Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Johanna/Zillertal

Max.  19   gasten
170m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers (+2)
2  Badkamer
Max. 19  gasten
170m²
5 Slaapkamers (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

98 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

98 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online



Beschrijving

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw familie-, groeps-, ski- of wandelvakantie? Een plek waar u samen met uw geliefden kunt ontspannen, tot rust kunt komen en het panoramische uitzicht op de bergen van het Zillertal kunt ervaren? Wij nodigen u uit in ons vakantiehuis Johanna in het Zillertal in Tirol - accommodatie voor jong en oud op een rustige, zonnige locatie!

NIEUW: Vanaf 01 december 2018 gaat de nieuwe MÖSlBAHN in bedrijf--de gondelbaan gaat direct naar het skigebied Mayrhofen--direct bij het huis!!!!!

Aanbod voor kinderen

Onze speeltuin bevindt zich op de grote, groene weide rechts van het vakantiehuis. Vanaf het balkon en de tuin kunt u de kinderen zien spelen. Alles is hier heel ontspannen en informeel.
In onze tuin vindt u ook ons panoramisch grasveld met een grote, gezellige houten tafel en een tuinbarbecue.

We verhuren 2 flats zie


voor 2 tot 8 personen
App. Zonneschijn voor 2 tot 11 personen




Gratis skibus vanaf het huis, gaat direct naar de piste in het skigebied Hippach-Mayrhofen,
Ski-Zillertal3000

Ferienhaus Johanna ligt op een rustige, zonnige locatie met uitzicht op de bergen van het Zillertal. Het is weg van het verkeer, en slechts een paar minuten rijden van het centrum. Geniet van het uitzicht op 1000 m boven de zeespiegel op bergen, valleien, bossen en weiden.

Uw thuis voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus over 50 km

over 50 km

Luchthaven 60 km Innsbruck

60 km

Station 3 km Hippach

3 km

Snelweg-afrit 3 km Wiesing

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Reisinformatie Neem de Inntal-snelweg A12 E60 tot afrit 39 Zillertal/Achensee-Wiesing. Rij door het Zillertal over de Zillertaler Bundesstraße B 169 in de richting van Mayrhofen tot u het centrum van Hippach bereikt. In Hippach slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en rijdt u over de spoorweg tot de volgende splitsing (zonder verkeerslichten), daarna slaat u bij de kerk weer rechtsaf. Volg de borden naar de "Zillertaler Höhenstraße". Vervolgens rijdt u de Höhenstraße in (ca. 4,5 km) tot u het bord "Haus Johanna" aan de linkerkant van de weg ziet. Ga nog ongeveer 100 meter door tot ons keerpunt. Rij de oprit op precies tegenover ons reclamebord tot u bij ons huis bent. (Het 3e huis aan de linkerkant.)Goede reis!
Familie Schrama Links: Luchtfoto , Interactieve lokale kaart en GPS bestandenGelieve ervoor te zorgen dat u altijd een geldig ID of identiteitskaart bij u heeft. Kredietkaarten worden niet overal aanvaard. Er zijn genoeg geldautomaten om geld op te nemen. Op zaterdag hebben banken en postkantoren een speciaal snelwegvignet nodig om op de Oostenrijkse snelwegen te mogen rijden. Er zijn kaarten voor 10 dagen of voor 2 maanden als u langer in Oostenrijk verblijft. U kunt de kaart kopen bij benzinestations aan de Oostenrijkse grens voor ongeveer € 8. Zorg er in de winter voor dat u sneeuwkettingen heeft! Tip: probeer ze van tevoren te passen! Download : om af te drukken THE ZILLER VALLEY'S SUNPLACE
In het hart van het Zillertal, waarschijnlijk het actiefste dal van Tirol, liggen de idyllische dorpjes Hippach/Ramsau/Schwendau. Omgeven door de Zillertaler, Tuxer en Kitzbüheler Alpen, blijken Hippach en de dorpen Ramsau en Schwendau een eersteklas zomer- en wintervakantiebestemming te zijn
Stap in op de zonnige plek van het Zillertal en ski naar beneden naar de grootste skigebieden van het Zillertal. De vakantieregio Hippach is de eerste en beste toegangspoort tot het skigebied Mayrhofen met 157 kilometer piste en 49 liften. Daarom trekken wintervakantiegangers van alle planklengtes en -breedtes naar dit idyllische deel van het Zillertal. Dat Hippach niet alleen in de winter iets te bieden heeft, blijkt wel uit het veelzijdige aanbod aan plezier en sportmogelijkheden: Te beginnen met de prachtige, wandelbare omgeving met het hooggebergte natuurpark Zillertaler Alpen tot fietsen en mountainbiken tot paragliding, rafting, paardrijden of rolschaatsen. De kruidig-frisse berglucht, de zachte zomerzon en gezellige hotels, gastvrije pensions en herbergen en natuurlijk de warme gastvrijheid maken Hippach/Ramsau/Schwendau tot een vakantiebestemming om verliefd op te worden.

Wandel- en gezinsvakantie in Tirol Geniet van een ontspannende, onvergetelijke gezinsvakantie in de bergen van Tirol in het prachtige Zillertal. Dit alles maakt Tirol en de bergen tot een bijzonder hoogtepunt;-heerlijke bergwandelingen voor groot en klein in de bergen, gezelligheid en gastvrijheid is hier in het Zillertal op de eerste plaats-Oostenrijkse keuken-traditionele keuken-gezellige hotels, vakantiewoningen, vakantiehuisjes, appartementen, chalets, kamers met ontbijt, Vakantie op de boerderij en natuurlijk ons vakantiehuis Johanna, niet te vergeten onze sportieve activiteiten zoals,-klimmen, wandelen, fietsen, skiën, nordic walking, raften, mountainbiken, paragliding, paardrijden hebben de mogelijkheid om direct vanuit ons vakantiehuis diverse wandelingen te maken. De Zillertaler Alpen bieden kleine, grote, moeilijke en gemakkelijke wandelroutes voor jong en oud. Het centrum van Hippach ligt op 8 minuten afstand van ons huis. Wij zijn gelegen naast de Zillertaler Höhenstraße in een rustige, zonnige locatie weg van het verkeer. Voor onze kleintjes hebben we een kinderspeelplaats direct naast ons huis, zodat onze kleintjes zich niet hoeven te vervelen - trapoline, schommels, glijbanen, speelhuisje, zandbak, fietsen, steppen, tractors en nog veel meer. Ondertussen kunnen de volwassenen genieten van de zon op ons panoramische grasveld. S Avonds staat onze picknicktafel met tuinbarbecue tot uw beschikking.
Wij heten u van harte welkom in ons vakantiehuis Johanna Motto
Je komt als een gast
en vertrekken als vrienden.
Wintervakantie in TirolEen skivakantie in het Zillertal in Tirol-de totale waanzin-Alpen-bergen-zon-gezellige skigebieden-Skigebied Mayrhofen 3000-Zillertal Arena-Hochzillertal-Spieljochbahn-Hintertuxer Gletscherbahn-Ahornbahn de grootste gondelbaan van Oostenrijk-Hochfügen-traditionele restaurants evenals hotels-kosante vakantiewoningen-appartementen-chalets-accomodaties-ontbijtpensions-vakantiehuisjes,rodelen, apres-ski, toerski, snowboarden, skiën, nachtskiën, sneeuwschoenwandelen en natuurlijk ons vakantiehuis Johanna voor 2 tot 16 personen op een rustige, zonnige locatie met uitzicht op de Tiroolse bergen. De skibus rijdt rechtstreeks van ons huis naar de skipistes in Mayrhofen, - ideaal zonder te hoeven wachten bij de gondelstations. Ook voor de après-ski is gezorgd - rond de skigebieden vindt u rustieke hutten voor een gezellig samenzijn. Dit alles maakt een skivakantie erg leuk
We zouden blij zijn u te mogen verwelkomen in ons huis.
Voor verdere informatie staan wij tot uw beschikking Motto
Je komt als een gast
En vertrekken als vrienden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 11:00
Uitchecken: 08:00
Aanbetaling: 20 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

PrijsinformatieAlle prijzen van onze vakantiewoningen zijn berekend op basis van seizoen, bezetting, verblijfsduur, aantal kinderen en aantal gasten. Als u geïnteresseerd bent in een vakantie in onze vakantiewoning, sturen wij u graag een vrijblijvende offerte per e-mail.
*Kortingen voor kinderen

*Groepskortingen op aanvraag

* Huisdieren op aanvraag - per hond € 10,-- per nacht

* Broodjesservice

* € 80,- per flat

* € 2,20-- voor de toeristenbelasting vanaf 14 jaar

* Kosten voor verwarming en elektriciteit zijn in de prijs inbegrepen

* Internet

* Beddengoed beschikbaar

* Aankomst: Vanaf ca. 12 uur mogelijk om de FEWO binnen te gaan

* Vertrek: Tot uiterlijk 8 uur 's morgens


* Betaling geschiedt contant of, indien gewenst, per bankoverschrijving vooraf (voor aanvang van de vakantie!) Rekeninginformatie: Raiffeisenbank Hippach und Umgebung
Rekeningnummer: 118414
Bank code: 36241
IBAN AT08 3624 1000 0011 8414
BIC RZTIAT22241

* Bij onjuiste afvalscheiding brengen wij € 10,- per zwarte afvalzak in rekening

* Annuleringen zijn onderworpen aan de bepalingen van de Oostenrijkse hotelcontractvoorwaarden (ÖHVB)
80% van de overeengekomen flatprijs volgens de boekingsbevestiging wordt in rekening gebracht indien het appartement niet opnieuw wordt verhuurd of het verschil indien het appartement niet op dezelfde manier opnieuw wordt verhuurd.

* Europese reisannuleringsverzekering als aanbod voor u lieve gasten:Dit verzekeringspakket omvat ook reisonderbreking, extra kosten in geval van vertraagde aankomst of een onvrijwillige vakantieverlenging en opsporings- en reddingskosten.
Geldig voor een reis tot max. 31 dagen Meer dan alleen annuleringsverzekering (zonder eigen risico) voor vakanties in Oostenrijk- Reisverzekering (informatie)

Voor verdere vragen kunt u persoonlijk contact met ons opnemen
Johanna Schrama
Schwendberg 465
A-6283 HIPPACH

Mobiele telefoon (0043) 664/4325506
We zouden erg blij zijn met uw verblijf in ons huis! Familie Schrama

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungen: Zimmerstornierungen sind nur schriftlich gültig. Die geleistete Anzahlung behalten wir ein. Bis zu 3 Monate vor Urlaubsantritt entstehen für Sie keine Stornokosten, ab 3 Monate bis 1 Monat vor Urlaubsantritt stellen wir 50% in Rechnung, ab 1 Monat vor Urlaubsantritt oder bei vorzeitiger Abreise verrechnen wir 100% des gebuchten Aufenthaltes. Gerichtsstand Zell am Ziller.

meer informatie:

Stap in op de zonnige plek van het Zillertal en ski naar beneden in het grootste skigebied van het Zillertal. Het vakantiegebied Hippach is de eerste toegangspoort tot het skigebied Ski-Zillertal 3000 met 147 km pistes en 46 liften. Verder bieden wij 21 km geprepareerde langlaufloipes met verbindingen naar naburige dorpen, 15 km geruimde winterwandelpaden, 2 skischolen met skikleuterscholen, gastenskiwedstrijden, een verlichte rodelbaan, arresleeritten, après-ski, disco's en Steig'ein in winterpret! Meer skiplezier
Aan de andere kant van het dal, boven Ramsau (5km) ligt het gezellige skigebied Ramsau/Gerlosstein met 6 liften en een verlichte rodelbaan. 5 km verderop brengt een gondel u naar het skigebied Zillertal Arena met 115 kilometer pistes en 44 liften. Andere skigebieden zijn bij de Hintertuxer gletsjer en Ski-optimaal Hochfügen/HochzillertalFacts Zillertal
De modernste kabelbanen brengen u van 630 m tot m boven de zeespiegel. Bergafwaarts over uitstekend geprepareerde skipistes - sneeuwzeker dankzij milieuvriendelijke besneeuwingsinstallaties - naar de meeste dorpen.
589 km pistes in alle moeilijkheidsgraden, van sportieve steile hellingen en diepsneeuwafdalingen tot uitgestrekte familiepistes waar iedereen zich skikoning kan voelen. Snowboard funparks, permanente racebanen en kinderskituinen wachten op onze gasten, net als vele gezellige skihutten en heerlijk gelegen bergrestaurants met zonneterrassen. Meer dan 175 krachtige kabelbanen en liften bieden de hoogste standaard van veiligheid en comfort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-02-2024


52 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Gabriele u. Detlev R. uit Wetter (Ruhr)

2,6
1 1 2 5 4

nicht barrierefrei, nicht Rollstuhl geeignet

Zwar eine sehr nette Vermieterin und tolle Lage oberhalb des Zillertals, aber...
weder barrierefrei noch für Rollstuhlfahrer geeignet, obwohl in mehreren Ferienhausportalen so deklariert. Auf telefonischer Nachfrage ob Bad und Toilette uneingeschränkt von einem Rollstuhlfahrer benutzt werden kann, wurde dies von der Vermieterin mit ja beantwortet. Leider mussten wir feststellen das dies ganz und gar nicht der Fall war, denn ohne Hilfe ging nichts!


Bad und Toilette für Rollstuhlfahrer nicht geeignet, da zu klein und eine Kante überwendet werden muss.
Keine Haltegriffe vorhanden.

Schlafzimmer: Betten stehen zu eng und sind für Rollstuhlfahrer nur schwer zu erreichen.

Terrasse durch die Wohnung für Rollstuhlfahrer nicht nutzbar, da sich die Terrassentür nur halb öffnen lässt.
als Alternative wurde Zugang durch die Haustür angeboten, aber Zugang war dann nur über Rasenfläche möglich, was ohne Hilfe fast unmöglich ist.

Küche ohne Geschirspüllmaschine obwohl anders angegeben.

Februari 2022

Mandy O. uit Medemblik

4,8
5 5 5 4 5

Wintersport vakantie

Wij (een groep van 17 pers) waren afgelopen week te gast bij Johanna. Een ontzettende lieve vrouw die ik in het huis woont. Ze snapt heel goed dat wij vakantie vieren en klaagt niet over geluidsoverlast. Ze woont in het middelste gedeelte van het huis. De jeugd sliep bij ons op de beneden verdieping en wij op de bovenste verdieping. Het is er brandschoon en heerlijke bedden. Er waren 2 badkamers dus ff afspreken wie er gaat douchen en toilet gaat gebruiken. Het huis ligt heel hoog op de berg. Hierdoor had je een prachtig uitzicht maar duurde het ook een kwartier voor je in het dal was. Vooral met sneeuw was dit best spannend. Al met al een prachtige vakantie gehad. Met een lieve huisbazin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Mei 2021

Karin R. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie locatie - mooie flat

We vonden een zeer mooie, schone en zeer goed uitgeruste vakantiewoning. De locatie is perfect en rustig met een prachtig uitzicht op de bergen.
De gastvrouw Johanna is erg aardig en heeft altijd goede ideeën voor nieuwe, avontuurlijke wandelingen!
We komen terug::))))

Familie Rainer

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Mei 2021

Josefine B. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wandelvakantie

We hebben genoten van een weekend in dit prachtige vakantiehuis. We werden hartelijk begroet door mevrouw Johanna zodra we aankwamen. Netheid en smaakvol ingerichte vakantiewoningen - het ontbreekt aan niets. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de bergen en de vallei. Het is rustig en weg van het verkeer.
We kunnen het huis aan anderen aanbevelen en kijken al uit naar de volgende keer.

Familie
Bertl

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Januari 2021

Lion S. uit Dänemark

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Perfekte Wintervakantie

Het was een uitstekend verblijf. Het appartement is groot en goed geventileerd, en we kunnen koffie drinken op het balkon met een mooi uitzicht op de bergen.

De plaats was zeer schoon, met een volledig uitgeruste keuken, een koffiezetapparaat, een wasmachine en een badkamer, die erg goed was..

De familie van de eigenaar is erg aardig, behulpzaam en vriendelijk. Ze gaven ons alle nodige ondersteuning, inclusief hoe kleren te wassen in een Duitse wasmachine, legden de mogelijkheid uit om het zwembad van de stad te gebruiken, ski-uitrusting te huren, hoe naar verschillende plaatsen te gaan, enz.

We raden je ten zeerste aan om daar te verblijven.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Skivakantie

Oktober 2020

Ulrike P. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Puur ontspanning- onvergetelijke vakantie

Al bij de eerste indruk bij het naderen van het huis krijg je zo'n uitnodigend gevoel dat je meteen een goed gevoel krijgt. En dat blijft zo! Mevrouw Johanna is zo vriendelijk en hartelijk, de ingang is liefdevol gedecoreerd met oog voor detail, de geur in het hele huis streelt je zintuigen. Het appartement zelf is zeer ruim, gezellig en praktisch ingericht - een oase van welzijn - en voor ons met 2 honden gewoon geniaal. Het uitzicht op de bergen is adembenemend, het grote balkon en de goed onderhouden tuin nodigen uit om te ontbijten en te ontspannen. We waren echt verdrietig om deze mooie idylle al na een week weer te verlaten. Hartelijk dank - we komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

September 2020

Linda S. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ideale locatie - prachtig uitzicht - aardige gastheren

We reden na 7 dagen in het appartement Sonnenschein tevreden en goed uitgerust naar huis. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt en de locatie is perfect, niet midden in de drukte en rustig, maar toch snel bereikbaar. Je kunt direct achter het huis gaan wandelen en een prachtige wandeltocht maken door het bos naar de Nasenalm en Brindlingalm. De gastheren zijn erg vriendelijk en geïnteresseerd in hun gasten. We hebben veel goede tips gekregen. Dankzij Johanna was er geen saaie dag, ze stond altijd klaar met goede wandeltips. Zeker een bezoek brengen aan de Belevingskaasmakerij in Mayrhofen! Bedankt voor de mooie tijd in Schwendberg in het prachtige Zillertal.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

September 2020

Evelyn L. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wandelvakantie - Puur natuur.

We hebben begin september een erg leuke vakantie doorgebracht in Haus Johanna! Vanaf de zeer hartelijke ontvangst, de leuke gesprekken en de geweldige locatie... - het paste gewoon allemaal! Als we vragen hadden, konden we altijd bij Johanna terecht, ze had altijd goede ideeën en altijd een glimlach op haar gezicht - een verhuurder met passie en veel hart.

Het appartement is zeer kindvriendelijk en prachtig ingericht. Alles is in UITSTEKENDE staat en zeer schoon. Het ziet eruit als nieuw! In de omgeving is er veel te doen, maar je kunt ook gewoon een gezellige avond met uitzicht op de bergen op het balkon doorbrengen.

We hebben erg genoten van de korte vakantie en zullen zeker terugkomen! Nogmaals bedankt en hartelijke groeten uit Saksen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2020

Hilde S. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub im Haus Johanna

Schon einige Jahre zieht es mich immer wieder nach Tirol, speziell zum Haus Johanna am Schwendberg der Familie Schrama
Das Haus ist sehr einladend und liebevoll ausgestattet,
Die Wohnungen sind sehr schön, und vor allem sehr sauber, perfekt.
Johanna ist sehr freundlich, sie nimmt sich auch mal Zeit für eine kleine Unterhaltung.
Meine 2 Zwergpudel sind auch willkommen, und gut aufgehoben.
man kann direkt vom Haus aus Spaziergänge machen, die uns sehr gut gefallen.
Das Ferienhaus liegt wunderbar am Berg mit Blick ins Tal, und man kann von dort alles schnell erreichen, und der direkte Blick auf die Zillertaler Berge ist hervorragend.
Die ganze Gegend ist einfach herrlich.
Nochmal Danke für die ganz tolle Woche bei Dir
eins steht fest ich komme wieder.
ganz liebe Grüße aus Bad Herrenalb

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2020

Maria H. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Wanderurlaub bei Johanna

Liebe Johanna,
Im Juli waren wir zu Gast in eurem Ferienhaus und haben dort einen schönen und erholsamen Urlaub mit herrlichem Ausblick auf die Berge verbracht. In der komfortablen Ferienwohnung fühlten wir uns sehr wohl.
Auch für unsere jüngeren Kinder war dies ein toller Urlaub, denn sie konnten sich auf dem großzügigem Spielplatz spitze alleine Unterhalten!. So konnten sie die langen Sommerabende auf dem großen Trampolin Tag für Tag auf das neue genießen!.
Eure freundliche Art, die netten Gespräche und die hilfreichen Tipps vermittelten uns das Gefühl, Urlaub bei Freunden zu machen.
Wir werden euch, die wunderschönen Berge und der atemberaubende Ausblick und nicht zu vergessen das Freibad in Hippach in schöner Erinnerung behalten.

Liebe Grüße
Familie Hecht

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Rosa S. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Appartement mit ausergewöhnlich schöner Lage

Die Wohnung befindet sich in traumhafter, ruhiger Lage .Recht früh am Morgen kommt die Sonne und man kann auf der gemütlichen Terrasse mit Grünfläche sitzen und den Tag genießen. In der Wohnung ist alles vorhanden, sie ist bestens ausgestattet. Für den gemütlichen Abend nach dem Wandern im schönen Garten mit bequemen Relax Stühlen ist gesorgt. Die Küchenzeile ist voll ausgestattet. Die Gastgeberin Johanna hat uns gleich freundlich empfangen. Wir waren mit unserem Hund da, der geflieste Boden und ein separater Eingang zur Wohnung macht es einfach. Mit dem Hund kann man lange Spaziergänge auf den direkten Wanderwegen neben dem Haus unternehmen. Die Tipps von Johanna waren auch für uns Zillertal-Kenner sehr hilfreich. Sehr sympathische Gastgeberin. Wir haben uns rundum wohl gefühlt und werden wiederkommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Hainz F. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wandelvakantie

We hebben genoten van een weekend in dit prachtige vakantiehuis. We werden hartelijk begroet door mevrouw Johanna zodra we aankwamen. Netheid en smaakvol ingerichte vakantiewoningen - het ontbreekt aan niets. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de bergen en de vallei. Het is rustig en weg van het verkeer.
We kunnen het huis aan anderen aanbevelen en kijken al uit naar de volgende keer.

Familie
Gerhard

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Klara P. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Familienurlaub

Liebe Johanna,
Im Juli waren wir zu Gast in eurem Ferienhaus und haben dort einen schönen und erholsamen Urlaub mit herrlichem Ausblick auf die Berge verbracht. In der komfortablen Ferienwohnung fühlten wir uns sehr wohl.
Auch für unsere jüngeren Kinder war dies ein toller Urlaub, denn sie konnten sich auf dem großzügigem Spielplatz spitze alleine Unterhalten!. So konnten sie die langen Sommerabende auf dem großen Trampolin Tag für Tag auf das neue genießen!.
Eure freundliche Art, die netten Gespräche und die hilfreichen Tipps vermittelten uns das Gefühl, Urlaub bei Freunden zu machen.
Wir werden euch, die wunderschönen Berge und der atemberaubende Ausblick und nicht zu vergessen das Freibad in Hippach in schöner Erinnerung behalten.

Liebe Grüße
Familie Hecht

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2020

Petra K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wandelen in het Zillertal - Geweldige accommodatie

We hebben een hele mooie, ontspannen vakantie gehad in het vakantiehuis Johanna. Het weer was een beetje koud voor de tijd van het jaar, maar mevrouw Johanna heeft de verwarming voor ons aangezet. Het appartement is gezellig en zeer schoon. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht op de bergen en het dal. Prachtige omgeving met veel mooie wandelingen. We zullen zeker niet de laatste keer bij Johanna vakantie hebben gevierd - we komen graag weer terug:::))) Familie Klokstein

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Maart 2020

Klaus K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Schon zum 3mal im Ferienhaus Johanna

Für uns stand auch im Jahr 2020 wieder fest: wir fahren zum Skifahren ins Zillertal und mieten wieder die schöne FeWo von Johanna und ihrer Familie. Und wie auch in den beiden Jahren zuvor, war es wieder traumhaft! Die Schneelage war wie immer perfekt.
Das Appartement ist in einem top Zustand, die Lage (5 Min zur Mösl Gondel) ist großartig und die abendliche Snaps-Verkostung bei Bruder Markus ist mittlerweile Tradition. Vielen herzlichen Dank für alles! Wir kommen natürlich wieder ;-)

Liebe Grüße ins Zillertal

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Skivakantie

Februari 2020

Markus K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte skivakantie- Geweldig vakantiehuis- Super centrale ligging bij de gondelbaan

Hallo toekomstige gasten.
We verbleven 1 week in het huis Johanna. We werden verwelkomd door een super aardige en gastvrije gastvrouw. Johanna stond altijd klaar om te helpen. Het vakantiehuis is gezellig en vriendelijk ingericht, alles is aanwezig wat je hartje begeert.
We kwamen met 17 man en het huis is ontworpen voor 19 personen. We kunnen het huis alleen maar aanbevelen voor groepen. De locatie en het uitzicht zijn een droom. Het is perfect dat de nieuwe Möslbahn op slechts 5 minuten afstand van het vakantiehuis ligt. Het was een geweldige skiweek - altijd graag weer. Heel erg bedankt voor alles. Tot ziens, groeten uit Berlijn.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Skivakantie

Februari 2020

Siglinde R. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Skiurlaub vom Feinsten

Unseren diesjährigen Skiurlaub verbrachten wir im Zillertal und waren Gäste bei Frau Johanna. Die sehr saubere und modern eingerichtete Ferienwohnung bieten alles und kann zu 100 Prozent weiter empfohlen werden. Es gibt eine sehr gut ausgestatteten Küche in der die ganze Gruppe gemeinsam essen kann. Auch ein sehr moderner Skiraum gehört zur Wohnung. Die Lage am Schwendberg ist perfekt nicht alleine schon wegen dem herrlichem Ausblick und der zentralen Lage.. Zur neuen Möslbahn sind es nur wenige Minuten. Einkaufsmöglichkeiten und Gaststätten sind in wenigen Minuten mit dem Auto zu erreichen. Die Familie Schrama sind super nette und hilfsbereite Gastgeber. Kurzum klare Empfehlung für die FeWo

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Skivakantie

Januari 2020

Rudolf R. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Einfach Perfekt::))

Hervorragende Ferienwohnung, die keine Wünsche offen lässt. Es ist einfach alles da, was man für einen Urlaub benötigt. Die Appartements sind sehr gepflegt , gemütlich und sauber. Die Nähe zur neuen Möslbahn die direkt in das Skigebiet Mayrhofen fährt ist einfach der Wahnsinn, in nur 5f Minuten ist man bei der Bahn und dies ohne Wartezeiten und schon kann das Skivergnügen kann beginnen.

Frau Johanna ist eine super nette Gastgeberin und ist immer hilfsbereit und für Tipps zur Stelle. Einfach nur zu empfehlen! Wir kommen auf jeden Fall wieder!

Servus

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Skivakantie

Juni 2018

Daniel B. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Weekend met vrienden

"Wij (een groep van 14 personen) hebben een heerlijke tijd gehad in het huis van Johanna en haar familie. Het huis heeft een geweldige locatie en biedt een prachtig uitzicht op de vallei. De flat en de keuken bieden alles wat je nodig hebt."


Daniel's privé feedback voor jou:
"Hoi Johanna, Nogmaals hartelijk dank voor je gastvrijheid. We hadden een geweldige tijd met jou. De flat is echt super mooi. Ik denk dat ik in de toekomst weer contact met u zal opnemen, want ik kan me een volgend verblijf goed voorstellen. Veel groeten, Daniel "

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Februari 2018

Nathalie K. uit 1751 HJ Schagerbrug

5,0
5 5 5 5

Skivakantie

Afgelopen week hebben wij (15 personen) een fantastische wintersport vakantie beleefd in Oostenrijk. Ons verblijf in Ferienhaus Johanna was super. Allereerst was de ontvangst super gastvrij. Wat een aardige, lieve familie!!!! In het huis was alles aanwezig, dik voor mekaar. Alle dagen liepen we naar de skibus vrij dichtbij het huis aan de doorgaande weg. De bus bracht ons tot aan de piste. Familie Schrama heel erg bedankt voor het fijne verblijf in jullie mooie grote huis.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Oktober 2017

Johanna S. uit Hippach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Beste gasten en vrienden!

Beste gasten en vrienden!

De Summa isch umma- in het Zillertal!

Ik wil al onze zomergasten bedanken.
We hebben weer veel leuke en gezellige dagen gehad dankzij onze vele gasten!
We kijken nu al uit naar een vrolijk weerzien!

Momenteel genieten we van prachtige herfstdagen.

Maar de volgende winter staat voor de deur met hopelijk veel verse sneeuw::))

Vriendelijke groeten van de
herfstachtig Zillertal

Johanna & Frank met Fabian & Selina

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Solveig P. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub im Zillertal

Liebe Johanna,

es war wie immer eine wunderschöne Zeit bei euch! Vielen Dank! Ob tiefster Winter, sonniges Frühjahr oder heißer Sommer, jede Jahreszeit bietet sich an, um bei euch im wunderschönen Zillertal Action und Entspannung zu finden. Eure österreichischen Kühe fühlen sich übrigens auch in unserem bayrischen Sandkasten sehr wohl

Wir freuen uns schon auf unseren nächsten Urlaub bei euch!

Viele liebe Grüße aus Bayern

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Greet H. uit Holland

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub Sommer 2017

Beste Frank, Johanna en kids,

Voor de vierde keer hebben we genoten van appartement Sonneschein bij jullie op de Schwendberg.
Wat is het uitzicht mooi! we genieten er elke keer weer van.
Mooie bergwandelingen in de buurt.
Johanna heeft alles perfect verzorgd.
Super schoon en netjes!!
De prachtige plek en jullie spontaniteit doet ons verlangen naar de zomer van 2019, als we 3 weken bij jullie onze vakantie door hopen te brengen.

Een lieve groet,
Fam Hazeleger

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Eva und Hans P. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Urlaub mit Hund

Liebe Johanna und Familie,
Wie warmherzig Ihr uns seit Jahren in euerer Mitte aufnimmt ist nicht alltäglich.
Wir geniesen immer wieder den Urlaub bei Euch.
Dafür wollen wir einfach mal danke sagen.
Bleibt so wie Ihr seit.

Es grüßen Eva,Hans und Skalli

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Maria en Hans V. uit Niederlande

5,0
5 5 5 5

Vakantie in huis Johanna

Hallo lieve Johanna, Frank en kinderen.

Wat hebben we weer heerlijk genoten van onze vakantie in juni j.l. bij jullie in appartement Sonne. Het was weer super gezellig om al weer voor de 8e keer bij jullie te zijn. Het waren weer 2 geweldige weken. Wat is het Zillertal toch prachtig. We kijken nu al weer uit naar onze vakantie in 2019, dat wordt zeker weer volop genieten.
Groetjes Maria en Hans

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Zoe & Alex E. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Sommer Urlaub Haus Johanna im Zillertal

Liebe Johanna,
uns hat es bei dir an nichts gefehlt und wir haben uns sehr herzlich aufgenommen gefühlt. Das Apartment ist wirklich sehr freundlich eingerichte, sodass wir zwei sehr entspannte Wochen im Ferienhaus mit der besten Aussicht verbringen konnten. Danke auch für deine vielen Tipps und Hinweise zu Ausflügen ins Zillertal! Gerne kommen wir wieder und empfehlen deine Apartments weiter =)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Maart 2017

Fabian K. uit Deutschland/München

5,0
5 5 5 5

Skiurlaub im Zillertal

Liebe Johanna,
vielen Dank für deine/eure Gastfreundschaft und Offenheit unserer chaotischen Truppe gegenüber! Wir hatten eine super Woche mit viel Spaß, gutem Schnee und einer Unterkunft, die für einen Skiurlaub in großer Runde nicht besser sein könnte!!
Wir freuen uns schon auf das nächste Jahr - viele Grüße aus Thüringen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Skivakantie

Februari 2017

Barbara A. uit Dänemark

5,0
5 5 5 5

Winter holiday

Dear Johanna

We would like to thank you and your family for your gracious warmth and helpfulness during our stay. The house is beautiful and the terraces
their fatastiske views just first class.

all the best

The Alfsen family

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Februari 2017

Alex L. uit München

5,0
5 5 5 5

Skiurlaub im Zillertal

Wir hatten im Februar einen sehr sehr schönen Aufenthalt. Vielen lieben Dank dafür und für eure überaus tolle Gastfreundschaft! Alle haben sich sehr wohl gefühlt und wir kommen gerne noch ein mal wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Februari 2017

Jan, Tim...... Z. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Skiurlaub

Hallo Johanna,

wir sind alle wieder im Stressi
Deutschland eingetroffen.Wollten nur noch einmal sagen:Der Urlaub bei Euch war Super!Super, Spitze, einfach genial!!
Ferienwohnungen,Super Wetter,Super Lage einfach sensationell- direkt in der Sonne!

SUPER Skibus-stündliche Anbindung direkt in das Skigebiet Mayrhofen auf die Piste--aussteigen und schon gehts los!!!

Vielleicht bis nächstes Jahr))):::

Liebe Grüsse sagt Fam. Zeller

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Februari 2017

Familie R. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Skiurlaub

Servus ins wunderschöne Zillertal!

Vielen Dank für die herrliche Woche im Haus Sonne!!

Das top Ambiente und die beeindruckende Lage mit der grandiosen Aussicht werden wir so schnell nicht vergessen
Der freundlichen Empfang und die offene Herzlichkeit haben uns den Urlaub im schönsten Ski- und Snowboardgebiet Österreichs zusätzlich noch versüßt.

Die allerbesten Grüße ins sonnenerfüllte Zillertal senden euch 7 begeisterte Wintersportler

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Januari 2017

Volker, Marco, Stefan , Sebastian......... uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Skiurlaub Zillertal

Hallo Johanna und Family

Vielen Dank für die gastfreundliche und äußerst komfortable Unterkunft! Wir haben unseren Urlaub sehr genossen und werden uns für unseren nächsten Aufenthalt im Zillertal wieder bei Euch melden! Euer Haus ist wirklich sehr empfehlenswert: phantastischer Ausblick, saubere und geräumige Einrichtung, Freundlichkeit und direkte Skibusanbindung! Perfekt!!!

Vielen Dank und hoffentlich bis zum nächsten Jahr sagen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Januari 2017

Miriam und Jan uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Skiurlaub

Liebe Johanna,
Liebe Familie Schrama

wir bedanken uns nochmals recht herlzich für den wundervollen Urlaub in eurem Zuhause. Wir haben jede Minute unseres Aufenthalts genossen und uns wie zu Hause gefühlt. Es freut uns sehr, dass wir so freundliche und warmherzige Menschen kennenlernen durften.

Wir würden uns freuen, nochmal Gast in Eurem Haus sein zu dürfen.

Danke für alles !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

December 2016

Klaus K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Winterurlaub im Zillertal

Hallo Familie Schrama

im Namen der ganzen Gruppe bedanke ich mich recht herzlich, dass wir zwischen 29.12.2016 und 05.01.2017 zuerst meinen 30. Geburtstag und anschließend Silvester mit ihnen und bei Ihnen feiern durften.
Das Haus mit beiden Appartements ist sehr schön und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Die Aussicht vom Balkon ist einfach nur traumhaft. Eure Tipps für das ein oder andere Abendessen, die Schnapsverkostung oder auch die Wahl des Skigebiets sind Gold wert.
Vielen Dank für den tollen Aufenthalt und hoffentlich bis bald mal wieder. Ich kann euch nur weiterempfehlen.

Beste Grüße aus München
Klaus

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

December 2016

Micheal K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Weihnachtsurlaub 2016/2017 im Zillertal

Hallo Johanna,

Liebe Grüße aus dem hohen Norden Deutschlands.
Wir möchten uns nochmal herzlichst bedanken für den wunderschönen Urlaub den wir bei euch über Weihnachten verbringen durften.
Ihr seid sehr liebe Gastgeber, habt ein tolles Haus mit wundervollem Ausblick auf das Zillertal. Beide Appartements sind sehr gut ausgestattet uns hat es an nichts gefehlt . Wir können euch ohne wenn und aber weiter empfehlen grüße auch an Deinen Mann und die Kids .

Tschüssi , Michael, Marlies, Birte, Thorben , Jörg , Sarah, Hilla, und J

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Oktober 2016

Samuel M. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5

Zillertal

Liebe Johanna, Frank und Kids vom 03.Okt. bis am 09.Okt.2015 durfte ich meine Urlaubswoche bei euch und in ihrem Appartement verbringen. Ich wurde persönlich sehr herzlich von Anneliese als Gast begrüsst und willkommen geheissen. Der Aufenthalt hat mir trotz etwas ungewöhnlicher Anreise sehr gut gefallen. Nochmals ganz herzlichen Dank an Johanna für die nicht alltägliche Hilfeleistung. Das mit viel Liebe eingerichtete Appartement hat mich den Alltagsstress vergessen lassen. Die fantastische Aussicht ins Tal und auf die gegenüber liegenden Berggipfel hat meinem Urlaub den nötigen Abstand von der Arbeitswelt gegeben. Liebe Familie, ich danke euch für die tolle Woche, für ihr Engagement allen Gästen gegenüber ganz herzlich. Ich wünsche euch allen einen unfallfreien Winter mit vielen interessanten Begegnungen. Als Gast angekommen, als Freund zurück in die Schweiz! Toll, macht weiter so..., ein andermal sehr gerne... Ganz liebe Grüsse, Samuel

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

September 2016

Familie G. uit Holland

5,0
5 5 5 5

Herbsturlaub

Dag Johanna & Frank,

We hebben voor het derde jaar alweer een heerlijke oktoberweek doorgebracht in jullie mooie appartement. Onze kleindochter van twee kon prachtig spelen in het speeltuintje bij jullie huis.
Vanuit Hippach hebben we mooie dagtochten gemaakt. Zo gingen we naar de Schlegeissee (zie foto), naar de Hintertux Gletscher, naar de Achensee (leuke boottocht), enz.
Jullie advies voor een goed restaurant is beslist voor een ieder aan te bevelen. We hebben bijzonder genoten van de voortreffelijke wildmenu's en de forellen bij Hubertus in Laimach. Overigens ook een erg gezellige & kindvriendelijke familie en een echt Oostenrijkse ambiance.
Fijn Johanna dat je ons hebt geholpen bij de aanschaf van twee prachtige pentekeningen van sprekende gemzenkoppen.
We kunnen niets anders zeggen dan dat we heerlijk genoten hebben in jullie prachtige appartement, en reken er maar op dat we volgend jaar weer terugkomen!
Met groeten van Anneke en Michael Geerdink, en een knuffel van de kleine Laura.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Familie H. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Somer Vakantie

Hallo liebe Familie Schrama!
Wieder einmal ist unser Urlaub bei euch leider vorbei und der Alltag hat uns wieder. Wie die letzten zwei Mal hat es uns hervorragend gefallen. Es war wieder alles so toll wie immer und ihr seid sooo gastfreundlich und nett. Mir bleibt nichts anderes zu schreiben, als dass wir uns wiedersehen werden. Ganz bestimmt!
Viele liebe Grüsse aus Weisenbach.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Familie F. uit Holland

5,0
5 5 5 5

Vakantie met kindere

Hallo Johanna und Frank mit Kids,

Vielen Dank für unseren schönen Urlaub. Wir fühlen uns hier wie zu Hause, Ihr seit sehr gastfreundlich. Leider ist die Zeit schon fast um, wir kommen aber gerne wieder!! Für Kinder ist es besonders schön, viele Spielsachen, Spielplatz und sofort einen Freund (Fabian) dazu.... Abseits der Straße kann man die Ruhe und das Panorama besonders gut genießen.

Vielen Dank für alles und hoffentlich bis bald!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2016

Carlo en Tanja met Bjarne H. uit Belgien

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub

wir waren nun schon zum 7 mal in diesem schönen Ferienhaus im Urlaub. Wieder war alles TIP TOP.
schönes appartment, sehr nette gastgeber und ein atembenemendes
panorama!!!
Urlaub pur und sicher nicht unser letzter urlaub in diesem Haus!
liebe grüsse ins Zillertal!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Familie P. uit Nederland

5,0
5 5 5 5

Sommer Vakantie

Ook dit jaar hebben we ons weer prima vermaakt in appartement Sonne bij de familie Schrama.
Onze kinderen hebben het samen erg gezellig gehad (o.a. monopolyen & foto's maken van de bliksem).
Helaas kon ons tripje naar de Rastkogelhütte dit jaar niet doorgaan, maar we hebben alweer geboekt voor komend jaar, dus dat komt vast wel goed.
Johanna, bedankt voor het recept en voor alle goede zorgen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Familie T. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Sommer Urlaub im Zillertal

Familienwochenende im Zillertal

"Wir haben Ende Juli leider nur 4 Tage in Appartement Sonnenschein verbracht. Es hat uns wirklich gefallen. Das Panorama ist echt toll, wir hätten den ganzen Tag einfach auf Balkon sitzen können um die Aussicht zu genießen. Das ganze Ferienhaus ist sehr sauber und gepflegt, liebevoll dekoriert, die Küche gut ausgestattet, wir haben sogar ein Babybett zur Verfügung bekommen und der Kinderspielplatz mit Gartengrill ist auch super. Weiter zu empfehlen. Schöne Grüße aus Deutschland und aus Rumänien!

Familie Toma"

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Familie S. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Sommer Urlaub

Liebe Johanna, Frank, Fabian und Celina,

vom 04.07. bis 17.07.2010 waren wir zu Gast in eurem Ferienhaus und haben dort einen schönen und erholsamen Urlaub mit herrlichem Ausblick auf die Berge verbracht. In der komfortablen Ferienwohnung "Sonne" fühlten wir uns sehr wohl.
Auch für unsere jüngeren Kinder Marianne und Clara war dies ein toller Urlaub, denn sie haben sich prima mit Celina und Fabian verstanden und die langen Sommerabende und das Toben auf dem großen Trampolin genossen.
Eure freundliche Art, die netten Gespräche und die hilfreichen Tipps vermittelten uns das Gefühl, Urlaub bei Freunden zu machen.
Wir werden euch, die wunderschönen Berge und nicht zu vergessen das Freibad in Hippach (der Retter für hitzegeplagte Wanderer) in schöner Erinnerung behalten.

Nochmals unser Dank an euch für den angenehmen Aufenthalt, bleibt alle gesund und vielleicht sieht man sich mal wieder...

Liebe Grüße, besonders auch an Celina und Fabian, von
Clara, Marianne und Claudia sowie Gerhard und Kathrin Schürmann

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Familie V. uit Nederland

5,0
5 5 5 5

Sommer Urlaub

Wat was het weer fantastisch in het prachtige zillertal. Voor het tweede jaar op rij vieren wij onze zomervakantie in Hippach in haus Johanna. We hebben wederom een super-tolle vakantie gehad. Genoten van het heerlijke en comfortabele appartement Sonnenschein, het geweldige uitzicht en prachtige wandelingen in de bergen en zwemmen in de openluchtzwembaden. We hebben erg genoten! Frank, Johanna en kinderen, erg bedankt voor jullie gastvrijheid en zorg en hopelijk tot in 2017!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Familie E. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub

Hallo Johanna und Frank mit Kids,

Vielen Dank für unseren schönen Urlaub. Wir fühlen uns hier wie zu Hause, Ihr seit sehr gastfreundlich. Leider ist die Zeit schon fast um, wir kommen aber gerne wieder!! Für Kinder ist es besonders schön, viele Spielsachen, Spielplatz und sofort einen Freund (Fabian) dazu.... Abseits der Straße kann man die Ruhe und das Panorama besonders gut genießen.

Vielen Dank für alles und hoffentlich bis bald!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2016

Maria en Hans V. uit Holland

5,0
5 5 5 5

Vakantie bij Johanna

Hoi Johanna
Hier onze ervaring
Groetjes Hans en Maria

Wij gaan al 7 jaar met heel veel plezier op vakantie bij Haus Johanna.
Een heel erg fijn vakantieadres voor iedereen die van de natuur houd en wandelen.
Onze hondjes gaan ook iedere keer weer mee en kennen daar goed de weg.
De appartementen zijn goed, mooi en erg verzorgd ingericht.
De bewoners zijn hele fijne en vriendelijke mensen die ook graag voor je klaarstaan als het nodig is en gaan zelfs ook mee wandelen als je dat leuk vind.
Voor 2017 hebben we alweer geboekt toen we naar huis gingen en hebben er nu alweer zin in om te gaan.
Hans en Maria van den Boom
Pootjes van Dommel, Kayla en Dely

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Familie P. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub

Hallo Johanna, Frank, Fabian und Selina!

Gerne machen wir nachträglich einen Eintrag in Euer neues Gästebuch auf Euer neuen Webeseite.

Es war ein sehr schöner Urlaub. mann hat sich gefühlt wie zu Hause. Die Ruhe und der Ausblick waren ein Teil unserer Erholung.
Der Spielplatz war ideal für unsere Kinder, dann konnten wir gemütlich direkt nebenbei auf dem Picknicktisch die Sonne genießen.
Ja es gibt viel zu sehen im Zillertal.

Vor allem war es schön Euch als Menschen kennenzulernen, freundlich, hilfsbereit und immer etwas zu lachen.
Dies alles hat zu einem schönen Uraub in Eurem Haus beigetragen.

Bis nächstes Jahr

Grüße aus Stuttgart
Familie Pilz

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Angelika K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub im Zillertal

Hallo liebe Johanna, ich möchte mich im Namen unserer ganzen Familie( 18 Personen) recht herzlich für den angenehmen Aufenthalt in Eurem so tollen Haus bedanken. Die Fotos Eurer Webseite halten das, was sie versprechen. Zwei perfekte und sehr saubere Appartements, na und das Panorama inklusive ;), einfach super! Vielen Dank für den schönen Empfang und die tollen Ausflugtipps. Wir alle haben uns sehr wohl gefühlt und wünschen Euch alles Gute und noch viele liebe Gäste.
Herzliche Grüße aus Nordhessen von Christoph und Angelika

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Familíe B. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Vakantie

Ook dit jaar hebben we ons weer prima vermaakt in appartement Sonne bij de familie Schrama.
Onze kinderen hebben het samen erg gezellig gehad (o.a. monopolyen & foto's maken van de bliksem).
Helaas kon ons tripje naar de Rastkogelhütte dit jaar niet doorgaan, maar we hebben alweer geboekt voor komend jaar, dus dat komt vast wel goed.
Johanna, bedankt voor het recept en voor alle goede zorgen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Kirstin K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub im Zillertal

Hallo Johanna,

vielen Dank noch mal fuer die tolle Woche in eurem Haus. Die 2 Wohnungen waren perfekt fuer unseren Familienurlaub. Dank tollen Wetters konnten wir jeden Morgen den traumhaften Blick von Terasse und Balkon geniessen. Das alleine war schon Erholung pur!
Man hat sich sehr willkommen und herzlich aufgenommen gefuehlt bei Euch. Die Wohnungen waren schoen gross fuer unsere komplette Familie und sehr sauber, gepflegt und gemuetlich eingerichtet.
Rundum ein gelungener Urlaub!

Vielen Dank noch einmal von uns allen, Gross und Klein

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Debra uit Florida

5,0
5 5 5 5

Hodiay Austria

Wonderful experience. Johanna and her charming family were a pleasure to stay with. I actually thought this was a full size hotel, I didn't realize it was not, but instead, a huge home with private apartments on each of the 3 floors. The family lives on the 2nd floor in their apartment, which is perfect as they are close by (and quiet) if you need anything. Truly a lovely family, you will enjoy meeting them. So the available apartments are the 1st floor unit (smaller) and the 3rd floor unit (HUGE!). I stayed in the 3rd floor unit for over 2 weeks and I was sad when it was time to leave as I really fell in love with the home, the area, the natural beauty, the peace and quiet and all the charm of Hippach Austria. Best things about the place: Very high up in the mountain so fantastic view of valley below!, Beautiful star gazing at night, HUGE kitchen and dining room, full amenities in the kitchen (including dishwasher, microwave, coffee maker), GIANT TV and fantastic stereo, HUGE wrap around balcony with full mountain views!, bathroom w/ double sinks & GIANT bathtub that is pure heaven!!, large bedrooms (3), soft beds and bedding, lots of free parking, beautiful little side yard with lounge chairs & more. Johanna keeps it VERY clean and the house always smells amazing. She has a lovely laundry facility I used as I was staying for a long visit. Loved how polite and sweet her entire family is. The kids are mature and polite, a pleasure. Drive up to the very top of the mountain and enjoy a beer and lunch at the little restaraunt with the amazing views! Things I didn't love: would have enjoyed if the couch was positioned so you could relax on the couch and watch the TV instead of sitting at wood the dining table to view it, but not a big problem, just a wish list item. Wifi is not the fastest, which for me was tough with the work I had to do, but it works fine and for most people, it will be sufficient as most are on vacation and not working. LOTS of stairs, so if you're s

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Maart 2016

Familie K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Sonnenskilauf

Dag Johanna & Frank,

We hebben voor het derde jaar alweer een heerlijke oktoberweek doorgebracht in jullie mooie appartement. Onze kleindochter van twee kon prachtig spelen in het speeltuintje bij jullie huis.
Vanuit Hippach hebben we mooie dagtochten gemaakt. Zo gingen we naar de Schlegeissee (zie foto), naar de Hintertux Gletscher, naar de Achensee (leuke boottocht), enz.
Jullie advies voor een goed restaurant is beslist voor een ieder aan te bevelen. We hebben bijzonder genoten van de voortreffelijke wildmenu's en de forellen bij Hubertus in Laimach. Overigens ook een erg gezellige & kindvriendelijke familie en een echt Oostenrijkse ambiance.
Fijn Johanna dat je ons hebt geholpen bij de aanschaf van twee prachtige pentekeningen van sprekende gemzenkoppen.
We kunnen niets anders zeggen dan dat we heerlijk genoten hebben in jullie prachtige appartement, en reken er maar op dat we volgend jaar weer terugkomen!
Met groeten van Anneke en Michael Geerdink, en een knuffel van de kleine Laura.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus Johanna für 2 bis 19 Personen im Zillertal
Familie J. Schrama

Familie J. Schrama

Mijn naam is Johanna en ik ben 43 jaar oud. Ik woon in Hippach in het prachtige, ongerepte Zillertal! Ik ben getrouwd en samen hebben we 2 kinderen, een meisje van 10 jaar en een jongen van 14 jaar! Wij verhuren ons vakantiehuis al 17 jaar en zijn altijd blij om nieuwe gasten te ontmoeten. Mijn hobby's zijn skiën, zwemmen, bergtochten en wandelen! We kijken uit naar een vakantie in ons vakantiehuis! Groeten Johanna


Andere accommodaties van Familie J. Schrama


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 18368

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/18368.htm

Familie Johanna Schrama

Schwendberg 465

6283 Hippach/Mayrhofen

0043 664 4325506


«Ferienhaus Johanna/Zillertal » krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 52 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven