Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Natuurstenen villa Sifina, met zwembad

Rethymnon, Prines

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De villa werd uitgerust met nieuwe hoogwaardige matrassen voor het seizoen 2019.
Voor het seizoen 2020 werd de keuken gedeeltelijk gerenoveerd met een nieuwe gootsteen, oven en... Er zijn nieuwe ramen met horren in het hele huis en de slaapkamers hebben ook luiken. Het zwembad is voorzien van een trap en betegeld.

Villa Sifina heeft een woonoppervlakte van ca. 90 m² en is geschikt voor 4-5 personen (5e persoon op extra bed). De villa is ingericht met veel aandacht voor detail en garandeert een hoog niveau van wooncomfort. Alle kamers hebben houten balkenplafonds en de muren zijn deels versierd met stenen afbeeldingen en stenen nissen. Op de begane grond vindt u een volledig uitgeruste Alno keuken met vaatwasser, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker, die van de woonkamer wordt gescheiden door een boog. In de woonkamer vindt u tv met satellietontvangst (ca. 50 Duitse zenders), stereo-installatie met cd-speler, dvd, boeken en spelletjes. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van airconditioning. Internet is beschikbaar via WLAN. Het is zeer comfortabel ingericht. Via een doorgang bereikt u de badkamer, die is uitgerust met douche/wc, bidet, grote wastafel en haardroger. Er is ook een slaapkamer (1xDB) met AC, TV en ingebouwde kledingkast met kluis. Een trap leidt naar de 1e verdieping waar nog een slaapkamer is (1x DB) met ingebouwde kledingkast en TV en AC. Naast de slaapkamer boven is een toilet met wastafel. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het bovenste terras ( ca. 35 m²), dat voorzien is van hoogwaardige ligbedden, parasol en tafel met stoelen. De helft wordt overdekt door een pergola. Verder comfort wordt geboden door vloerverwarming (betaling ter plaatse), waardoor het huis ook interessant is voor langdurige vakantiegangers in de koudere maanden. Daarnaast is de villa uiteraard voorzien van badjassen, handdoeken, douchelakens en beddengoed. (Kinderbedje en kinderstoel beschikbaar indien nodig. Er zijn horren voor alle ramen. De slaapkamers hebben luiken.
Een wasmachine, strijkplank en strijkijzer zijn ook beschikbaar.
Het huis wordt één keer per week schoongemaakt, op verzoek twee keer per week. In de tuin bevindt zich een zwembad van ca. 35 m² met ligbedden, parasols en een terras met tuinmeubilair, evenals een buitendouche. Er is een map in de villa voor informatie over massages etc
Geniet van uw ochtendgymnastiek op het grote dakterras. De villa is uitgerust met een yogamat. Indien gewenst kan Mira, de yogalerares, geboekt worden en komt zij graag naar uw villa.
U vindt veel gastenboekitems op onze site.
Licentie- of registratienummer: 1041K91002956901

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Heraklion oder Chania

80 km

Station 4.5 km KTEL

4.5 km

Snelweg-afrit 4 km Atsipopolou

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit in traditionele stijl gebouwde stenen huis ligt aan de rand van het oude pittoreske dorpje Prines, op ongeveer 5 km van de stad Rethymnon. Het ligt op een perceel van ca. 500 m² met een prachtig uitzicht op de zee en de Witte Bergen
Het dichtstbijzijnde strand bereikt u na ongeveer 3 km. Het zuiden van Kreta ligt op slechts 30 minuten afstand. Prines ligt boven de baai van Rethymnon. Als u over de oude nationale weg van Rethymnon naar Prines rijdt, komt u eerst door het grotere buurdorp Atsipopoulo. Veel inwoners van Rethymnon hebben er hun gezinswoningen gebouwd, en tal van winkels en andere commerciële bedrijven hebben zich er gevestigd. Als u van Atsipopoulo naar Prines rijdt, vindt u aan de rechterkant de taverna "Giannikos", die ook dienst doet als kafenion. Dit geldt ook voor de tafels en stoelen op het kleine, gezellige dorpsplein er vlak naast, dat in de schaduw ligt van enkele grote bomen. Recht tegenover is de kleinste van de twee mini-markten van Prines. Het oude dorpscentrum ligt achter de taverna "Giannikos". Als u de oude nationale weg 100 m blijft volgen in de richting van Georgioupolis, ziet u aan de rechterkant Antonis' taverna "The Olive". Hier kunt u dagelijks genieten van Griekse gerechten die door mama worden bereid en door Antonis worden geserveerd. Er is hier ook een gezellige ochtend pint. Bijna tegenover de grootste van de twee minimarkten en het plaatselijke gemeentehuis. Aan het eind van het dorp is er een benzinestation en rechts een slagerij. Het naburige dorp Atsipopoulo heeft bijna alle winkels die u zich kunt wensen binnen handbereik. Er is een busverbinding vanuit het dorp.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Als er een reiswaarschuwing is vanwege COVID-19, gelden de annuleringskosten van 100,- € tot aankomst, of u krijgt het volledige aanbetalingsbedrag gecrediteerd als tegoedbon, of als gratis omboeking.

Het aanbod van 06.11. tot 01.04. is zonder elektriciteit en olie, de elektriciteit wordt berekend naar verbruik met 25 Cent per kWh. De stookolie wordt aangerekend volgens de dagprijs. Het zwembad is tijdens deze periode niet in bedrijf.

Het saldo kan ook contant worden betaald. Zoals je wilt
Inclusief, elektriciteit, water
Lange termijn gasten, vraag naar de prijzen. Wij wonen sinds 2004 op Kreta en onderhouden onze villa's zelf. Sleuteloverdracht, een competente contactpersoon voor alle vragen enz. is ter plaatse. We zijn altijd telefonisch bereikbaar. Een gedetailleerde beschrijving van goede taverna's, excursiebestemmingen, artsen enz. is beschikbaar in de villa. Kijk ook eens bij kretafan, waar veel gastenboekitems te vinden zijn
Wilt u eerder aankomen of later vertrekken? Langdurige vakantie? Vraag het ons!
We bellen u graag terug!
We helpen u graag met het boeken van een huurauto. De auto wordt aan u overhandigd op de luchthaven. U wordt verwacht op de luchthaven, u hoeft nergens in de rij te staan en te wachten. Wij regelen alles vooraf voor u. U kunt de auto dan op de luchthaven achterlaten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt- und Stornierungskosten: bis 61 Tage 100,00 Euro, 60-30 Tage 25%, ab dem 29. Tag 50 %, ab dem 8.Tag vor Anreise 100 %.

meer informatie:

Wij wonen sinds 2004 op Kreta en onderhouden onze villa's zelf. Sleuteloverdracht, een competente contactpersoon voor alle vragen enz. is ter plaatse. We zijn altijd telefonisch bereikbaar. Een gedetailleerde beschrijving van goede taverna's, excursiebestemmingen, artsen enz. is beschikbaar in de villa. Voor het internet is er gratis wifi beschikbaar. Kijk eens op onze pagina kretafan. Daar vindt u veel berichten in het gastenboek.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-09-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Josef Beibl kai SIA E.E
Dhr. J. Beibl

Dhr. J. Beibl

Wij wonen sinds 2004 hier op Kreta en verzorgen onze villa zelf! Wij staan altijd klaar voor onze gasten!


Andere accommodaties van Dhr. J. Beibl

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Beibl

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 25658

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/25658.htm

Dhr. Josef Beibl

Prines

74100 Rethymnon

+306946634748

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven