Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

***** Op het bosstrand

Mecklenburg - West-Pommeren, Oostzeekust: Fischland - Darß - Zingst, Oostzeebadplaats Prerow aan de

Max.  5   gasten
74m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
74m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

145 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

145 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Beste vakantiegast,
wij zijn blij dat u geïnteresseerd bent in ons 5-sterren comfort vakantiehuis / vakantiewoning in de Oostzee badplaats Prerow aan de Darß. Wij bieden het hele jaar door vakantiekwaliteit op een goede en rustige locatie in de Oostzee badplaats Prerow op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst. Het vakantie rijtjeshuis is centraal en rustig gelegen in Prerow aan de Darß en slechts een paar minuten lopen van het fijne zandstrand aan de Oostzee van Prerow Bay.

------ FOREST, BEACH AND MORE, we willen dat je terugkomt: ------

Uw familie Hellwich uit de Oostzeebadplaats Prerow aan de Darß

Comfortabel vakantie rijtjeshuis (bouwjaar 2007) 74 m2, voor 2 tot 5 personen. Woongedeelte met ingerichte keuken, vloerverwarming en houtkachel. 2 badkamers met douche en WC, 2 slaapkamers. Zonnig zuid/west terras met meubilair en barbecue. Parkeerplaats voor de auto en overdekte fietsenstalling op het terrein

Ons vakantiehuis in terrasvorm kreeg in 2007, 2010 en 2014 de beste beoordeling "5 sterren" van de Duitse toerismevereniging. Bij aankomst wordt u overgedragen in 5-sterren kwaliteit.

Opdat u een aangename vakantie in ons rijtjeshuis kunt doorbrengen, hebben wij ons rijtjeshuis voor u uitgerust met een wasmachine, vaatwasser, keramische kookplaat, oven, magnetron, satelliet-tv, dvd-speler, stereo-installatie, DSL-internettoegang en 7-zone Dunlopillo-matrassen (met LGA-keurmerk). De slaapbank in de woonkamer heeft een ligoppervlak van 220 x 140 cm. De 4-seizoenen dekbedden bestaan uit twee afzonderlijke dekbedden. Dit maakt een optimale aanpassing aan uw individuele behoeften mogelijk. Verder zijn een kinderbedje en een kinderstoel op aanvraag beschikbaar in het vakantiehuis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Station 45 km Ribnitz-Damgarten West

45 km

Snelweg-afrit 60 km Rostock Bentwisch

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen in een rustige zijstraat, bent u te voet in 5 minuten in het centrum. Het noordelijke strand in de Prerow Bay ligt op 10 minuten afstand. Met de fiets bent u in 20 minuten bij het pittoreske Darßer West Beach. Winkelmogelijkheden zoals een bakker en een supermarkt zijn in de buurt.

Een oud bomenbestand en een historische meidoornhaag kenmerken ons eigendom. De idyllische sfeer van de rustig gelegen Buchenstraße wordt gecompleteerd door talrijke beschermde gebouwen.

Omdat we zelf op het 2400 m² grote terrein wonen, zijn we te allen tijde een aanspreekpunt voor onze gasten. Bij aankomst krijgt u een inleiding over de technische kenmerken van het huis. Als u dat wenst, kunnen wij u tips en suggesties geven over de infrastructuur en de vrijetijdsbesteding.
De Oostzeebadplaats Prerow ligt in een van de charmantste natuurlandschappen van Duitsland, want nergens anders liggen steile en vlakke kusten, landtongen, strandmeren en bodden, wadden, duinen en zandstranden zo dicht bij elkaar. Ook nu nog wordt dit gevarieerde kustlandschap van bossen, heide en duinen bewoond door vele zeldzame en interessante dier- en plantensoorten. Hier leven zeearenden, kraanvogels en otters, hier groeien oude knoestige beuken, fantastische elzenmoerassen en prachtig bloeiende heide.

Ter bescherming van de unieke fauna en flora is het schiereiland Darß-Zingst uitgeroepen tot nationaal park. Hier kun je diep ademhalen, de stress van alledag vergeten en rust vinden. De mogelijke afwisseling tussen de afzonderlijke stimulerende klimaatzones zou een bijzonder hoge recreatieve waarde hebben: ruw en jodiumrijk direct aan zee, bijzonder zuurstofrijk in de uitgestrekte bossen, mild aan de Boddenkant.

Het 5 km lange en tot 80 m brede zandstrand wordt beschouwd als het mooiste van de Duitse Oostzeekust. Het fijne zand- en steenvrije noordstrand, met slechts een geleidelijk aflopende oever, biedt kinderen ook ideale zwemomstandigheden in de tegen wind beschermde en kribvrije Prerow Bay. Het sneeuwwitte zand en het kristalheldere water van Prerow Bay, dat groenblauw glinstert in het zonlicht, geven soms een mediterrane indruk.

Volgens de Duits-Franse tv-zender arte behoort de westkust van Darß tot de 20 opvallendste en mooiste stranden ter wereld. Het verwilderde strand in het noorden van het schiereiland is een van de meest ongerepte en indrukwekkende kusten van Europa, aldus directeur Marc Blezinger van de arte-serie "Zomer, zon, strand".

De ongerepte schoonheid van het westelijke strand is ongestoord door wind en zee. Op sommige plaatsen wordt het strand gekenmerkt door een hoog duin zonder bomen of struiken. Het bos begint pas ongeveer 80 - 100 m achter de duinen; ervoor staan bizar gevormde dennen en beuken, die door de constante invloed van de westenwind zijn gevormd tot natuurlijke monumenten die kenmerkend zijn voor het landschap, de zogenaamde windvliezen.

De ruimtelijkheid en het oude bomenbestand geven Prerow een onmiskenbaar gezicht. Een promenade met cafés, restaurants en winkels leidt naar de 395 meter lange pier. Het Darß Museum geeft een levendig inzicht in de geologische geschiedenis en de traditie van ambachten en cultuur op het schiereiland. Regelmatige cabaretvoorstellingen in de Kulturkaten of in de bezienswaardige Seemannskirche en vele festivals het hele jaar door zorgen voor een gevarieerd verblijf.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting wordt geheven in Prerow. Het huis wordt door een familie gerund en wordt voor aankomst opgeleverd in 5-sterren kwaliteit.
In juli en augustus heeft de prijs betrekking op maximaal 4 personen/nacht
Schoonmaakservice bij vertrek: tot 2 pers. 80 €, tot 4 pers. 90 €.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tritt der Mieter vom Vertrag zurück, so hat der Vermieter einen Anspruch auf eine Kostenpauschale von 50 Euro. Kann keine anderweitige Vermietung erfolgen, so hat der Vermieter einen Ersatzanspruch nach folgender Staffelung: Bis 45 Tage vor Mietbeginn 15% des Mietpreises 44-30 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises ab 29 Tage vor Mietbeginn 80% des Mietpreises Bei späterer Anreise bzw. früherer Abreise hat der Mieter keinen Anspruch auf Erstattung von Teilen des Mietpreises.

meer informatie:

Onze vakantiewoning in terrasvorm kreeg van de Duitse vereniging voor toerisme de hoogste waardering "5 sterren" op , op en op . "Prijslijst inclusief 7% BTW." De prijzen hebben betrekking op maximaal 4 gasten in juli en augustus. Voor alle andere reistijden op 2 gasten. Voor aankomsten van maximaal 4 gasten rekenen wij € 10 tot € 20 extra, afhankelijk van de reisperiode. Pasen = Seizoen B


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2021

Angelika H. uit Horneburg

4,8
5 5 5 4 5

Wohlfühlen... wenn nicht hier, wo dann!!

Wir haben eine Woche im November in diesem wirklich gemütlich eingerichteten Reihenhaus verbracht und uns sehr wohlgefühlt. Es ist geräumig und es ist alles da was der Mensch so braucht. Den Kamin (Holz fürs erste Feuer war vorhanden) haben wir täglich benutzt. Der nette Vermieter ,Herr Hellwich ,hat uns nach Ankunft interessante, hilfreiche Tipps zur Umgebung und der Gastronomie gegeben. Unsere vergessene Regenkleidung wurde uns sogar nachgeschickt.
Sollten wir nochmal nach Prerow kommen, werden wir wieder versuchen diese Unterkunft zu buchen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Mei 2020

Peter u. monika P. uit hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Urlaub bei netten Vermietern

14 Tage haben wir dort mit 4 Erwachsenen und ein Baby verbracht. was so nicht vorgesehen war, aber Corona hat uns einen Strich durch die Rechnung gemacht.Doch Familie Hellwich war auch da sehr entgegenkomment. wir werden bestimmt dort noch mal unseren Urlaub verbringen
Ps: Ein schönes Haus und sehr ruhig gelegen . Trotzdem Zentral .

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2015

Denise T. uit Fürth

5,0
5 5 5 5

Ankommen und Urlaub machen...

- seit Jahren gleichbleibend hochwertige Qualität der Unterkunft
- äußerst freundliche und jederzeit hilfsbereite Vermieter
- ruhig aber dennoch zentral gelegen
- unsere Kinder akzeptieren seit der ersten Buchung keine andere Unterkunft mehr ;-)
- zu jeder Jahreszeit zu empfehlen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2015

Ursula G. uit Hannover

5,0
5 5 5 5

Wohlfühlen und erholen

Wir haben uns wie auch während der letzten 6 Aufenthalte wieder sehr wohl gefühlt. In jedem der drei gemütlichen, mit gehobener Ausstattung eingerichteten Häuser haben wir uns sehr gut erholt. Wir haben jedes Haus bereits kennengelernt und können jedes Haus weiter empfehlen. Mit dem Fahrrad kann man viele nah gelegene Ziele erreichen. Unsere Kinder waren bei einem Besuch so begeistert, dass sie selbst einen Urlaub dort gebucht haben.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Mei 2015

Bernd R. uit 29308 Winsen/Aller

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Feriendomizil

Wir haben zum wiederholten Male Urlaub in diesem Reihenhaus gemacht und wunderbare Wochen
an der Ostsee verbracht. Die Einrichtung und Lage des Ferienhauses sind hervorragend und lassen keine Wünsche offen. Wir kommen immer sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. K. Hellwich

Dhr. K. Hellwich

in 1990 konden wij voor het eerst deze bijzondere charme van het Darßwald met zijn noordelijke en westelijke stranden bewonderen. Deze fascinerende kuststreek met zijn droomachtige kwartszandstranden heeft ons nooit losgelaten. Sinds 1991 brengen wij elke vrije minuut door in de Oostzee badplaats Prerow aan de Darß. Professioneel werden talrijke wandel- en fietskaarten door ons onderzocht en door Nordland-Kartenverlag uitgegeven. In 2001 verhuisden we van Hannover naar Prerow.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 31525

Laatst bijgewerkt: 16.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/31525.htm


«***** Op het bosstrand» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven