Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finca Jacaranda /Privat-Pool

Costa del Sol, Axarquia

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantievilla, Finca / Cortijo Jacaranda heeft 3 aparte slaapkamers, elk met een doucheruimte en WC. Er is ook een apart gastentoilet.
De slaapkamers bevinden zich in de ene vleugel van het huis en de grote woonkamer met houtkachel, comfortabele zitplaatsen voor minstens 6 personen, het bureau, de rustieke eethoek en de volledig uitgeruste keuken in de andere vleugel.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zuid- en oostterras en vanuit de keuken tot het westterras.
Het zwembad van 8 x 4 m is 1,20 m diep.
Er is voldoende ruimte voor 5 auto's op de eigen parkeerplaats.
Het huis ligt aan het einde van een weg, zodat u uw vakantie volledig vrij van autogeruis kunt doorbrengen.
Er is een ventilator in elke kamer.
De ramen en de toegangsdeur zijn extra beveiligd.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Luchthaven 40 km Malaga

40 km

Station 35 km Malaga - Renfe

35 km

Snelweg-afrit 15 km Ausfahrt 272

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis Finca Jacaranda heeft een prachtige ligging. Drie terrassen
staan ter beschikking van de gasten. U kunt kiezen tussen zonnebaden op het grote zuidterras met uitzicht op zee, uw Spaanse wijn drinken in de schaduw op het oostterras, of spetteren in het zwembad van 8 x 4 m op het westterras. Zelfs als uw kinderen zich in het zwembad vermaken en u binnen bent, kunt u uw kroost altijd in de gaten houden.
De zon schijnt de hele dag en maakt uw verblijf in Spanje in Andalusië tot een genot. Zelfs in de maanden november tot februari loopt de temperatuur op tot 20 graden. Wie zijn wintervakantie in Andalusië wil doorbrengen, hoeft het skiën niet te missen, want de Sierra Nevada ligt op een steenworp afstand en 's avonds wacht de verwarmende houtkachel in de grote woonkamer van de finca.
Aardbeien, tomaten en natuurlijk amandel- en olijfbomen groeien in de tuin naast het terras met het zwembad. De Finca Jacaranda is ideaal voor gezinnen met kinderen, want door de 3 aparte slaapkamers, die allemaal een eigen badkamer met toilet hebben, is er 's ochtends of na het zwemmen geen drukte.
Deze vakantievilla ligt op een groot perceel van m² en is
is georiënteerd op het zuiden. Het vakantiehuis is gebouwd door de Engelse eigenaar, een voormalig autocoureur, die zich 5 jaar geleden in Andalusië vestigde. De ruïne op het perceel werd afgebroken en deze comfortabele vakantievilla werd gebouwd. Het hoeft u hier aan niets te ontbreken, alles is aanwezig. Satelliet TV, wasmachine, vaatwasser, 2 koelkasten, een uitstekend uitgeruste keuken en een grote barbecuegrill. Als u uw eigen laptop meeneemt, heeft u toegang tot internet aan het bureau in de woonkamer.
De inrichting van het vakantiehuis is een mix van antiek en modern, maar alles in de
in de Andalusische stijl. Vanaf het zuidelijke terras heeft u uitzicht op zee. De dichtstbijzijnde stad is Bernamagosa en ligt op slechts 3 km afstand van de finca. Er is een directe verbinding met de snelweg. Het is raadzaam om direct in Malaga op het vliegveld een auto te huren.
Er zijn daar veel autoverhuurbedrijven en de prijzen variëren sterk. De meest
goedkoopste en meest betrouwbare autoverhuurbedrijf is het Deense "1st Rent a car". Afhankelijk van het seizoen en de grootte van het voertuig, kunt u een auto huren voor 1 week voor slechts 94 euro. Onverslaanbaar!!! Ik (de Duitse vriendin van John, de eigenaar van Finca Jacaranda), ben al meer dan een jaar in Spanje, woon in Finca Mikaela, die momenteel te koop staat, en heb heel wat autoverhuurbedrijven moeten testen om deze te vinden. Voor een grotere groep is het raadzaam om 2 kleinere voertuigen te huren omdat je dan flexibeler bent.
De maanden lente en herfst zijn fantastisch in Andalusië
het is niet zo warm en u kunt leuke uitstapjes maken naar de beroemde witte dorpen. Een daarvan is Bernamagosa, dat op slechts 3 km van het vakantiehuis ligt. De Finca Jacaranda ligt slechts 90 m boven de zeespiegel en heeft daardoor een zeer goede ligging. Het vakantiehuis is toegankelijk voor gehandicapten. Alles is gelijkvloers, nergens zijn er obstakels voor rolstoelgebruikers, echter de ingang naar het zwembad bestaat nog uit trappen en daar wordt momenteel een oplossing voor gezocht en de deuren naar de badkamers zijn smal.
Triana / Benamargosa. De ligging
Ongeveer 15 km van Velez-Malaga in het binnenland van de Costa del Sol, op een klein uurtje rijden van Malaga, in de vallei van de gelijknamige rivier, ligt Benamargosa. Met zijn uitgestrekte avocado- en citroenplantages lijkt de altijd groene vallei zelfs in de hete zomermaanden een oase. De dorpskern ligt ongeveer 90m boven de zeespiegel, de bergen rechts en links van de vallei stijgen tot 550m hoogte. Het warme klimaat maakt meer dan één oogst per jaar mogelijk. Op de berghellingen rond het dorp worden van oudsher wijnstokken verbouwd, voornamelijk de bekende Malaga-druif, waaruit de beroemde sultana's worden geproduceerd. De oorspronkelijke teelt van johannesbrood-, olijf- en amandelbomen wordt in toenemende mate aangevuld met mango's
De meeste van de ongeveer 1700 inwoners zijn geconcentreerd in het dorp, met kleine verspreide boerderijen. Landbouw is de belangrijkste bron van inkomsten voor de bevolking. Hoewel de landbouw steeds meer geïndustrialiseerd wordt, zijn er nog steeds landarbeiders die vroeg op pad gaan met hun muilezels naar de steile velden om de steenachtige grond te schoffelen
De geneste huizen en smalle straatjes kronkelen de berg op en zijn typerend voor de traditionele bouwmethoden uit de Moorse tijd. De eerste historische bewijzen dateren uit de Het historische juweel van het dorp, de kerk van de Encarnacion werd al in gesticht. In de Benamargosa was beroemd om zijn druiven en had 4000 inwoners. Tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-39) ontwikkelde Benamargosa zich tot een klein economisch centrum door de smokkel van tabak; als verwijzing hiernaar wordt Benamargosa ook wel "Het kleine Gibraltar" genoemd
Ondanks de snelle veranderingen van de laatste jaren is Benamargosa nog steeds typisch Andalusisch. Ondanks het dagelijks harde werken, ontmoet men in de pauzes de buurt in de typische tapasbars waar het nieuws van de dag wordt uitgewisseld. De vrouwen, die thuis nog steeds de scepter zwaaien, ontmoeten elkaar graag voor hun dagelijkse boodschappen in de viswinkel, de supermarkt of in de vele kleine winkeltjes verspreid over het dorp. Naast de vele winkels zijn er ook banken, een gezondheidscentrum, een lagere en middelbare school en een openbaar zwembad.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 20
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Overschrijving of creditcard of PayPal

meer informatie:

De bijzonderheidSkiën in de ochtend en zwemmen in de middagDe Sierra Nevada is dé wintersportbestemming van Spanje.
Op slechts twee uur rijden van de Costa del Sol ligt een van de beste skigebieden van Spanje.
De Sierra Nevada is ideaal voor alle wintersporters, van beginners tot experts. De pistes variëren van gemakkelijk tot moeilijk (El Rio piste, lengte 3 km met 545 m hoogteverschil).
Er zijn talrijke skischolen en winkels voor ski- en snowboardverhuur. Het skistation is normaal gesproken dagelijks geopend van 9 tot 17 uur. In het hoogseizoen kunt u ook 's nachts skiën.
De Sierra Nevada zit vol met restaurants, bars, pubs en nachtclubs. In het hoogseizoen kom je op deze plaatsen veel mensen tegen en ze zijn uitstekend geschikt om mensen te ontmoeten.
Het nachtleven in de Sierra Nevada is overweldigend en vergelijkbaar met de plaatsen aan de kust, zo niet nog beter. Na een zware dag op de piste verzamelen skiërs en snowboarders zich voor feesten die vaak pas in de vroege ochtend eindigen.
Van 9 tot 11 uur en tussen 13 en 15 uur zijn de pistes van de Sierra Nevada daarom meestal niet erg druk, omdat velen 's ochtends nog moeten bijkomen van de lange nacht of 's middags de gebruikelijke siësta in Spanje houden.
Een snowboard piste is in voorbereiding en het gebruik ervan hangt af van de sneeuwcondities.
Er zijn veel winkels waar u de nieuwste technologie op het gebied van snowboardmateriaal kunt kopen. Er worden ook snowboardcursussen aangeboden.
Sierra Nevada, sneeuw en nog veel meer
Een paradijs voor skiërs met een perfecte ligging in het hart van Andalusië. Er zijn niet veel plaatsen waar je 's morgens in zee kunt zwemmen en 's middags kunt skiën of snowboarden. De Sierra Nevada () biedt meer dan 65 kilometer aan pistes en ongeveer 6 maanden per jaar ligt er genoeg sneeuw om te skiën in Spanje
De naam Sierra Nevada heeft vele betekenissen: Snowboard, skiën, Andalusië, sneeuw en zon. De Sierra is het belangrijkste skigebied in het zuiden van Europa. Daarom is dit gebied tot het uiterste uitgerust met skiliften, geprepareerde pistes, hotels, pensions, appartementen, restaurants, bars en relevante winkels voor ski- en snowboardmateriaal.
Massatoerisme op de pistes van de Sierra Nevada, van beginners tot experts, iedereen heeft het genoegen zijn favoriete sport te beoefenen.
Ski- en snowboardscholen bieden cursussen aan tussen 9u en 17u en verhuur van materiaal. De liften sluiten om 17 uur.
Wat is er beter dan na een dag op de piste te genieten van een goed diner in een van de vele restaurants in de regio. Daarna kunt u zich, voor zover uw energie het nog toelaat, in het nachtleven storten.
Ook voor après-ski plezier wordt gezorgd. Sierra Nevada heeft een enorm aanbod aan restaurants, bars, pubs, clubs en discotheken.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Arriba Holiday Rentals - Target Travel
Dhr. J. Lockton

Dhr. J. Lockton

meer informatie

Objectnummer: 20426

Laatst bijgewerkt: 15.12.2018

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/20426.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven