Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienvilla mit Winterpool

Costa del Sol

Max.  4   gasten
111m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
111m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Zwoele zuidelijke nachten, de geur van sinaasappelbloesems, witte dorpjes, de pracht van bloesem in tropische tuinen en, niet te vergeten, een diepblauwe Middellandse Zee; zo stellen wij ons Andalusië op onze breedtegraad voor en zo ervaren wij het ook.

Genesteld in de voorste heuvels van de Sierra Almijara, niet ver van het strand en de kust, ligt het witte dorp Sayalonga. Sayalonga is de perfecte mix van gemakkelijke toegang tot de levendige Costa del Sol (ca. 20 minuten met de auto) en het leven in het idyllische achterland. op 3 km afstand ligt de prachtige vakantievilla Casa Almendros. Samen met enkele andere chique huizen ligt het in de kleine nederzetting Pago Carraspite, die u bereikt via een pad dat vanuit het dorp terug naar de kust leidt.

De prachtige ligging van uw comfortabele en exclusieve vakantiehuis (met zeer luxe inrichting) in de sierra nabij de kust - met fantastisch panoramisch uitzicht over de gehele Middellandse Zee en de bergen - in combinatie met de smaakvolle stijlvolle comfort inrichting maken dit vakantiehuis zo uniek. Ondanks de afstand van ca. 4 - 5 km hemelsbreed ligt de Middellandse Zee binnen handbereik.

Het huis is uitgerust met een duurzame zonneboiler die met behulp van het broeikaseffect van de winterbeglazing het zwembad ook in de winter bruikbaar maakt. U hoeft het dus ook in de winter niet zonder zwemmen te stellen terwijl u hier ligt te zonnen. Ook het warme water wordt vrijwel kostenneutraal geproduceerd door twee zonneboilers. Natuurlijk kunt u op regenachtige dagen ook een elektrische verwarming voor het sanitair warm water inschakelen.

De woning biedt een groot terrasplateau met een gelijkvloerse vakantiewoning (111 m² + serre) en een privé zwembad (ca. 4 x 8 m), dat in het laagseizoen overdekt is en het grootste deel van het jaar uitnodigt tot zwemmen. In de zomer worden de muren en het dak van het zwembad gewoon opzij geschoven om een normaal zomerzwembad te creëren.

Uw vakantievilla is onlangs uitgebreid gemoderniseerd (kernrenovatie) en verbouwd - en zeer stijlvol opnieuw ingericht.

Casa Almendros heeft 2 volledige slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer met een volledig uitgeruste keuken. In de ronde woonkamer is er een geladen open haard met extra mooi verwarmingseffect en voldoende comfortabele en stijlvolle zitplaatsen in een elegante ambiance. De twee badkamers zijn stijlvol ingericht met regendouches etc.. Door het hele huis loopt een muziekinstallatie, u kunt het programma centraal of per kamer kiezen. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

Het ruime zonneterrasplateau, de grootte van het huis en de 2 badkamers maken het verblijf ook met meerdere personen comfortabel.
De wintertuin (ontbijtplaats op het oosten in de ochtendzon) en de panoramische ramen van vloer tot plafond maken uw vakantie tot een unieke en onvergelijkbare ervaring.

Vooral in het laagseizoen is deze vakantievilla met vloerverwarming, 3 airconditioners, 3 grote flatscreen-tv's (2x 3D) met alle Duitse zenders enz. een echt hoogtepunt in dit gebied.
De grote terrasgedeeltes zijn uitgerust met een zitgroep onder het overdekte terras, een zitgroep in de open gedeeltes en 4 ligstoelen.

Met alle comfort zult u waarschijnlijk toch zeggen: Alles was een droom, maar dit uitzicht is gewoonweg

Aan deze vakantie in het door mediterrane planten omgeven huis zult u nog heel lang met plezier terugdenken.

Gelieve google ons met naam en Nerja of Sayalonga of kijk direct op onze verhuurder pagina viel-meer-urlaub . com- met veel foto's, tips over de omgeving etc. etc. Overigens beantwoorden wij onze e-mails altijd binnen enkele uren, maar in ieder geval binnen 24 uur. Als je dan nog geen antwoord hebt ontvangen, bel ons dan even. Email verkeer tussen Spanje en Duitsland is soms niet 100% betrouwbaar - belandt in junk/spam folders etc.
Licentie- of registratienummer: RTA: CA/MA/01450

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Supermarkt 2.9 km

2.9 km

Restaurant 2.9 km

2.9 km

Stadscentrum 2.9 km

2.9 km

Luchthaven 45 km Malaga

45 km

Snelweg-afrit 9 km Algarrobo

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Sayalonga is een mooi, typisch Andalusisch, dorp - gelegen op slechts 7-8 km van de levendige Costa del Sol, ongeveer 10-12 minuten met de auto naar de kust.

Uw vakantievilla Casa Almendros ligt op 3 km van Sayalonga en is bereikbaar via een hoofdweg die van Sayalonga naar de nederzetting Pago Carraspite leidt. Hemelsbreed ligt uw vakantiehuis echter maar iets meer dan 4 km van de kust. De Middellandse Zee ligt binnen handbereik.

Behalve ongeveer 900 m resterende zandweg is de rest van de 3 km lange weg van het dorp naar uw vakantiehuis gecementeerd (een beetje hobbelig, maar niet te snel goed berijdbaar). In deze resterende 900 m is het pad deels vrij hobbelig, zodat het langzamer rijden is op deze stukken. Een normale auto met een redelijke bodemvrijheid is meestal voldoende.

Het kost u meestal niet meer dan 10 minuten om het dorp te bereiken, of zelfs iets minder daarna. U kunt hier in het dorp winkelen, zeer grote supermarkten en winkelcentra vindt u aan de kust één snelwegafrit verder en wel direct in Algarrobo-Costa.

Een huurauto is absoluut noodzakelijk.
Wij helpen u graag met tips en advies over het huren ervan. U vindt de trucs en informatie ook uitgebreid op onze verhuurpagina

Informeert u zich ook in het algemeen op onze pagina viel-meer-urlaub . com - met veel foto's, tips over de omgeving etc. etc.

Sayalonga is een pittoresk dorpje aan een kust waarvan de naam alleen al 'pure vakantie' betekent. Het dorp is een van de typische witte dorpen van Andalusië, een 'pueblo blanco'. Naast een paar kleine winkeltjes vindt u er ook de indrukwekkende beroemde oude ronde begraafplaats, die u ook kunt bezoeken.
De kerk en een algemene rondleiding door het mooie dorp en een maaltijd op het mooie plein zijn ook een goede tip in de buurt.

De meest frequente bezoeker van de Costa del Sol is de zon zelf. Zij verwent deze mediterrane kust met haar glinsterende stralen op ongeveer 320 dagen per jaar. Maar het grootste deel van de tijd zorgt een aangename lichte zeebries voor zachte verkoeling, waardoor een ideaal klimaat ontstaat voor een zonvakantie in bijna elk jaargetijde.

Naast de cultuurhistorische aspecten heeft Andalusië ook andere gezichten - eindeloze olijf- en zonnebloemvelden, lagunes bevolkt door flamingo's, verleidelijke tropische vruchten, zonovergoten steppen en in het midden van dit alles het hooggebergte, de Sierra Nevada. Hier in het achterland, waar wijngaarden en olijfbomen gedijen, amandelen, citrusvruchten en tropische bomen groeien, is Andalusië nog echt Andalusisch.

Pittoreske witte dorpjes, kronkelende steegjes en schilderachtige dorpscafés, fonkelende kustlichtjes bij nacht, boeren met muilezels, een kudde geiten die zich een weg naar boven baant - het lijkt allemaal een idylle op een ansichtkaart, maar hier in de nog grotendeels ongerepte 'Campo' is het werkelijkheid ****

Lange zandstranden vindt u direct aan de kust van Algarrobo (ca. 20 minuten). Mooie natuurlijke stranden zijn in ongeveer 35 minuten met de auto te bereiken vanuit Sayalonga, tussen Nerja en La Herradura - of nog dichterbij in de regio achter Almayate, richting Malaga. Het wijndorp Cómpeta en de wijnroutes in het achterland zijn slechts enkele manieren om het echte Andalusië te leren kennen. Dagtochten brengen u naar Sevilla en Cordoba in respectievelijk 4 en 2,5 uur rijden. Tussen Málaga en Córdoba ligt het grootste olijventeeltgebied van Europa.

Een indrukwekkende route naar de Sierra Nevada en het Alhambra van Granada voert u over de beroemde Alpujarras. Heel anders is de route van Marbella via de adellijke haven Puerto Banus naar Ronda met zijn historische brug en de oudste arena van Spanje. Enkele hoogtepunten liggen ook in de directe omgeving: Het oude centrum van Nerja, het beroemde Balcon de Europa en de druipsteengrotten, de 'Cuevas de Nerja' (ca. 30 minuten met de auto).

Er is een eindeloze variatie aan wandelroutes langs de kust en in het uitgestrekte achterland. Eigenlijk kunt u ook direct vanaf de voordeur beginnen met wandelen. Een mekka voor joggers, er zijn vlakkere routes en voor intensievere training ook grotere hellingen - afhankelijk van uw behoeften.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De elektriciteitskosten die op het einde na eigen lezing moeten worden betaald, bedragen momenteel 0,49 EUR per kwh. Internet via WLAN direct in het huis is gratis. Er zijn geen andere kosten als u geen extra wensen heeft.
Al het andere is al berekend door de prijscalculator hier, u hoeft alleen het aantal personen correct in te voeren.

Informeert u zich ook op onze eigen homepage viel-meer-urlaub(punkt)com - ook voor verdere details over de villa en de prijzen. Daar vindt u alle informatie, tips (ook over de omgeving, vluchten en huurauto's etc.), prijzen, fotoshows, etc.


IMPRINT van de verhuurder van dit vakantieverblijf:
(informatie volgens § 5 TMG)
A. Irrgang
-Verhuur van eigen vakantiehuizen-
San Juan de Capistrano 2-111, 29780 Nerja
Contact: 0049 7736 2950855 (VOIP nummer helemaal gratis voor u)
Gelieve te bellen tussen 10 en 20 uur.
E-mail:

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

U kunt winkelen in het dorp Sayalonga (3 km), zeer grote supermarkten en een geweldig, stijlvol winkelcentrum vindt u een snelwegafslag verder en direct een grote Lidl in Algarrobo Costa. Overigens vindt u tegenover El Ingenio in Velez-Malaga ook een Agua fun zwembad voor het hele gezin.

In ongeveer 20 minuten rijden bereikt u de 18-holes golfbaan Baviera Golf, die direct aan de kust ligt. De tweede 9 holes zijn een ware belevenis qua landschap en sfeer.
En als u dan echt uitgekeken bent, keert u 's avonds altijd terug naar uw eigen idyllische vakantieoase en geniet u van de lichtjes van de sprankelende kustlijn en de sterrenhemel daarboven.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. A. Irrgang

Mevr. A. Irrgang

Uw hospita woont al 13 jaar in Andalusië en spreekt vloeiend Spaans. De familie heeft een huistechnicus in dienst die eventuele spontane problemen zeer snel oplost en natuurlijk een keer per week gratis het zwembad en de tuin voor u verzorgt. Het Duitse telefoonnummer is een VOIP-nummer (een service voor u) waarmee u gratis naar een Duits nummer belt, maar dat in Spanje uitkomt.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 21264

Laatst bijgewerkt: 11.12.2023

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/21264.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven