Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

EILANDHUIS-USEDOM *****

Oostzee-eiland Usedom

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

74 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

74 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Wij hebben ons gecertificeerde "5-sterren vakantiehuis" liefdevol ingericht als feel-good huis voor gezinnen. In welke tijd van het jaar u hier ook komt, u zult zich nooit vervelen. Op ca. 100 m² woonoppervlak op de begane grond en de eerste verdieping vindt u alles wat u zich kunt voorstellen voor een exclusieve vakantie. Rustieke eiken meubelen in alle woonkamers geven het huis een heel bijzondere flair. Een hoogwaardige leren bank met relaxfunctie in de woonkamer staat garant voor een ontspannen avond bij de open haard en de 40" LCD TV. Als het u nog te koud is, is er een sauna in de badkamer op de begane grond. Een tweede badkamer bevindt zich op de bovenverdieping. Er is nog een LCD TV in een van de slaapkamers op de bovenverdieping. De comfortabele keuken maakt deel uit van het zeer ruime woon- en eetgedeelte op de begane grond. De buitenruimte heeft een groot zuid/west hoekterras met strandstoel (in de zomermaanden), parasol, 2 tuintafels, 8 tuinstoelen en 2 ligstoelen. In het kleine tuinhuis vindt u een elektrische barbecue en een handkar met luchtbanden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 30 km Heringsdorf

30 km

Station 0.3 km Zempin

0.3 km

Snelweg-afrit 40 km Gützkow

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het eiland Usedom ligt in het noordoosten van Mecklenburg-Vorpommern.
Ons huis ligt aan de rand van een kleine nederzetting met 11 soortgelijke vakantiehuizen aan een doodlopende straat zonder doorgaand verkeer.
In ongeveer 15 minuten loopt u van het "Inselhaus" naar het Oostzeestrand (fijnkorrelig zand) of in ongeveer dezelfde tijd naar het Achterwasser. Zempin is de kleinste badplaats op Usedom en een van de vier Bersteiner kuuroorden, maar zeker een van de interessantste plaatsen op het eiland. Het voormalige vissersdorp ligt op het smalste deel van het eiland. Het Achterwasser en de Oostzee liggen hier slechts een paar honderd meter uit elkaar. Ook nu nog kunt u in Zempin de vissers aan het werk zien en de vers gevangen vis in het dorp kopen. Het strand van Zempin is, zoals alle plaatsen in het centrum van Usedom, bijzonder wit, niet overvol en biedt de beste ontspanning. Op slechts een paar minuten afstand van het huis vindt u de halte van de Usedomer Bäderbahn. Met de gezinskaarten kunt u via Heringsdorf en Ahlbeck in oostelijke richting naar Swinemünde-Centrum (Polen) of in westelijke richting naar Peenemünde of Stralsund reizen tegen gematigde prijzen. De Bernsteintherme Zinnowitz, de Ostseetherme Ahlbeck of de golfbaan "Balmer See" beloven afwisseling in elk jaargetijde.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze prijzen zijn inclusief BTW en alle bijkomende kosten, behalve de toeristenbelasting.
Momenteel bedraagt de toeristenbelasting volgens de statuten van de gemeente Zempin € 0,80 tot € 2,30, afhankelijk van het tijdstip van reizen.
Elektriciteit, WiFi, water, gas, sauna, wasmachine en wasdroger zijn in de huurprijs inbegrepen.
Natuurlijk kunt u ook buiten het hoogseizoen (Pasen en zomer) een korte vakantie boeken met een minimum verblijf van drie nachten
(Pasen en zomer). Op verzoek maken wij hiervoor graag een offerte.
Aankomst- en vertrekdagen zijn vrij te kiezen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 61 dagen voor aankomst mogelijk.
  • - bis 60 Tage vor Mietbeginn: 25 % des Mietpreises - bis 40 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises - bis 25 Tage vor Mietbeginn: 75 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises - weniger als 14 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises Eine Stornierung bis 61 Tage vor Anreise ist kostenfrei. Eventuell geleistete Anzahlungen werden erstattet.

meer informatie:

Ons vakantiehuis is bijzonder geschikt voor een vakantie met meerdere generaties en vriendelijke gezinnen met kinderen. Alle binnenruimtes van het huis hebben vloerverwarming en zijn voorzien van hoogwaardige tegels of kurkvloeren (slaapruimtes). In de badkamers zijn er extra muurradiatoren, die samen een aangename warmte garanderen, zelfs in de koudere seizoenen. De keuken heeft ook een broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, mixer, ***vriezer met 2 compartimenten. Wasmachine, wasdroger, droogmolen (buiten), droogrek (binnen), strijkplank, strijkijzer, haardroger, kluis en een EHBO-doos (hopelijk nooit nodig) behoren ook tot de uitrusting. Om ook onze kleine gasten een fijne vakantie te bezorgen, beschikt ons "eilandhuis" over peuter- en kinderservies, kinderbestek, 2 kinderstoelen, 1 babybadje, opstapjes in de badkamers, 1 kinderbedje met dekbed en kussen, 1 kinderreisbedje, kinderboeken en spelletjes, tuin- en strandspeelgoed en natuurlijk de bolderkar voor vervoer van en naar het strand. Een gaasdeur op de bovenverdieping bij de trap naar de begane grond vermindert de zorgen van de ouders. Voor uw en onze veiligheid zijn in het hele huis rookmelders geïnstalleerd.
Desgewenst kunt u eindeloos gratis surfen via de draadloze DSL-toegang. Meer informatie vindt u op onze website. We hebben ons huis laten certificeren als een 5-sterren vakantiehuis door de Duitse Vereniging voor Toerisme.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2023

Stefan H. uit Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

perfect uitgerust vakantiehuis op een rustige locatie

Wij brachten ontspannende dagen door op Usedom tijdens de wintervakantie, die qua weer enigszins wisselend was. Het was perfect om regenachtige periodes te overbruggen met een sauna en open haard.

De inrichting is de beste en meest uitgebreide die we tot nu toe in ongeveer 10 vakantiehuizen aan de Oostzee hebben gevonden. Het huis was superschoon en de zorg van de verhuurder en het huisbeheer was voorbeeldig.

De ligging is goed - 4 sterren voor de deels gegroeide rustige woonwijk rondom met ook nog wat "DDR-grijze" gevels in het zicht en in vergelijking met het droomuitzicht vanaf het terras over bergen en zee waarvan elders in de zomer wordt genoten.
U kunt uw vakantie hier doorbrengen zonder auto, maar u hebt meer flexibiliteit als u snel naar Koserow met zijn fantastische nieuwe pier of naar Zinnowitz kunt rijden om te winkelen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie P. Kunze:

Wir bedanken uns für die überwiegend positive Bewertung dieses Aufenthaltes. Ein Traumblick von der Terrasse über Berge und Meer ist jedoch nicht Inhalt der Objektbeschreibung unseres Hauses. Die graue Fassade eines angrenzenden EFH (Baujahr um 1995) wurde vor einigen Jahren weiß gestrichen. Bald sind auch wieder Blätter an den Bäumen und Büschen.

Juli 2022

Jens R. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch vakantiehuis

Het gevoel van aankomen en je meteen thuis voelen is gegarandeerd in dit vakantiehuis. Alle kamers zijn liefdevol ingericht en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De service was uitstekend vanaf het plannen van de vakantie tot het vertrek. Het dorp Zempin, waar dit huis staat, is rustig en ontspanning is gegarandeerd. Al met al komen we hier zeker terug, met een terechte 5 sterren waardering, en kunnen het van harte aanbevelen.




Vriendelijke groeten uit Berlijn

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Maart 2022

Norbert S. uit Rommerskirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis

Het Inselhaus Zempin is een oase van welzijn

De inrichting laat niets te wensen over. Je voelt je meteen thuis. Geweldige tuin, geweldig terras. Je kunt je hier heel goed ontspannen. In 5 minuten loopt u naar het eindeloze strand of het Achterwasser, waar de ontspanning doorgaat omdat het niet overvol is.

Het contact en de afhandeling van aankomst tot vertrek waren uitstekend

We komen elke keer terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Bärbel D. uit Vetschau

5,0
5 5 5 5 5

Ein rundum gelungener Urlaub

Wir hatten eine Unterkunft gesucht, die für uns, die Kinder und die Enkeltochter genügend Platz bieten sollte. Gefunden haben wir das perfekte Haus: tolle Ausstattung, sauber, wohnlich, liebevoll eingerichtet. Auch an wichtige Kleinigkeiten ist gedacht, z. B. die Kindersicherung an der oberen Treppe, die sichere Unterbringung der Fahrräder im Gartenhaus.
Ein herzlicher Dank an Familie Kunze. Wir kommen gern wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Februari 2012

Moritz uit Ostheim

5,0
5 5 5 5 5

Grüße aus Bayern

Eine Woche im Inselhaus, das war wunderschön! Dieses Haus ist super eingerichtet, die Betten sind Klasse und der Kamin heizt ganz schön! Es war einfach wunderbar! Nur schade, dass wir nach einer Woche schon wieder nach Hause mussten.
Mit herzlichen Grüßen, Ihre Fam. S. aus Bayern!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2012

Andreas E. uit Ba-Wü.

5,0
5 5 5 5 5

Das ist kein Traum. Das Inselhaus gibt´s wirklich!

Als kleine Familie mit einem 2-jährigen Kind haben wir uns voller Erwartungen für das Inselhaus in Zempin entschieden. Und das Beste daran, wir wurden nicht enttäuscht, ganz im Gegenteil. Völlig problemlos und schnell konnten wir buchen. Familie K. ist super nett und wir bekamen gleichzeitig mit der Buchungsbestätigung wertvolle Tipps. Auch der persönliche Empfang am Inselhaus durch den Verwalter verlief reibungslos. Wir wurden in alle Details eingewiesen und wurden auch hier mit reichlich Infos versorgt.
Das Haus ist 1a ausgestattet und lässt keinerlei Wünsche offen. Auch unser Kleiner fühlte sich pudelwohl. Die Einrichtung ist hochwertig und extrem gut aufeinander abgestimmt. Ein Abschalten vom Alltagsstress war problemlos möglich. Dabei half natürlich auch die tolle Sauna und der Kamin. In den Betten haben wir wie Murmeltiere geschlafen. Die Matratzen sind hervorragend.
Der Italiener im Ort ist wirklich empfehlenswert. Die besten Brötchen bekamen wir bei den Lila-Bäckereien, z.B. in Zinnowitz. Holz für den Kamin haben wir am günstigsten im Baumarkt J. auf der Bundesstraße kurz hinter Koserow bekommen.
Auf der Insel gibt es für jedermann viel zu entdecken. Usedom bietet außerdem schöne Strände und auch für Kinder gibt es erlebnisreiche Spielplätze. Zum Meer und zum Achterwasser sind es jeweils nur wenige Gehminuten.
Ein großes DANKESCHÖN nochmals an Familie K. für das Rundumsorglospaket.
Da es uns sooo gut gefallen hat, werden wir auf jeden Fall wiederkommen und dann auch mal nach Heringsdorf.

Es grüßen Felix, Anne und Andreas aus Ba-Wü.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2009

em-em09 uit 03222 Lübbenau

5,0
5 5 5 5 5

danke

wir haben mit 5 personen (4 erwachsene und 1 baby) einen wunderschönen jahreswechsel im inselhaus verbracht. wir als junge eltern waren begeistert über die komplette ausstattung für ein baby. da war das reisebett, was wir gut in der gemütlichen stube als kurzfristige "parkstation" für unsere maus nutzen konnten, ein bettchen mit einer guten matratze wo die kleine genauso gut geschlafen hat wie zu hause. und nicht zu vergessenen, der "eigene" Bollerwagen den wir für die ausgedehnten spaziergänge am strand (mit kinderwagen etwas mühsam) und im schnee nutzen konnten.
aber auch wir großen waren ohne abstriche mit dem ferienhaus sehr zufrieden. wir kommen auf jeden fall wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto


Contactpersoon

Familie P. Kunze

Familie P. Kunze

Sinds 10 jaar verhuren wij onze vakantiewoningen en huizen aan de Duitse Oostzeekust aan gasten. Wij hebben onze eilandhuizen in Zempin en Heringsdorf op het eiland Usedom door de DTV met 5 sterren laten certificeren. Hoewel dit in Spanje niet mogelijk is, hebben wij dezelfde standaard overgebracht naar Tenerife. We kochten dit huis eind 2013 en verbouwden het bijna volledig in 2014. Wij zijn blij als onze gasten zich prettig voelen in het eilandhuis.


Andere accommodaties van Familie P. Kunze


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 30899

Laatst bijgewerkt: 15.01.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/30899.htm


«EILANDHUIS-USEDOM *****» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 61 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven