Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa in de buurt van Siena

Siena

Max.  7   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Beschrijving

Prachtig 18e eeuws herenhuis met typische Sienese architectuur. Het ligt naast het historische dorp Basciano. De ligging van het huis is ideaal omdat men in enkele minuten het Chianti-gebied bereikt of kan genieten van de cultuur en het gemak van de stad Siena (op 6 km afstand).

Het landhuis is omgeven door een tuin met eikenbomen, lindebomen, cipressen en een terras vol met vele mediterrane planten, waar men zich kan ontspannen en een aangenaam verblijf buiten kan hebben. Het zwembad is 6m x12 m en ligt op een terras met pergola. Vanaf het terras is er een uitstekend uitzicht op de heuvels, bossen en velden. Het landgoed ligt op een hoogte van 350 m boven de zeespiegel. Het klimaat is meestal vol zonneschijn met een licht briesje.

Op het landgoed bevinden zich drie onafhankelijke vakantie-eenheden (hoofdappartement, gastenverblijf en gerestaureerde schuur ), onlangs gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Elke eenheid heeft een eigen ingang en een eigen terras met tuinmeubelen. Het zwembad is uitsluitend gereserveerd voor de gasten van de drie eenheden.
Licentie- of registratienummer: 01306150523

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Babybedje
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 80 km

80 km

Skilift 80 km

80 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 70 km Florence Airport

70 km

Station 5 km Siena Train Station

5 km

Snelweg-afrit 8 km Badesse

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het "Main apartment" appartement (tot 7 personen): op de begane grond opent de woonkamer met twee grote glazen deuren naar een mooie omheinde binnenplaats met tuinmeubilair. De hoofdkamer, met typisch Weense balken, is verdeeld in woonkamer en keuken. De woonkamer is ingericht met banken en fauteuils. De keuken heeft een tafel voor zeven personen en is voorzien van alle benodigdheden. Op de eerste verdieping een kamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Babybedje beschikbaar. Vanuit de gang is er toegang tot een tweede complete badkamer. Slaapkamer met twee aparte bedden. Op de tweede verdieping is er een grote vide met 3 eenpersoonsbedden. Vanuit de kamers is er een prachtig uitzicht op de tuinen van het landgoed. Op de binnenplaats is een terras met tafel en comfortabele stoelen om van de buitenlucht te genieten. Parasol en barbecue beschikbaar. Bij het terrasvormige zwembad, pergola met tafel en ligstoelen. Buitendouche. Privé parkeerplaats op het terrein.
Ideaal voor vakanties op het platteland vanwege de uitstekende ligging. Siena ligt op slechts 6 km, Florence op 55 km, San Gimignano op 40 km en Castellina in Chianti op 15 km. Thermale baden op 20 km van het huis. Er is ook een bushalte op 200 m afstand, die u naar het centrum van Siena kan brengen. Het dichtstbijzijnde dorp, Quercegrossa, ligt op 3 km afstand. Hier vindt u levensmiddelenwinkels, bars, restaurants, een apotheek, een postkantoor en pizzeria's. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Pisa (1,5 uur) en Florence (1 uur). Het treinstation van Siena ligt op 7 km van het landhuis.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

SERVICES. Inbegrepen: water, elektriciteit, gas. Linnen en 3 maten van handdoeken (incl zwembad handdoek) en theedoek. en zaterdag met een verandering van lakens en handdoeken en handdoeken. Internet ADSL Wireless. Tuin en zwembad onderhoud. Niet inbegrepen: centrale verwarming, airconditioning, betaling door verbruikt. Board: Reserveringen, ontbijt, lunch, diner. Extra verschoning van beddengoed en handdoeken op aanvraag. Kooklessen op het terrein, wijnreizen op aanvraag.

Openingstijden: Het hele jaar open. De huurprijs is wekelijks tot september voor de periode van mei. Het kan korter zijn als op het laatste moment en tijdens de periode van het laagseizoen (van oktober tot april). De wisseldag is zaterdag, flexibel voor het laatste moment en in de off-season. Maandelijkse verhuur beschikbaar zijn tegen een gereduceerde prijs in het laagseizoen (oktober-april).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • For cancellations notified 30 days prior to arrival there is the 100% refund. For cancellations after 30 days before the arrival the 30% of the deposit will be retained in full.

meer informatie:

Airconditioning in alle slaapkamers, Individuele verwarming met thermostaat, draadloze ADSL internet 24/24, Satelliet-tv, dvd en cd-spelers. Goed uitgeruste keuken met: elektrische oven met vier gaspitten, vriezer met koelkast, vaatwasser en wasmachine. Kinderbed en stoel. Droogrek, strijkijzer en strijkplank, stofzuiger. Buiten: tafel en stoelen in de binnenplaats, parasol en barbecue. Bij het zwembad: pergola, tafel, stoelen, ligstoelen, buitendouche. Een eigen parkeerplaats.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Nathalie D. uit Meitingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles perfect!

We waren met vijf personen, met een kleuter, in de accommodatie en hebben erg genoten van de tijd. Alles was erg schoon, de kamers waren goed uitgerust, de bedden waren comfortabel en de ligging van het huis op de helling met het zwembad was erg idyllisch. Op de eerste avond hebben we een maaltijd laten organiseren, die echt sensationeel lekker was! Ook vond ik het positief dat we meerdere handdoeken per persoon hadden, wat ook niet gebruikelijk is! Kortom, een geslaagde en zeer mooie vakantie met absolute feel-good factor! We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2017

Johanna H. uit 59302 Oelde

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi typisch landhuis uit de 19e eeuw

De villa is zeer landelijk gelegen, maar toch gunstig gelegen (6 km van Siena) midden in de Toscaanse heuvels op een ruim terrein dat afloopt naar het zwembad. Giada verwelkomde ons heel hartelijk en had wat tips voor ons klaarliggen. De keuken was goed uitgerust en de enorme zware eiken tafel nodigde ons uit om gezellig met de familie te eten. We waren met z'n vijven en volwassen kinderen. Ook de twee banken in de koelere avonduren van oktober hebben we zeer gewaardeerd. Het terras was zeer zonnig en beschut. De villa was ingericht met antiek, ook in de slaapkamers, en zeer smaakvol gedecoreerd. Voor ons was het echt een thuis weg van huis!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2015

Simona S. uit Baden-Baden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

geweldig

We waren met een groep van 7 personen in oktober 2015 in dit mooie huis. Alles is met oog voor detail ingericht. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het huis is een tussenwoning en wordt omringd door 2 andere huizen. Ze waren allemaal bezet, maar we hebben niets gemerkt van de buren. Het landschap is daar erg mooi en met de auto ben je in ongeveer een kwartier in Siena. We hebben veel uitstapjes gemaakt, onder andere naar Florence, Pienza enz. De snelwegverbinding is erg goed. Het huis heeft ook een erg mooi zwembad, dat we in deze tijd van het jaar natuurlijk niet konden gebruiken. In de buurt is een boerderij. Daar hebben we goede zelfgemaakte plattelandswijn gekocht. Ook waren er eieren, olie en kaas. We zullen zeker nog een keer teruggaan. Midden in Toscane en gewoon een droom...

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 28092

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/28092.htm


«Villa in de buurt van Siena» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven