Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Los Profesores 2

Costa del Azahar

Max.  6   gasten
85m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
85m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

80% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

80% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Vrijstaand huis voor 6 personen, dakterras, terras in de tuin op de grote tuin, veranda, groot gemeenschappelijk zwembad (12x5m + kinderbad), garages.
Het huis is gelegen in een complex van 8 woningen op een particuliere weg, alleen maar 3 km van de zanderige of rotsachtige strand. Restaurants en winkels in de buurt en in Peñíscola. Veel Freizeitmögichkeiten de hele regio.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 120 km Reus oder Valencia

120 km

Station 10 km Benicarló

10 km

Snelweg-afrit 2 km Peniscola

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bright House is modern ingericht voor maximaal 6 personen. Het is gelegen in een grote tuin met oude bomen, heeft 3 slaapkamers, 1 ruime badkamer (1U / WC) en 1 gastentoilet, 1 keuken keuken is volledig uitgerust. De grote, lichte woon / eetkamer is comfortabel ingericht en met techn. Faciliteiten TV, SAT, radio, CD verstrekt. Het grenst aan het grote balkon met uitzicht op de zee. In het dorp zijn verschillende gratis hotspots beschikbaar voor toegang tot internet, als alternatief, voor € overal een Spaanse pre-paid SIM-kaart te kopen.
In aanvulling op het bovenstaande verstrengeld met terras wijn tuin met barbecue, die u ook uitnodigt tot gezellige avonden, de woning op de 2e verdieping een grote, verborgen dakterras met ligbedden en andere stoelen. Voor geld en kostbaarheden, een stabiele, ommuurde kluisje beschikbaar.
De - zonder het dakterras - 100sqm huis behoort tot een 5000 vierkante meter groot, rustig Ferienhausiedlung met 8 huizen en heeft ongeveer 480qm tuin met volwassen bomen. Voor Duitse toeristen Peñiscola is nog steeds een vrij onontgonnen terrein. Hier, de oorspronkelijke vissersdorp in het gebied van Castellón een van de mooiste plekken in Spanje met een lange geschiedenis en de Spaanse toeristen is erg populair. Dit is te danken aan de unieke ligging van de oude stad op een schiereiland - vandaar de naam plaats - met het kasteel 64 m boven de zee en de culinaire specialiteiten; omdat Peñiscola is een centrum voor verse vis en zeevruchten. In aanvulling op de oude stad met zijn pittoreske straatjes en oude restaurants (bars) zijn er brede zandstranden langs de nieuw ontworpen, modern kilometer lange strand promenade.
De "Costa del Azahar" - Duits: "Kust van de Oranjebloesem" - biedt een scala aan recreatieve activiteiten, van ontspannen strandvakantie tot actieve wandelen in het nabijgelegen berggebied.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-01-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.1 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.3 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Richard E. uit 71120 Grafenau

4,2
4 5 4 4 4
Toon Duits

Een goede keuze.

Op weg naar het vakantieverblijf komt de vakantieganger eerst langs een prachtige, eerbiedwaardige botanische tuin, die smeekt om een verfijnde tuinier. Het huis verwelkomt u fris gelucht en nieuw gevuld met de essentiële benodigdheden. Het aanbod van de ruimte kan niet verrassen, omdat men vooraf de tijd en gelegenheid heeft gehad om de plattegronden te bestuderen. Wie onnodige ballast thuis heeft achtergelaten, zal deze beslissing niet betreuren. De keuken biedt een solide basisuitrusting met kookervaring, evenals een uitgebreide speciale uitrusting uit de "WEGERMEE"-collectie. De woonkamer nodigt uit tot gezelligheid, interessante designerlampen uit vervlogen tijden zorgen met gedimd licht voor een ontspannen sfeer. Het dakterras combineert ruimte, frisse lucht en verre uitzichten. Niet alleen voor ons drie monteurs, maar misschien ook voor de drie musketiers geen slechte keuze.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2022

Dimitra T. uit Maintal

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer gezellig huis

We verbleven er 1 week in augustus. We vonden het erg leuk en voelden ons meteen thuis. Het huis en het hele complex zijn goed onderhouden. Het zwembad was het hoogtepunt voor onze kinderen. Ze zaten er altijd in, net als wij volwassenen, om af te koelen. Het was erg warm in huis door de huidige hittegolf. Misschien kunnen we overwegen om in de toekomst airconditioning te installeren, dan is het frisser in huis.
Alles was erg leuk en we zouden graag weer in het huis verblijven tijdens ons volgende verblijf in Spanje
Veel groeten uit Hessen
Familie Tzingouli Fragoso

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2022

Philipp S. uit Bielefeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi, ontspannen, harmonieus

We hebben een hele fijne 2,5 week doorgebracht in het vakantiehuis Los Profesores 2. Het huis is zeer goed uitgerust en het heeft ons aan niets ontbroken. De kinderen (en wij) vonden het gemeenschappelijke zwembad erg leuk). De nederzetting maakt over het algemeen een zeer verzorgde indruk. De tuin van het huis is erg mooi. De verhuurder van het huis was voorbeeldig in het contact - hartelijk dank!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

September 2018

Klaus J. uit 81829

4,3
4 5 4 4
Toon Duits

Ontspannende dagen in een mooi huisje

Het terrein is zeer goed onderhouden, er is een prachtig zwembad dat zeer schoon is en waar u geheel ongestoord uw tijd kunt doorbrengen. Het huis zelf is gezellig en uitgerust met alles wat je nodig hebt. De badkamer is bijzonder mooi en is pas gerenoveerd. Bedden en beddengoed waren ook nieuw. De tuin rondom het huis is een droom en hier kun je ook je ziel laten bungelen. We hebben heerlijke dagen doorgebracht in dit leuke huisje.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Michael S. uit 77652 Offenburg

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Altijd weer

We verbleven in het huis van augustus tot september, en dit was de tweede keer. We komen elk jaar graag naar het huis omdat we ons er op ons gemak voelen. De mix van oud en nieuw maakt dit huis uniek. De badkamer is prachtig gerenoveerd en is nu een kleine oase van welzijn! Misschien kunnen de deurgrepen worden vernieuwd, want ze zijn een beetje verouderd. Voor ons allen is de tuin de mediterrane flair. We kijken er nu al naar uit om volgend jaar terug te keren naar ons tweede huis! En dan springen onze kinderen weer in het goed onderhouden zwembad met een "butt-bomb ". Bedankt ook voor het heerlijke paella recept, sindsdien kookt mijn vrouw ze zelf!!! Concluderend kunnen we alleen maar zeggen: We zijn verliefd geworden op dit huisje!!!!

Familie Schmidt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2017

Edith uit 47495 Rheinberg

2,4
2 2.5 2 3

Alt und in die Jahre gekommen

- Bad schön und neu, außer die beiden Türen ( sind alt und aufgebraucht ), schöne Dusche, leider nur mit einem billigen Vorhand statt Glas.
- Küche sehr alt und gammelig und auch arg zusammengewürfelt, sehr einfach, wenn nicht primitiv, uralte Fliesen, sehr unatraktiv, teilweise gerissen und defekt, Fugen total verdreckt. Besteck sehr eklig angelaufen, uralt, wahrscheinlich Überbleibsel der letzten 5 Erbschaften
- Gäste WC neue Fliesen nur an 2 halben Wänden, ansonsten uralte Fliesen, die die schönste Zeit seit 20 Jahren hinter sich haben, teilweise gerissen und defekt, Fugen total verdreckt.
- Fliesen im Kellergeschoß ( Schlafräume und Flur ) uralte und häßlich Kunststeinplatten.
- Marmorboden im Erdgeschoß ( Wohnzimmer, Küche, Gäste WC ) abgenutzt und stumpf ( entweder teuer aufpolieren, oder neue zeitgemäße Bodenfliesen darüber verlegen.
- Alle Türen sehr einfach und uralt und auch abgewohnt.
- Alle Möbel, incl. Lampen total verschliessen und veraltet.
- Garten ungepflegt und verwildert.
- Das ganze Haus und auch die Schränke etc. ist mit Jahrzehnte altem Plunder völlig vollgestopft.
- Wer wenig Wert auf wenigstens ein kleines bischen Wohnkomfort legt und sich der Einfachheit und Vergangenheit verschrieben hat, ist hier genau richtig, er findet alles was er sucht.

Antwoord van Dhr. W. Dierstein:

Hallo Edith
schade, dass es Ihnen bei uns nicht gefallen hat. Wir freuen uns jederzeit über konstruktives Feedback. Ja, wir wissen, dass unser Häuschen an der ein oder anderen Ecke ein bisschen in die Jahre gekommen ist und wir rennovieren Zug um Zug, wie Sie zum Beispiel am Bad bemerkt haben.

Wir können uns dennoch nicht ganz des Eindrucks erwehren, dass der Großteil Ihrer Kritik auf persönlichem Geschmack fusst. Insofern werden wir nicht im Detail auf Ihre für uns teils kränkende Beschreibung eingehen und verweisen auf die Bilder, die einen realisitschen Eindruck vom Haus vermitteln.

Wer ein einfaches und gepflegtes Ferienhaus zum fairen Preis mietet und dann einen Neubau-Luxus mit Glasduschwand und poliertem Marmorboden erwartet, der wird bei uns entäuscht werden.

Insofern wünschen wir Ihnen bei der Wahl Ihres nächsten Urlaubsdomizils mehr Glück.

Viele Grüße
Ihre Vermieter

Mei 2017

Konrad uit Gilching

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Familiale gezelligheid in een mediterrane omgeving

We hebben hier een heerlijke ontspannen en zeer geslaagde vakantie gehad.
Het huis geeft een gevoel van familiaire gezelligheid. We vonden de badkamer en keuken in schone en goed onderhouden staat en de slaapkamers beneden waren ook schoon en netjes. De eet- en woonkamer op de eerste verdieping is smaakvol ingericht. Vanaf hier kom je op het ruime balkon met uitzicht op het uitgestrekte kustlandschap en de zee.
Voor koudere en regenachtige dagen, zoals we ook meemaakten (in mei), hielp een mobiel fornuis ons goed.
We vonden het erg prettig dat er op de eerste verdieping een extra toilet is.
Ook het verplichte dakterras in het zuiden ontbreekt niet.
De mooie, verzorgde tuin, begroeid met weelderige mediterrane flora, fascineerde me vanaf het begin. Hier bracht ik uren door met lezen of ontspannen onder de schaduwrijke palmbomen, olijfbomen en andere hoge bloeiende vaste planten.
Met de auto ben je snel bij het nabijgelegen winkelcentrum, in de stad en op de stranden. Ook de moeite waard: trips naar het bergachtige achterland en langs de kust.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2015

W. uit Viersen

5,0
5 5 5 5

Ferien mit Kindern

Wenn man nicht unbedingt Luxus braucht das ist das Ferienhaus genau das richtige,man hat alles was man braucht. Nette Nachbarn,schöner sauberer Pool und zu 85% nur Spanier damit man sich wirklich im Urlaub fühlt ohne Deutsche zu hören.Die Gegend ist traumhaft schön und der Strand gepflegt,ich würde aber nicht ohne Auto dort sein wollen. Wir würden jederzeit wieder dort Urlaub machen auch in dem Ferienhaus.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. W. Dierstein:

Lieber Mieter,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir würden uns freuen, wenn Sie auch nächstes Jahr wieder unser Gast wären.

Ihre Familie Dierstein

April 2015

Sandra J. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Süßes Haus für entspannten Urlaub

Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt und dort einen entspannten Urlaub verbracht. Das Haus ist mit allem ausgestattet was man braucht, das Schlafzimmer war frisch renoviert. Der Garten ist einfach herrlich, und bietet verschiedene gemütliche Plätze zum Lesen und Ausruhen. Beim Frühstücken auf dem Balkon sieht man das Meer. Die kleine Anlage, in der das Haus liegt, ist sehr ruhig, dazu gehört auch ein Pool, der einen sehr sauberen Eindruck gemacht hat, zum Baden aber noch zu kalt war. Die Infrastruktur ist ausgezeichnet, mit dem Auto ist man schnell in Peniscola, mit Supermärkten, Apotheken, etc.
Rundum ein schönes Plätzchen, wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2010

Anna uit Düsseldorf

2,8
2.9 2.9 3.8 1.8 1.8

Eigentlich ein schönes Haus...

... eingebettet in eine nette kleine Ansiedlung, mit schönem Garten und Pool, guter Aufteilung und toller Dachterasse. Leider wurde das Haus seit seiner Erbauung (1973) nicht modernisiert. An Ausstattung ist alles vorhanden, was man benötigt, aber in abgewohntem Zustand. Betten und Bettzeug waren grenzwertig, die Sauberkeit ließ Wünsche offen. Die Zufahrtstraße nach Peniscola liegt in Hörweite, der Schlaf war ungestört, der Aufenthalt am Pool aber immer gräuschvoll.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Omgeving van de accommodatie: Interessante Gegend mit schönen Ausflugsmöglichkeiten und Stränden. Da dort vorwiegend Spanier Urlaub machen, kann man wirklich Land und Leute kennen lernen.

Recreatiemogelijkheden: Wir haben uns aufs Baden und Besichtigungen (Valencia, Morella, Ebro-Delta)konzentriert, daher keine weiteren Angaben möglich.

Winkels: Die Versorgung mit Supermärkten ist sehr gut, man ist aber immer aufs Auto angewiesen.

Antwoord van Dhr. W. Dierstein:

Lieber Mieter,
ihre konstruktive Kritik haben wir uns zu Herzen genommen. Wir haben inzwischen neue Betten beschafft, eine neue Putzfrau engagiert, den Garten liebevoll gepflegt und die Gebrauchsgegenstände im Haus - wie Bettwäsche, Küchenuntensilien, Handtücher, etc. - erneuert. WIr würden uns also freuen, wenn Sie unserem Haus eine zweite Chance geben würden.
Mit freundlichen Grüßen
Ihre Familie Dierstein


Contactpersoon

Dhr. W. Dierstein

Dhr. W. Dierstein

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 27926

Laatst bijgewerkt: 25.01.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/27926.htm


«Los Profesores 2» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven