Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Hafendorf Rheinsberg S16

Mecklenburgs Merengebied, Noord-Brandenburg, Rheinsberg Meren

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

164 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

164 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Vakantiehuis met eigen bootligplaats

4 * vakantiehuis in het havendorp Rheinsberg, aan de Rheinsbergsee met een eigen gratis bootaanlegplaats direct op het eigen terras. Ideaal voor gezinnen en koppels die van varen, fietsen, vissen, natuurverkenning of culturele activiteiten houden

Ons vakantiehuis is een gezellig en modern ingericht halfvrijstaand huis op het "S-eiland" in het havendorp Rheinsberg en biedt plaats aan maximaal 6 personen.

De locatie:

Het huis is het laatste halfvrijstaande huis aan de linkerkant van de "Große Hafengasse" met het huisnummer "S 16" - de linkerhelft van het huis. De typeaanduiding is: "F of ook Kajüte". Het huis is uitgerust met WLan.

Dit is hoe je leeft:

De woonruimte strekt zich uit over twee verdiepingen en is ongeveer 80m² groot. De begane grond is betegeld en de bovenverdieping (slaapkamers) heeft designvloeren. De vloerverwarming op beide verdiepingen zorgt voor een aangename warmte tijdens de wintermaanden.
Op de begane grond is de grote woon/eetkamer met toegang tot het terras op het zuidwesten. Het terras biedt voldoende ruimte om het uzelf gemakkelijk te maken op de bestaande ligstoelen en/of om uw blik te laten dwalen over het havendorp met een kopje koffie in het bestaande tuinmeubilair. Voor zonwering kunt u de aan het huis bevestigde zonwering of de extra zonneschermen verlengen
Het woongedeelte is voorzien van een tweepersoons slaapbank (ca. 1,40 m breed) met knuffelkussen en deken, twee fauteuils en een tafeltje. Een moderne TV met kabelaansluiting en een DVD-speler (breng desgewenst uw eigen DVD's mee!) en een stereo-installatie bieden goede amusementsmogelijkheden.
De houtkachel zorgt voor gezellige warmte, vooral in de wintermaanden, en de vlammenzee boeit niet alleen kinderen
Het eetgedeelte, in de erker van het souterrain, is bijzonder licht en vriendelijk en is goed genoeg voor 6 personen. Er is ook een kinderstoel. De open kitchenette biedt een koelkast met een klein vriesvak, een gootsteen en een vaatwasser, een 4-pits kooktoestel met oven, een magnetron, een koffiezetapparaat, een broodrooster, een wafelijzer, een elektrische sapcentrifuge en een waterkoker.
Er zijn ook diverse belangrijke kleine artikelen, zoals vaatwasmiddel en vaatwastabletten, koffie- en theefilterzakjes en diverse kruiden. Een keukentrolley biedt voldoende opbergruimte voor uw eigen benodigdheden. In de entree bevindt zich een kast waarin onder andere een strijkplank en strijkijzer en de stofzuiger zijn opgeborgen
Bovendien is er een gastentoilet op de benedenverdieping. Een houten trap leidt van het woongedeelte naar de eerste verdieping.
Hier vindt u twee aparte, vergelijkbaar ingerichte slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed. De kamers zijn zowel geschikt voor twee stellen als voor een gezin met twee kinderen. Er is voldoende ruimte in beide kamers en een babybedje kan worden bijgeplaatst indien nodig.
Er is een klein balkon voor slaapkamer 1. Van hieruit kan het uitzicht over de havenkom in de richting van de vuurtoren glijden vanaf stoelen en een tafel die ook beschikbaar zijn. Een kast en een plank bieden genoeg mogelijkheden om je eigen garderobe op te bergen. Verder bieden een valet en een stoel de mogelijkheid om kleding neer te leggen.
Een stereo-installatie met radio en CD-functie kan comfortabel vanuit het bed worden geschakeld met een afstandsbediening
De tweede slaapkamer met uitzicht op de "Große Hafengasse" is ook uitgerust met een tweepersoonsbed, een kledingkast, een kast en een kleine ladekast. Ook hier behoort een stereo-installatie met afstandsbediening tot de uitrusting. U kunt uw eigen CD's (voor kinderen) of uw eigen CD's afspelen. In deze ruimte is kinderspeelgoed van het huis aanwezig, dat gerust gebruikt mag worden
De badkamer, die voorzien is van twee ramen, biedt u een wastafel en een ander toilet, een gezellig bad en een aparte douche met douchecabine. In twee kleine dressoirs is genoeg ruimte om wasgerei en handdoeken op te bergen. Naast de normale spiegel boven de wastafel is er een make-upspiegel en ook een haardroger behoort tot de uitrusting.
De was-droogcombinatie in de badkamer is vooral handig voor langere verblijven en wanneer er kinderen aanwezig zijn en kan door onze gasten worden gebruikt. Huis bevat stofzuiger, dweilemmer, droogrek met klemmen, alsmede diverse kleinere tuingereedschappen (in de berging) en een trapladder (vaak nodig voor het laden en lossen van dakdragers).
Een raam in elke kamer is voorzien van vliegen/insectenhorren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.001 km

0.001 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 115 km Berlin

115 km

Station 2 km Bahnhof Rheinsberg

2 km

Snelweg-afrit 30 km Neuruppin

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Hafendorf Rheinsberg:
Het "Hafendorf Rheinsberg" of ook wel "Marinapark Rheinsberg" genoemd, ligt direct aan het meer van Rheinsberg in het noorden van de stad Rheinsberg
Het charmante en unieke silhouet van het Hafendorf Rheinsberg is ontstaan door de bouw van vakantiewoningen in Scandinavisch vakwerk en de aanleg van een nieuw kunstmatig havenbekken. Kleine bruggen verbinden de afzonderlijke eilanden met de oeverbebouwing, de gastenhaven en het badstrand. Het symbool van het havendorp - de vuurtoren in het binnenland - is uniek en inmiddels ook buiten de regio bekend. Het "Hafendorf Rheinsberg" of ook wel "Marinapark Rheinsberg" genoemd, ligt in het noorden van de stad Rheinsberg, direct aan de "Grienericksee", die in directe verbinding staat met de Rheinsberger See.

Rheinsberg, Parel van de Mark Brandenburg
De stad Rheinsberg ligt in de regio Mark Brandenburg aan het zuidelijke uiteinde van het Mecklenburgse merengebied. De Rheinsberg-merenketen wordt vaak de "Parel van de Mark Brandenburg" genoemd en maakt deel uit van het "Natuurpark Stechlin-Ruppiner Land". Het Ruppiner Land begint bij de poorten van Berlijn en strekt zich naar het noorden uit tot aan het "Mecklenburgse merengebied". Het waternetwerk van de regio, met zijn uitgebreide stelsel van rivieren, kanalen en meren, is uniek in Europa en maakt het gemakkelijk om over het water van Berlijn naar Schwerin te reizen. De Rheinsbergse wateren zijn een federale waterweg en de stad Rheinsberg is een door de staat erkend recreatiegebied. De "German Avenue Road" en de "Clay Road" lopen door de stad.

Toegankelijkheid
De federale snelweg A24 en de federale weg B122 zijn dichtbij genoeg om gemakkelijk bereikbaar te zijn, maar ver genoeg weg om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Het is ongeveer 90 minuten rijden vanaf het centrum van Berlijn en ongeveer 120 minuten vanaf de stadsgrenzen van Hamburg. Er is een treinverbinding vanuit Berlijn met de Prignitz Express en er zijn busverbindingen vanuit Rheinsberg naar de districtsstad Neuruppin, naar Lindow, Flecken Zechlin en Fürstenberg.

Rheinsberg omgeving
Het gebied rond Rheinsberg heeft veel bos (vooral dennenbos) en talloze meren. Het zuidelijke deel wordt gedomineerd door landbouwgrond waar asperges bijzonder goed groeien. Zoals hierboven vermeld, staat de Rheinsberg-merenketen bekend als de "Parel van de Mark Brandenburg" en is een van de populairste toeristische bestemmingen in de regio
Deze reputatie is enerzijds te danken aan de prachtige natuur, die door een zorgvuldige behandeling van het landschap en het water bewaard is gebleven, en anderzijds aan de vele verschillende recreatiemogelijkheden. Deze variëren van talrijke watersporten, vissen tot zeilen en kanoën, tot diverse culturele evenementen en faciliteiten.

Kasteel Rheinsberg
Kasteel Rheinsberg, met zijn park en diverse musea, trekt steeds weer bezoekers, evenals de voorstellingen van de Kameropera en de concerten van de Muziekacademie. Excursies per fiets of te paard zijn ook erg populair in deze regio.

Het vakantiehuis
Begin uw uitstapjes met de boot direct vanaf uw eigen aanlegsteiger voor ons vakantiehuis S 16 of S 24 (ons tweede 4* vakantiehuis) of fiets direct voor de deur de prachtige omgeving van het havendorp in!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Extra informatie:
- Naast de accommodatieprijzen zijn er verbruiksafhankelijke bijkomende kosten (elektriciteit=0,39€/kWh, warmte=0,39€/kWh, water=6,90€/m²), die ter plaatse worden afgelezen en gefactureerd
- Per volwassene moet 1,60€ betaald worden als toeristenbelasting
- Aanvraagkosten voor de vaste boeking van een ander huis (dan het onze) in het complex: 25,00€
De volgende extra's kunnen bij uw verblijf worden geboekt en worden extra in rekening gebracht: - Beddengoed (9,50/set), theedoek (1,50€/stuk) en handdoeken (4,50€/pakket = 1 grote/1 kleine)
- Kinderstoel 5,00€ en babybedje 15,00€. Beddengoed en linnengoed voor het babybedje moeten worden meegebracht
- Huisdier: 8,00€/dag alleen mogelijk in speciale huizen

Spaaractie: boek 7 dagen vakantie = betaal slechts 6 dagen.
Voor aankomst vanaf 07.01.2022 en vertrek tot 02.07.2022
en voor aankomst vanaf 27.08.2022 en vertrek tot 05.01.2023
Berekening: De goedkoopste dagen worden afgetrokken!

Voor andere reisperiodes vraag naar de prijs.
Korte verblijven van 2 nachten zijn alleen te boeken op afspraak en met een aparte prijslijst. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent.

Aankomst en vertrek
In de periode van 02.07.2022 tot 27.08.2022 kan het huis alleen per week en alleen van zaterdag tot zaterdag worden geboekt. In alle andere tijden zijn de aankomst- en vertrekdagen variabel.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bitte lesen Sie hierzu unsere AGB auf unserer Homepage.

meer informatie:

Zelfs in "coronatijden" (voor zover een reis vanwege de regelgeving niet is toegestaan) is een verblijf of een vakantie in een vakantiehuis de veiligste manier om een "vakantie met afstand" door te brengen. Hier is het, net als thuis, aan u om te beslissen met wie en hoe nauw u contact wilt hebben.

Heeft u naast deze informatie nog vragen, mail ons dan gerust of bel ons op 0551-7899300 ('s avonds tot 21:00 uur), want sommige dingen kunnen sneller en gemakkelijker aan de telefoon worden besproken dan wanneer we alleen maar heen en weer schrijven.

Wij zijn blij als ons vakantiehuis uw interesse heeft gewekt en als u contact met ons opneemt
Harald en Silke Merker


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-09-2023


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
3.0 Service
5.0 Ligging
3.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Katrin K. uit Frankfurt an der Oder

2,6
3 3 1 5 1

Aussen hui innen pfui

Die Lage des Ferienhauses ist super... Große Terrasse mit Sonnenliegen , Sonnenschirmen und co !!!Das ist positiv. Im Haus war leider die Sauberkeit ein riesiges Problem . Dreck und Haare überall. Auf den Böden ,den Sesseln ,den Schränken ...Mülleimer nicht geleert, und ziemlich verdreckt....Betten mit unterschiedlichen Matratzenhöhen bei einem Doppelbett ,nicht gerade einladend. Kaffeekanne die ständig auslief. Alles in allem schon in die Jahre gekommen. Das ist Schade , denn nicht jeder Urlauber ist den ganzen Tag mit dem Boot unterwegs. Und bei schlechtem Wetter hält man sich doch mehr im Haus auf ...

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2021

Heike R. uit Schwedt/Oder

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Für uns hat alles super gepasst, vom Ferienhaus bis zu den Freizeitmöglichkeiten im Hafendorf Rheinsberg und Umgebung ..... wir kommen gerne wieder !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhäuser Hafendorf Rheinsberg
Familie H. Merker

Familie H. Merker

Profiteer van het persoonlijke contact met ons als eigenaars van twee vakantiewoningen (S16 en S24) in het havendorp Rheinsberg Als onze huizen bezet zijn of u wilt liever een kleiner of groter huis in het complex boeken, dan hebben wij toegang tot alle andere huizen, die allemaal rechtstreeks via ons te boeken zijn Wij zoeken graag samen met u naar een geschikte vakantiewoning. Bel ons of schrijf ons een direct mail met uw postadres. Wij kijken uit naar uw bericht en aanvraag en stellen graag uw individuele vakantieaanbod samen. Uw familie Merker


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 27901

Laatst bijgewerkt: 13.10.2023

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/27901.htm

Familie Harald und Silke Merker

Holunderweg 15

37124 Rosdorf

0049-551-7899300


«Vakantiehuis Hafendorf Rheinsberg S16» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven