelen, kinderspeelplaats in de tuin. 3 minuten naar het badstrand, de jachthaven en de oude stad met restaurants, cafés, bootverhuur, passagiersbootdienst, viswinkel en kleine winkels. Vanuit de haven loopt u rechtstreeks naar de promenade in het centrum. U vindt er liefdevol gerestaureerde vakwerkhuizen, historische gebouwen en interessante winkeltjes. Aan de rand van de stad begint het Nationaal Park Müritz, met 318 km² het grootste nationale park van Duitsland. Natuurliefhebbers zullen vooral de ongerepte natuur waarin Waren-Müritz is ingebed waarderen. Kom ons bezoeken in Waren an der Müritz. In de Müritz en omgeving kunt u nog puur natuur beleven. Vooral in het Nationaal Park Müritz / Mecklenburgs Merengebied. Fietsen, waterwandelen, wandelen en nog veel meer. U vindt gezellige cafés en restaurants aan de stadshaven van Waren en in het oude centrum van Waren met zijn vele gerestaureerde vakwerkhuizen. Müritz Museum met groot aquarium, bizonverblijf in Jabel, apenbos bij Malchow. 1 uur met de auto of trein naar de Oostzee, 2 uur met de auto of trein naar Berlijn.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn voor 2 personen
Extra bed 15 Euro/nacht per persoon
Toeristenbelasting: november - maart per persoon vanaf 16 jaar 1,50 Euro/nacht
Toeristenbelasting: april - oktober per persoon vanaf 16 jaar 2,00 Euro/nacht

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Die Mietbedingungen bekommen Sie von uns mit der Buchungsbestätigung zugesandt und Sie finden sie auch auf unserer Home-Page.

meer informatie:

Waren vandaag: met schone lucht en kristalhelder water, een paradijs voor vissers, zeilers, surfers en recreanten van alle soorten. Omgeven door bloeiende weiden en uitgestrekte bossen biedt de prachtige idylle zich aan voor fietsers, wandelaars en ruiters.
De Müritz, het grootste binnenmeer van Duitsland, fascineert al tientallen jaren gasten van heinde en verre. Met de slogan "Zwemmen, wandelen, watersporten - nergens mooier dan in Waren" maakte de VVV al in 1920 vakantiegangers het hof en promootte het schone en gastvrije stadje aan de Müritz. Aan de haven van Waren kunt u de mediterrane flair van de metropool Müritz ervaren. Vanaf de toren van de Mariakerk kunt u genieten van een onvergelijkbaar panorama over het gerestaureerde stadhuis en de stadshaven met zijn gerenoveerde pakhuizen tot aan de villastraten van de stad ligt het Nationaal Park Müritz. De grotendeels intacte habitat staat bekend om zijn zee- en visarenden en om de duizenden kraanvogels die hier in het voor- en najaar rusten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Katharina W. uit Versmold

4,8
5 5 5 4.5 4.5
Toon Duits

Zeer mooie flat op een goede locatie met zeer aardige verhuurders.

De flat bij de familie Blasius is ons zeer goed bevallen, we hadden de flat met het terras naast de mooie tuin, dankzij het goede weer konden we er vaker gebruik van maken. De flat is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt voor de tijd. Het is zeer centraal gelegen aan de oever van het meer en in een paar minuten bent u bij de haven, bij diverse restaurants en in de mooie stad.
Het enige wat gezegd kon worden was dat het internet er af en toe uit lag, maar je bent op vakantie,
Hartelijk dank lieve familie Blasius, we komen graag nog eens terug

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Dirk K. uit Langlingen

4,8
4 5 5 5 5

Schönen Urlaub verbracht

Wie hatten einen schönen Urlaub mit netten Vermietern. Das Wlan ist zwar nicht so toll aber es ist auch nicht zwingend notwendig. Die Wohnung war sehr sauber und nett eingerichtet. Die Lage der Wohnung ist super.

Augustus 2020

Ferdinand B. uit Miterteich

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar

Wir sind immer im August seit 2008 bei Familie Blasius untergebracht. Als Familie, mit Freunden und auch manchmal, während Nebensaison kurzfristig dort. Es hat noch nie ein Problem gegeben, haben uns immer sehr sehr wohl gefühlt. Es ist nur zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Robby S. uit 01445 Radebeul

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We boekten de flat op de begane grond (flat 5) van het vakantiehuis voor 2 weken.
Het is een lichte, ruime vakantiewoning met een groot terras. De flat is volledig ingericht in een moderne stijl. De parkeerplaats en de fietsenstalling maken de goede algemene indruk compleet. Om deze reden hebben we alweer geboekt voor onze zomervakantie 2019 :-).

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Ullrich S. uit 01829

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vier van ons huurden twee appartementen in het vakantiehuis.

Vier van ons huurden beide appartementen in het vakantiehuis. Alles wat je nodig hebt was er. De ligging was ideaal, rustig en toch dicht bij het centrum. Als we vragen hadden, stond de verhuurder altijd voor ons klaar en gaf ons vriendelijke informatie. Er was opslagruimte voor de fietsen. Wij kunnen het appartement zonder voorbehoud aanbevelen en komen graag nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie T. Blasius:

Hallo Familie Silbermann,
vielen Dank für ihre freundliche Bewertung. Wir würden uns sehr freuen sie wieder einmal bei uns begrüßen zu können.
Ihnen noch einen schönen Sommer und viele Grüße von der Müritz!

Augustus 2016

Michael M. uit 30855 Langenhagen

5,0
5 5 5 5

Waren ist eine sehr schöne Stadt.

Waren ist eine sehr schöne Stadt. Die Ferienwohnungen sind gut eingerichtet. Wir waren bereits 2 Mal dort (Ferienwohnung 2). Das Bad ist behindertengerecht. Parkplätze für Gäste sind auf dem Hof vorhanden. Zum Hafen sind es ca.5 Minuten. Genau gegenüber gibt es die "Müritz-Fischer". Hier kann man essen oder schnell einmal ein Fischbrötchen holen. Frischer geht es nicht. Die Atmosphäre innerhalb der Ferienwohnungen ist sehr gut; der Vermieter ist stets ansprechbar. Bei Ankunft gibt es reichlich Informationen. Ich empfehle es vorbehaltlos weiter.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2015

Jutta G. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

“Märzwochenende genossen!”

Die Ferienwohnung entspricht absolut der Beschreibung, sie ist gemütlich und funktional eingerichtet, man findet alles, was man braucht und die Vermieter sind nett und in jeder Weise hilfsbereit! Ich würde diese Wohnung jederzeit wieder mieten und unbedingt auch weiter empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie

Augustus 2014

Franz W. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Der bisher schönste Urlaub in Waren an der Müritz

Wir möchten uns ganz herzlich bedanken für den wieder wunderschönen Urlaub bei Euch, liebe Familie Blasius. Es war glaube ich, der 5.
Hier passt alles: die Wohnung, der Service, die Umgebung, und sogar das Wetter war uns hold.
Wir waren Wandern, Fahrrad fahren, Boot fahren, haben hervorragend gegessen, in Waren, und in Federow....
Die Wohnungen liegen ideal, geht man nach rechts ist man in 5 Minuten am belebten Hafen und in der Innenstadt. Geht man aber nach links, ist man in 5 Min. an einem kleinen Badestrand, und nach weiteren 5 Min. im Naturschutzgebiet.
Ja, und nicht zu vergessen: geht man geradeaus, ist man in 2 Min. beim Müritzfischer, dort gibt es an urigen, überdachten Holztischen und -bänken die frischesten Fischspezialitäten und Getränke, direkt am Wasser.
Und vieles mehr....

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ferienwohnungen am Seeufer
Familie T. Blasius

Familie T. Blasius

Welkom bij de Blasius familie. We hebben onze huizen en tuin ingericht met veel aandacht voor detail en de verwachting hier binnenkort leuke mensen te ontvangen. Als verhuurders van onze 6 vakantiewoningen wonen wij zelf in het huis en adviseren wij u graag over excursiebestemmingen of plaatselijke omstandigheden. Wij verhuren het hele jaar door en verwelkomen u graag binnenkort als onze gasten. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Andere accommodaties van Familie T. Blasius


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 15746

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/15746.htm

Familie Thomas Blasius

Am Seeufer 11

17192 Waren

0049(0) 03991732475


«Vakantiehuis - Aan de oever van het meer -» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven