Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Landhuis Frauenberg, met whirlpool

Haidmühle Dreisessel, Drielandenhoek

Max. over 30   gasten
750m²  Woonoppervlakte
17 Slaapkamers
99  Badkamer
Max. over 30  gasten
750m²
17 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het superlatieve huis, met hoge kwaliteit en eindeloze ruimte, met sauna en met open haard kamer, voor gezellige winteravonden!!Ideaal voor familiereünies, bedrijfsbijeenkomsten en begeleide groepen - ook voor rolstoelgebruikers Landhaus Frauenberg biedt u een totaal van 780 m² woonoppervlak en 4500m² grond, dus in het huis en rond het huis veel van het huis:Het huis heeft 4 gemeenschappelijke ruimtes:1 open haard kamer,
1 bar gastenkamer,
1 gemeenschappelijke eetkamer,
1 speel- en recreatieruimte, met biljart en orgel.
70 mogelijke zitplaatsen, zonder meer dan 17 slaapkamers met douche/wc, respectievelijk 4 slaapkamers met 2 badkamers. 1e en 2e verdieping in totaal 11 slaapkamers met douche/wc, daarnaast op de 1e verdieping een groot gesloten woongedeelte met 4 slaapkamers en 2 badkamers:
1. Badkamer met bad en douche, 2 wastafels en 1 WC.
2. Badkamer met douche, 2 wastafels en op de begane grond 2 voor gehandicapten toegankelijke slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden
en een stapelbed in de grote kamer, plus een gehandicaptenwastafel in elke kamer, 2 gehandicaptenwc's en een ruime :3 kamers met tweepersoonsbed,2 kamers met tweepersoonsbed en elk een kinderbedje,3 kamers met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed,1 kamer met tweepersoonsbed en extra bank,1 kamer met tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, 5 kamers met tweepersoonsbed en stapelbed 90 x 200, 1 x 90 x 190,1 kamer met tweepersoonsbed en stapelbed en kinderbedje,begane grond:
1 kamer met 2 eenpersoonsbedden en stapelbed 90 x 200, kamer met 2 eenpersoonsbedden 180 x 80 cm, entree is ook zeer ruim en voor rolstoelen genoemd 17 kamers zijn verdeeld op begane grond en op 1e en 2e verdieping. De 2 grote gemeenschappelijke ruimtes (1x satelliet TV) worden gescheiden door een grote schuifdeur en de barruimte met een grote tafel voor 90 x met 40 zitplaatsen als seminarruimte, de tafels en stoelen kunnen naar wens worden opgesteld of verwijderd, met satelliet TV, orgel en 2e gemeenschappelijke ruimte is ideaal om samen te eten, ook met 50 zitplaatsen, de tafels kunnen tot tafels worden opgesteld of individueel.
Als u de schuifdeur ertussen opent, heeft u een grote dansruimte. 3. Er is ook de mogelijkheid van de lange baliekamer met een 7 meter lange hoekbank in U-vorm met 2 grote tafels met ca. de gezellige haardkamer voor een praatje in een kleine groep heeft 1 gestoffeerde zitgroep met een grote tafel in een grote zitgroep, plus een gestoffeerde hoek met een kleine tafel en de warmte en gezelligheid die de hoogwaardige speksteenkachel uitstraalt en een nieuwe flatscreen met Premiere aan de muur, zodat geen wens onvervuld blijft!).in de grote gang is voor de korte verandering ook een mooie nieuwe boven de grote gastro keuken is de ruime koelruimte en bovendien een berging met grote, nieuwe ingebouwde planken voor uw kelder zijn grote kamers:
de saunaruimte met douche en pedaalbad, evenals balie met kruk en grote tafeltennisruimte met 2 nieuwe borden is uniek, hier kunt u toernooien houden,(rackets en ballen kunt u bij ons kopen of zelf meenemen).
Een nieuwe tafelvoetbaltafel is ook beschikbaar voor de kinderen voor spannende toernooien, en ook uw ski's vinden een plaats in deze grote kelderruimtes in de winter. U zult zich niet vervelen in dit ruime en zeer goed uitgeruste huis.
Ook achter het huis (niet zichtbaar gedeelte) staan speeltoestellen, schommels en Hollywood schommels van voorjaar 08.
Momenteel staan 3 grote houten zitgroepen en 5 tuintafels met tuinstoelen en een nieuwe houten Hollywoodschommel en barbecue voor u klaar op het voorterras.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Skilift 10 km

10 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 180 km München

180 km

Station 35 km Passau

35 km

Snelweg-afrit 35 km Passau

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De omgeving is uniek, je kunt bijna zeggen pure rust bij het huis, slechts 2 buren en alleen de dienstweg, geen autoverkeer.
Eindeloze bossen - zover het oog reikt, met vele mooie wandel- en fietspaden, bieden u vrijheid en pure ontspanning!
U kunt uw dagtochten direct op fietspaden maken en ook op bospaden vanuit het huis met de fietsen over berg en dal en tot ver in het buurland Tsjechië.
De bekende Europese wandelroute (van de Noordzee tot de Zwarte Zee) loopt hier langs tot in Tsjechië.
Wij kunnen u ook rondleidingen door het bos aanbieden, onze buurman is gepensioneerd boswachter en geeft grotere groepen graag een informatieve rondleiding. Het huis ligt in het drielandenpunt Beieren-Tsjechië-Oostenrijk, d.w.z. dat u naar alle regio's kunt reizen, allerlei vrijetijdsactiviteiten kunt ondernemen en een zeer mooie natuurlijke zwemvijver op slechts 3 km afstand aan de rand van Haidmühle, evenals openlucht- en overdekte zwembaden in alle richtingen kunt bereiken.
Een manege ligt naast de zwemvijver op 3 km afstand.
Op slechts 5 km afstand kunt u een spannende vakantiedag doorbrengen in een avonturenpark Wilt u met uw kinderen en vrienden een geslaagde wintervakantie beleven, dan bent u in Frauenberg aan het juiste adres, er ligt deels tot 1,50 meter sneeuw !!!!
Onze wintergasten vinden veel skigebieden, de skileraren - met skiverhuur zijn in de buurt - ongeveer 150 meter achter het huisje, er zijn individuele lessen tot groepslessen van elke grootte kunnen driedaagse cursus kosten voor kinderen Euro en per volwassene Euro en kinderen 3 dagen totaal kan ook prive-lessen of groepslessen voor uw groep alleen 1 km de volgende skilift naar de helling "Dreisessel", dan van 3 tot 14 km kleine en grote liften kan worden bereikt, in ca. 14 km ligt het grootste en tevens sneeuwzekerste skigebied van het zuidelijke Beierse Woud, "Mitterfirmiansreut", ook hier ligt in sommige winters al tot 2 meter sneeuw tot vreugde van de wintergasten het Beierse Woud in een wintersprookje hoogte is bij het huis ca. 900 meter.
Het landschap rond Haus Frauenberg is, door de nabijheid van Tsjechië, als onontgonnen, oeroud en geheimzinnig, alsof de tijd heeft stilgestaan, alsof 1000 jaar geleden de hooggelegen heidevelden en schachten en natuurlijke weiden begroeid zijn met - door weer en wind - verwilderde sparren, jeneverbesstruiken, sparren en struiken.
Hier heb je als natuurliefhebber de indruk dat je deze wereld in al zijn verborgen hoekjes opnieuw moet ontdekken! Zonder grote wegen - zoals aan het einde van de wereld - ben je in deze fantastisch uitgestrekte en afgelegen regio verzekerd van een hoge recreatiewaarde, hier adem je de beste lucht van Duitsland in! Het zou ook best kunnen dat je "boswachter Rombach -of zijn opvolger" uit de tv-serie "Forsthaus Falkenau" tegenkomt, die hier al 15 jaar op pad is voor officiële en ook privézaken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bijkomende kosten (ook een forfaitair pakket is mogelijk, waarin alle bijkomende kosten zijn samengevoegd):
Afvalverwerking, houtverbruik voor open haard ruimte, water, en overige verbruikskosten eenmalig per volwassene tot ca. Euro en per kind tot Euro afhankelijk van de verblijfsduur eenmalig.
Elektriciteit wordt afgerekend naar verbruik, zodat u ongehinderd gebruik kunt maken van de sauna en de roodlichtcabine, (geen stookkosten, het huis heeft centrale verwarming op olie).
Bezoekersbelasting per volwassene en nacht in de winter, in de zomer 1- Euro,
Borg is tot Euro, deze krijgt u terug zonder schade, of wanneer de verzekering heeft uitgekeerd.
Gelieve bedlinnen, handdoeken en slippers mee te nemen.
Indien u bedlinnen wenst, kost dit per set
Alle prijzen zijn inclusief 7% BTW.
Prijzen voor de kerstweek, nieuwjaarsweek en carnavalsweek op aanvraag !
Honden op de bank of in het bed zijn ten strengste verboden, de waarborg wordt ingehouden voor de aankoop van nieuwe onder- en bovenlakens!!!!
Prijzen zijn altijd voor alleen bewoning van het huis!!!!

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Maar ook catering (vanaf ) met drank, of direct een huurkok kunnen wij u tegen redelijke prijzen aanbieden in een paar kilometer bent u ook in Oostenrijk en kunt u ook hier genieten van een dagje uit en het land en de mensen leren kennen, evenals de meest uiteenlopende bezienswaardigheden is hier nog te noemen het grote skigebied "Hochficht" met zijn uitdagende pistes.
U kunt alle skigebieden direct aanklikken bij Skiinformatie op de pagina, of zelf invoeren bij Google, dan krijgt u gedetailleerde informatie over de verschillende kijk uit naar uw bezoek in het prachtige Beierse Woud !!! In Haidmühle zijn er goede restaurants (hotels en herbergen), die zich op uw bezoek verheugen en waar u menu's met soep, hoofdgerecht en dessert vanaf Euro aangeboden worden.
En heel populair bij onze gasten is de partyservice en ook de bezorgservice voor de inkoopprijs van broodjes, brood, drankjes en ook eten, u kunt altijd voor aankomst bij ons het telefoonnummer krijgen en thuis al uw bestelling plaatsen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Tourismus-Agentur-Naegeli GmbH
Dhr. T. Naegeli

Dhr. T. Naegeli

Andere accommodaties van Dhr. T. Naegeli

Alle accommodaties weergeven van Dhr. T. Naegeli

meer informatie

Objectnummer: 24026

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/24026.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven