Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ligoracce Farmhouse

Costa degli Etruschi

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Het huis
Podere Le Ligoracce is een volledig gerestaureerd klassiek Toscaans stenen huis uit de XIX eeuw en wordt nu gebruikt als landgoed. Het landgoed strekt zich uit over drie hectare grond en ligt aan de Tyrreense kust, te midden van de Toscaanse heuvels. De ligging biedt een weids uitzicht over onvergelijkbare landschappen en de rust van een nog ongerepte natuur. De zon, de geuren van de planten en de familiale sfeer van het huis kenmerken dit hoekje van Toscane in elk seizoen.
Podere Le Ligoracce biedt u de mogelijkheid om de natuur in haar pure schoonheid te ervaren - te midden van haar oorspronkelijke landschap met haar verscheidenheid aan geuren en geluiden.

De accommodatie
Het landgoed beschikt over twee studio's van verschillende grootte met een luxe inrichting. Ze beschikken elk over een kitchenette, een eigen badkamer en een eigen buitenruimte met tuinmeubelen.
Als u een huisdier mee wilt nemen, is een aanvraag bij de reservering noodzakelijk.
De appartementen kunnen voor minimaal twee nachten geboekt worden.

"Libeccio": 2 bedden
Het studio-appartement bevindt zich in het voorste gedeelte van het huis met uitgang naar het portiek met uitzicht op zee, het heuvelachtige landschap en het nabijgelegen meer van Santa Luce. Het is uitgerust met een tweepersoonsbed, een kleine kitchenette en een eigen badkamer met douche. Het appartement heeft een deel van de pergola met tafel en stoelen voor de koele zomeravonden en ligstoelen om te zonnebaden in de ruime tuin.

"Grecale": 4 slaapplaatsen
De studio bevindt zich in het achterste deel van het huis, waar het beschut en licht is met uitzicht op de Toscaanse heuvels en het aangrenzende maquis. De zeer ruime kamer is uitgerust met een tweepersoonsbed, een stapelbed en een comfortabele slaapbank. Het appartement heeft een goed uitgeruste kitchenette met eettafel en stoelen, een eigen badkamer met douche en een overdekt terras met zitmeubelen en ligstoelen voor in de tuin. Er is een eigen parkeerplaats voor uw auto.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Stapelbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
toegankelijk voor rolstoelgebruikers toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 60 km Pisa International

60 km

Station 15 km Rosignano

15 km

Snelweg-afrit 10 km Rosignano

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Omgeving

Castellina en omgeving
Op enkele minuten met de auto van het landgoed liggen verschillende stadjes die interessante bezienswaardigheden bieden: de WWF-oase aan het meer van Santa Luce voor liefhebbers van natuur en fauna; het beroemde boeddhistische centrum van Pomaia voor wie een plek van rust en spirituele kracht zoekt; de prachtige thermale baden van Casciana voor wie zich wil verfrissen en verkwikken na verkwikkende trektochten of lange dagen op het strand.

De zee en de stranden
In slechts 20 minuten bereikt u de nabijgelegen stranden van Castiglioncello en Vada, en in ongeveer 45 minuten die van Bibbona, Donoratico en de prachtige Golf van Baratti. De kust nodigt ook uit tot snorkelen en duiken. Op verzoek kunt u deelnemen aan duikcursussen of begeleide duiken.
Vanuit Piombino (op ongeveer 1 uur rijden) vertrekken veerboten voor prachtige excursies naar de vele kleine eilanden van de Toscaanse archipel.

Sites van archeologie en kunst
Op korte afstand van het landgoed liggen enkele van de mooiste Toscaanse steden en historische en archeologische vindplaatsen: Pisa, Siena, Volterra, S. Gimignano, Lucca, Florence, evenals de pittoreske stadjes Bolgheri, Castagneto Carducci, Casale Marittimo.
Aan de Golf van Baratti verrijst de Etruskische necropolis van Populonia, tegenwoordig onderdeel van het indrukwekkende natuur- en archeologische park.
Te doen

Wandelingen, trektochten, trekking en mountainbiken
In de directe omgeving van het huis zijn er verschillende paden die leiden naar ontspannende wandelingen in de omliggende heuvels of zelfs in de mediterrane maquisbossen. Ideaal voor liefhebbers van sport midden in de natuur.

Racefiets, motor en paard
Het landgoed "Le Ligoracce" is genesteld in het klassieke Toscaanse landschap met kronkelende wegen door glooiende heuvels en kleine dorpjes genesteld in de bergen. In het zadel, op de fiets of motor kunt u dit charmante gebied ervaren en genieten.

Bijen, olijven en natuur
Het landgoed heeft een kleine bijenstal met eigen honingproductie en verschillende olijfbomen, waarvan de vruchten in de late herfst worden geoogst en geperst tot eigen olijfolie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:30
Uitchecken: 10:30
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor de studio LIBECCIO voor twee personen zijn de huurprijzen:
Laagseizoen 270 euro/week
Middenseizoen 360 euro/week
Hoogseizoen 450 euro/week

Om een appartement te reserveren vragen wij een voorschot van 30% van het totale bedrag. Het voorschot moet worden betaald via bankoverschrijving of PayPal.
De volledige betaling is verschuldigd vier weken voor het verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Om informatie te ontvangen of een appartement te huren kunt u ons e-mailen of bellen:

e-mail:
gsm: ++39. 339. 6977382


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-10-2023


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2020

Claudio R. uit Munchen

4,9
4.5 5 5 5 5

Superb property in an idyllic setting

A beautiful and well equipped property. The local village is ten minutes walk away and has everything you need for a relaxing stay, a well stocked market, lovely bars and restaurants. The property is well placed for trips to Pisa, Lucca, Florence and Siena. Our favourite time of day was spent after our evening meal, sitting on the terrace with a chilled glass of wine, the scent of honeysuckle lingering in the air taking in the lovely views over the hills. A perfect weeks relaxation and highly recommended.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2020

Andrea O. uit Madrid

5,0
5 5 5 5 5
Toon Spaans

Onze eerste vakantie in Toscane, onvergetelijk :)

Tijdens onze eerste vakantie in Italië besloten we om Toscane te bezoeken. We kregen de tip om naar Ligoracce te gaan en de eerste indruk was geweldig: het uitzicht, de rust, de volledige ontspanning. Ons appartement was volledig ingericht met alle gemakken, schoon en ruim. Het beste was om 's avonds op het terras te genieten, we voelden ons comfortabel en hadden onze privacy. Het was een droomweek, we kijken ernaar uit om terug te keren.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2018

Klaus uit amsterdam

5,0
5 5 5 5

Fantastische plek

Fantastische plek (Pisa, Lucca, Siena en Florence binnen uur), perfect onderhouden door vriendelijke eigenaar en familie. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding! Een aanrader.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

December 2017

Klaus V. uit stuttgart

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch!

"Een prachtige accommodatie in een rustige omgeving met een zeer aardige gastheer.
We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

December 2017

Sue V. uit amsterdam

5,0
5 5 5 5

New years eve in Tuscany!

Wonderful year's end vacation! nice facilities, good service, best location! me and my fiancée have spent 3 days in this apartment in a farmhouse with unforgettable sunset to the sea! we will come back next summer!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

December 2017

Franz uit Lugano

5,0
5 5 5 5

Tuscany vacation

Me, my wife and our two children spent a few days in this beautiful farmhouse located in the middle of mediterranean wood. The house is isolated, far from any noise, what uou can hear are just the birds singing. The apart is spacious and confortable. Ideal starting point to visit Tuscany.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2017

Paola C. uit geneve

5,0
5 5 5 5

True Tuscany!

Me and my family spent a wonderful holiday in this uncontaminated corner of Tuscany. The apart was clean and large, the beaches are at 20 min driving, perfect for the children and for our dog....

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2014

Gretta V. uit madrid

5,0
5 5 5 5

special vacations!!!

We spent an enjoyable one week in this property. It's a rural location so a car is essential. The farm house is a typical Tuscan style, surrounded by greenery and great view of the countryside . The apartment was well equipped, The kitchen is equipped with everything you need, and the bathroom is clean and fully functional, the beds are comfortable and the silence that surrounds the area makes you sleep really from God.

That said its a great base for exploring Pisa, Lucca, Siena, Livorno and Florence as all are within an easy drive. I recommend it to all those who want to relax and soak in the beautiful Tuscan countryside.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2014

Emily R. uit Hertford

5,0
5 5 5 5

Wonderful vacation!

I and my family spent a couple of weeks in this true Tuscany atmosphere, the accomodation is well furnished, clean and the host are very nice people. Located at short distance from the beach and from Pisa, Florence, Lucca, Siena. We surely will come back!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ligoracce
Dhr. O. Barilli

Dhr. O. Barilli

meer informatie

Objectnummer: 27054

Laatst bijgewerkt: 05.01.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/27054.htm


«Ligoracce Farmhouse» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven