Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Lucie

Max.  5   gasten
50m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
50m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 18.05 tot 29.06.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 18.05 tot 29.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuis dicht bij het strand met 3 slaapkamers voor maximaal 5 personen, 35 m² groot terras met ligstoelen op het zuid-westen gelegen. Stevig metselwerk, huis is verwarmbaar. Wasmachine. Sat-TV met Duitstalige radio- en TV-kanalen. Stereo met DVD/CD. Magnetron. Grill. Elektrisch fornuis. Koffiezetapparaat. Elektrische waterkoker. Kleine oven. Broodrooster. Ijzer. Koelkast met ijsblokjesvak. Hoover.
Het eigendom is omheind met een massieve stenen muur en een tuinpoort. De mediterrane baai met palmenboulevard en aangrenzend zandstrand ligt op slechts ongeveer 90 meter lopen van het huis. Direct voor het huis is een kleine petanquebaan met een bankje en palmbomen.
Een eigen parkeerplaats hoort bij het huis op een apart parkeerterrein

Het huis wordt voortdurend grondig gerenoveerd; in de zomer van 2013 werd het gedeeltelijk opnieuw ingericht en sindsdien zijn er nieuwe latex matrassen in gelegd die geschikt zijn voor ruggen. Het huis wordt elk jaar door de eigenaarsfamilie zelf gebruikt, verzorgd en onderhouden.

WLAN is mogelijk via de hotspot van orange of sfr (kosten momenteel: 19,90€ of 29,90€ voor 30 dagen) - informatie zonder garantie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Stapelbed (80x200 cm)
Slaapkamers 3
Stapelbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 45 km Beziers

45 km

Station 15 km Narbonne

15 km

Snelweg-afrit 12 km Narbonne-ESt

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiehuis dicht bij het strand met 3 slaapkamers voor maximaal 5 personen, 35 m² groot terras met ligstoelen op het zuid-westen gelegen. Stevig metselwerk, huis is verwarmbaar. Wasmachine. Sat-TV met Duitstalige radio- en TV-kanalen. Stereo met DVD/CD. Magnetron. Grill. Elektrisch fornuis. Koffiezetapparaat. Elektrische waterkoker. Kleine oven. Broodrooster. Ijzer. Koelkast met ijsblokjesvak. Hoover.
Het eigendom is omheind met een massieve stenen muur en een tuinpoort. De mediterrane baai met palmenboulevard en aangrenzend zandstrand ligt hemelsbreed op slechts ongeveer 90 meter, een korte wandeling van het huis. Direct voor het huis is een kleine petanquebaan met een bankje en palmbomen.
Een eigen parkeerplaats hoort bij het huis op een aparte parkeerplaats. Gruissan, met zijn mediterrane architectuur, zijn gevarieerde groene ruimten en palmbomen, en zijn meer dan 15 km fijne zandstranden, is een van de favoriete vakantieoorden voor gezinnen en koppels (ook graag een hond meenemen) aan de kust van de Languedoc. Gruissan is een historische kustplaats (Katharen) tussen de Middellandse Zee en de lagunes/Étangs met nieuwe wijken, de jachthaven (Gruissan-Port), Gruissan-Plage, Mateille en Les Ayguades. Het vakantiehuis is gelegen aan de rand van het dorp in de wijk Mateille in een gemengde woonwijk niet ver van het strand. Het attractiepark "Pirat Park" en een discotheek (geopend van eind juni tot begin september) liggen hemelsbreed op ca. 350 m van het vakantiehuis. In december 2010 werd de ruime zwemruimte "Espace balnéoludique" met binnen- en buitenzwembaden, sauna, hammam, fysiotherapie en meer geopend, zodat waterliefhebbers het hele jaar door actief kunnen zijn, ongeacht het weer!



Meer informatie en veel foto's vindt u op mijn privé homepage, waarvan ik u het adres graag op verzoek zal geven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting in het hoogseizoen 1,50 Euro/persoon/dag. Aankomstdag in het hoofdseizoen altijd zondag.
Terugbetaalbare borg 250 Euro zal worden overgemaakt samen met de rest van de huur. De kosten voor het schoonmaken van het huis moeten ter plaatse betaald worden in het kantoor van mijn huishoudster. Extra schoonmaakkosten voor hondenbezitters = 10€. Overhandigingskosten 35€ en elektriciteitskosten vanaf (laagseizoen) = 0,30€/kWh, worden ingehouden op de borgsom.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Stornierungsbedingungen teile ich Ihnen bei Vertragsabschluss bzw. auf Wunsch auch gern vorab mit. Der Abschluss einer Reiserücktritt- bzw. Reiseabbruchversicherung wird empfohlen, liegt aber im Ermessen der Gäste.

meer informatie:

De huurprijzen zijn inclusief verwarming, ventilatie en airconditioning - behalve in het winterseizoen. In dit geval (winterseizoen) worden elektriciteitskosten van 0,30 Euro/kwh en een sleutelgeld/transferkosten van 35 Euro aangerekend volgens het werkelijke verbruik, die dan worden afgetrokken van de waarborg. Aankomst- en vertrekdag in juli/augustus is zondag. Buiten het hoogseizoen is aankomst en vertrek mogelijk van maandag tot zondag op afspraak en afhankelijk van beschikbaarheid. Minimale huurperiode is een week. Het huis is een niet-rokers huis, roken op het terras is toegestaan. Het is mogelijk om een hond mee te nemen op afspraak. De kosten voor het schoonmaken van het huis bedragen momenteel 65€ (+ 10€ voor hondenbezitters). De terugbetaalbare borg is 250€. In het hoogseizoen moet een toeristenbelasting van momenteel 1,50€/persoon/dag worden betaald

Een aanbetaling van 30% van de huurprijs is betaalbaar op het moment van de boeking. Het restant van de huursom, de eventuele toeristenbelasting en de borgsom moeten 30 dagen voor aanvang van de huurperiode betaald zijn.

Eigen homepage

Vraag naar de last minute prijzen als u spontaan besluit om in mijn vakantiehuis te verblijven. Ik zal je een interessant aanbod doen, dat beloof ik!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-04-2024


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2023

Gerhard A. uit Battenberg/Eder

4,4
4 5 5 4 4
Toon Duits

Overwinteren in Zuid-Frankrijk.

Een zeer mooie en in de winter ook zeer rustige plek. We waren bijna de hele tijd alleen in het vakantiehuisje-samenleving, wat ons goed uitkwam. Winkelmogelijkheden in de buurt (bakker, Lidl, Intermache). Het Duitstalige beheer van het huis was vriendelijk en behulpzaam. De eigenares in Duitsland was ook aardig en vriendelijk. We komen graag nog een keer terug!

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Einen ganz lieben Dank für die sehr positive Bewertung. Es ist immer wieder schön zu hören/lesen, dass es auch Anderen so gut in Gruissan und umzu gefällt, wie meiner Familie und mir nun schon seit vielen Jahren. Ich freue mich natürlich auch, wenn Sie noch einmal wiederkommen.

Oktober 2023

Marcel Z. uit Hellenthal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning voor het hele gezin met hond

Een perfect huis met alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen. Vooral perfect met een hond, omdat het perceel goed omheind is. Ongelooflijk aardige verhuurders! We komen graag weer terug. We raden het zeker aan bij alle gezinnen en hondenliefhebbers. Bedankt voor de mooie tijd bij jullie!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung! Ich freue mich schon jetzt darauf, Sie ganz bald einmal wieder zu Gast in meinem Ferienhaus zu haben. À bientôt!

Juni 2023

Rahel K. uit Süddeutschland

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Toller familievakantie

Het vakantiehuis met het grote terras was uitstekend geschikt voor ons als familie met kleine kinderen, zeer goed uitgerust voor zelfvoorziening en praktisch gelegen voor een strandvakantie in Zuid-Frankrijk. We voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis en zouden het zeker aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Ich bedanke mich ganz herzlich für die Super-Bewertung und freue mich riesig, dass es Ihnen so gut in meinem Ferienhaus gefallen hat. Kommen Sie gern einmal wieder!

Mei 2023

Familie R. uit Süddeutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Puur ontspanning!

Het vakantiehuis Lucie was voor ons (2 volwassenen, 3 kinderen) de perfecte plek om te genieten van ontspannen vakantie. Het huisje is - niet alleen in de keuken - voorzien van alles wat je nodig hebt. Onze fietsen stonden op het grote terras en er was nog genoeg ruimte om altijd buiten te eten en ontspannen in de ligstoel te lezen. Met de fiets bereik je snel het dorpscentrum en ook afgelegen stranden waar we (half juni) soms helemaal alleen waren. In de woonwijk en het dorp was het nog heerlijk rustig. Bakker en supermarkt zijn om de hoek. Geweldige uitstapjes zijn mogelijk per fiets en auto. Het contact met mevrouw Löwecke was geweldig. Alles wat je nodig hebt om te ontspannen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die supertolle Bewertung, über die ich mich sehr freue! Ich hoffe, dass Sie noch einmal in meinem Ferienhaus Urlaub machen werden. À bientôt!

Juli 2022

Familie S. uit Bochum

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

Beste vakantiehuiszoekers!

We hebben onze eerste vakantie dit jaar weer in het zuiden doorgebracht

Dit vakantiehuis viel ons op vanwege de gezinsvriendelijke prijzen
Het contact met mevrouw Löwecke was van de eerste tot de laatste e-mail zeer vriendelijk en zonder lange wachttijden, wat het voor ons gemakkelijker maakte om voor dit huis te kiezen
Het vakantiehuis is klein, maar functioneel ingericht
Alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse behoeften is er. We brachten gezellige avonden door in de tuin. Het omheinde terrein is praktisch voor gasten met honden
Wij vonden het altijd prettig om de ligstoelen in de vroege ochtend te gebruiken, omdat de temperaturen dan vrij aangenaam waren en we de dag ontspannen konden beginnen
De bedden en matrassen zijn comfortabel en niet versleten

Er zijn veel dingen in de omgeving op loopafstand
De supermarkt Intermarche en een geweldige bakker liggen op slechts enkele minuten afstand
De promenade, de haven, het piratenpark en het hondenstrand zijn ook dichtbij
S Avonds waren er leuke evenementen (groot bioscoopscherm, live muziek, gezellige markten) op het strand of in de haven
Ook Narbonne is een of meer bezoeken waard. De markthal is absoluut een aanrader voor elke kenner!!!


Een aanrader is de 'Pizzeria Tom' tegenover de Intermarche en de snackbar 'Chez Norbert' in Saint Pierre la mer. Super lekker eten tegen redelijke prijzen. Maar ook de vele kleine restaurants in Gruissan bieden geweldige producten tegen eerlijke prijzen

We voelden ons erg thuis in Gruissan en in het vakantiehuis van mevrouw Löwecke en zouden het zeker aanbevelen en graag nog eens bezoeken

Vriendelijke groeten van de familie Sievers uit Bochum

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Liebe Familie Sievers,
ich bedanke mich sehr für Ihre außerordentlich positive Bewertung und die ausführliche Schilderung Ihrer Urlaubserlebnisse bzw. -eindrücke. Ich freue mich schon sehr darauf, Sie wieder einmal in meinem Ferienhaus zu Gast haben zu dürfen.

Juli 2022

Ilia T. uit Bruessels

5,0
5 5 5 5 5

Alles prima

Alles, was man fuer einen kurzen Aufenthalt braucht.

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Ich bedanke mich für Ihre positive Bewertung und freue mich, wenn Sie Ihren Urlaub noch einmal in meinem Ferienhaus verbringen werden.

Mei 2022

Alexandra I. uit Bruchköbel

5,0
5 5 5 5 5

Sommer pur

Wir waren bereits zum 2. mal im Haus LUCIE , unse Hund und wir 2 fühlen uns dort sehr wohl.Es ist mit allem ausgestattet was man im Urlaub braucht. Wir werden auf jeden Fall wieder kommen

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung. Ich freue mich sehr, dass Sie auf jeden Fall wiederkommen möchten. À bientôt!

Oktober 2021

Sigrid C. uit Lüdenscheid

4,9
5 5 5 4.5 5

Wundervoller Urlaub in gemütlichem Ferienhaus

Wir haben als 5köpfige Familie sehr schöne, warme Herbsttage im Ferienhaus Lucie verbracht. Es ist klein, aber praktisch aufgeteilt. Die Terrasse ist ein zweites Wohnzimmer und blickgeschützt. Selbst im Herbst konnten wir bis zum Nachmittag noch draußen sitzen.
Es sind 5 Min bis zum Binnenmeer, etwa 10 Min mit dem Fahrrad zum offenen Meer.
Die Gastgeberin kommuniziert sehr freundlich und gibt wertvolle Reisetipps. Auf jeden Fall ist das Haus empfehlenswert und ermöglicht einen schönen Urlaub.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Liebe Familie Claus, ganz lieben Dank für die tolle Bewertung. Ich bin immer wieder sehr froh, wenn sich meine Gäste in Gruissan und in meinem Ferienhaus genauso wohl fühlen wie meine Familie und ich und dort einen wundervollen Urlaub verbringen können. Kommen Sie gern einmal wieder.

Augustus 2021

Markus S. uit Haltern

4,4
4 4 5 4 5

Schönes Strandhaus

Insgesamt eine schöne Unterkunft für einen Strandurlaub. Aber auch als Ausgangspunkt für Ausflüge mit dem Auto oder Fahrrad. Einrichtung und Ausstattung sind kein Luxus aber vollständig mit allem was man braucht. Schöner gepflegter großer Garten.
Fussläufig schnell zum Strand in der Lagune. Die schönsten Strände erreicht man bequem mit dem Fahrrad. Gute Radwege um die Umgebung zu erkunden sind vorhanden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Vielen Dank für die positive Bewertung. Ich freue mich, dass Sie einen schönen Urlaub in Gruissan und in meinem Ferienhaus verbringen konnten. Gerade für einen aktiven Urlaub mit dem Fahrrad oder zum Wandern bietet sich die Lage des Hauses an. Auch ist der Weg zum Strand (Plage du Grazel) nicht weit.

Juli 2021

Sascha H. uit Nidda

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie accommodatie in de buurt van het strand

We waren met 6 personen (twee volwassenen, drie kinderen en een baby) in het vakantiehuis.
De apparatuur is compleet en werkte perfect.
Huis is schoon en uitgerust met alles wat je nodig hebt.
Het afgesloten terras zorgt voor privacy.
De weg naar het strand is echt kort (2 minuten, top voor gezinnen en de bijbehorende strandspullen.
De communicatie met de verhuurster voor en tijdens de vakantie verliep vlot en snel.
Nogmaals bedankt voor de geweldige accommodatie, absoluut een aanrader.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Ich danke Ihnen ganz herzlich für die äußerst positive Bewertung und freue mich sehr, dass Sie einen wunderschönen Familienurlaub in Gruissan und in meinem Ferienhaus Lucie verbracht haben.

September 2020

VISAR M. uit SAARLOUIS

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub

Es gibt einfach nichts negatives.
Es ist einer meiner schönsten Urlaub den ich hatte.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Ganz lieben Dank für Ihre wunderbare Bewertung. Ich freue mich sehr, dass es Ihnen so gut in meinem Ferienhaus gefallen und dass Sie in diesem Jahr wieder Ihren Urlaub dort verbringen möchten.

Augustus 2020

Susanne W. uit 97772 Oberbach

5,0
5 5 5 5 5

Glücksgriff

Wir haben eine wunderbare Woche im Ferienhaus Lucie verbracht, wir haben am Plage du Grazel, der fußnah liegt gebadet, sind viel Rad gefahren und auch ein bisschen gewandert. Die Gegend ist herrlich, weil man Aktiv- und Badeurlaub miteinander verbinden kann. Auch das Fischerdorf und der Markt sind einige Besuche wert...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung. Ich freue mich sehr, dass es Ihnen so gut in Gruissan und in meinem Ferienhaus gefallen hat. Vielleicht ja: à bientôt?

Oktober 2019

GA Z. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5

Immer wieder gerne!

Unkomplizierte Anmietung, sauber, hundefreundlich, fussläufig zum Bäcker, Lidl und Intermarche

Durch die hohe Mauer um den Sitzplatz und die Oleander hat man viel Privatsphäre. Problemlose Rückerstattung der Kaution.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Ich bedanke mich sehr für die positive Bewertung und freue mich, wenn Sie Ihren Urlaub recht bald wieder in meinem Ferienhaus verbringen werden.

Augustus 2019

Anna uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus Lucie

Im Haus finden
Sie alles , was man für einen Sommerurlaub benötigt.
Gute Lage und Preis/Leistungsverhältnis

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Vielen Dank für die positive Bewertung, kommen Sie gern einmal wieder und verbringen Ihren Urlaub in meinem Ferienhaus.

Juli 2019

Tobias uit 66909 Herschweiler-Pettersheim

5,0
5 5 5 5

Genialer Familienurlaub

Das Haus ist super ausgestattet,Schlüsselübergabe funktioniert absolut problemlos.
Für Familien ist die Nähe zum Stadtstrand super,aber auch die großen Strände sind in wenigen Minuten zu erreichen und es gibt ausreichend kostenlose Parkplätze.
Wir sind eine Familie mit 2 Erwachsenen und 4 Kindern und haben uns sehr wohl gefühlt.
Immer wieder gerne.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Ganz lieben Dank für die super positive Bewertung! Ich freue mich immer wieder riesig, wenn es meinen Gästen in Gruissan und in meinem Ferienhaus genauso gut gefällt wie meiner Familie und mir seit vielen Jahren. Finden Sie den Weg recht bald wieder nach Gruissan.

September 2018

Dennis K. uit 38644 Goslar

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantie

We hebben een hele fijne vakantie gehad in dit vakantiehuis.
Alles verliep naar volle tevredenheid, zowel de overhandiging van de sleutels, de eerste indruk van het huis als de terugbetaling van onze aanbetaling.
Het is een prachtige plek en je moet er minstens 12 dagen voor uittrekken als je alles wilt zien.
Een plek met prachtige stranden, steegjes, restaurants, historische voorzieningen!
Ik raad het ten zeerste aan. Midden-laat september ~ 28 c° . Wat wil je nog meer?
Ik beveel dit huis aan mijn vrienden en collega's aan voor 2019!
Bedankt voor de vlotte afhandeling aan mevrouw Löwecke. Groeten uit de Harz!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Ich bedanke mich ganz herzlich für die tolle und positive Bewertung und freue mich, dass Sie Ihren Urlaub in Gruissan und in meinem Ferienhaus so genossen haben. So soll es sein! Auch für meine Familie und mich ist es in jedem Jahr wieder ein großes Vergnügen, dort zu sein - bisher nach 20 Jahren immer wieder! Bei unseren eigenen häufigen Aufenthalten sind wir immer bemüht, alles im und ums Haus in Ordnung zu halten. Das Flair des Südens und das im Allgemeinen sonnige und warme Wetter tun dann ihr Übriges.

Juli 2018

Katrin uit Paderborn

4,5
4 5 5 4

Schönes und gut eingerichtetes Ferienhaus

Prima Ausstattung - alles da was man braucht, sauber, viel Stauraum, ruhig gelegen, prima mit dem eigenen Parkplatz
Gute Lage - in 2 Minuten zum Wasser in weiteren 2 Minuten am Strand. Jeweils ca. 10 Gehminuten zum Intermarche oder Lidl (im Sommer 7 Tage die Woche auf). In 3 Minuten beim Bäcker
Sehr schöne Gegend.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Ich freue mich sehr über die positive Bewertung und hoffe, dass Sie recht bald einmal wieder Ihren Urlaub in meinem Ferienhaus verbringen werden.

Juni 2018

Alexandra B. uit 66333 Völklingen

4,9
5 5 5 4.5

Schönes Ferienhaus in Gruissan

Wir haben 2 Wochen in dem gut ausgestatteten Ferienhaus verbracht. Lage für Ausflüge optimal. Auch die Strandnähe ist super. Sehr nette Eigentümer und toller Service. Sehr empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Vielen lieben Dank für die tolle Bewertung! Ich freue mich sehr darüber und würde Sie gern einmal wieder zu Gast in meinem Ferienhaus haben!

Maart 2018

Manuela B. uit Vaihingen

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub in Gruissan

Wir hatten mit unseren drei Kindern einen wunderschönen Urlaub an diesem wunderbaren Ort. Nur einige Metern bis zur Strandpromenade und mit guten Einkaufsmöglichkeiten in näherer Umgebung, haben wir uns in dem Ferienhäuschen mit großer Sonnenterasse, sehr wohl gefühlt.
Viele Ausflugsmöglichkeiten, herrliche Landschaft und freundliche Menschen haben uns einen erholsamen und abwechslungsreichen Urlaub ermöglicht.
Wir kommen sehr gerne hierher zurück.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Ich freue mich sehr über die freundliche Bewertung und würde Sie gern wieder einmal in meinem Ferienhaus zu Gast haben. À bientôt!

Augustus 2017

Gabi H. uit 6612 Ascona/Schweiz

5,0
5 5 5 5

Perfektes Ferienhaus in zentraler und strandnaher Lage von Gruissan-Mateille

Wir - eine 5-köpfige Familie mit 3 bereits erwachsenen Kindern - konnten in dem gut ausgestatteten und gepflegten Ferienhaus mit 3 Schlafzimmern einen wunderschönen Urlaub am Mittelmeer verbringen. Wir waren zum ersten Mal in Südfrankreich und können uns sehr gut vorstellen, schon bald wieder einmal nach Gruissan und in das Haus von Frau Löwecke zu reisen und werden es in jedem Fall auch unseren Freunden weiterempfehlen. Bequeme Betten und trotz der geringen Wohnfläche genügend Raum für 5 Personen sind vorhanden. Besonders gut hat uns die mediterran bepflanzte und blick- und windgeschützte Sonnenterrasse sowie die sehr gute Lage des Hauses gefallen. Prinzipiell konnte man sehr viele Wege zu Fuß erledigen. Das Preis-Leistungsverhältnis für die Anmietung des Hauses war hervorragend. Vielleicht bringen wir beim nächsten Urlaub auch unseren Hund mit, denn es ist hier, anders als in vielen Ferienhäusern, gestattet, auch dieses Familienmitglied mit den Urlaub zu nehmen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Löwecke:

Vielen Dank für die positive Rückmeldung! Ich freue mich sehr, wenn Sie schon recht bald wieder Ihren Urlaub in meinem Ferienhaus verbringen werden. Gern dürfen Sie auch Ihren Hund mit in den Urlaub nehmen.


Contactpersoon

Mevr. A. Löwecke

Mevr. A. Löwecke

Bonjour, mijn gezin en ik brengen al meer dan 22 jaar grote delen van onze vakanties door in Gruissan aan de Franse Middellandse Zeekust in de regio Occitanie (Languedoc-Roussillon). We voelen ons super op ons gemak in ons tweede huis en genieten van de Franse manier van leven, het heerlijke klimaat en de vriendelijkheid van de lokale Franse bevolking. Wandelingen op het strand, langs de Étangs en in het nabijgelegen Massif de la Clape (kleine bergketen) dienen om te ontspannen en tot rust te komen. De Middellandse Zee nodigt uit tot zwemmen van de vroege zomer tot de herfst en zelfs in het hoogseizoen vindt u gemakkelijk voldoende plaats op de kilometerslange en brede zandstranden. Elk vertrek is moeilijk voor ons en we hebben al veel vrienden overtuigd om hun vakantie in Gruissan door te brengen en er vaak terug te komen. Ik weet zeker dat u ook een heerlijke vakantie zult hebben in Gruissan en in een van mijn vakantiehuizen. Met dit in gedachten: à bientôt !


Andere accommodaties van Mevr. A. Löwecke


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 25801

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/25801.htm


«Ferienhaus Lucie» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
20% Korting 18.05 tot 29.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven