Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Upleward Cottage

Krummhörn

Max.  7   gasten
85m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
85m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

81.82% Aanbeveling

134 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

81.82% Aanbeveling

134 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

De voormalige boerenarbeiderswoning uit 1865 werd door ons tussen 2004 en 2009 volledig gerenoveerd en comfortabel ingericht. Er is geen misverstand over de lichte mediterrane toets. Lichtdoorstroomde kamers en een zekere openheid naar de buitenwereld waren belangrijk voor ons. De imposante boogdeur in de keuken creëert een open contact met het terras

Het huisje, dat ongeveer 80 vierkante meter meet, biedt een ruime, volledig uitgeruste, zomerse plattelandskeuken met een grote eettafel voor maximaal zes personen, een gezellige woonkamer met een houtkachel, een romantische slaapkamer met een tweepersoonsbed in Scandinavische stijl, een wilde en kleurrijke kinderkamer voor één of zelfs twee kinderen, een stijlvolle badkamer en een ruime zolderkamer voor nog eens twee tot drie personen. Het huis heeft twee grindterrassen met tuinmeubelen en parasols. Een wilde tuin met oude bomen grenst eraan. Parkeerplaatsen voor auto's zijn ook beschikbaar

De charme van het huis ligt in de geslaagde combinatie van oude bouwstof met moderne kamerindeling en gezellige inrichting. We hebben de oude houten balken in het dak, de woonkamer en de keuken en de vele bakstenen muren met kleimortel kunnen behouden. Niettemin is het huis thermisch geïsoleerd volgens de laatste eisen. Op koele avonden zorgt de houtkachel voor gezellige warmte in het hele huis. Vloerverwarming zorgt indien nodig voor comfort van onderaf. Het meubilair is smaakvol en praktisch - kinderen zijn welkom om zich uit te leven. Basisfietsen en een vakantiebibliotheek zijn beschikbaar. Wij zorgen voor verzorgd beddengoed en handdoeken

Dit huis kan net zo goed alleen of met z'n tweeën gebruikt worden als met een gezin. Zelfs met een volledige bezetting van 7 personen is er nog ruimte voor individuele retraite - lezen, nadenken, wandelen of gewoon uitslapen

Op het terrein staan ook 2 volledig ingerichte bouwtrailers voor elk 2 personen, en een safaritent voor nog eens 2 personen, die ook geboekt kunnen worden. Er zijn 7 bedden in het huisje, 2 bedden in elk van de bouwwagens en 2 bedden in de safaritent, dus er is slaapruimte voor in totaal 13 personen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Stapelbed (90x200 cm)
kinderbed (50x100 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Luchthaven 140 km Bremen

140 km

Station 15 km Emden

15 km

Snelweg-afrit 15 km Emden

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Rustig gelegen aan een fietspad, is het slechts een paar minuten naar de dijk en de zee met vele toeristische voorzieningen, naar het romantische vissersdorp Greetsiel met zijn restaurants, theeschenkerijen, cafés, zwembad, wellness-oase en grote speeltuin met kinderspeelhuis slechts 10 en naar Emden 15 km. De vuurtorens van Pilsum en Campen zijn ook niet ver weg. Upleward, een voorstad van de gemeente Krummhörn, ligt niet ver van de Noordzeekust (2 km) tussen Emden en Greetsiel. In Upleward is er een zwemstrand en een droog strand en een mooie camping met alle nodige toeristische voorzieningen. Er is ook een hotel met restaurant en café in het dorp.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

voor 2 personen, inclusief alle bijkomende kosten, brandhout voor de eerste dagen, beddengoed en handdoeken, en het gebruik van 5 fietsen. Voor elke extra persoon ouder dan 6 jaar geldt een toeslag van 5 tot 10 euro, afhankelijk van het seizoen. Voor kortere of langere verblijven kunnen andere prijzen worden afgesproken. De prijzen zijn inclusief 7% BTW en toeristenbelasting.

Toeristenbelasting van : 06 - 15 jaar 0,50 €, vanaf 16 jaar 1,40 €/dag/persoon
Toeristenbelasting andere tijden: 06 - 15 jaar 0,25 €, vanaf 16 jaar 0,70 €/dag/persoon

Optioneel:
- Wasservice 5 €/8kg wasgoed

Extra leefruimte voor 2-3 personen:
- Als u woonruimte nodig hebt voor 2-3 personen meer, bent u welkom om de mooi gebouwde en volledig uitgeruste bouwwagen te huren, die zich op het terrein bevindt, maar apart. Details over prijzen en beschikbaarheid vindt u in onze advertentie met nummer 57770. In totaal kunnen maximaal 10 personen worden ondergebracht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Es gelten unsere AGB, einsehbar unter tcc-touristik.de.

meer informatie:

Wij stellen eenvoudige fietsen met en zonder versnellingen ter beschikking, waarvan één met kinderzitje, evenals een jeugdfiets en een kinderfiets voor kortere tochten in de omgeving. Voor langere fietstochten kunt u geschikte fietsen huren in het naburige dorp Campen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.5 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.2 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2020

Ralph N. uit Alpen

2,4
3 3 2 2 2

Zufahrt und Aussenbereich sehr vernachlässigt.

Erst das positive. Im großen und ganzen haben Wir relativ 4 schöne Tage im Haus verbracht. Die Sitzpolster im Wohnbereich haben ihre besten Tage bezüglich der Sitzqualität aber bereits lange hinter sich. Leider macht auch der "Gartenbereich" und die gesamte Umgebung ums Haus einen wirklich verwahrlosten Eindruck. Die relativ alten Fotos (6-7 Jahre geben den wirklichen Zustand des Grundstückes nicht im entferntesten wieder. Die positiven Bewertungen sind daher bereits 6-7 Jahre alt. Die sogenannten Parkplätze sind so zugewachsen das mein PKW (Normalgröße) einige Kratzspuren im Lack durch Sträucher und Äste zurück behalten hat. Wirklich ärgerlich. Einige Gartenarbeiten und man hätte wieder einen zauberhaften Wohn- und Umfeldbereich. Zudem war einer der Sonnenschirme so verrostet das er bei Kontakt sofort auseinander fiel. Die im Prospekt genannten Fahrräder waren nich fahrbereit bzw. Verkehrstauglich. Gartentisch- und Stühle benötigen dringend bezüglich des Grünspans einen Anstrich. Schade, im jetzigen Zustand ist das eigentlich schöne Feriendomizil nicht zumutbar, preislich überhöht und nicht zu empfehlen.

September 2018

Monika uit Mainz

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Charmant huisje

We hebben hier een heerlijke week doorgebracht, het huisje is heel idyllisch en prachtig gelegen. De inrichting is een goede mix van oud en modern. Een paar kleine dingen zoals een kapotte parasol, te weinig glazen,... leidde tot de aftrek van één ster voor de inrichting. Maar dat stoorde ons niet veel, we voelden ons erg op ons gemak. We zouden graag terugkomen.

Juli 2018

Yvonne uit 53757 Sankt Augustin

2,3
3 2 1 3

Aus unserer Sicht nur bedingt zu empfehlen

Wir haben im Sommer 2018 mit insgesamt 7 Personen das Cottage inkl. 1 Bauwagen, der auf dem Grundstück steht, gebucht. Leider kam nach der Ankunft schnell die Ernüchterung. Dieses Haus ist definitiv nicht für so viele Leute ausgelegt, zumindest nicht wenn man sich mal in Ruhe zurück ziehen möchte. Die Schlafräume sind Durchgangsräume, die Wände dünn. Das 2. "Bett" im Kinderzimmer ist lediglich eine Matratze auf dem Boden. Das Bett im Schlafzimmer war kleiner als angegeben. Unter den Überwürfen auf den Sofas kamen zerschlissene Polster zum Vorschein. Es gab auch nicht genug Handtücher für alle Personen, geschweige denn welche zum wechseln. Draußen wirkte es leider wenig liebevoll. Scherben zwischen den Steinchen auf der Terrasse, teilweise kaputte Stühle.
Das größte Problem waren allerdings die Insekten im Haus, wir hatten viele Ameisen. Leider gab es keine Fliegengitter an den Fenstern, obwohl die Vermieter schon auf einem anderen Portal auf das Problem hingewiesen wurden und Abhilfe versprochen hatten. Dem war leider nicht so und bei Temperaturen über 30 Grad ist es schlecht, wenn man kaum die Fenster öffnen kann.
Der Bauwagen war grundsätzlich liebevoll gedacht, allerdings müsste man auch hier darauf hinweisen, dass selbst kleine Menschen kaum zur Toilette hinein kommen bzw. auf der Toilette Platz haben.
Wir waren insgesamt sehr enttäuscht, das Preis-Leistungs-Verhältnis stimmt aus unserer Sicht überhaupt nicht.
Zumindest war das Wetter gut und wir konnten viel raus und uns die schöne Umgebung ansehen.

Juli 2014

maik uit Neuhausen a. Rhf.

4,5
5 4 5 4 4.5
Toon Duits

Glorieuze zomerdagen in juli

We hebben twee heerlijke ontspannende weken doorgebracht met onze kinderen en de hond. De tuin nodigt uit tot vertoeven en het huis is om verliefd op te worden. Fietsen zijn beschikbaar voor uitstapjes in de directe omgeving, maar een auto is een voordeel voor verder gelegen bestemmingen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Uplweard ist ein kleines Dorf, wer Ruhe sucht findet sie hier.

Recreatiemogelijkheden: Wer keine Animationen und dergleichen sucht ist hier genau richtig.

Winkels: Kein Bäcker oder dergleichen, ohne Fahrrad oder Auto wird es mit dem Einkaufen von Lebensmitteln schwierig.

Maart 2013

Verena Schmitten uit Dormagen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

1 week ontspanning met winterverrassing

1 week vakantie in een zeer mooi ingericht huis. Het is zeer mooi ingericht en voldeed volledig aan onze smaak. We voelden ons erg op ons gemak. De mooie open haard deed zijn dienst uitstekend met veel hout. De uitrusting was gewoon perfect, er ontbrak niets.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Viele Möglichkeiten zum Spazierengehen. Hunde sind am Deich wegen der Schafe nicht erwünscht (obwohl keine Schafe da waren). Schade!

Recreatiemogelijkheden: Haben wir nicht genutzt.

Winkels: Alles in der Nähe, selbst bis nach Emden nur ein paar Kilometer gab es ein Einkaufszentrum, mit allen Einkaufsmöglichkeiten.

Februari 2013

Mone uit Mülheim

4,9
5 5 5 4 5

erfolgreiche Karnevalsflucht :-)

Wir waren über Karneval für ein paar Tage in Upleward und haben die Ruhe und das wunderschöne Cottage sehr genossen. Das Cottage ist ur-gemütlich und bietet großen Comfort.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

December 2012

Klaus K. uit Ilsede

4,9
4.8 5 5 4.5 5
Toon Duits

Een week in de advent.

We (2 volwassenen, een kleine ruwharige teckel) waren erg tevreden. Het was een mooie week. Dankzij de haard kunt u hier ook in de winter goed wonen. (Het is gezellig warm in huis).
We komen zeker terug, beloofd.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ruhiges kleines Dorf.

Recreatiemogelijkheden: Unser Tipp: Essen gehen in der "Alten Brauerei" in Pilsum.
Spaziergänge, ob mit oder ohne Hund.

Winkels: In Pewsum bekommt man alles.

Oktober 2012

Kalle uit Ibbenbüren

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Herfstcollectie 2012

We waren net in de "Upleward Cottage" en we waren enthousiast over het zeer oude en authentieke huis dat is opgeknapt naar de huidige stand van zaken. Respect meneer Binder!!! Precies onze smaak!! Het waren geweldige dagen, helaas zoals altijd te kort. Onze speciale dank ook aan de superaardige buurvrouw, mevrouw Lorey, die graag met tips en alles wat nodig was voor ons klaarstond!! Bedankt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ostfriesland pur

Recreatiemogelijkheden: Leider nicht nutzen können

Winkels: Auto ist Pflicht

September 2012

bongogirl uit Odenheim

4,8
4.8 4.5 5 4.8 4.8
Toon Duits

Ontspannen herfstdagen in een sfeervolle omgeving

Mijn man en ik waren 4 dagen eind september in het Upleward Cottage. We werden erg vriendelijk ontvangen door de beheerster die naast ons woonde en voelden ons meteen thuis in het gezellige huisje. Hier werd echt oud met nieuw gecombineerd - zeer geslaagd en ontzettend knus. Behalve de vrij kleine televisie (nodig voor mijn man om naar voetbal te kijken...) ontbrak het ons aan niets. Met de beschikbaar gestelde fietsen hebben we mooie fietstochten gemaakt langs de dijk en op de al wat koele avonden genoten we van pure romantiek bij de open haard.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: ca. 3 km zum Deich bzw. dem Uplewarder Trockenstrand
Nettes kleines Dörfchen mit dem kleinsten Speiserestaurant von Ostfriesland (wir waren auch da sehr zufrieden)

Recreatiemogelijkheden: Endlos Rad fahren, wandern oder Watt wandern. Im ein paar Kilometer entfernten Greetsiel Touristenrummel am Hafen, Wellness in der Oase, in Norddeich Seehundstation, Schiffsfahrten auf eine der vorgelagerten Inseln - eigentlich unzählige Freizeitmöglichkeiten

Winkels: im Nachbarort Pewsum Aldi, Lidl usw. - alles, was man braucht und schnell erreichbar

December 2010

wenti uit Wipperfürth

4,9
5 4.5 5 5 5

Wintereindrücke 2010

Wir hatten die Möglichkeit Weihnachten 2010 in einen gemütlichen alten Fehnhaus zu verbringen. Das Haus ist mit allen Dingen des täglichen Bedarfs ausgestattet. (es ist alles vorhanden!!!!)
Schöne Küche, gemütliche Stube liebevoll eingerichtet.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: ruhig, zentral zu anderen Ferienorten z.B.Greetsiel

Recreatiemogelijkheden: Strand ist zu Fuß und per Auto erreichbar

Winkels: mit dem Auto erreichbar, Brötchenservice in der Nähe

April 2010

Jupp & Mia uit 37671 Höxter

4,4
4.8 5 5 3.5 3.8

Sehr geschmackvoll und "urgemütlich"!

Das Ferienhaus "the Lodge" liegt in einem kleinen und liebevoll "gepflegtem" Dorf! Wir haben dort eine sehr schöne Woche verbracht. Das Haus ist einfach nur "urgemütlich" eingerichtet und es fehlt an nichts. Bei der Restaurierung wurde mit viel Liebe gearbeitet, altes erhalten und wundervoll integriert!!! Wir (zwei Erwachsene und zwei Hunde) haben wundervolle Spaziergänge unternommen und die kühlen Abende vor dem Kaminofen genossen!
Wir können "the Lodge" einfach nur weiter empfehlen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Upleward ist ein wirklich "hübsches" Dorf!

Recreatiemogelijkheden: Der Trockenstrand ist auch fußläufig gut zu erreichen, bestimmt für Kinder ein Paradies! Leider sind Hunde auf vielen Deichabschnitten wegen der "Schafe" verboten.

Winkels: In Pewsum findet man alles, was "das Herz begehrt"!


Contactpersoon

Bedrijf The Cottage Company
J. Binder und G. Busemann

J. Binder und  G. Busemann

Na vele jaren in Afrika en Azië, die we vaak in oncomfortabele hotelkamers moesten doorbrengen, hebben we onze Campen Cottage uitgebreid en ingericht zoals we altijd al wilden: open, zonnig, praktisch en gezellig - met mediterrane flair en Scandinavisch comfort. Bezoekers moeten zich welkom voelen, het plattelandsleven in een grote keuken, een grote wilde tuin, rust en stilte wanneer dat nodig is, kinderen moeten zich kunnen uitleven, naar zee fietsen en in bomen klimmen. Verse melk halen bij de boerderij, paardrijden, vissen ....


Andere accommodaties van J. Binder und G. Busemann


meer informatie

Objectnummer: 30487

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/30487.htm


«Upleward Cottage» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven