Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finca Ses Rotes

Max.  6   gasten
129m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
129m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 18.04 tot 31.05.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 18.04 tot 31.05.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

26 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer, een keuken en een eethoek. Het woongedeelte heeft een zithoek, een DVD- en CD-speler, en een slaapbank van 140 x 200 cm, voor twee personen. De eetkamer is ingericht met een eettafel en acht stoelen. De open keuken is uitgerust met een gasfornuis, elektrische oven, koelkast met vriesvak, afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. De twee slaapkamers op de begane grond en de slaapkamer boven hebben elk twee eenpersoonsbedden van elk 90 x 200 cm. Ze bieden dus plaats aan zes personen. Met de twee personen die op de slaapbank in de woonkamer kunnen slapen, kan het huis bewoond worden door maximaal acht personen. Er is een badkamer op zowel de begane grond als de bovenverdieping. Deze hebben elk een douche, een wastafel met spiegel en opbergruimte, een haardroger en een WC. Een ventilatorkachel is ook beschikbaar voor elk van de badkamers. De verhuurder zal u ook voorzien van een handdoek en een douchehanddoek per persoon. Voor gebruik op het strand, gelieve uw eigen strandlakens mee te brengen.

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over een dakterras, diverse zonneterrassen met ligstoelen en parasols en uw eigen zwembad, dat in het voor- en najaar verwarmd wordt (23°C). De grote terrastafel tussen de woonkamer en het zwembad biedt veel ruimte en nodigt uit om buiten te leven. In de buitenruimte bij het zwembad is er een buitendouche met warm en koud water, waar u zich kunt reinigen van het zand na het zwemmen op het strand. Helaas is er geen parkeergelegenheid op het terrein zelf. Aangezien de weg echter niet erg druk is, kunt u gemakkelijk direct voor de toegangspoort parkeren.

Voor gezinnen met kleine kinderen stelt de verhuurder op verzoek gratis twee peuterreisbedden (70 x 140 cm), twee kinderstoelen en een terreinwagen ter beschikking. De reisbedjes kunnen in slaapkamer één en slaapkamer drie geplaatst worden. Een wasmachine en wasdroger zijn beschikbaar in de bijkeuken. Er is ook een internetverbinding via Wi-Fi in het huis. Het datavolume is onbeperkt. De airconditioning kan in overleg met de beheerder worden besteld en gebruikt, tegen een toeslag per dag, maar voor het gehele verblijf. In het koude seizoen kan het huis worden verwarmd met de airconditioners en, indien nodig, met extra radiatoren.
Licentie- of registratienummer: ETV/2167

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 50 km Palma de Mallorca (PMI)

50 km

Station 60 km Palma

60 km

Snelweg-afrit 20 km Llucmajor

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis is gelegen in het kleine dorpje Cala Llombards in het zuid-oosten van Mallorca. Cala Llombards is een kleine, rustige en contemplatieve plaats, niet overbevolkt door toerisme, maar overwegend een weekendverblijf van Mallorcanen. Het is een prachtige kustplaats om te zwemmen, wandelen of fietsen en is omgeven door amandelboomgaarden, die uitnodigen tot lange wandelingen tijdens de amandelbloesem in het voorjaar. Het ondiepe strand in de baai van Cala Llombards is ideaal voor kinderen, terwijl oudere tieners graag in zee springen vanaf de rotsachtige kliffen

Er zijn verschillende fantastische stranden en zwembaaien in de directe omgeving. Het plaatselijke strand is met de auto in ongeveer 2 minuten te bereiken (te voet ongeveer 10 minuten).
Zwemstranden in de directe omgeving zijn te vinden in Cala Santanyi (waterfietsverhuur), Cala Mondrago en Cala S'Amarador. In S'Amarador is er ook een gezinsvriendelijk duikcentrum met kinderopvang. Het Caribisch aandoende strand 'Es Trenc' kan worden bereikt na een rit van dertig minuten in het zuiden van het eiland. Ons vakantiehuis Finca Ses Rotes is gelegen in het kleine dorpje Cala Llombards in het zuid-oosten van Mallorca. Cala Llombards is een kleine, rustige en contemplatieve plaats, die niet overbevolkt is door toerisme, maar overwegend een weekendverblijf is van de Mallorcanen.
Het is een prachtige kustplaats om te zwemmen, wandelen of fietsen en is omgeven door amandelboomgaarden, die uitnodigen tot lange wandelingen tijdens de amandelbloesem in het voorjaar. Het ondiepe strand in de baai van Cala Llombards is ideaal voor kinderen, terwijl oudere jongeren graag in zee springen vanaf de rotsachtige kliffen. In de zomermaanden is er een strandbar in de baai. De twee andere mooie baaitjes Calo des Moro en Cala S'Àlmunia zijn alleen te voet bereikbaar - een EXPERIENCE! Tijdens het badseizoen bieden de talrijke andere kleine baaien in de onmiddellijke omgeving de mogelijkheid om uw vakantie te diversifiëren met zwemmen, snorkelen, duiken, surfen, waterfietsen of motorboten.

Santanyí, een klein, rustig stadje met een heel mooi centrum, ligt op ongeveer 5 km van Cala Llombards. De "Porta Murada", een overblijfsel van de vestingwerken van de stad, herinnert aan de onzekere tijden van de invallen van de piraten in Santanyí, waartegen de stedelingen zich met een muur probeerden te beschermen. Het oudste "Zwaluwnest" orgel van het eiland, met zijn Spaanse trompetten, is een culturele bezienswaardigheid om te zien en vooral om te horen, en bevindt zich in de parochiekerk van Sant Andreu Apòstol. Het is een van de meest waardevolle historische orgels in heel Spanje. Rond de parochiekerk kunt u in de gezellige straatcafés zonder verkeerslawaai zitten en de bedrijvigheid gadeslaan. Zaterdag en woensdag zijn marktdagen rond de kerk. Een overzichtelijke markt met een goed aanbod van groenten en fruit en natuurlijk veel handwerk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 300 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Indien vaste aankomst- en vertrekdagen voor het hoofdseizoen worden opgegeven, kunnen op verzoek eventueel andere aankomst- en vertrekdagen worden overeengekomen.

De huurprijzen zijn inclusief bijkomende kosten zoals elektriciteit, water, gas, zwembadservice,..., en 1 set bedlinnen, 1 handdoek en 1 douchehanddoek per persoon
Voor gebruik buiten en op het strand, gelieve uw eigen strandlakens mee te brengen.
Toeristenbelasting: van 2,- €/persoon vanaf 16 jaar per nacht is inbegrepen in de huurprijs.
Check-in vanaf 15:00 - check-out tot 10:00.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 45 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Der Vermieter bemüht sich bei Stornierung, einen anderen Mieter zu finden. Gelingt dies für den gesamten Mietzeitraum, erhält der Mieter die geleisteten Zahlungen in voller Höhe zurück. Andernfalls erfolgt eine Erstattung anteilsmäßig zum wiedervermieteten Zeitraum. Im Übrigen gelten die folgenden Rücktrittsbedingungen:  Bis 45 Tage vor Reisebeginn 30% des Reisepreises  44 bis 30 Tage vor Reisebeginn 60% des Reisepreises  29 bis 14 Tage vor Reisebeginn 80% des Reisepreises  ab 13 Tagen vor Reisebeginn oder bei Nichtantreten 100% des Reisepreises Im Hinblick darauf wird dem Mieter der Abschluss einer Reiserücktrittskosten-Versicherung empfohlen.

meer informatie:

Aankomst en vertrek is mogelijk op elke dag van de week.
Aankomst vanaf 15:00, vertrek tot 10:00. Andere tijden zijn mogelijk in overleg met de verhuurder.
Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 300€.
Een wasmachine en een wasdroger zijn gratis beschikbaar.
2 reisbedjes voor kinderen, 2 kinderstoelen en een terreinwagen zijn gratis beschikbaar op aanvraag.
Wij raden u aan een auto te huren voor de duur van uw vakantie.
Wij raden u aan een reisannuleringsverzekering af te sluiten.

Internet is gratis beschikbaar via WLAN zonder volumebeperkingen. Uw eindtoestellen moeten WLAN-enabled zijn of u hebt een WLAN USB-stick nodig.

Airconditioning is beschikbaar en kan worden toegevoegd voor een extra €10 per dag van uw verblijf.
Vanaf 2021 : Van november tot maart, verwarming van het zwembad tot 23°C is beschikbaar op aanvraag voor 7 €/dag van uw verblijf .

In het koude seizoen kan het huis verwarmd worden met de airconditioner. Hieraan zijn geen verdere kosten verbonden. Bovendien zijn er olieradiatoren en ventilatorkachels voor de badkamers beschikbaar.

Goedkope huurauto's en andere interessante 'links' zijn te vinden op onze homepage: finca-ses-rotes [dot] de


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Thomas P. uit Groß-Zimmern

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtige vakantieverblijf.

We hebben met zes personen een heerlijke vakantie doorgebracht in Finca Ses Rotes. Het pand is perfect in alle opzichten: de uitrusting van het huis en het terras laat niets te wensen over, op slechts een paar minuten lopen van de baai van Cala Llombards en de kliflandschap boven de zee, het nabijgelegen Santanyi en andere bezienswaardige plaatsen en en en. Routebeschrijving, sleuteloverdracht, etc. waren net zo perfect als de voorbereiding en begeleiding door het Riedelsheimer-gezin. Het waren prachtige en ontspannende dagen en zeker niet de laatste voor ons in Finca Ses Rotes!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2019

Sandra P. uit Neuss

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Grillen & chillen: Barbecueën & relaxen.

We hebben een week in het huis gewoond en hebben ons er helemaal op ons gemak gevoeld. De uitrusting kwam absoluut overeen met de beschrijvingen en liet niets te wensen over. Alles was top schoon en goed onderhouden (het moet ook worden opgemerkt dat zelfs grote mensen zoals ik voldoende ruimte in de bedden hebben en dankzij de comfortabele matrassen heerlijk in dromenland kunnen verdwijnen). Vooral de grote buiten tafel in combinatie met de grill nodigen uit tot gezellig samenzijn met vrienden. We hebben er in ieder geval uitgebreid gebruik van gemaakt. Snel de grill aangestoken, de tafel gedekt, een paar lekkere drankjes koud gezet en vrienden laten weten dat alles klaar staat. Er volgden vele mooie uren die in herinnering zullen blijven. De plek is redelijk rustig (op wat hondengeblaf na), maar voor ons was dat precies wat we wilden. De nabijgelegen baaien (ongeveer 2 km), met name Calo des Moro en S'Almunia, zijn zeker een bezoek waard. Een auto is niet verplicht, maar wordt aanbevolen voor iedereen die wat meer van het prachtige eiland wil verkennen. Onze culinaire behoeften werden zeker vervuld tijdens bezoeken aan "Pablo" in Santanyi en "Es Moli" (Tapas Bar), ook in Santanyi. In beide restaurants kun je echt heel goed eten in een gezellige sfeer. De prijzen zijn redelijk. We zeggen: dank je wel voor de mooie tijd.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie

Mei 2019

Berthold H. uit Münster

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus in Cala Llombards mit Pool

Wir waren eine Woche Ende Mai dort mit 5 Erwachsenen. Das Haus ist mit allem notwendigen eingerichtet, was man im Urlaub braucht. Sauberer Pool. Asphaltierte Straße vor dem Haus. Zwei kleine Supermärkte und ein kleines Restaurant in Laufentfernung. Schöner sauberer Strand mit Bude. Das wunderbare Santanyi mit dem schönen Wochenmarkt ist nur 6 km entfernt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2019

Brigitte T. uit 64283 Darmstadt

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer, erholsamer Urlaub

Wir haben Anfang Mai einen wunderbaren Urlaub in diesem schönen, sehr gut ausgestatteten Ferienhaus verbracht. Es hat uns an nichts gefehlt.die Liegestühle auf der großen Terrasse laden auch im Mai bereits zum Sonnenbad ein. Und dank des beheizten Pools kann man auch im Frühjahr schon baden.
Auch die Ausstattung der Küche lässt kaum Wünsche offen, so dass man sich als Hobbykoch hier ausleben kann.
Am Abend lädt dann die Terrasse mit dem beleuchteten Pool und dem großen Terrassentisch zum gemütlichen Beisammensein ein.
Uns hat es sehr gut gefallen. Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Maart 2019

H. G. uit 41469 Neuss

4,8
5 5 5 4

Schöner Familienurlaub mit kleinem Kind

wir waren im Frühjahr 2019 in dieser schönen Finca. Es war ein toller Urlaub. Das Haus ist sehr schön, geräumig, sauber und es ist alles da was man braucht. Cala Llombard ist schön, etwas verschlafen, in 10 Autominuten ist man aber auch in Santanyi.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

December 2018

Jochen R. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Toller Kurzurlaub

Wir hatten einen sehr schönen Kurzurlaub zum Start in das neue Jahr. Das Haus ist bestens ausgestattet und auch im Winter für einen Urlaub geeignet. Den Pool haben wir nicht genutzt, aber Baden war bei schönstem Wetter und 16° Wassertemperatur im Meer wunderbar. Wir wiederholen das sicher!

Augustus 2018

Mandy S. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Sommeruelaub

Wieder haben wir zwei schöne erholsame Wochen in der Finca Ses Rotes verbracht. Es ist alles vorhanden was man braucht. Ruhige Lage, entspannen im Pool und gemütliche Grillabende sowie die Nähe zum Strand machen den Urlaub für uns perfekt. Wir kommen gerne wieder. Vielen Dank an Familie Riedelsheimer für die schöne Zeit.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2018

Henning K. uit Köln

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Onze droomvakantie op Mallorca was geweldig.

De Finca Ses Rotes is een prachtige vakantiebestemming. Het huis is perfect ingericht, in zeer goede staat en super schoon. Vooral het grote terras met enorme tafel en het geweldige zwembad hebben ons enthousiast gemaakt. De centrale ligging van het zwembad direct aan het terras beviel ons zeer. We hadden de airconditioning erbij geboekt en genoten van de koele nachten. De baai van Cala Llombards is prachtig met helder water en fijn zand en was binnen 10 minuten lopen van de Finca te bereiken. De heer Riedelsheimer heeft ons perfect voorbereid op de vakantie door ons informatie te geven over de Finca, de routebeschrijving en lokale omstandigheden. Zelfs vergeten zwemkleding werd door de heer Riedelsheimer naar ons teruggestuurd. Nogmaals bedankt daarvoor. We zouden op elk moment weer in de Finca Ses Rotes vakantie vieren en zijn ook van plan dit te doen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Finca Ses Rotes
Familie S. Riedelsheimer

Familie S. Riedelsheimer

Wij zijn een gezin met twee volwassen zonen. Sinds 1999 komen we elk jaar naar Mallorca. In 2003 werden we verliefd op de plaats Cala Llombards met zijn prachtige strand en in 2007 spontaan op het huis 'Finca Ses Rotes'. Nadat we het huis hadden gekocht, hebben we het uitgebreid gerenoveerd en gedeeltelijk herbouwd. Ook in de daarop volgende jaren hebben wij steeds veranderingen en verbeteringen aangebracht, zodat u zich als onze vakantiegasten altijd prettig en ontspannen kunt voelen. In de winter van 2019/2020 hebben we de ingang van het pand volledig heringericht en het zonneterras uitgebreid.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 20836

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/20836.htm

Familie Susanne, Klaus, Birk und Andris Riedelsheimer

Weberstraße 32E

64846 Groß-Zimmern

+491712405111


«Finca Ses Rotes» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 18.04 tot 31.05.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven