Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Fewo Ferienhaus Schwarzwald

Zwarte Woud Ortenau Elzas Straatsburg Baden-Baden Europapark

Max.  12   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 12  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Geniet van uw ontspannende vakantie in het meer dan 200 jaar oude exclusieve vakantiehuis Schwarzwald Privat "Im Birkenweg". Zorgvuldig gerenoveerd, met behulp van originele bouwmaterialen, omringt het u met een sfeer van gezellig welzijn. De open en lichte woonkamer biedt een fantastisch uitzicht op het landschap en het Zwarte Woud. Een unieke locatie aan de rand van het dorp biedt pure ontspanning en rust. Door de centrale ligging is het vakantiehuis Zwarte Woud privé een exclusief en eersteklas uitgangspunt voor uitstapjes naar Straatsburg (10km), Baden-Baden, Freiburg, Karlsruhe en het Zwarte Woud. De Elzas is niet ver weg en het Europapark is in 30 minuten te bereiken.
------------------------------------------------------------
exclusief vakantiehuis in het Zwarte Woud, ca. 160m², max. 8 personen (extra bed tot 12), niet-rokenobject, geschikt voor mensen met een allergie, kindvriendelijk, slaapkamer 3, badkamer 1, skivakantie, vaatwasser, parkeerplaats, wasmachine, 60" (152 cm) grootbeeld-tv met bioscoop surround sound system, Playstation 3 (PS3) SAT en DVD/BR voor puur filmgenot, gratis internetverbinding incl. PC, fietsen te huur, airconditioning, verwarming open haard, kachel, droger, comfortabel ingerichte keuken met Delonghi volautomaat en nog veel meer.

LET OP: De prijzen op en de resultaten van de prijscalculator voor ons vakantiehuis zijn om technische redenen niet altijd actueel en kunnen afhankelijk van het seizoen en feestdagen aanzienlijk variëren. De prijzen in ons eigen boekingssysteem zijn bepalend. Vraag ons naar de prijzen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2 km

2 km

Skilift 30 km

30 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 40 km Straßburg-Enzheim

40 km

Station 10 km Kehl

10 km

Snelweg-afrit 15 km Achern

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het exclusieve vakantiehuis in het Zwarte Woud is schilderachtig gelegen aan de rand van Linx en biedt een prachtig uitzicht op het platteland en het Zwarte Woud. Onder het balkon van het vakantiehuis stroomt een rustig beekje. Het is een genot om 's ochtends vanuit de slaapkamer de zon langzaam te zien opkomen achter het Zwarte Woud. Veel oude steden en dorpen kenmerken het landschap van Ortenau op de rechteroever van de Rijn, in het hart van het zonnige zuiden van Baden tussen het Zwarte Woud en de Vogezen. Grenzend aan de Europese hoofdstad Straatsburg, tussen de Rijn en het centrale Zwarte Woud, is het klimaat mild en gedijen hier enkele van de beste wijnen van Duitsland. De regio is beroemd om zijn Pinot Noir en Riesling, bij voorkeur zoet. Voeg daarbij de beroemde Badense keuken. Soms hartig, soms voortreffelijk met de flair van het nabijgelegen Frankrijk. Het unieke landschap, van de prachtige uiterwaarden van de Rijn tot de heuvelachtige uitlopers met wijngaarden en fruitbomen, tot aan het diepe Zwarte Woud. De Ortenau biedt dit alles, gekoppeld aan de warmte en gastvrijheid van Baden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De getoonde prijzen zijn voor 4 volwassenen bij boeking van een week met aankomst op zaterdag. Kortere periodes op aanvraag met toeslag. Kinderen verblijven gratis in Ferienhaus Schwarzwald Privat. Extra volwassenen 10 Euro/dag. Stroom/verwarming naar verbruik (0,30 Eur/KWh). Alle prijzen zijn inclusief 7% BTW.

LET OP: De prijzen op en de resultaten van de prijscalculator voor ons vakantiehuis zijn om technische redenen niet altijd actueel en daarom niet bindend en kunnen afhankelijk van het seizoen en feestdagen aanzienlijk afwijken. De prijzen in ons eigen boekingssysteem zijn bepalend.
De bovengenoemde informatie over de voorwaarden voor het huren van de vakantiewoning in het Zwarte Woud geeft slechts een globaal prijsoverzicht en is geen concreet huuraanbod! Op aanvraag geef ik u graag een definitieve prijs voor een periode van uw keuze.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Gast ist verpflichtet, bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen, den vereinbarten oder betriebsüblichen Preis zu bezahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen. Maßgebend für den Rücktrittszeitpunkt und für die Höhe der Rücktrittskosten ist der Zugang der Rücktrittserklärung beim Vermieter: a) innerhalb von 24h nach Reservierung (nur wenn noch mehr als 42 Tage vor Mietbeginn) 50 € Bearbeitungspauschale, ansonsten gilt b) mehr als 42 Tage vor Mietbeginn 30% des Mietpreises, c) 42 - 29 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises d) 28 Tage - 1 Tag vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises e) bei Rücktritt am Tage des Mietbeginns oder bei Nichterscheinen 90% des Mietpreises. Bei der Pauschalierung sind die gewöhnlich ersparten Aufwendungen berücksichtigt. Es bleibt dem Mieter unbenommen, den Nachweis zu führen, dass im Zusammenhang mit dem Rücktritt keine oder geringere Kosten entstanden sind.

meer informatie:

Modern comfort ontmoet historisch bouwmateriaal in het exclusieve vakantiehuis Schwarzwald Privat. U heeft gratis toegang tot het internet via WLAN of LAN of u kunt ook direct gebruik maken van de geïnstalleerde PC. Voor een gezellige bioscoopavond in de vakantiewoning Schwarzwald staan een 60' groot scherm met surround sound, SAT TV, PVR en DVD/BR ter beschikking. Omdat de vakantiewoning voor alleengebruik is, kan het ook wat luider. In de zomer nodigt het balkon in het groen uit tot een gezellige barbecue of een lekker wijntje. In de winter zijn het de massieve eiken balken, het geknetter van het verwarmende vuur in de open haard en de lichtovergoten raamgevel met uitzicht op het groen en het Zwarte Woud. Maak het u gemakkelijk ervoor, ontspan in de hangstoel.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2017

Familie S. uit München

5,0
5 5 5 5

Schee wars da herinnen

Griaßt Euch! Schee warts da herinnen. Wir ham viel erlebt. Un es wedder war ah wunerschee. Ein herzliches Vergelt‘s Gott. Die Rasselbande aus dem Bayernland. Pfia God!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2016

Jörg R. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

De kinderen waren enthousiast over de dierentuin, het Europapark, de zomerrodelbaan...

Een mooie week vakantie loopt ten einde. We hebben deze week veel meegemaakt. De kinderen waren enthousiast over de dierentuin, het Europapark, de zomerrodelbaan en nog veel meer. Behalve de laatste 2 dagen hadden we altijd prachtig weer. Ook de ruime flat beviel ons erg goed. We wilden niets. Daarom is het moeilijk voor ons om afscheid te nemen. Veel dank en misschien "tot ziens" zeggen Jörg en Antje R., Imke, Jakob en Max

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

April 2009

HobbyZürcherin uit Zürich

4,7
5 5 5 4.1 4.1

Wir kommen gerne wieder...

Wunderschön, ruhig und idyllisch gelegenes Ferienhaus. Ideal um ein paar Tage auszuspannen und dem Trubel zu entfliehen. Zudem nicht weit von dem herzigen Städtchen Strasbourg entfernt. Wir hatten uns sehr wohlgefühlt. Preis-Leistungsverhältnis ist optimal. Vielen Dank für die liebevolle Betreuung.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Wunderschön, ruhig und idyllisch gelegenes Ferienhaus. Ideal um ein paar Tage auszuspannen und dem Trubel zu entfliehen. Zudem nicht weit von dem herzigen Städtchen Strasbourg entfernt. Wir hatten uns sehr wohlgefühlt. Preis-Leistungsverhältnis ist optimal. Vielen Dank für die liebevolle Betreuung.

Recreatiemogelijkheden: Europapark ist in der Nähe.
World auf Living - im selben Ort - war sehr interessant. Für Kinder gibts einen grossen Spielplatz, sodass Eltern sich in Ruhe Inspirationen für Ihre Wohnung oder Häusschen holen können.

Winkels: Im Ort selber nicht viel. Aber nur 5min mit dem Auto, gibts einen Bäcker bzw. nach 10 min das Städtchen Kehl.

Antwoord van Dhr. W. Morgenthaler:

Danke für Ihren Kommentar. Es freut uns, dass es Ihnen bei uns gefallen hat. Herzliche Grüße aus der Ortenau, Familie Morgenthaler


Contactpersoon

Dhr. W. Morgenthaler

Dhr. W. Morgenthaler

Ik ben blij u te mogen verwelkomen in ons vakantiehuis in het Zwarte Woud bij Straatsburg. Wij hebben het historische vakwerkhuis in 2000 met veel eigen werk gerenoveerd en keren altijd graag terug naar deze plek van rust en stilte met uitzicht over de weilanden en velden van de Ortenau.


meer informatie

Objectnummer: 25236

Laatst bijgewerkt: 08.10.2023

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/25236.htm

Dhr. Wolfgang Morgenthaler

Im Laimacker 22

79249 Merzhausen

0761 5191684

0321 21278138


«Fewo Ferienhaus Schwarzwald» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven