Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Biofinca Milflores

la Palma

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Wij nodigen u uit om vakantie op onze finca. Geniet van het unieke uitzicht over de zee en de bergen van 650 meter hoog op de zonnige westkant. Absoluut rustige locatie, omgeven door de natuur direct bij het startpunt van de meest indrukwekkende wandelingen. Het huis in de Canarische landelijke stijl met typisch Canarische geopend daken gemaakt van massief hout is liefdevol ingericht met antiek meubilair en biedt veel comfort. Het zonneterras met tuinhuisje en een gemetselde barbecue nodigt u uit om te ontspannen en gezellige uren. Omringd door een kleurrijke tuin, is het huis omgeven door onze m² Biofinca avocado, amandelbomen, palmen, mooi sappig en inheemse planten. We leven een beetje verder langs de heuvel en je kunt op elk moment te bieden vriendelijke Duitse service. De volgende plek om te zwemmen is om de pittoreske Tazacorte te bereiken in 20 minuten. Ons huis ligt op slechts ongeveer 100 meter van de buren en beschikt over 100 m² 2 slaapkamers, een lichte woonkamer met een moderne keuken, twee badkamers en hal. Grote ramen laten ononderbroken uitzicht op de zee. Het zonneterras met tuinhuisje en een gemetselde barbecue nodigt u uit om te ontspannen en gezellige uren. In de zomer is er een klein zwembad. Voor de weinige koudere dagen is goed verzorgd met vloerverwarming; die graag genieten van een knapperend haardvuur. Draadloos internet, satelliet-tv, een magnetron, een telefoon en een wasmachine zijn van nature aanwezig.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Luchthaven 40 km St. Cruz de La Palma

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen aan de zonnige westkant van 650 m boven de zee op 8 km van de dichtstbijzijnde stad Tijarafe. Het landschap rond het huis wordt gedomineerd door overwoekerde tuin terrassen verlaten finca met amandelbomen, mispels en een bloei van wilde bloemen en inheemse planten. Een discrete uitkijkpunt in de caldera en naar de haven van Tazacorte, Las Cabezadas 'is slechts een paar honderd meter van het huis - een geweldige plek om gewoon laten vliegen om te blijven hangen en gedachten. Vanaf deze plaats hebben, volgens de legende de scouts de Guanche Tanausu de Spaanse veroveraars vloot ziet - een steen met rotstekeningen kan er vandaag de dag te zien. Het huis ligt dicht bij de mooiste wandeltochten van het eiland. Te voet kunt u direct neer op het koninklijk hoofd naar de haven van Tazacorte of op het voetpad naar Torre del Time met een prachtig uitzicht op de caldera. Een hoogtepunt voor de veeleisende wandelaar is de tour van de hoogste piek Roque de Los Muchachos naar het uitzichtpunt El Time, die u direct kunt verkorten tot het huis (~ 5 ½ uur.). De ervaren daar uitzichten en landschappen zijn onvergetelijk. U kunt gaan winkelen midden in de stad (5 minuten); de tweede hoofdstad van het eiland Los Llanos kan worden bereikt in 25 minuten. Naar het strand met de meeste zonuren van het eiland Tazacorte, waar u leuke visrestaurants vindt, ligt op slechts 20 minuten (of 1 uur lopen op de Royal de heuvel af).


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

de huurprijs is voor twee personen voor elke extra persoon rekenen we 10 € / nacht. Kinderen onder de 2 zijn gratis. Voor een verblijf van minder dan 14 dagen, rekenen wij een 50 €.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Unabhängig vom Zeitpunkt der Stornierung fällt der vereinbarte Mietpreis abzüglich unserer ersparten Aufwendungen (10%) an. Es sind also 90% des Mietpreises zu entrichten. Wir werden uns aber in jedem Fall bemühen, das Ferienhaus anderweitig zu vergeben. Wir verpflichten uns ausdrücklich, den vom Vertrag zurückgetreten Gast über anderweitige Vermietungen im stornierten Zeitraum zu informieren und den fälligen Mietpreis entsprechend zu reduzieren. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung

meer informatie:

Wij bieden gratis Wi-Fi.

Sinds januari 2013 houden we onze Finca twee ezels. Waarom? Ezels zijn prachtig en zeer intelligente dieren die ons betoveren met veel charme. We hebben onze ezel van de zeer toegewijde Asociación "Los Burritos Felices", die campagne voert voor het behoud van deze geweldige dieren op La Palma. Wij bieden onze gasten rondleidingen om te picknicken met onze ezels. We gebruiken ze ook voor kleine transporttaken op de boerderij en als producent van bio-meststoffen en vooral: ze maken elke dag veel plezier!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. P. Koch

Dhr. P. Koch

Andere accommodaties van Dhr. P. Koch


meer informatie

Objectnummer: 28101

Laatst bijgewerkt: 06.03.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/28101.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven