Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement Brillante

Tenerife Zuid - Adeje - Beleef uw vakantie in Tenerife individuele afstand van de centra

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

60 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

60 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Costa Adeje - dat wil zeggen in het zonnige zuiden van Tenerife, werd gebouwd in ongeveer 370 meter hoogte is een vakantiehuis in een klasse.

Het pand is ongeveer 8500 vierkante meter. Het huis heeft drie verdiepingen. Op de bovenste verdiepingen van de eigenaar, die is maar een paar weken per jaar op het eiland leven. De twee appartementen die verhuurd worden door ons, zijn in het lagere niveau en hebben een aparte ingang en zijn dus volledig onafhankelijk van het hoofdgebouw.

De onbelemmerde locatie, zal de sfeer buiten en de hoge kwaliteit interieurs van de appartementen zelfs de meest veeleisende gast tevreden te stellen. Het uitzicht op de Atlantische kust en het tegenoverliggende eiland La Gomera, op de locaties van Los Cristianos en Playa de las Americas zal nog lang in het geheugen blijven. Met name de avond het licht van de lichten van de kustplaatsen, de best genoten van het terras met een glas wijn is zeker om te onthouden.

Het goed onderhouden terrein waren ruim en mooi aangelegde. Zij dragen, dat u vanaf het eerste moment meteen welkom voelen en breng een ontspannen vakantie.
Voor de hoogwaardige apparatuur omvat bijvoorbeeld marmeren vloeren, smaakvolle meubels en andere woninginrichting. Kleuren en stoffen werden harmonieus op elkaar afgestemd.

De woonkamer is verdeeld over een woonkamer, een keuken met eethoek, twee slaapkamers en twee badkamers. De woonkamer heeft een comfortabele bank met fauteuils en een tv met satelliet-antenne op bijna alle Duitse tv-programma's te ontvangen. De moderne keuken is - zoals alles in dit appartement - hoge kwaliteit en volledig ingericht. Het heeft een keramische kookplaat, oven, koelkast en vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, enz. De eettafel vier stoelen.

In de slaapkamers heeft een tweepersoonsbed is in de afmeting 180 x 200 cm of 160 x 200 cm (comfortabele bedden met 2 matrassen á 90 of 80 x 200 cm). Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche, bidet, wastafel, toilet en haardroger. Beddengoed, handdoeken, badhanddoeken en theedoeken en 2 badjassen zijn beschikbaar. Wasmachine is beschikbaar.

Een trap leidt naar de zonne-energie verwarmd zwembad, dat is ongeveer 4 x 8 m hoog. Gasten kunnen een duik daar neemt en zonnebaden gebruik maken van de eigen terras dat zich uitstrekt over de gehele breedte buiten het appartement, en op de ligstoelen en parasols. Verdere afkoeling geeft de buitendouche, die is gelegen tegenover het terras.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Luchthaven 25 km Reina Sofia

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanaf ongeveer 25 km van de luchthaven, passeert u de toeristische centra van Playa de las Americas en Los Cristianos en moeten met de auto ongeveer 20 minuten naar de Tweede Kamer. De zandstranden van Las Americas of de bijna 12 km lange boulevard brengt u 15 minuten en het kleine zandstrand van El Puertito ligt op slechts 10 minuten afstand. Een aantal zeer goede restaurants liggen op slechts een kilometer. Twee grote supermarkten liggen op ongeveer 3 km. Een paar kilometer van de


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Appartement Brilliant - (max. 4 personen) in de buurt van Adeje

De prijs voor de grote appartement "Brillante" met 2 slaapkamers is per dag voor 2 personen in de periode

- = € 79
- 17:12. = € 89
18:12. - 09:01. = € 109
10:01. - 30,04 = € 89

Elke extra persoon kost € 12 per dag. Voor een kind jonger dan 2 jaar niets wordt berekend. In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en. Een kinderbed en-stoel gratis beschikbaar.

De prijs voor het appartement "Brillante" met 1 slaapkamer is per dag voor 2 personen in de periode

- = € 69
- 17:12. = € 79
18:12. - 09:01. = € 99
10:01. - = € 79

Het saldo dient te worden betaald, afhankelijk van de reistijd contant ter plaatse of 4 weken voor aankomst. Deze is te vinden op de boekingsbevestiging.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

De vulkanische oorsprong van het eiland maakt, natuurlijk, zelfs onder water merkbaar, de wilde, ruige lava landschap en de grote overvloed aan vis van de Atlantische Oceaan te maken, altijd een onvergetelijke duiken mogelijk.

Het onderwater landschap is zeer gevarieerd en wordt afgewisseld met steile wanden, overhangen, grotten en zandgronden.

De riffen op een diepte van 35-40 meter, worden bewoond door murenen, anemonen, gorgonen, tandbaarzen en roggen.

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden, want ze bieden waarschijnlijk geen ander eiland in dergelijke diversiteit. De botanische rijkdom van Tenerife is te overzien voor de bezoekers nauwelijks. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 culturele en sierplanten


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2019

Marite uit Sindelfingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Grote flat

We zijn terug van Tenerife. Alles is goed gekomen. We vonden een geweldige flat. Alles was aanwezig wat je nodig hebt om je comfortabel te voelen. We koken of barbecueën niet. Maar alles was er wat je kon gebruiken. Alles was erg schoon en netjes. Er was voldoende linnengoed.
De gastmanager overhandigde de flat aan ons en we waren heel blij met de mooie omgeving en het geweldige uitzicht. We hebben erg genoten van de rust.
De eigenaren waren aanwezig en waren erg aardige gastheren. We voelden ons zeer comfortabel.
Hartelijk dank.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2016

Brigitte uit A- Neusiedl am See

5,0
5 5 5 5

Alles zu unserer Zufriedenheit !

Mein Lebensgefährte und ich waren mit dem Apartment Brillante sehr zufrieden. Die Ausstattung ist sehr wohnlich und man fühlt sich gleich wohl.
In der Küche findet man alles was man braucht. Lediglich der Toaster hat beim zweiten Gebrauch einen Kurzschluss verursacht.

Der Gästebetreuer ist sehr nett und kompetent.

Kurz, es war alles zu unserer Zufriedenheit und wir würden das Apartment und generell Teneriffa2000 jederzeit weiter empfehlen.

Ach ja fast hätte ich vergessen zu erwähnen, die steile Anfahrt zum Apartment wurde durch einen sensationellen Ausblick über die Südküste übermassen wett gemacht.
Bei unserem einwöchigen Aufenthalt entdeckten wir den netten Ort Callao Salvaje. Beim nächsten Mal werden wir sicherlich in Sueno Azul buchen.

Herzliche Grüße

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2016

Edgar uit NRW

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub

Hier war alles in Ordnung, wir hatten keine Probleme. Der Urlaub und die Wohnung hat uns sehr gut gefallen. Mit dem Pool hat auch alles gut funktioniert. Unser Gästebetreuer hat zwischendurch auch noch mal angefragt, ob alles in Ordnung ist. Mit der Betreuung waren wir sehr zufrieden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 20480

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/20480.htm


«Appartement Brillante» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven