Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus32

Beierse Woud / Waldkirchen / Passau

Max.  5   gasten
54m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
54m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dit liefdevol ingerichte vakantiehuis is heerlijk zonnig en rustig gelegen in het vakantiepark Jägerwiesen aan de Erlauzwiesel Kurparksee. De volgende grootste stad, Waldkirchen, ligt op ongeveer 4 kilometer afstand. Het is ongeveer 30 kilometer naar de drierivierenstad Passau.
Het dakhuis is ideaal geschikt voor 2 - 5 personen en biedt in elk seizoen veel comfort en gezelligheid.
De eigenaarsfamilie besteedt veel aandacht aan een goede inrichting. Het huis wordt voortdurend gerenoveerd en verfraaid. Dit maakt het heel anders dan de oorspronkelijke standaardwoning in het vakantiepark.

Er is een nieuwe entree met geïsoleerde ramen en een nieuw verwarmingssysteem geïnstalleerd, die in de winter voor behaaglijke warmte zorgen. Voor meer licht werd ook een groot raam geïnstalleerd bij het eetgedeelte. Een goede nachtrust is essentieel voor ontspanning, dus hebben we de slaapkamer van de ouders uitgerust met een tweepersoonsbed met goede(!) koudschuimmatrassen. Ook de bedden in de kinderkamer hebben nieuwe matrassen gekregen. In 2015 is de badkamer vergroot en nieuw ingericht.

Op de begane grond is er een gezellige woonkamer met satelliet flatscreen-tv, dvd-speler en radio, een goed uitgeruste keuken en een badkamer met douche. Brochures met excursiemogelijkheden, boeken en diverse spelletjes staan ook voor u klaar. Voor kleine kinderen is een kinderstoel beschikbaar. In een grote doos achter de TV of achter de bank vindt u veel schildermateriaal en kinderspeelgoed. Ook is er een draagbare kindercassettespeler met microfoon en diverse kindercassettes (Pumuckl, sprookjes, kleine heks, kinderliedjes, etc.). We doen het bewust zonder internetverbinding om daadwerkelijk een time-out te hebben van het dagelijks leven.

De keuken biedt voldoende servies en glazen, 4 kookplaten, een koelkast, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, staafmixer en een magnetron. Er is zelfs een slacentrifuge en een Lurch spiraalsnijder met 3 inzetstukken voor spaghetti en spiralen van groenten en fruit.

Via een houten trap bereikt u de zolder naar de twee slaapkamers (1x 3 bedden van elk 0,90x2,00m en 1x tweepersoonsbed van 1,80x2,00m).
In de slaapkamer met 3 bedden kan een extra kinderreisbed worden geplaatst. Een kinderreisbed inclusief extra matras is aanwezig. Er is ook een valbeveiliging die aan het normale bed bevestigd kan worden voor kleine kinderen.
Er zijn rolgordijnen in beide slaapkamers voor verduistering.
Een houten deur beveiligt de trap. Bovendien is er een nachtlampje dat de trap 's nachts zachtjes verlicht. De houten treden van de trap zijn uit voorzorg beveiligd met een antislipstrip.

Het huis heeft een groot grasveld om te zonnen, een gemetselde barbecue voor gezellige barbecue-avonden en een zonnig, heerlijk rustig terras.
Op de rustige veranda kunt u vaak genieten van spectaculaire zonsondergangen (westzijde).

Voor kinderen is er een nieuwe houten schommel met 2 schommelzitjes direct aangrenzend - als alternatief kan ook de in 2020 nieuw aangeschafte grote hangstoel worden gemonteerd.

In een ruime tuinhut vindt u alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf: Stoelen, ligstoelen, kussens, een grote parasol en een extra barbecue.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 160 km Franz-Josef Strauß, München

160 km

Station 30 km Passau Hauptbahnhof

30 km

Snelweg-afrit 30 km Aicha vorm Wald (A3)

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiepark "Jägerwiesen" ligt in een prachtig heuvellandschap direct aan het kuurpark Erlauzwieseler See - ongeveer 4 km van Waldkirchen.
Ons huis is heerlijk zonnig en rustig gelegen tussen het meer en het bos.
Het mooie restaurant aan het meer met biertuin ligt buiten gehoorsafstand, maar op korte loopafstand (ca. 2-3 minuten). Door de ligging aan het einde van het vakantiepark direct aan het bos ervaart u een droomachtige rust zonder straatlawaai.
Zowel in de zomer als in de winter zijn hier ideale recreatiemogelijkheden:
Direct bij het vakantiepark begint een bijna natuurlijke wandelroute langs de Saußbach. Dit nodigt uit tot joggen, fietsen of wandelen. Het kuurpark biedt een meerpodium waar culturele evenementen plaatsvinden, een Kneippvoorziening en een moerasbiotoop. Voor sportievelingen is er een nieuw outdoor fitnessparcours aangelegd.
In de winter wachten 40 km langlaufloipes met dubbele sporen op u, die direct bij het vakantiepark toegankelijk zijn. In het skigebied Oberfrauenwald heeft u alle wintersportmogelijkheden die uw hartje begeert. Ook rodelbanen zijn in de buurt.
Uw kinderen zullen veel plezier beleven in de avonturenspeeltuin van het vakantiepark. Er is een grote glijbaan, schommels, klimmogelijkheden, tafeltennistafels, enz.
De stad Waldkirchen is een luchtkuuroord en wintersportplaats. Het is een van de populairste vakantieoorden in het Beierse Woud. Waldkirchen kreeg de staatsprijs "gastvrij Beieren" en is prijswinnaar in de federale wedstrijd "Familievakanties in Duitsland". Waldkirchen ligt in de drielandenhoek Duitsland/Tsjechië/Oostenrijk en is daarom een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie.

De tuinbouwshow 2007 in Waldkirchen, langs een vier kilometer lange rondweg, heeft de schoonheden van de stad in het Beierse Woud duurzaam in scène gezet. Het stadspark met zijn karakteristieke elementen - de Wolkensteg, het Tannendom, de Klanginseln am Weiher, de Modegärten, de Wassertreppe, het natuurmonument Gsteinet en de "bodenlos" speeltuin - is dankzij de tuinshow een juweeltje geworden. En ook in het Betoverde Bos hebben mystieke wezens permanent hun intrek genomen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 11:00
Uitchecken: 15:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 50 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting: € 2,00 per persoon per nacht, gezinnen: 1e en 2e persoon € 2,00, 3e en 4e persoon € 1,50, elke volgende persoon gratis.
Kinderen jonger dan 6 jaar zijn vrijgesteld.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierung bis zu 30 Tage vor Anreise: 100 % Rückerstattung. Stornierung 29 Tage bis 7 Tage vor Anreise: 50 % Rückerstattung. Spätere Stornierung: keine Rückerstattung.

meer informatie:

In de driepersoonskamer kan voor kleine kinderen een kinderreisbed voor het 3e bed worden geplaatst. De toegang tot het 3e bed is dan echter geblokkeerd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Kürzinger

Mevr. S. Kürzinger

Het vakantiehuis is eigendom van de familie Falkenstörfer uit München. Sabine Kürzinger (née Falkenstörfer) is verantwoordelijk voor de boekingen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 24279

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/24279.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven