Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnungen Haus Warmuth

Hermagor Presseggersee, Nassfeld, Gailtal, Weißensee, Dreiländereck,

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantie in Oostenrijk, vakantie in Karinthië, vakantie bij de familie Warmuth in het Gailtal

Ons vakantiehuis is prachtig en rustig gelegen aan de rand van Köstendorf, het op één na grootste dorp in de gemeente St. Stefan im Gailtal, in het district Hermagor. Het grenst direct aan ons woonhuis. In het vakantiehuis bevinden zich 2 aparte vakantiewoningen (65 en 75m²) voor in totaal 10 personen met een prachtig uitzicht op het Gailtal. Hier kunt u de flat op de 1e verdieping boeken. Deze is ca. 75m² groot en biedt plaats aan 2-6 personen.

###Vakantiewoning appartement op de 1e verdieping - 75m² voor 2-6 personen met balkon##

De keuken is van alle gemakken voorzien:
- Koelkast incl. klein vriesvak
- Keramische kookplaat met afzuigkap
- Vaatwasser
- Magnetron
- Koffiezetapparaat
- Keukenaccessoires (bestek, borden, glazen, kopjes, potten, pannen, theedoeken, etc.)
- Hand stofzuiger

De badkamer
- is volledig betegeld
- en met een wellness douche
- een wasmachine
- en hand- en baddoeken.

De WC
- is apart
- en bevindt zich direct naast de badkamer.

De woonkamer
- biedt plaats aan 2-6 personen.
- De bank kan worden ingericht als slaapplaats voor 2 personen.
- Een flatscreen-tv met satellietverbinding is ook beschikbaar.

In de slaapkamer
- is er een comfortabel tweepersoonsbed voor 2 personen en een kledingkast
- en een kledingkast, die voldoende ruimte biedt voor uw vakantiekleding.
- Beddengoed is uiteraard inbegrepen.

In de kinderkamer
- zijn er twee eenpersoonsbedden
- en een kledingkast
- Beddengoed is ook hier inbegrepen

Er is gratis W-LAN, gratis parkeren voor het huis, een 11 KW E-laadvoorziening voor elektrische auto's en een verwarmde ruimte voor de wintersportuitrusting.

Onze privé huis tuin grenst direct aan het vakantiehuis. In overleg bent u welkom om het paviljoen te gebruiken. In onze tuin zijn ook gratis ligstoelen beschikbaar voor uw ontspanning.

Een bakker uit onze regio levert 's morgens verse broodjes, broden en andere bakwaren. Deze kunt u naar wens individueel bestellen.

Al onze appartementen zijn rookvrij. Op het balkon/terras mag natuurlijk wel gerookt worden. Na elk vertrek worden de appartementen door ons goed schoongemaakt en gedesinfecteerd.

De gemeente St. Stefan ligt in de Adriatische mooiweerzone van het midden Gailtal. Het aangename en milde klimaat, de hoge luchtvochtigheid en de vele zonnige dagen hebben een positief effect op aandoeningen van de luchtwegen en versterken het immuunsysteem.

De aangrenzende bossen en weiden met hun thematische en avontuurlijke wandelpaden nodigen uit tot lange wandelingen. Ontdek de omgeving per fiets, op de Karnische fietsroute of geniet van uw dag aan het Pressegg-meer, dat op slechts enkele minuten afstand ligt.

Gezellige avonden in onze tuin met paviljoen sluiten de dag gezellig af. Nassfeld ligt op ongeveer 15 minuten rijden. Dit is het grootste skigebied van de Zuidelijke Alpen. Het is een prachtig wintersport-, klim- en wandelgebied. Op ongeveer 500m van ons huis gaat de skibus rechtstreeks naar Nassfeld.

Gezinnen en ook huisdieren zijn van harte welkom.

Het vakantiehuis Warmuth is het hele jaar geopend.

Wij spreken Duits, Engels en Sloveens.
Zo zijn de kosten voor de flat opgebouwd: Vaste kosten, toeristenbelasting, elektriciteit (naar verbruik), verwarming (naar verbruik), eindschoonmaak (vast bedrag)

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 3 km

3 km

Skilift 15 km

15 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Klagenfurt

80 km

Station 2 km Görtschach

2 km

Snelweg-afrit 15 km Hermagor

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis is prachtig en rustig gelegen aan de rand van Köstendorf, het op één na grootste dorp van de gemeente St. Stefan im Gailtal, op een hoogte van 670 meter boven de zeespiegel. Het dorp Köstendorf behoort tot het district Hermagor in Karinthië, Oostenrijk. Ons dorp ligt in de onmiddellijke nabijheid van het drielandenpunt van Italië, Slovenië en Oostenrijk en wordt begrensd door de Karnische Alpen in het zuiden en de Gailtaler Alpen in het noorden.

In de directe omgeving (ca. 15 autominuten) van ons vakantiehuis ligt het grootste skigebied van de zuidelijke Alpen: Nassfeld! Het skigebied biedt meer dan 30 kabelbanen en liften en meer dan 100 kilometer afdaling, de langste kabelbaan van Europa en de langste dalafdaling. Een paradijs voor iedere wintersporter. In de zomer is Nassfeld ook een zeer mooie bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.

De Presseggsee (op ca. 5 minuten rijden) ligt in het gemeentegebied van Hermagor en is een zeer geliefd zwemwater. Kristalhelder water en prachtige weiden bieden voldoende ruimte en mogelijkheden voor een mooie, zonnige baddag. Met een oppervlakte van 55 hectare is het het negende grootste meer en tevens het warmste zwemmeer van Karinthië. De natuurlijke Pressegger See is omgeven door bergen, bossen en weilanden. Met een watertemperatuur tot 28°C is de "badkuip van het Gailtal" een van de warmste meren van Oostenrijk. Naast de warmtegraad trekt de Presseggsee echter vooral aan door zijn drinkwaterkwaliteit, die garant staat voor een zwemvakantie in een van de zuiverste waterlichamen. Direct aan het meer ligt het 1e Karinthische avonturenpark, dat met zijn verschillende attracties kinderharten sneller doet kloppen. En in de gezinsvriendelijke lido's liggen waterfietsen klaar om gehuurd te worden. Rondom het meer liggen prachtige, grote groengebieden om te ontspannen. Ook wandelpaden en nordic walking routes wachten hier op u. Als u zich culinair wilt laten verwennen, zijn er verschillende restaurants en herbergen rond het meer.

Het kerkje van St. Steben, dat in 1466 voor het eerst in een oorkonde wordt genoemd, ligt op een bergtop hoog boven Köstendorf op 1003 m boven de zeespiegel. De bedevaartskerk is een populaire wandelbestemming. Van daaruit heeft men een prachtig uitzicht over het Gailtal. Sinds jaar en dag maken talrijke bezoekers op paasmaandag de bedevaart naar St. Steben. Elk jaar wordt hier een mis gehouden. De vrijwillige brandweer van Köstendorf voedt de bezoekers na afloop met drankjes en heerlijke gerechten van de grill.

De Wörthersee (ca. 40 minuten rijden) is met een oppervlakte van 19,39 km² het grootste meer van Karinthië en tegelijkertijd door zijn klimatologische ligging een van de warmste Alpenmeren. Het meerbekken strekt zich uit van de Veldenbaai tot Klagenfurt. Rondom het meer liggen talrijke excursiebestemmingen. Daaronder de uitkijktoren Pyramidenkogel, het beroemde kasteel aan de Wörthersee in Velden en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 00:00
Uitchecken: 00:00
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Internet gratis. Toeristenbelasting € 2,40 voor personen vanaf 16 jaar
Let op: De huurprijzen gelden voor een bezetting van 2 personen per dag. Voor extra personen wordt een toeslag berekend. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Informationen zur Stornierung einer Ferienwohnung: Kann aufgrund der Corona-Lage oder einer behördlich angeordnete Quarantäne der Urlaub nicht angetreten werden, ist eine kostenlose Stornierung selbstverständlich möglich und ihr bekommt die Anzahlung von uns erstattet. Ansonsten gelten die folgenden Stornobedingungen: Bis spätestens 3 Wochen vor dem vereinbarten Ankunftstag des Gastes kann der Beherbergungsvertrag ohne Entrichtung einer Stornogebühr durch einseitige Erklärung durch den Vertragspartner aufgelöst werden. Außerhalb des festgelegten Zeitraums ist ein Rücktritt durch einseitige Erklärung des Vertragspartners nur unter Entrichtung folgender Stornogebühren möglich: - bis 3 Wochen vor dem Ankunftstag wird die Anzahlung einbehalten - bis 1 Woche vor dem Ankunftstag 70 % vom gesamten Arrangementpreis - in der letzten Woche vor dem Ankunftstag 90 % vom gesamten Arrangementpreis.

meer informatie:

De gemeente in het Gailtal, gelegen in de Adriatische mooiweerzone van het Midden-Gailtal, omvat 20 natuurvakantiedorpen die garant staan voor recreatiemogelijkheden in de zin van natuur- en cultuurbeleving en voor vakanties met vrienden. De Presseggsee - een van de warmste zwemmeren van Karinthië - ligt op slechts 4 km afstand en is niet alleen per auto of trein, maar ook per fiets over de R 3 (Karnische fietsroute) in korte tijd te bereiken. Een aangenaam en mild klimaat, een hoge luchtvochtigheid en veel zonnige dagen hebben een positief effect op aandoeningen van de luchtwegen en het immuunsysteem. Gezelligheid en de spreekwoordelijke gastvrijheid van onze mensen dragen bij tot een bewogen vakantie in onze gemeenschap in het Gailtal. Door de traditionele en doorleefde gebruiken, zoals de kerkdagen met Kufenstechen en Lindentanz, en de traditionele evenementen krijgt men inzicht in onze cultuur. Onze natuurbelevenissen, zoals hoogveen, natuurreservaten en wetlands en een 48 hectare groot aaneengesloten door de EU erkend biotoop, die tot de uniekste en mooiste van het land behoren, worden aangevuld met thema- en avontuurlijke wandelroutes en dragen bij tot recreatie en natuurbeleving.

Winter: De Nassfeld ski-arena: grootste, modernste, meest sneeuwzekere en meest gevarieerde skigebied met meer dan 100 km lawineveilige pistes die bijna allemaal met de modernste besneeuwingsapparatuur besneeuwd kunnen worden. Carnia - 7,6 km skipiste, 2,2 km verlichte piste voor nachtskiën, de grootste in Europa. Meer dan 30 liften tot meer dan 2000 meter boven zeeniveau met alle moeilijkheidsgraden. Meer plezier voor boarders - 2 funparks en een twinpipe. Hoogteloipe voor langlaufen. Gratis shuttlebus naar het skigebied naar de Milleniumsexpress van de Skiarena Naßfeld Hermagor / 5 minuten van het huis kan gratis worden gebruikt door alle wintersporters Buiten de pistes - skitochten. Langlaufloipes, natuurijsbanen en curlingbanen aan de Presseggersee en aan de Weißensee. Geruimde winterwandelwegen en natuurrodelbanen, ritten met paard en wagen. Na sportieve ambities, wellness in het familiekuuroord Bad Bleiberg in het beleveniskuuroord Warmbad-Villach of in de wellnessoase Aquarena in Kötschach.

Zomer: zwemplezier in 5 minuten in het natuurzwembad Vorderberg of aan de Pressegger See en in onze andere nabijgelegen kristalheldere meren met drinkwaterkwaliteit Wild zwemmen in Siebenbrünn of aan de Gail .met prachtige barbecueplaatsen. Comfortabele goed gemarkeerde wandelpaden voor alle leeftijden. Huttentochten (Karnische Höhenweg) en klimtochten in het gehele Gail - Gitsch - en Lesachtal en in de nabijgelegen Karnische Alpen of in de Karawanken. Goed ontwikkeld fiets- en mountainbikenetwerk - tochten van gemakkelijk tot ijzingwekkend. Familiefietspad langs de Gail. Charmante, bochtige en interessante gebieden voor motortochten in het drielandenpunt Karinthië, Italië, Slovenië (mega-evenement is de Harley Davidson-bijeenkomst aan het Faak-meer). Meer dan 100 goedkope of zelfs gratis excursiebestemmingen in heel Karinthië (met de Karinthië-kaart), dagtochten in 90 minuten naar zee, Lignano of Triëst, naar Tarvisio of Udine om te winkelen, naar Venetië-cultuurstad

Golf: golfen in het Gailtal - perfecte 18-holes baan


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus Warmuth
Mevr. A. Warmuth

Mevr. A. Warmuth

Andere accommodaties van Mevr. A. Warmuth


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 2123

Laatst bijgewerkt: 03.03.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/2123.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven