Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

CASA DA PAULO

Marken, Provincie Pesaro Urbino

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online



Beschrijving

Het appartement is gelegen in een klein complex met zwembad en tuinen, in de directe omgeving van het dorp San Costanzo, op een heuvel; het is nieuw, modern en gezellig ingericht. Het 22m² terras is uitgerust met tuinmeubilair, zodat u tijdens het diner kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee. Bij het zwembad ligstoelen, zal worden verstrekt.
Naar de zee rijdt u slechts een paar minuten en je de prachtige zandstranden en de vele restaurants te bereiken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Stapelbed
Woonkamer
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 35 km Ancona-Falconara

35 km

Station 6 km Marotta

6 km

Snelweg-afrit 5 km MAROTTA MONDOLFO

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De flat ligt in de heuvels van het achterland van de mooiste streek van de Marken, in de onmiddellijke nabijheid van het middeleeuwse dorp San Costanzo, aan de weg Belvedere tussen de havenstad Fano en Marotta, langs de Adriatische Zee.
De kleine badplaats Marotta ligt aan de kust van de Adriatische Zee, in het zuiden van de provincie Pesaro. Als een oorspronkelijk vissersdorp is Marotta onlosmakelijk verbonden met de zee, wat het levensritme van de inwoners en de vele bezoekers die deze plaats jaarlijks als vakantiebestemming kiezen, onderstreept.
De stranden staan bekend om hun fijne, gouden zand en zijn ideaal om te zonnebaden of lange wandelingen te maken. De badinrichtingen in het gebied zijn goed uitgerust en bieden een hoog niveau van dienstverlening. Er is een moderne strandwacht die een ontspanningsruimte op het strand inricht, evenals kinderspeelplaatsen en verschillende velden voor klassieke strandspelen, zodat u zich niet hoeft te vervelen onder de parasol.
De stranden van Marotta zijn nooit druk en zorgen voor aangename momenten van ontspanning en de algemene schoonheid van een schone en veilige zee waar u kunt genieten van een ontspannend en veilig zwembad of leuke waterspelletjes.
Veel stranden hebben zeil- en windsurfscholen en de nieuwe variant van kitesurfen of kanoverhuur voor kleine excursies.
Geschikt voor jongeren, gezinnen en heren, Marotta biedt onvergetelijke vakanties en speciale diensten voor iedereen. Voor jongeren zijn er talrijke restaurants op het strand en aan de promenade die 's avonds met hun muziek lokken, voor gezinnen is een wandeling en een verblijf in de verschillende kinderspeelplaatsen ideaal, maar voor de ouderen zijn er ook vele evenementen met animatie en altijd groene muziek om in gezelschap te dansen.

San Costanzo is een klein middeleeuws dorp in de provincie Pesaro en Urbino, tussen de Adriatische Zee en de Apennijnen. Oude dorpen en kastelen sieren de omliggende zachte heuvelachtige kustlijn Prachtige restaurants kunnen u exquise visgerechten en andere specialiteiten aanbieden Costanzo is een goed uitgangspunt voor vele interessante excursies: furlo Gorge, Monte Frasassi Catria en de hermitage van Fonte Avellana in de Apennijnen, evenals het bedevaartsoord Loreto; Urbino, geboorteplaats van Raphael Sanzio, heeft de reputatie de ideale stad van het Italiaanse Rinscimento te zijn, geboorteplaats van Rossini, is een populaire bestemming voor muzikale attracties zoals het Rossini Opera Festival in de zomer; de havenstad Fano is ook een bestemming.
Laat u betoveren door de verscheidenheid aan kleuren, van het weelderige groen van de heuvels tot het azuurblauw van de zee. Zodra u de provincie leert kennen, zult u enthousiast zijn, net als wij, want wij wonen hier en helpen en adviseren onze gasten graag tijdens hun verblijf. Paolo en Milena
Herfstvakantie: Bezoek de beroemde truffelmarkt van Acqualagna! Oktober / November


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gewenste aankomst juni juli augustus: zaterdag

Juli en augustus: minimaal 2 weken

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

IN JULI EN AUGUSTUS
MINIMUM VERBLIJF : 2 WEKEN-
Inbegrepen in de prijs : water gas elektriciteit beddengoed, handdoeken, theedoeken, tafellinnen, eindschoonmaak


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-02-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Hanna G. uit Gaimersheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische vakantiewoning bij de zee

We hebben twee weken lang een heerlijke vakantie doorgebracht in dit prachtige appartement. Het appartement is zeer liefdevol, mooi en modern ingericht, de keuken is functioneel uitgerust en alles wat je nodig hebt voor een verblijf is voldoende aanwezig: van de wasmachine tot het koffiezetapparaat en voldoende keukengerei voor minstens 4 personen. Het woongedeelte is een goede plek om tijd door te brengen, zelfs bij slecht weer. We hebben vooral genoten van het uitzicht vanaf het balkon, waar we tot laat in de avond zijn gebleven: je hebt een prachtig uitzicht over het platteland en de nabijgelegen zee en 's avonds kun je de vele lichtjes aan de kust zien. Het strand van Marotta bereikt u met de auto in ongeveer 10 minuten, dus u kunt er ook gewoon een paar uur rijden en/of genieten van uw vakantie in een van de vele restaurants die er aan de kust zijn. Ook veel excursiebestemmingen zoals Urbino of Senegallië zijn van daaruit gemakkelijk te bereiken. Het zwembad, dat beschikbaar is voor ons of voor de bewoners en vakantiegangers van de kleine residentie, is prachtig en zeer schoon.
De verhuurders, Milena en Paulo, zijn super aardig en als er iets ontbreekt of als je vragen hebt, zijn ze altijd beschikbaar en regelen ze alles. Wij kunnen de vakantiewoning absoluut aanbevelen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2016

Familie W. uit Oberwinter

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische vakantiewoning - absoluut een aanrader!

Onze vakantie in de flat van Milena en Paolo was een compleet succes. De flat heeft daar veel aan bijgedragen. Het strand (Ponte Sasso) bereikt u in ongeveer 5 minuten met de auto, en Marotta of Senigallia liggen op enkele minuten afstand. Al deze plaatsen zijn gezinsvriendelijk en de zee is prachtig

Het complex als geheel is erg mooi en goed onderhouden, de tuin is prachtig aangelegd, vooral het zwembadgedeelte, waar palmbomen voor schaduw zorgen, maar ook genoeg ruimte overlaten voor degenen die bijzonder naar de zon verlangen

Het uitzicht op zee vanaf het terras is fantastisch, de noordoostelijke oriëntatie geeft u 's morgens zon en vanaf ongeveer het middaguur schaduw, zodat u de parasol niet eens nodig hebt als u buiten wilt eten

De uitrusting van de flat is perfect! Schoonmaakmateriaal, eigen wasmachine, wasdroger (om op te hangen), stoomstrijkijzer, strijkplank, parasol, zelfs zwembadnoodles.... Er is alles wat je nodig hebt aan servies en bestek, zelfs scherpe koksmessen, wat je meestal tevergeefs zoekt in een vakantiewoning

Er zijn ook winkelmogelijkheden in San Costanzo, maar het duurt 15-20 minuten om naar de kleine supermarkt te lopen

Al met al een geweldig vakantieverblijf, goede prijs-kwaliteitverhouding, als we nog eens in het gebied komen zullen we proberen daar te boeken!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2015

Tamu uit Kramsach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Flat met geweldig terras en geweldig zwembad!

Bedankt voor een geweldig verblijf - we voelden ons comfortabel en welkom in de flat vanaf de eerste dag en hadden een stressvrije vakantie! Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en de geweldige insidertips over excursies en culturele evenementen in de omgeving (het uitstapje naar Urbino en de festa dell'aquilone was geweldig voor het hele gezin!). Het terras met uitzicht op het glooiende landschap en de zee is een non plus ultra en gewoon perfect om te ontspannen. Onze kleine was bijzonder ingenomen met het zwembad, dat zeer kindvriendelijk en goed onderhouden is. We zouden graag terugkomen!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2004

Petra uit Röthenbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

typische Italiaanse vakantie van topklasse!!

We kunnen de vakantiewoning 100% aanbevelen! De accommodatie is zeer goed onderhouden. Een groot voordeel is het zwembad, wat niet vanzelfsprekend is in het niet-door-toerisme overspoelde gebied. Familie Orazi is uiterst vriendelijk en behulpzaam! We hebben heel erg genoten van Italië en zijn mensen aan hun mooiste kant te leren kennen. Je kunt talloze prachtige uitstapjes maken, daarom is de locatie ook erg goed. Het is vakantie op zijn best voor gezinnen, omdat je heerlijk kunt ontspannen bij het zwembad of op het strand, en tegelijkertijd laat de culturele programmering in de directe omgeving ook niets te wensen over! Als je Italië wilt leren kennen zoals het echt is, en niet door het toerisme overweldigd wilt worden, dan ben je hier op de juiste plek. Het was tot nu toe veruit onze mooiste vakantie!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Perfekt, weil der Strand schnell zu erreichen ist und ebenso zahlreiche wunderschöne Ausflüge in typisch italienische Ortschaften unternommen werden können. Wunderschöne hügelige Landschaft!

Recreatiemogelijkheden: Zahlreiche Möglichkeiten: Kulturelles Programm, Wochenmärkte, romantische Ortschaften, Burgen, Höhlen... Wandern, Wassersport, Fahrradfahren - es ist für jeden etwas dabei!

Winkels: Sehr gut. Zu Fuß in 10 Minuten u.a. Supermarkt im Ortskern San Costanzo; mit dem Auto in 10 Minuten (Lidl) sowie großes Einkaufszentrum, in dem man alles (Kleidung, Lebensmittel...) erhält.

Antwoord van Mevr. M. Orazi:

Petra und Ihre Familie sind super Gaeste gewesen, waren bei uns auch im letzten Sommer 2010. Wie hoffen, sie nochmals als Gast bei uns empfangen zu duerfen !


Contactpersoon

Mevr. M. Orazi

Mevr. M. Orazi

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 15802

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/15802.htm


«CASA DA PAULO» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven