Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Siggi, West-Hongarije

Natuurpark Örség, West-Hongarije. Recreatieve natuurvakantie in een prachtig, ongerept landschap

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

80% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

80% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Vooraf: Corona: Vakantiehuizen op het platteland zijn zeker ideaal als u een vakantie dicht bij de natuur wilt beleven. Mocht de toegang ondanks de vaccinatie niet mogelijk zijn, dan krijgt u uiteraard alle gedane betalingen terug!

Wij sturen u graag geheel vrijblijvend gedetailleerd informatiemateriaal toe als u ons een aanvraag met uw adres stuurt!

Licht en gezellig vakantiehuis met mooie tuin (860m²) op een romantische, zeer rustige locatie. Woonkamer met slaapbank (120x190), bank (180 lang), terrasdeur en zeer groot raam; slaapkamer met tweepersoonsbed (180x200), houtkachel; eetkamer met tafel voor maximaal 10 pers., 1 eenpersoonsbed; grote, moderne keuken met elektrisch fornuis met keramische kookplaat, koel-vriescombinatie, vaatwasser, dubbele spoelbak, magnetron, broodrooster, oven, rijstkoker, etc.; badkamer met douche, WC, wasmachine en droger
Tuinmeubels, SAT-TV, telefoon, Wlan, fietsen, barbecue, kleine bibliotheek, videocollectie

In de tuin: houten terras, tuinmeubelen, barbecue, parasol.
Gazon, bloementuin, fruit, groente beplanting met bomen en struiken, wijnstok. Wij zijn blij als onze gasten zich te goed doen aan het fruit in de tuin en genieten van de onbespoten wijn. Er zijn trouwens letterlijk tonnen fruit op ons terrein in Lenti, die u mag inmaken en meenemen als u daar op vakantie bent. Er zijn ook walnootbomen en tamme kastanjes, meer dan 20 pruimenbomen en minstens 5 kersenbomen!

Prachtige wandel- en fietsmogelijkheden direct vanuit het huis, diverse mooie zwemmeren in de buurt, vele excursiemogelijkheden. Wij genieten van de ervaringen in de omringende natuur in samenhang met de heerlijke rust en het meestal goede weer. Met natuurbeleving bedoelen we dat u niet alleen grote herten kunt zien, maar ook zeer zeldzame vogels als wielewaal, hop en groene specht en een verscheidenheid aan vlinders. Er zijn grote braakliggende gebieden die zeer bevorderlijk zijn voor deze biodiversiteit.

Overigens: we hebben nog twee vakantiehuizen te bieden, Huis Lentiberg: te vinden in hetzelfde portaal onder Hongarije/Zala/Lentiberg - prachtig gelegen midden in de natuur in de wijngaarden ten zuiden van Lenti! En, sinds vorig jaar: House Refugio in Felsömarác, ook hier geadverteerd. En zelfs als alle drie de huizen op de door u gewenste datum bezet zijn, kunnen wij nog meer aantrekkelijke suggesties doen, want wij zijn een kring van Duitse en Hongaarse vrienden die samen zorgen voor het welzijn van onze gasten! Zo verzorgen mijn Hongaarse buren in Szöce liefdevol mijn tuin en help ik hen zomergasten te vinden voor hun prachtige huis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 60 km balaton

60 km

Station 17 km Körmend

17 km

Snelweg-afrit 60 km Fürstenfeld

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanaf de grensovergang Heiligenkreuz 37 km, vanaf Wenen 2 uur rijden, vanaf Boedapest ongeveer 3 uur, vanaf Graz ongeveer 1 uur - 37 km van de grensovergang Heiligenkreuz, 16 km van Körmend, ongeveer 12 km van Zalalövö. Van München 540km. Thermaalbad Szentgotthard 37 km (mooi en goedkoop!), zeer mooi, groot zwemmeer (Barastyán tó) met heerlijke ligweide, speeltuin en restaurant op 2 km hemelsbreed (15 of 30 min. met de fiets), 1 kleine winkel in het dorp en hypermoderne supermarkten op 15 min/auto afstand (Tesco, Aldi, Lidl, Plus). Ons huis ligt aan een klein, nauwelijks gebruikt weggetje aan het eind van het dorp. Aan de andere kant van deze weg stroomt een schoon, ondiep beekje - de kinderen zijn er dol op! Prachtige wandelingen direct vanuit het huis. Idyllisch en zeer rustig. Alleen in de grote vakantieperiode oefenen Hongaarse kinderen traditionele dansen in de buurt van het huis. - Wij vinden dit erg interessant en voelen ons niet gestoord. Szöce is een relatief groot dorp met een zeer traditioneel Hongaars karakter. Het ligt in het natuurpark Örseg, in een bosrijk, heuvelachtig, natuurlijk, oerboslandschap. Hier kunt u de natuur nog ongerept beleven en zeer unieke, avontuurlijke en interessante waarnemingen doen. Orioles, hoppen en andere zeldzame vogels fladderen rond het huis en we hebben hun nesten gefotografeerd vanaf ons terrein. Herten, reeën, hazen, ooievaars, blauwe reigers en witte zilverreigers, aalscholvers en fazanten kunnen worden waargenomen tijdens wandelingen (direct vanuit het huis), hop en groene specht komen op bezoek in de tuin. De vlinderdiversiteit is uniek! Een paradijs voor natuurliefhebbers. Excursies naar het kleine Balaton vogelreservaat en buffelreservaat, openluchtmuseum Zalaegerszeg, de heerlijke (en goedkope!) Spa&Wellness, Keszteley met kasteel, arboretum en Balaton Museum. Natuurpad met geneeskrachtige bron. Wij sturen u graag uitgebreid informatiemateriaal toe!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kinderen voor wie u kinderbedjes meebrengt en kinderen die in het bed van hun ouders slapen zijn gratis! Honden per dag 2,-€
Eindschoonmaak: eenmalig 50,-€. Niet van toepassing op boekingen van meer dan 10 dagen!

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Rokers worden verzocht niet in het huis te roken. Kinderen die in een kinderbedje slapen worden niet in rekening gebracht. Toegang via de tuin direct naar de voordeur. Aanvullend informatiemateriaal en aankomstplan beschikbaar. Huis te huur het hele jaar door. Tijdens de stookperiode verwarming door de open haard kachels, elektrische radiator in de badkamer. Verwarmingsmateriaal gratis. Ondersteuning ter plaatse door een Duits echtpaar.
Regeling van jachtmogelijkheden, prachtige vismogelijkheden!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.5 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.4 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Dorothea D. uit Freiburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende time-out

We gingen er een weekje tussenuit in dit rustig gelegen huisje met tuin. De accommodatie is schoon en goed ingericht, de keuken goed uitgerust en de tuin rustgevend met enkele gevederde gasten. De communicatie en hulp van onze gastvrouw was snel en ongecompliceerd, dus we bevelen deze rustige plek graag aan.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Nicole S. uit Düsseldorf

4,8
4.5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Ontspannen vakantie met hond

Nadat de verhuurster ons 2 jaar geleden in het huis in Lenti had laten verblijven (prachtig), verbleven we nu in het huis siggi. Ook hier is alles wat je nodig hebt. En onze Am Staff hond is welkom, wat niet vaak het geval is hier in Duitsland. !!!!! Het is er heerlijk rustig en u kunt vanuit het huis met uw hond gaan wandelen. De mensen die je ontmoet zijn hartelijk en hondvriendelijk. Wie echter wat meer bos wil, is beter af in Lenti
Er is een winkel op de hoek in het dorp en het meer ligt op 10 minuten rijden. Er zijn regelmatig markten in zalaegerseg, dus het is de moeite waard om daar te winkelen
We zijn er dit jaar niet in geslaagd Boedapest opnieuw te bezoeken omdat het ons ter plaatse zo goed beviel
Een duidelijke aanrader voor rustzoekers en/of vakantiegangers met een hond!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

December 2019

Adelheid K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

4 van 5

Beste mevrouw Hagemann!
Helaas moesten we onze vakantie in jullie huis Siggi eerder afbreken dan gepland wegens familiale redenen, maar we zullen het zeker goedmaken.
Uw huis was erg gezellig en het heeft ons aan niets ontbroken. De houtkachel 's avonds was de kers op de taart. Bedankt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2019

Gutave F. uit Bad-Hersfeld

1,5
1 1 2 2

Naja für Ungarn entsprechend.

Waren nicht so zufrieden wir wir erhofften.
Vieles ist alt und abgenutzt. Der Garten ist prima wie das Klima. Ansonsten nicht unbedigt das beste für eine Buchung.
Glaube wir werden nächstes Mal am Balaton mit Pool buchen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. S. Hagemann:

Schön, dass diese meine Gäste den Garten loben. Dieser und auch unsere Einrichtungen für die Gäste werden selbstverständlich laufend gepflegt und verbessert. Gäste, die den Trubel am Balaton und einen Pool im Garten begrüßen sind in meinen Häusern aber vielleicht wirklich nicht glücklich, weil uns und unsere Gäste die Ruhe und die einzigartige Natur lockt - das ist vielleicht auch das, was viele positiv als "Ungarn entsprechend" empfinden:)

Augustus 2019

Ruppert K. uit 82418

4,9
4.5 5 5 5
Toon Duits

Opnieuw helemaal gelukkig

Ik was voor de zoveelste keer met vrienden in het huis van Siggi. Ik ben 22 en we vinden hier alles: een idyllische en rustige omgeving, mogelijkheden om vanuit het huis te fietsen en te wandelen, cultuur in Kestelhey (kasteel en museum) - uitstapjes naar bijna ongerepte natuur. Meren in de buurt, aan het Vadaso-meer (2 km van het huis) zijn er kleine snackbars met lekkernijen, net als aan het Barastyán-meer. Voor ons zijn ook dingen zoals wifi, wasmachine, droger en keukenapparatuur belangrijk, ligstoelen, fietsen, de prachtige tuin waar je natuurlijk ook geweldig kunt barbecueën. Mevrouw Hagemann was altijd bereikbaar en gaf ons veel goede tips. Wandelkaarten en reisgidsen in het huis. Concierge ook altijd beschikbaar. Ook lekker zijn de vruchten in de tuin (appels, druiven, vijgen, bramen!)

Kortom, we waren weer helemaal tevreden en kijken uit naar de volgende keer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2019

Familie S. uit Sachsen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Familie S. Sachsen

Wij, een stel van 50+ met een hond, hebben al meerdere keren vakantie doorgebracht in vakantiehuis Siggi. We vinden het daar steeds weer leuk, want voor ons staat de hemelse rust op de eerste plaats, met bossen en velden eromheen, gewoon heerlijk!!!
Het huis, een liefdevol gerenoveerde originele Hongaarse boerderij, is eenvoudig maar functioneel en praktisch ingericht en biedt ruimte voor meerdere personen. Alles is aanwezig wat je nodig hebt: fornuis met oven, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, koel-vriescombinatie, badkamer met douche, een wasmachine en droger, televisie en open haard in de woonkamer ..... en natuurlijk wifi!
In de omheinde tuin vind je een gezellig zithoekje onder de bomen, waar je bij grote hitte in de zomer lekker kunt zitten. Er is ook een barbecue aanwezig.
De geografische ligging van het vakantiehuis is geweldig. Een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes: bijvoorbeeld het Balatonmeer (ongeveer een uur rijden), Kis Balaton, het buffelreservaat, museumdorpen (sommige vlakbij), veel thermale baden, zoals Körmend, Szentgotthard, Lenti...., Slovenië en Oostenrijk op een steenworp afstand.
In de directe omgeving zijn er ook goede mogelijkheden om te zwemmen en te vissen, zoals Vadasa-Too (15-20 minuten lopen door het bos), Borostyan-Too, Harras-Too.
Goede winkelmogelijkheden vind je in Körmend, met veel supermarkten, bakkerijen, apotheken, drogisterijen en andere winkels, restaurants, tankstations, wekelijkse boerenmarkt.
We vinden het erg leuk in vakantiehuis Siggi, daarom komen we graag weer terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2019

Max M. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon ongelooflijk idyllisch

Als u op zoek bent naar rust, natuur en een authentiek Hongarije, dan is dit de plek voor u. Het kan bijna niet mooier. De honden kunnen rondrennen in de tuin, volwassenen en kinderen kunnen zwemmen in de twee nabijgelegen meren, en 's avonds kunt u barbecueën of VHS James Bond kijken in het comfort van de houtkachel. De omgeving is echt fantastisch! We komen altijd graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Carmen uit Bayerischer Wald

4,4
5 5 5 2.5
Toon Duits

Genieten van rust en stilte

We hebben genoten van 10 dagen in het vakantiehuis Siggi:
gekoeld in de tuin - in een prachtig prieel met HOUTEN meubilair..,
Yoga beoefend in de woonkamer met uitzicht op de tuin - droomachtig.
Geoogste druiven en appels.

We waren blij met de goede uitrusting met wasmachine, vaatwasser, droger. De ontvangst - ook voor twee grote honden. De super ondersteuning - de hospita was er altijd voor vragen. Altijd. Bedankt daarvoor. Aanbevolen excursies - kasteelpark in Körmend - het is schitterend en echt breed, groot en wild. De ronde rond het Amber Lake - je loopt snel ongeveer 1,5 uur en geniet van het jungle gevoel in delen.
Wij hebben het huis aanbevolen voor vakantiegangers met honden die op zoek zijn naar een rustige vakantie.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Augustus 2018

Kerstine T. uit 32547 bad oeynhausen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

goed herstel

zeer mooie omgeving, zie super mooi huis, wie rust wil, is hier precies op de juiste plek

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2017

Svenja H. uit 81927 München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende en rustige vakantie in de natuur.

Liefdevol ingerichtte en gezellige vakantiewoning met betoverende tuin en alles wat je nodig hebt (er zijn zelfs fietsen beschikbaar). We hebben hier heerlijk ontspannen met onze twee honden en lange wandelingen gemaakt. Een echte aanrader is het nabijgelegen meer (Barastyán Tó), dit nodigt ook uit om te wandelen, vissen en varen. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor ontspanning in de natuur, maar ook de thermen in Körmend en St.Gotthardt zijn zeer aan te bevelen.

Zeer aan te raden, we komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. S. Hagemann

Mevr. S. Hagemann

Hallo en bedankt voor uw interesse! ik ben hotelmanager en verhuur al 40 jaar aan vakantiegasten. Mijn twee vakantiehuizen en worden ter plaatse verzorgd door mijzelf en/of Duitse vrienden. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar! Mijn hoofdberoep is docent en ik ondersteun werkzoekenden met taallessen, Duits als vreemde taal (inburgeringscursussen), sollicitatiebegeleiding, computerlessen Overigens: U kunt bij mij ook vakanties en taallessen (Engels, Spaans, Italiaans) boeken tegen gunstige voorwaarden! Individuele lessen of kleine groepen, ook meerdere talen ... laten we een combinatie van vakantie en seminar plannen. Onderwerpen: Tevredenheid, je leven vormgeven, gezond eten, je vrije tijd indelen, omgaan met problemen, ouder worden. We bespreken deze en andere onderwerpen met u in een ontspannen sfeer, koken met u, maken excursies en wandelingen. Vraag! Ik kijk uit naar uw bezoek! Heb je nog vragen?


Andere accommodaties van Mevr. S. Hagemann


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 31113

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/31113.htm


«Vakantiehuis Siggi, West-Hongarije» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven