Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mediterrane strandhuis met zwembad

Noordzeestrand --Nordholland-

Max.  6   gasten
125m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
125m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
30% 28.03 tot 30.03.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

85.71% Aanbeveling

346 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
30% Korting 28.03 tot 30.03.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

85.71% Aanbeveling

346 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Vrijstaande grote top beach mediterrane stijl huis met zwembad (90 en 125m² woonoppervlak) en offenm serre. Terracotta tegels, grenen meubelen, open haard. Grote lichte kamers overspoeld met licht in een verse mediterrane muur kleuren. Panoramisch raam over de gehele breedte van de woning --Blickrichtung meer en de tuin. 6 bedden (en een kinderbed), 3 slaapkamers, 2 wc, douche en bad. Met volledige Alnoküche (keramische kookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser) wasmachine, grote tuin met terras op het zuiden en stenen barbecue. Perfect rustig en direct aan het meer achter de duinen van Sint Maarten --Traumsandstrand--. Terras met stenen barbecue, fietsen (ook met kinderzitje) voor volwassenen en kinderen. Grote grote speeltuin, kinderfietsen, bobby auto, kabel-tv, video, DVD, Blu Ray, espressomachine, broodrooster, wafelijzer ... werkelijk alles is gedacht. Wlananschluss, zeer goede supermarkt in de omgeving van Schagen (Aldi Lidl grote schilderachtige historische binnenstad met alle winkels)
En het is snel op de kilometer lang zandstrand Top Een vakantie ideaal gezin voor alle leeftijden. Hier krijgt iedereen hun geld !!!! Duitse kabel-tv flatscreen, Blu Ray, DVD, een eigen carport naast het huis
Licentie- of registratienummer: Tkorelltom@aol.com

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 70 km Schipol

70 km

Station 4 km Schagen

4 km

Snelweg-afrit 30 km Alkmar

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen achter de duinen van Sint Maarten direct aan een meertje omgeven door tulpenvelden in de buurt van de kilometer-lange zandstrand droom. Absoluut rustige maar centrale locatie met een zeer goede winkels in de directe omgeving (Schagen, Alkmaar, Den Helder)

Ongestoorde rust en een prachtige zijdeachtige absoluut schoon zeelucht. Ideaal geschikt voor kleinere kinderen, maar ook voor volwassenen.

... Veiligheid voor de jongere gasten ... zowel het land en de hele systeem volledig eingezä enige barrière structuurkaart- Het vrijstaande groot strand huis is zeer rustig op het platteland tussen de twee natuurgebieden van Noord-Holland in het midden (bollenvelden tulpen april mei een absluter traktatie voor de neus en ogen) op een klein schilderachtig meer direct achter de duinen van Sint Maarten (kilometerslange fijnkorrelige zandstrand droom). Omringd door velden van tulpen, in het midden van de twee grote natuurgebieden asolut rustige maar centrale Geweldig met zeer goede winkels in de directe omgeving (Alkmaar, Schagen, Den Helder, ...) klasse toeristische. Rechtstreekse trein naar Amsterdam

In het complex restaurant en een restaurant met buiten dineren. Bakkerij in de zomer ... (7 verschillende variëteiten)

Sint Maarten is een klein pittoresk plaats achter de Dünen-- Typische Hollädisch-- met oude pittoreske typische lokale gebouwen


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 50
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting en alle nutsvoorzieningen zijn inbegrepen. U ontvangt een schriftelijke overeenkomst met een nauwkeurige beschrijving van de prestaties onderlegd met kaarten (de exacte locatie van het huis!) En met afbeeldingen als bijlage bij het contract te ontvangen. Zo zie je precies wat je hebt gehuurd. U bent aangemeld om de belastingen en de sleutel is tot het huis gebracht van de manager en weer opgepikt. Kreeg ..... weet spotten elke informatieverzameling gewoon Ga erheen en laat !!!

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

U ontvangt bij het boeken van een gedetailleerde schriftelijke overeenkomst met een nauwkeurige beschrijving van de prestaties ondersteund met voldoende beeldmateriaal. Specifiek routebeschrijving plus kaarten van Noord-Holland en Sint Maarten, evenals een lokaal worden beheerd door mijn manager team dat, indien nodig, in geval van problemen je meteen opzij week komt een tuinman onderhoudt de tuin in topvorm. De sleutel is naar het huis gebracht en opgehaald bij vertrek op afspraak weer. We rapporteren in de aanloop naar de belasting (Forensesteuer) naar ... Dus voor u ter plaatse geen voorwerk voor de toets of om te registreren (belasting ...) Eenvoudige en gaan vanaf de eerste dag vakantie zonder zorgen ... een eigen parkeerplaats naast het huis


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.4 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Anna uit Bottrop

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie

De boeking verliep al erg snel en gemakkelijk en het telefonische contact met de verhuurder was erg vriendelijk. Ter plaatse werden we ontvangen door de ook erg vriendelijke beheerder. Het vakantiehuis is gewoonweg mooi, zeer schoon en gedecoreerd met liefdevolle details. (De negatieve beoordeling hieronder kan niet serieus genomen worden). Je hebt echt alles wat je nodig hebt. Ons huis lag direct aan het meer, de tuin was volledig omheind, volledig privé en ook erg goed onderhouden. Perfect voor honden en kinderen. Het bungalowpark zelf was aanzienlijk kleiner dan we dachten en je hebt hier dus ontzettend veel rust. Het is fijn dat je hier ook het gemeenschappelijke zwembad kunt gebruiken, dat ook eerder rustig en nooit overvol was. Het dichtstbijzijnde strand is snel bereikt. Hier geniet je van een wandeling door de prachtige duinen naar het strand, waar het ook erg rustig was. Wie niet wil lopen, kan hier ook met een soort treintje voor € 1 door de duinen rijden (hoewel de afstand echt niet ver is). De andere stranden in de omgeving zijn ook snel te bereiken en zeer uitgestrekt. In Camperduin (ongeveer 20 minuten met de auto) is er zelfs een groot speelschip voor de kinderen direct aan het strand.
Bij het uitchecken hebben we de beheerder geïnformeerd dat er helaas een glas kapot is gegaan en toch hebben we de volledige borg teruggekregen - dus wees altijd eerlijk ;-)
Al met al is het de perfecte vakantie, zowel om te ontspannen als voor de entertainment van honden en kinderen. We kunnen de vakantiehuizen van de familie Korell van harte aanbevelen en komen graag terug :)
Groeten uit Bottrop.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Februari 2020

Rüdiger H. uit Bonn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig!

Wie zich niet thuisvoelt in dit liefdevol ingerichte huis (nr. 11), is zelf schuld!
Alle informatie op de website komt volledig overeen met de werkelijkheid. Van het interieur tot de nabijgelegen interessante bezienswaardigheden en de prachtige stranden. In het nabijgelegen Schagen vind je alles wat je hart en eetlust begeert, van bakker, visboer, slager, winkelcentrum en supermarkten tot gezellige cafés, pubs en restaurants. We hadden graag vaker gebruik gemaakt van de mooie, open serre, maar de "weergoden" werkten in februari (helaas) niet mee. We kunnen deze locatie in alle opzichten zorgeloos aanbevelen en komen graag terug! Ook de vriendelijke, ongecompliceerde communicatie en boeking met de verhuurder is het vermelden waard. Bedankt voor een mooie, ontspannende (ondanks het weer) vakantieweek in Sint Maarten! R.H. uit Bonn.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Kiy M. uit 45968 Gladbeck

5,0
5 5 5 5

Geruhsamer Urlaub am Strand

Ein wirklich schönes sauberes Haus in einer traumhaften Umgebung. Wir hatten einen perfekten Urlaub. Das Haus ist wirklich stilvoll eingerichtet mit allem was man so braucht. Wir kommen wieder ..gerade für Familien Ideal zum Abschalten.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2017

Albert G. uit 45968 Gladbeck

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie in Nederland

We verbleven in dit echt gezellige en schone strandhuis in oktober en het was absoluut geweldig. We hebben vaak huizen gehuurd, maar dit huis overtreft absoluut alles waarin we ooit eerder hebben verbleven. Grote tuin...de serre is zijn gewicht in goud waard. We hebben genoten van elke dag in dit huis. Inrichting van grote kwaliteit ...alles aanwezig. Fietsen waren ook prima...alleen één fiets moesten we vaker pompen. Zwembad in goede staat. Absoluut rustig midden in het groen, direct zicht op het water...gewoon geweldig. Het strand is geweldig. Als een stukje Italië in het midden van Noord-Europa...palmbomen in de tuin en de inrichting zoals in het zuiden....

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

September 2017

Uwe H. uit 46284 Dorsten

5,0
5 5 5 5

Ferien nach Maß

Super Unterkunft,,leicht von Deutschland aus zu Erreichen.Ferienort in Ruhiger Lage .Man ist schnell am Strand(15 min.)Alkmaar und Den Helder schnell zu erreichen.Spielplatz in der Nähe,und für Angler ein
Genuss.Im Haus ist alles was man braucht.Sebstversorger-Paradies.das Haus ist Sauber und mit Pool und Grill ist alles vorhanden was das Urlaubsherz begehrt.Ich kann es nur Bestens empfehlen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Urlauber uit 46535 Dinslaken

2,3
2 2 2 3

Urlaub

Nachdem unsere Tochter (5monate) einen Tag vor der Anreise ein Antibiotikum bekommen hatte welches Sie nicht vertragen hatte weil sie sich nur erbrach, mussten wir Samstag morgen zum kindernotdienst mit ihr und es stand offen ob wir fahren können.dies teilten wir dem Vermieter direkt mit und fragten ob wir am Sonntag dann anreisen können weil er schon anfing es gibt kein Geld zurück !so weit so gut wir beschlossen Sonntag zu fahren, nach Diskussionen und einigen Telefonaten (Ausland) und wir uns schon sagen lassen mussten was denn jtz wäre weil er sonst noch andere Leute hätte die für unseren Zeitraum anreisen, aber es für uns kein Geld zurück gibt (weil ein Säugling sich sowas aussucht oder man soetwas einplanen kann )durften wir dann doch am Sonntag anreisen was ja angeblich nicht möglich wäre es würde nur immer Samstag an- und Abreise gehen, was der Ansprechpartner vor Ort aber sofort verneinte und sagte das es Quatsch sei. Soweit so gut Empfang vor Ort von der Kontaktperson war freundlich. Leider gab es nicht wie angepriesen und am Telefon versprochen eine Badewanne! Es war der Hauptgrund zur mietung des Hauses bzgl der Kinder (1davon ein Säugling) und diese war nicht vorhanden! Ameisen in der Küche,Arbeitsplatte,Flur,Bad und Wohnbereich!Schimmel im Badezimmer!(Fotos gemacht).
Gardinen im WZ mit Schokolade oder ähnlichen verschmiert!
Es war schön ruhig, aber um etwas zu unternehmen und irgendwo hinzukommen ist man leider immer auf ein Auto angewiesen!
Unsere Erfahrung: Einmal und nie wieder !!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. T. Korell:

Ich kann mir gut vorstellen dass ein krankes Kind erheblichen Stress verusacht und ihr Urteilsvemögen und die Laune entsprechend beeinflusst hat. Dennoch bitte ich um eine realistische Beurteilung. Sie hätten bei der Übergabe oder in den Tagen danach einfach den direkt vor Ort wohnhaft Verwalter ansprechen / anrufen können die vermeintlichen Mängel wären sofort beseitigt worden. Das Haus liegt an einem Naturschutzgebiet natürlich gibt es dort wie überall auf der Welt auch Ameisen. ...aber nicht in dem von ihnen geschilderten Ausmas. Lassen Sie einfach keine offenen zum Teil angebissenen Lebensmittel überall herumliegen. Dass Haus sah nach Ihrer Abreise auch entsprechende aus.

Die große Plastikkinderbadewanne befindet sich im Kämmerchen neben der Küche ...genau wie das Ameisenpulver. Einfach mal die Infobroschüre im Wohnzimmerschrank lesen.

Gott sei Dank habe ich sehr selten Gäste dieses Kalibers. Erst wird die Kamera--noch vor dem Koffer-- ausgepackt um Mängel zu fotografieren ( Amseisen..lach..) . statt den Verwalter diese Mängel beseitigen zu lassen. Genau deshalb machen wir die Übergabe vor Ort. Der Gast nimmt das Haus ab ..wenn Mängel sind werden Sie sofort durch das Reingungungsteam beseitigt. Kommt allerdings selten vor. Das Reinigungsteam ist wirklich Spitze !!

Aber es geht diesen Leuten ja gar nicht darum die Mängel beseitigen zu lassen ( oft eine Sache von wenigen Minuten)sondern nur darum mit entsprechenden Drohungen vor schlechten Bewertungen Erstattungsbeträge vom Vermieter zu erpressen. So auch in diesem Fall.

Also Vermieter aufgepasst wenn Euch dieser Name mal unter die Nase kommt.

Im übrigen der einzige Gast in 15 Jahren der sich in dieser unverschämten Weise geäußert hat ...dass solte jedem zu Denken geben.

April 2015

Astrid K. uit Sint Maarten

4,5
4 5 5 4

Osterurlaub 2015

Sehr liebevoll eingerichtetes Ferienhaus. Sehr sauber. Wie versprochen sehr ruhig aber dennoch zentral gelegen. Sehr freundlich empfangen. Stand bei Problemen sofort zur Seite. Immer wieder gerne.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Dhr. T. Korell

Dhr. T. Korell

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 31639

Laatst bijgewerkt: 21.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/31639.htm

Dhr. Thomas Korell

Rebhuhnweg 12

45968Gladbe 45968 Gladbeck

0049(0) 204338578


«Mediterrane strandhuis met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
30% Korting 28.03 tot 30.03.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven