Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa La Mer

Max.  5   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

31 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Beschrijving

Ons mooie vakantiehuis "La Mer", ingericht in mediterrane stijl, heeft een ultramodern omkeerbaar airconditioningsysteem (koel in de zomer en warm in de winter met slechts 1/3 energieverbruik), 2 badkamers en ligt op een absoluut rustige locatie op slechts enkele minuten lopen van het prachtige 5 km lange zandstrand, in een goed onderhouden afgelegen residentie aan de voet van het natuurreservaat "Massif de la Clape" in Narbonne-Plage. Het sportcentrum, het overdekte zwembad (het hele jaar geopend), het fitnesscentrum en de tennisbanen liggen ook op slechts een paar minuten lopen. Direct achter het huis loopt een park met fitnesstoestellen langs de Clape-rots (heerlijk om met de hond te wandelen).
In het huis heb je alle voorzieningen van het moderne leven. Het huis is volledig geïsoleerd en ontworpen voor een langdurig verblijf. Op het omheinde terras (belangrijk voor hondenbezitters - honden zijn van harte welkom!) vindt u een tuintafel, 6 stoelen, ligstoelen, 1 houtskool- en 1 elektrische barbecue, 1 parasol + zonnescherm.
Op de begane grond beschikt u over een woonkamer met gestoffeerd bankstel/SAT-TV met flatscreen/plafondventilator alsmede airconditioning u. eetkamer met grote kookhoek alsmede de 1e doucheruimte met WC. De keuken is perfect uitgerust met een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, grote oven, spoelbak, vaatwasser, grote koelkast (240 l), aparte vriezer (46 l), wasmachine, wasdroger, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, strijkijzer + strijkplank. De afwas is meer dan overvloedig, dus je hoeft niet steeds de afwas te doen.
Een comfortabele trap leidt naar de bovenverdieping. Daar zijn de twee slaapkamers en de 2e doucheruimte met WC. De bedden in de ouderslaapkamer hebben Duitse afmetingen (2 x 90 x 200 cm). Ook hier zorgt de moderne airconditioning voor een aangenaam verblijf. In de ouderslaapkamer is er ook een flatscreen TV voor alle Duitse programma's. De ouders zijn dus niet langer afhankelijk van de TV-wensen van de jongeren! Beide kamers bieden voldoende bergruimte in kasten en laden, zelfs voor dikke winterkleren. U kunt bij ons ook beddengoed en handdoeken huren als u ruimte wilt besparen op uw reis. In dat geval zijn uw bedden al opgemaakt als u aankomt en kan uw vakantie beginnen!
Het huis is ideaal om te overwinteren. De nieuwe ramen en patiodeur dragen hier ook aan bij! Het airconditioningsysteem, dat slechts 1/3 van de energie van conventionele radiatoren verbruikt, zorgt ook voor behaaglijke warmte. Langdurige vakantiegangers betalen slechts de prijs van 3 weken voor een vakantie van 4 weken of krijgen extra kortingen vanaf 2 maanden (maart) en genieten van de uitzonderlijk zachte winter aan de Middellandse Zee!
Natuurlijk heeft u internettoegang in het huis via WiFi/WLan met uw eigen PC!

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 40 km Béziers-Vias

40 km

Station 15 km Narbonne

15 km

Snelweg-afrit 11 km Narbonne-Est

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis "La Mer" ligt op een paar minuten lopen van de drukte van de badgasten in een prachtige natuur met uitzicht op de bizarre rotsen van het Clape-massief, die begroeid zijn met grote hangplanten en een beschermd natuurgebied zijn. U zult ook blij zijn
Onze gasten voelen zich altijd zeer op hun gemak en komen dan ook vaak terug. Als u geïnteresseerd bent, moet u heel vroeg boeken!
Het centrum met restaurants, cafés, winkels, enz. ligt op ongeveer 400 m afstand. Zo kunt u alles comfortabel in een paar minuten te voet bereiken. U kunt uw auto veilig achterlaten op de privéparkeerplaats binnen het gesloten complex. Narbonne Plage is een vakantieoord dat in de jaren 60 werd gesticht en behoort tot de gemeente Narbonne. Het is een insider-tip en nog niet overspoeld door massatoerisme. De bevoorrechte ligging tussen de Middellandse Zee en het daarachter gelegen Clape-massief heeft een bijzonder microklimaat gecreëerd, dat ons verwent met ongeveer 320 dagen zon per jaar. Er is geen industrie in de wijde omtrek, dus de lucht is zuiver en schoon om in te ademen.
Het 5 km brede zandstrand, dat dagelijks wordt schoongemaakt, is ook ideaal voor kinderen. Honden zijn niet toegestaan op het bewaakte gedeelte van juni - september, maar er is een extra "hondenstrand" buiten waar uw viervoeter naar hartelust kan zwemmen en ravotten!
Narbonne-Plage biedt ontspanning en plezier voor het hele gezin.
Het milde mediterrane klimaat nodigt uit tot overwinteren. In de winter kunnen skiliefhebbers binnen 1,5 uur prachtige skigebieden in de Pyreneeën bereiken. Neem contact met ons op. Wij wonen ter plaatse en staan ter beschikking van onze gasten als kredietagentschap of ook voor vertalingen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijzen incl. alle Nk (ook in de winter)
per huisdier + € 10,-- eenmalige kosten
Wasserij verhuur op aanvraag
Speciale prijzen vanaf 4 weken in de maanden oktober - mei. Voor overwinteraars (okt. - maart = laagseizoen) gelden nog lagere speciale prijzen vanaf 8 weken.
Internet (WiFi) is gratis

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sollten Sie kündigen, verlieren Sie 30% vom Mietpreis bis 2 Monate vor Anreisedatum, 50% vom Mietpreis bis 35. Tag vor Anreisedatum, 80% vom Mietpreis bis 8. Tag vor Anreisedatum und 100% ab 7. Tag vor Anreisedatum bzw. Nichterscheinen. Wenn Sie wegen erneuter Pandemie nicht anreisen können, erhalten Sie selbstverständlich den gesamten bis dahin gezahlten Betrag zurück.

meer informatie:

Als u meer foto's en informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen. We kijken uit naar uw vragen.
Trouwens, het huis is ook ideaal om te overwinteren. Het is volledig geïsoleerd, heeft, zoals reeds vermeld, een modern omkeerbaar airconditioningsysteem (koel in de zomer + warm in de winter met slechts 1/3 elektriciteitsverbruik) in alle kamers en een zonneterras op het zuid-westen. U zult verrukt zijn van het milde, zonnige klimaat in Narbonne Plage, zelfs buiten het seizoen. Volgens de statistieken worden we verwend met 300-320 zonnige dagen/jaar. Speciale tarieven gelden voor een verblijf van 4 weken en langer van begin oktober tot eind mei. Langdurige vakantiegangers die in de winter (ärz) 2 maanden of langer blijven, hebben ook recht op gereduceerde prijzen. We zijn blij u te kunnen informeren. We spreken Duits en antwoorden onmiddellijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-04-2024


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Katrin E. uit Einbeck

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

Mooie vakantie

We hadden zeer ontspannen dagen in een goed uitgerust huisje, de locatie in Narbonne Plage is rustig en centraal gelegen. Veel is op loopafstand bereikbaar. We hadden onze fietsen mee, dat ging ook heel goed. 's Avonds konden we lekker op het gezellige terras zitten.
Het contact met de verhuurster was eenvoudig en zeer vriendelijk, ze woont schuin tegenover als je hulp nodig hebt.

Juni 2023

Gisa H. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wohlfühlparadijs

Voor de 6e keer hebben we vakantie gevierd in dit mooie vakantiehuis en het voelde als thuiskomen. Maar het was anders, Jean-Pierre ontbrak. We hebben hem gemist. Het huis: zeer goede faciliteiten, 2 badkamers = luxe, geweldige keukeninrichting - nieuwe oven en verder alles prima.
Ideale locatie, alles kan te voet worden gedaan: strand, restaurants, natuur, winkels. Niet ver weg is er een goed gesorteerde SPAR, met uitzonderlijk goed brood.
Narbonne-Plage is gunstig gelegen voor uitstapjes: in St. Pierre is er elke dag markt. Naar Narbonne, bushalte om de hoek, kun je voor 1 euro rijden. Gruissan is een prachtige oude plaats. Maar de belangrijkste attractie is het kilometers lange fijne zandstrand. Er is een "niet-roken strand" en een "hondenstrand". Hier vindt iedereen zijn plekje. Narbonne-Plage en vakantiehuis "La Mer" zijn altijd de moeite waard. We kijken uit naar een weerzien volgend jaar. Alex en Gisa.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Besten Dank für Euer Kommentar. Ich freue mich sehr, Euch im nächsten Jahr erneut begrüßen zu dürfen. Bleibt gesund!

Februari 2022

Olivia T. uit Saint Louis

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

De accommodatie is uitstekend uitgerust, er ontbreekt niets. Mijn hond en ik werden hartelijk verwelkomd en voelden ons meteen op ons gemak. De locatie is perfect. Ik heb de auto de hele tijd niet gebruikt, omdat alles op loopafstand te bereiken is. We zullen zeker terugkomen.
Bedankt voor alles, we hebben een geweldige en ontspannen tijd gehad.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Ja, auch für mich und meine Hündin war Ihr Aufenthalt ein Gewinn. Wir haben uns sehr gefreut, Sie kennen zu lernen und es wäre toll, wenn wir uns wiedersehen könnten!

Januari 2022

Jan R. uit Salem

5,0
5 5 5 5 5

Sehr nette Gastgeberin

Schönes kleines Ferienhaus, zumindest im Winter sehr ruhig (Sommer kann ich leider nicht beurteilen), auch sehr zu empfehlen mit Hund. Tolle Natur, viele Wanderwege und Möglichkeiten für Unternehmungen. Auch die Vermieter kümmern sich sofort, falls mal etwas nicht funktionieren sollte. Empfehlenswert ?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Schade, dass Sie aufgrund Ihrer Aktivitäten den herrlichen Sommer bei uns nicht ausprobieren können! Auch der Winter ist hier im Süden herrlich. Im Haus ist ja die reversible Klimaanlage, die auch im Winter ein wunderbares Raumklima schafft.
Es war schön, Sie kennengelernt zu haben und es wäre toll, wenn Sie uns im nächsten Winter wieder besuchen würden.

December 2021

Susanne D. uit Langquaid

5,0
5 5 5 5 5

je ne regrette rien ;-)

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet und es fehlt einem wirklich an gar nichts. Frau Deleporte (spricht Deutsch und Französisch beides auf Muttersprachenniveau) hat sich im Vorhinein, Nachhinein und auch während unseres einwöchigen Urlaubs sehr lieb um uns gekümmert und hilft jederzeit. Auch unsere drei Hunde waren sehr willkommen. Vom Ferienhaus ist man außerdem in Windeseile am schönen Strand von Narbonne Plage. Merci beaucoup pour les vacances belles - au revoir.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

So liebe Gäste lob ich mir! Es war schön, Sie kennenlernen zu dürfen und ich würde mich sehr freuen, wenn wir uns zu einem späteren Zeitpunkt wiedersehen könnten! Bleiben Sie gesund!

September 2021

Monika S. uit Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5

Unbeschwerter Urlaub bei liebenswerten Gastgebern

Wir hatten wunderbare Wochen in diesem Ferienhaus,nicht zuletzt weil es mit all den Helferlein wie Waschmaschine,Trockner,Spülmaschine ausgestattet ist.Die Lage ist toll,man kann nicht nur das Meer mit dem Traumstrand geniessen,sondern Wanderungen und Ausflüge in weitere interessante Gegenden unternehmen.Herzlichen Dank für alles,liebe Yvonne und Jean- Pierre

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Es stimmt, es waren wunderbare 7 Wochen. Danke dafür! Wir waren uns sofort sympathisch und ich hoffe, wir sehen uns in diesem Leben wieder!

Juli 2021

Günter S. uit Erkrath

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

ontspannende vakantie in prachtig zomerweer

We hebben al verschillende keren in dit prachtige vakantiehuis in La Mer verbleven en hebben er altijd van genoten. We hebben opnieuw voor dit prachtige vakantiehuis gekozen omdat we wisten dat onze verwachtingen hier volledig zouden worden ingelost.
Deze keer waren we verrast dat het woongedeelte en de slaapkamer nu airconditioning hadden. Dit was zeer aangenaam bij meer dan 30 graden.
We hebben opnieuw heerlijke weken doorgebracht in dit prachtige huis met zijn geweldige terras met buitenbarbecue.
Ook de uitgebreide inrichting blijft verbazen.
Het zeestrand, op slechts een paar minuten lopen, nodigt uit tot verfrissing en zwemmen.
De belangrijkste winkels en talrijke restaurants zijn ook dichtbij, dus het was niet nodig om de auto te verplaatsen.
De familie Deleporte, een zeer vriendelijk en sympathiek echtpaar, staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en hulp te bieden.
Het was weer een heel fijn verblijf en zeker niet het laatste.
Veel dank aan Yvonne en Jean-Pierre Deleporte
Antje en Günter

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Die 3 Wochen gingen wieder einmal wie im Flug vorbei. Es war schön mit Euch und wir hoffen, uns bald wieder zu sehen.
Bleibt weiter gesund und bis zum nächsten Mal.
Yvonne und Jean-Pierre

Oktober 2019

Imogen P. uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Das Ferienhaus liegt ruhig in einer Ferienanlage und ist prima gelegen. Sowohl den Ortskern, als auch den Strand erreicht man gut zu Fuß. Ein Supermarkt ist in unmittelbarer Nähe. Die Felsen des Clape-Massiv grenzen direkt an die Anlage und es führt ein schöner Spazierweg vorbei.
Das Haus ist sehr sehr gut ausgestattet. Es fehlte uns an nichts. Für 5 Personen empfanden wir es etwas klein, aber im Urlaub hält man sich ja sowieso meist draußen auf.
Die Vermieterin Frau Deleporte war sehr freundlich und sehr bemüht, dass es uns in unserem Urlaub gut ging. Wir konnten sie jederzeit ansprechen.
Für unseren nächsten Urlaub in Narbonne-Plage werden wir uns dieses Ferienhaus auf jeden Fall merken.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2019

Barbara F. uit Heusenstamm

5,0
5 5 5 5

Wunderschön

Wir waren jetzt das 3. Mal in dem schönen gemütlichen Ferienhaus.
Es ist alles vorhanden und wir haben uns mit unseren Hunden pudelwohl gefühlt. Die sehr hilfbereiten und lieben Vermieter sind mittlerweile gute Freunden geworden. Der nächste und 4. Urlaub für 2020 in diesem Ferienhaus ist schon gebucht.
Das sagt doch alles, oder?

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Ja, es stimmt, wir sind inzwischen Freunde geworden und freuen uns deshalb wie Bolle, Euch im nächsten Jahr wieder zu sehen! Bleibt gesund und bis dann!!

Juni 2018

Geertje A. uit 63165 Mühlheim

4,8
4 5 5 5

Sommerurlaub 2018

Alles was schon an positiven Bewertungen geschrieben wurde, können wir nur bestätigten.
Wir verbrachten mit drei Personen drei sehr schöne Wochen in dem kleinen Häuschen.
Ausflüge, Party an der Promenade, faulenzen am Strand und nachts Ruhe trotz Hochsaison.
Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Ich freue mich, daß Sie sich so gut erholen konnten und wir uns im nächsten Jahr in alter Frische wiedersehen!

April 2018

Günter S. uit Erkrath

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende dagen in Narbonne-Plage

We verbleven voor de tweede keer als koppel vier weken in dit vakantiehuis en kunnen alleen maar bevestigen dat dit vakantiehuis ideaal is uitgerust en indruk maakt met zijn rustige ligging bij de zee.
De avond doorbrengen op het rustige terras na een mooie strandwandeling is iets wat je mee naar huis neemt.
Dankzij het nieuwe wifi-systeem is ook de internetontvangst ideaal.
Het echtpaar Deleporte, zeer vriendelijk, reageert onmiddellijk op zeldzame problemen en verzorgt ze
voor remedie
De enige tekortkoming die we hebben opgemerkt is dat de mooie tijd in Narbonne Plage te snel voorbij gaat.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2017

Lena H. uit 76571 Gaggenau

5,0
5 5 5 5

Tolles Häuschen zum Verweilen

Super nettes Häusen, wunderbare Lage, zu Fuß jeweils nur 5 Minuten zum Bäcker und Strand. Auch ein kleiner Supermarkt befindet sich direkt um die Ecke.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Es war nur kurz, aber schön. Ich freue mich, Sie kennengelernt zu haben. Vielleicht später noch einmal?

September 2017

Gerlinde B. uit 69124 Heidelberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie

We brachten onze vakantie voor de 3e keer door in het prachtige
in het mooie huis van familie Deleporte was het zoals altijd schoon het heeft aan niets ontbroken.
Mevrouw Deleporte vraagt altijd of alles in orde is en of ze kan helpen.La mer ligt in een rustige omgeving maar slechts een paar minuten van het centrum waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om te winkelen.5 minuten van het strand waar je kunt zwemmen of lange wandelingen kunt maken
Deze keer gingen we met de trein naar Narbonne en dan met de bus naar Narbonne plage omdat je daar geen auto nodig hebt, we deden alles te voet, met de fiets en met de bus.
Vanuit Narbonne zijn er elk uur treinen naar Sete,Agde,Carcassonne het is niet saai ook al kom je in de herfst of winter.Wij komen volgend jaar weer zonder auto
kom volgend jaar weer zonder auto stressvrij!
Tot ziens in 2018
Gerlinde en Heinz

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Man spürt förmlich die Begeisterung aus diesem Kommentar heraus! Ja, es war sicher ein Abenteuer, dieses Mal mit dem Zug anzureisen, aber hier kostet der Bus nur € 1,--/Pers. und die beiden Räder haben wir Ihnen gestellt, also war alles perfekt! Im schönen Oktober gab es auch viele Badetage! Warten wir's ab, wie es im Oktober 2018 wird? Wir freuen uns auf Sie! Jedenfalls werden unsere Mieter in den Wintermonaten immer mit viel Sonne und milden Temperaturen belohnt. Schönes Wetter ist in Narbonne-Plage Programm!

September 2017

Gerlinde B. uit 69124 Heidelberg

5,0
5 5 5 5

Ein schöner Urlaub

Wir verbrachten unseren Urlaub schon zum 3.mal
im schönen Haus von Familie Deleporte wie immer war es sauber es hat an nichts gefehlt.
Frau Deleporte frägt immer nach ob alles in Ordnung ob Sie helfen kann.La mer ist ruhig gelegen und doch nur wenige Minuten zum Centrum wo es alles zum einkaufen gibt.Der Strand 5.Minuten wo man schwimmen oder lange
Spaziergänge machen kann.Diemal sind wir mit dem Zug gefahren bis Narbonne dann mit Bus nach Narbonne plage da man vor Ort kein Auto braucht haben alles zu Fuß,Fahrrad,Bus gemacht.
Von Narbonne aus fahren jede Stunde Züge nach Sete,Agde,Carcassonne es wird nicht langweilig auch wenn man im Herbst oder Winter kommt.Wir
kommen nächstes Jahr wieder ohne Auto Stressfrei!
Bis 2018
Gerlinde und Heinz

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Hedda uit Puchheim

4,5
4 4 5 5

Sommerurlaub 2016

Sehr schön und absolut ruhig gelegenes Ferienhaus mit schöner Terasse. Trotzdem nur 10 Min. zu Fuß zum traumhaften, feinsandigen Strand. 5 Min zu einem kleinen Imbiss mit frischen Backwaren.
Gleich daneben kleiner Interspar mit sehr langen Öffnungszeiten (8.00 bis 22.00 durchgehend auch am Sonntag).
An die Vermieter kann man sich wirklich in allen Belangen wenden. Sie sind sehr hilfsbereit und freundlich.
Wir habenzwei wunderschöne, erholsame Wochen verbracht und können diese Unterkunft wirklich empfehlen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Y. Deleporte:

Die Infrastruktur für unsere Gäste wird immer besser! Neben dem zitierten Imbiss, der übrigens ab 2018 eine Menge frischer Köstlichkeiten anbieten will, gibt es einen Pizzabäcker mit Abholservice. Die Pizzen sind super!

Augustus 2013

Claudia uit Hattingen

4,8
5 5 5 4.5 4

Schönes, ruhig gelegenes Ferienhaus

Dieses Ferienhaus liegt in einer ruhigen Umgebung abseits des Straßenverkehrs mit einem herrlichen Blick ins La Clape-Gebirge. Der Vorteil der schönen Terasse ist, dass sie morgens zunächst im Schatten liegt, so dass man bei angenehmen Temperaturen draußen frühstücken kann. Das Haus ist wirklich sehr gut ausgestattet mit allen Bequemlichkeiten von Waschmaschine bis zu Sandwichtoaster etc. Geschmackvolle Einrichtung. Das Schlafzimmer ist gut, die Betten geräumig und bequem. Das Kinderzimmer wegen der Dachschräge ziemlich eng. Die Treppe ins OG ist sehr steil, daher nicht für sehr kleine Kinder zu empfehlen.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Vermieter sind super lieb und hilfsbereit und offen für alle Fragen und Wünsche.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Herrliche Landschaft, ruhige, sehr saubere und ansprechende Feriensiedlung, nur wenige Minuten zum Einkaufen und zur Strandpromenade mit vielen Restaurants und guter Unterhaltung, 3 x in der Woche ist Markt an der Strandpromenade, groß und sehr schön. Jeden Abend ebenfalls viele Verkaufsstände. Sehr abwechslungsreich. Mit dem Auto kann man viele sehenswerte Orte in kurzer Zeit erreichen, sehr abwechslungsreich.

Recreatiemogelijkheden: Strand, Wandern, Radfahren, Wassersport, Musik und Karaoke am Abend, viele Bands und andere Vorstellungen jeden Abend. Und sicherlich noch vieles mehr,...

Winkels: Am Ort gibt es 2 Spar-Läden, dort ist es jedoch sehr teuer, besser kauft man im LIDL im Nachbarort ein. Und natürlich auf dem Markt am Ort.

Antwoord van Y. Deleporte:

Inzwischen wurde die steile Treppe in eine sehr bequeme ausgewechselt. Es hat lange gedauert, endlich den richtigen Schreiner zu finden. Auch des Dachliegefenster im oberen Bad wurde durch ein VELUX-Fenster mit Sensor ausgetauscht. Es schließt sich automatisch, wenn es einige Regentropfen gibt!

Juli 2011

Pumo01 uit Echternach

4,5
3.9 5 4.9 4.8 4.2

Villa La Mer

Alles super.Nahe beim Zentrum trotzdem ruhige gegend.Gerne mal wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr sauber

Recreatiemogelijkheden: Alles bestens,auch für Kinder und Haustiere

Winkels: Alles da was man braucht.


Contactpersoon

Mijn man en ik wonen het hele jaar in Narbonne-Plage en overhandigen de sleutels persoonlijk. Ik kom uit Saarland en mijn man is Frans. We spreken beide talen, wat erg handig is bij kleine of grote problemen (politie, ziekenhuis, dokters). Wij treden op als kredietagentschap voor onze gasten en helpen graag als dat nodig is.


Andere accommodaties van Y. Deleporte


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 2108

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/2108.htm


«Villa La Mer» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven