Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+2)
2  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
3 Slaapkamers (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

44 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

44 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Südländische Villa in uitzonderlijk idyllische locatie, absoluut rustig en vredig omgeven door heuvels, met een prachtig uitzicht op zee en een panoramisch uitzicht naar alle kanten, te bereiken alleen door particuliere weg, romantische zandstrand met de ondergaande zon en fascinerende rock en grot inhammen 10-15 minuten lopen van huis weg. Grote terrassen aan alle kanten met eethoek, Zuid- en Ostterrassen met ligbedden. Barbecue, buitendouche met wastafel, 2000m² omheinde tuin met gevarieerde vegetatie. De woning op de eerste etage: open hal met een bank om tv te kijken en luisteren naar muziek, waarvan uitgaande twee ruime kamer 3 bed. Op de begane grond een mooie ruime eet woonkamer met geïntegreerde keuken, prachtig uitzicht op zee, open haard, een bank (ook te gebruiken als tweepersoonsbed), ook een nostalgisch ingerichte grote slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met toilet, douche, Bedet. De prachtige oude houten trap naar de bovenverdieping is vrij steil, maar met doorlopende leuning bij kinderen hoogte.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 30 km Alghero (AHO)

30 km

Station 15 km Porto Torres

15 km

Snelweg-afrit 15 km Stintino

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa kan alleen worden bereikt door een particuliere weg en absoluut rustig en vredig. In drie richtingen vanaf Hausfeld wegen leiden naar het bos dat door weiden en velden. Naast de talrijke, ook zeldzame wilde dieren trekken hier in de zomer door kuddes schapen. Na een korte afstand kunt u de natuurlijke begroeide kuststrook te bereiken, door de smalle paden naar de verschillende stranden en rotsachtige inhammen. Zodra er is geen weg, worden deze baaien nog steeds beschouwd als geheim. Dus zelfs de mooiste natuurlijke strand is soms verlaten. Voor snorkelaars en duikers van de lokale onderwaterwereld is net zo charmant als voor natuurliefhebbers flora en fauna boven water. Van schildpadden van zeldzame roofvogels en schuwe Wilkatzen er zijn ook waargenomen in de tuin vele dieren die indrukwekkend zijn niet alleen voor kinderen (giftige en gevaarlijke dieren zijn er overigens niet!). Het huis ligt op een 5 minuten rijden tussen de steden Biancareddu en Pozzo San Nicola. Men vindt er naast speeltuin, een medisch centrum en de kerk diverse winkels, bars en restaurants. De lokale bevolking is erg vriendelijk en open.
In het zuiden ligt tussen de prachtige stranden, de zeer aantrekkelijke oude zilvermijn van Argenthiera, de wijnmakerij van Santa Maria La Palma, te bezoeken grotten drijven Grotta di Nettuna, de luchthaven en Alghero met zijn romantische oude stad en havenfaciliteiten. Noordwaarts ligt op 15 minuten lopen van het huis, de prachtig gerestaureerde havenstad Stintino met zijn vele restaurants, cafés, enz. En haar turquoise ansichtkaart stranden in de richting van het natuurgebied Isola Asinara. In het westen komt u na 15 minuten van het levendige Porto Torres met zijn grote markt, vele winkels, veel open air evenementen en de ferry terminal. 10 minuten is de tweede grootste stad in Sardinië, Sassari. De sierlijke oude universiteitsstad irriteert de vele attracties ook door de prachtige oude binnenstad en de comfortabel winkelen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

per persoon (vanaf 10 jaar) en de week vallen € 25 kosten (zonder verwarming), voor kinderen onder de 10 jaar 8 euro. Indien gewenst beddengoed en / of handdoeken zijn beschikbaar voor een extra toeslag (vellen per persoon 10, twee grote handdoeken, twee kleine samen ). Indien gewenst door de huurder bedlinnen tijdens verblijf Deze kosten zijn dan dienovereenkomstig weer.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Buchung: 30% des Gesamtmietpreises 6 Wochen vor Buchung: 70% des Gesamtmietpreises

meer informatie:

Bij het boeken van een borg van 200 euro te worden betaald.
Kosten van wasgoed: 1 set beddengoed: € 10; 1 set handdoeken (2 grote, 2 kleine): 10 Euro.
Mogelijkheid om te stoken: een gezellige zeer goed verlicht open haard in de woonkamer is beschikbaar die het hele huis verwarmt. Het hout is niet inbegrepen in de huurprijs. Als alternatief is er ook een oprolbaar gaskachel beschikbaar. De nodige flessen gas zijn beschikbaar in het dorp en zijn ook niet in de prijs inbegrepen.
De private weg naar het huis is niet geasfalteerd, maar komt overeen met een onverharde weg. Een 500m ver doel moet op de weg naar het huis en worden vergrendeld.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Jennifer G. uit Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Op zoek naar rust en ontspanning? Eén oplossing: Villa Tre Mari.

Als u op zoek bent naar absolute rust en ontspanning, dan vindt u die hier. Massatoerisme is nergens te bekennen.

Een uitstekend uitgerust vakantiehuis (er is zelfs een braadpan) op een absoluut afgelegen locatie, met alleen het geluid van schapenbellen in de avond ..... Een echte droom!

Ik kan onze vakantie in de villa helemaal niet onder woorden brengen. Het enige slechte was de weegschaal in de badkamer beneden .... ;-)

Mevrouw Bilger stond altijd voor ons klaar (zelfs vooraf) met hulp en advies, of het nu ging om geweldige, geschreven tips, als je een probleem had tijdens je verblijf, of wat dan ook.

We hebben een geweldige tijd gehad en komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2021

Eva-Maria H. uit Warendorf

4,9
5 5 4.5 5 5
Toon Duits

Droomhuis op droomlocatie

Het huis, de terrassen in alle vier richtingen, de schaduwrijke veranda, de tuin met geurige oleander en rozemarijn, het omringende landschap met uitzicht op zee en de bries zijn zo betoverend dat u menig vakantiedag alleen al in het vakantiehuis kunt doorbrengen. De absolute rust in de prachtige natuur is enorm ontspannend. We hoorden de eerste motor na 3 dagen - het was de boer die een paar honderd meter verderop aan het ploegen was.
De communicatie met mevrouw Bilger is uiterst vriendelijk en gedienstig. Haar aanwijzingen en huisinformatie zijn perfect
Het terrein is volledig omheind zodat zelfs een kleine hond niet kan weglopen.
Naar het strand Biancareddu Nord (fijn wit grind en rotsen, veel ruimte, relatief leeg) loop je 15 min+afdaling (wij vonden alleen de brede, die ook gebruikt wordt door degenen die uit het zuiden komen en naar de parkeerplaats rijden, de paden waren nogal overwoekerd), naar de rotsachtige baai in totaal ongeveer 15 min. Dit is wildromantisch - in sterke branding om te blijven hangen en je te verwonderen, in kalme zee om te snorkelen en rotsspringen. Badschoenen aanbevolen! We waren er bijna altijd alleen! Het droomstrand La Pelosa ten noorden van Stintino bereik je in 15-20 minuten met de auto, maar je moet het wel delen met veel mensen...Ezzi Manu en het zoutpannenstrand tussen Pozzo San Nicola en Stintino zijn ook erg mooi en hebben zuiver zand. Een breed lang zandstrand met duinen is ook te vinden ten oosten van Porto Torres, Platamona. Wij gaven echter vooral de voorkeur aan de eenzaamheid
Omliggende dorpen en steden met winkelmogelijkheden en bezienswaardigheden zijn snel en gemakkelijk te bereiken.
Voor ons (ouders, puberende kinderen) was ons verblijf een droomvakantie. We dromen al van volgend jaar!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2019

Anja S. uit Hainburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

We verbleven in Villa tri mari voor twee weken deze zomer. Pure ontspanning, absolute rust en stilte. De villa is zeer goed uitgerust, er zijn tafels en stoelen op alle vier de terrassen rond het huis. Je hebt dus de mogelijkheid om in de zon of in de schaduw te lopen. Er zijn ook voldoende ligstoelen. U kunt naar verschillende stranden lopen, maar pas op er zijn vuurkwallen. Het beviel ons zo goed dat we direct weer geboekt hebben voor 2020.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Christa H. uit 90409 Nürnberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Het huis met zijn 4 terrassen rondom en het prachtige uitzicht aan alle kanten is afgelegen en je kunt de zee zien en naartoe lopen. De afdaling naar de baaien is behoorlijk vermoeiend, dus zijn we 's avonds vaak alleen langs de top gewandeld en hebben we liever met de auto naar andere stranden gereden om te zwemmen. Daar is het dan wel drukker. We waren altijd blij met de rust en afzondering van de villa bij terugkomst. Wie 's avonds te voet naar een restaurant wil gaan of feest wil vieren, zit hier verkeerd. Wie 's avonds rustig op het terras wil zitten met een glas wijn, plezier heeft om naar de gekko's op de muur en de hagedissen op de grond te kijken en graag zelf kookt (goed uitgeruste keuken!) is hier op de juiste plek. Mevrouw Bilger heeft via e-mail goed voor alles gezorgd. We zouden graag langer zijn gebleven!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Februari 2018

Evelyn, Jochen und Jimmy S. uit 94034 Passau

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Idyllische accommodatie voor mens en dier

We hebben 5 fantastische weken mogen doorbrengen in dit heerlijk gelegen vakantiehuis en voelden ons tot de laatste minuut gewoonweg goed. Een grote dank aan de verhuurders die ons hun juweeltje hebben toevertrouwd.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Oktober 2017

Karolin B. uit München

4,8
5 5 4 5

Traumhafte Villa in ruhiger Lage

Wir haben in diesem Herbst Sardinien mit 2 Familien besucht: Insgesamt waren wir zu vier Kindern und vier Erwachsenen.
Der Kontakt zur Vermieterin war immer reibungslos und schnell.
Die Anreise über PKW war abenteuerlich, aber spannend. :)

Das Haus entsprach genau den Bildern und unserern Vorstellungen von einem Traumurlaub. Zu jeder Tageszeit kann man sich sonnen oder auf eine der vier Terrassen einen Snack zu sich nehmen. In unmittelbarer Nähe (20 Minuten Fußweg) befindet sich eine traumhafte Bucht, in der man auch mit Kindern schwimmen gehen kann. Wer diesen Fußweg nicht antreten will, kann die Bucht mit dem PKW erreichen.
Besonders gut hat uns gefallen, dass die Küche sehr gut eingerichtet war, es eine Spül- und Waschmaschine gab und die Bäder top renoviert waren.

Wir hatten eine tolle Zeit und würden in jedem Fall die Villa tre mari besuchen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Jan K. uit 45141/ Essen

5,0
5 5 5 5

Urlaub September 2017

Ein wunderschönes Haus für alle die gerne mal die Ruhe genießen wollen und sich mit langen Spaziergängen an den Küsten Sardiniens erfreuen wollen. Auch als Strandurlaub sehr zu empfehlen! Das Haus besitzt einen wunderbaren Garten in dem man den Tag und die schönen Abendstunden mit einem Gläschen Wein genießen kann.
Die Ausstattung ist sehr gut, man hat alles was man braucht.

Es gibt viele schöne Sehenswürdigkeiten die von dort problemlos zu erreichen sind.
Besonders zu erwähnen ist der wunderschöne Strand in der Nähe.

Ein sehr schöner Urlaub!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Melanie H. uit 63073 Offenbach

5,0
5 5 5 5

Ruhe und Natur

Wir - eine Familie mit 3 Kindern - haben im Juli /August knapp 3 Wochen in der wunderbaren Villa verbracht.
Lage: Perfekt, abgeschieden mitten in der sardischen Natur, es gibt keine Nachbarn (von Schafen, Eidechsen, Grillen und Ähnlichem mal abgesehen). Es ist absolut ruhig und erholsam. Vom Grundstück hat man einen traumhaften Blick auf das Meer. (Bis zum Strand läuft man ca. 15 - 20 Minuten). Die Villa steht auf einem Hügel; Zu unserer Zeit wehte immer eine leichte Brise, das Klima empfanden wir als sehr angenehm.
An jeder Seite des Hauses sind Terrassen (mit fantastischer Aussicht), so dass man zu jeder Zeit Sonne und Schatten findet. Sehr praktisch: auf jeder Terrasse stehen Holzmöbel. Der Garten ist riesig, unser Kleinster (5 Jahre), hatte immer etwas zu erforschen. Es gibt einen gemauerten Grill, eine Außendusche. Wir mieten seit fast 20 Jahren Ferienhäuser, dieses hier hatte mit das beste Außengelände und die schönste Umgebung.
Im Inneren hat das Haus drei Schlafzimmer, eine kleine Küche (die räumlich nicht vom Wohnzimmer abgetrennt ist), und ein Bad. Alles ist gemütlich und zweckmäßig eingerichtet. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt.
Der Hausstrand (Rena Majore) ist fantastisch. Auch in der Hochsaison nicht voll, der Strand ist sauber, das Wasser glasklar, perfekt zum Schnorcheln. Es ist ein Naturstrand, d.h. das übliche Strand-Programm von Strandbar, Bootsverleih bis zum Kokosnuss- und Sonnenbrillenverkäufer gibt es hier nicht. Dafür ist es ruhig und wunderschön. Wer eher das typische italienische Strandleben sucht, findet mehrere größere, und ebenfalls sehr schöne Strände innerhalb von 20 - 30 Autominuten.
Der Kontakt zur Vermieterin hat sehr gut funktioniert, Fragen wurden prompt und präzise beantwortet. Auch während unseres Aufenthaltes. Es gab ein Problem mit der Wasserversorgung, welches sofort behoben wurde.
Eine ganz klare Empfehlung an alle Naturliebhaber, die Ruhe und schöne Strände suchen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Susanne F. uit Rossrüti

4,3
3.5 4.5 5 4

Ruhiger Rückzugsort

Ein wunderschön abgelegenes Haus, das perfekt für Ferien in der Einsamkeit geeignet ist. Das Haus liegt zu Fuss 30 Minuten von einer schönen, nicht überfüllten kleinen Bucht (ausserhalb der Saison ist man dort alleine). Aber auch mit dem Auto ist man schnell an anderen Buchten oder Stränden, die auch bei starkem Wind das Baden erlauben.
Das Haus ist einfach eingerichtet, es ist aber alles vorhanden. Die Wasserpumpe der hauseigenen Zisterne ist zwar etwas schwach, es reicht aber immer aus. Man ist weg von allem Lärm, einzig die Schafe vom Bauern kann man hören. Ohne Auto (am besten eines mit guter Bodenfreiheit) ist der Aufenthalt nicht zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie

Juni 2016

Jürgen B. uit München

5,0
5 5 5 5

eine Perle

Außergewöhnliche und super Lage in Strandnähe. Für Menschen die absolute Ruhe genießen wollen.
Rund um das Haus gibt es 4 unterschiedliche Terassen mit Tischen, Stühlen und Liegen.
Die Villa liegt in einem großen mediteranen Garten.
Eine Perle!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. K. Bilger

Mevr. K. Bilger

Voor 10 jaar, de Villa tre mari is in ons familiebedrijf en is inmiddels gestaag versierd en enorm geëvolueerd. De locatie is zo rustig en vredig dat het speelt een zeer belangrijke positieve rol voor de ontwikkeling van onze "city kids". Het zal luid en heinde en verre om vrij te spelen zonder het verkeer over de weg en ervaren dagelijks ongelooflijk indrukwekkende natuurverschijnselen in de tuin en om hier te zijn. Alle buren (die echter worden verwijderd ten minste 1 km) zijn allemaal ongelooflijk open en behulpzaam, dus je kunt echt ontspannen. Het voetpad naar de nabijgelegen baden faciliteiten zijn een beetje "sportief", maar ook een geweldige natuur ervaring en de moeite waard. De baai van La Grotta is mooi en je kunt alleen meestal genieten, het strand is vanwege de betere toegankelijkheid via een parkeerplaats en stappen een beetje drukker, maar nog steeds een geheim. Dus blijven we hopen op happy huurders!


meer informatie

Objectnummer: 29866

Laatst bijgewerkt: 05.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/29866.htm


«villa tre mari» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven