Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuizen in de Probstei

Baai van Kiel

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Beschrijving

In onze vakantiehuizen beleeft u een ontspannen vakantie met een goede infrastructuur in de omgeving. De houten vakantiewoningen hebben allemaal een groen dak en zijn gelijkvloers. Ze hebben een comfortabel ingerichte woonkamer met kitchenette en houtkachel, een overdekt terras op het zuiden met uitzicht op de velden, 2 slaapkamers (6 huizen met 1 tweepersoonsbed/2 eenpersoonsbedden,6 huizen met driepersoonsbedden/eenpersoonsbed) en een badkamer met douche. Tweepersoonsbed/éénpersoonsbed) en doucheruimte. Er is ook een wasmachine in de badkamer. Veel kleine artikelen zoals toiletpapier, schoteltabletten, filterzakjes en theelichtjes zijn voor u aanwezig. Laboe en Schönberg/Baltische Zee liggen op 8 km afstand. Het strand in Stein ligt op 5 km afstand. De vakantiewoningen zijn idyllisch gelegen aan de rand van het dorp schuin tegenover onze boerderij en ponyboerderij in Prasdorf, in het hart van de Probstei, aan de Baai van Kiel. Er zijn goed ontwikkelde fiets- en wandelpaden, vismogelijkheden in de Oostzee en in de omliggende meren. U kunt surfen, zeilen, peddelen, zwemmen of gewoon wandelen langs het strand. U kunt ontspannen en uw kinderen kunnen op elk moment van het jaar met ons paardrijden, en u kunt zelfs uw hond meenemen.
Ook bij slecht weer zijn er veel mogelijkheden (zwemparadijs Weissenhäuser Strand, boottochten vanuit Kiel of Laboe, streekmuseum Molfsee) en onze gezellige vakantiehuizen met open haard nodigen altijd uit tot een verblijf.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 120 km Hamburg-Fuhlsbüttel

120 km

Station 20 km Hbf Kiel

20 km

Snelweg-afrit 25 km Kiel B76 Richtung Lübeck

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De 12 houten vakantiewoningen in Deense stijl liggen op een apart weiland dicht bij de natuur aan de rand van het dorp schuin tegenover onze boerderij en direct naast een ponyweide. De huizen staan in 2 kleine rondes. Vanaf het overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende velden.
In de gezellig ingerichte huizen kunt u dankzij de rustige ligging heerlijk ontspannen, genieten van een vakantie zoals in Denemarken, terwijl uw kinderen bij ons paardrijden of op de boerderij spelen. Maar de vakantiehuizen zijn ook een ideaal centrum voor uitstapjes in de nabije of verdere omgeving in alle richtingen. Prasdorf ligt midden in de Probstei en is een klein landbouwdorp. Vanaf hier kunt u met de auto in 10-15 minuten verschillende stranden bereiken (Laboe, Schönberg). De Baltische badplaats Stein ligt op slechts 5 km afstand. Bovendien zijn de Probstei en de wijk Plön een paradijs voor fietsers.
Prasdorf ligt een beetje buiten de gebaande paden en heeft een prachtig klein dal waar, naast ijsvogels, ook meerdere malen zwarte ooievaars zijn gespot. Kleine wandelpaden nodigen uit tot wandelen en een verzorgd, bijzonder boerderijcafé nodigt uit tot een gezellig koffie-uurtje.
Op minder dan 2 km afstand in Probsteierhagen bevindt zich een haagtuin met een midgetgolfbaan en een restaurant. Er is ook een café in de directe omgeving van de kerk.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij berekenen alleen de eindschoonmaak als toeslag voor een kort verblijf van minder dan 6 nachten
Vakantieperiodes alleen per week
Elektriciteit, water en brandhout inbegrepen
Beddengoed en handdoeken inbegrepen
Broodjesservice ter plaatse
Huisdieren welkom in overleg
Paardrijden voor scholieren 9,- Eur./h
begeleid ponyrijden door ouders voor kinderen van 6-7 jaar, die nog niet naar school gaan, is bij de prijs van het vakantiehuis inbegrepen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Coronabedingte Stornierungen sind bei uns kostenfrei! Auszug aus unseren AGB: 5. Rücktritt und Nichtanreise 5.1. Im Falle des Rücktritts oder der Nichtanreise bleibt unser Anspruch auf Bezahlung des vereinbarten Aufenthaltspreises bestehen. 5.2. Wir sind verpflichtet, uns im Rahmen unseres gewöhnlichen Geschäftsbetriebs, ohne Verpflichtung zu besonderen Anstrengungen und unter Berücksichtigung des besonderen Charakters der gebuchten Unterkunft um eine anderweitige Verwendung der Unterkunft zu bemühen. 5.3. Wir sind verpflichtet, uns die Einnahmen aus einer anderweitigen Belegung und, soweit diese nicht möglich ist, ersparte Aufwendungen anrechnen zu lassen. 5.4. Nach den von der Rechtsprechung anerkannten Prozentsätzen für die Bemessung ersparter Aufwendungen, hat der Gast, bzw. der Auftraggeber an uns den folgenden Betrag zu bezahlen, jeweils bezogen auf den gesamten Preis der Unterkunftsleistungen (einschließlich aller Nebenkosten), jedoch ohne Berücksichtigung etwaiger öffentlicher Abgaben wie Fremdenverkehrsabgabe oder Kurtaxe: o Bei Ferienwohnungen/Unterkünften ohne Verpflegung 90% 5.5. Dem Gast/dem Auftraggeber bleibt es ausdrücklich vorbehalten, uns nachzuweisen, dass unsere ersparten Aufwendungen wesentlich höher sind, als die vorstehend berücksichtigten Abzüge, bzw. dass eine anderweitige Verwendung der Unterkunftsleistungen oder sonstigen Leistungen stattgefunden hat. Im Falle eines solchen Nachweises sind der Gast, bzw. der Auftraggeber nur verpflichtet, den entsprechend geringeren Betrag zu bezahlen. 5.6. Der Abschluss einer Reiserücktrittskostenversicherung wird dringend empfohlen. 5.7. Die Rücktrittserklärung ist ausschließlich an uns, nicht etwa an eine örtliche Tourismusstelle zu richten und sollte im Interesse des Gastes schriftlich erfolgen.

meer informatie:

Er zijn veel vrijetijdsactiviteiten in onze omgeving, niet in de laatste plaats omdat Kiel slechts 20 km verderop ligt.
Aan de Oostzee zijn er surf- en zeilscholen ook bij ons in de buurt Op verzoek verhuren wij fietsen voor u. De omstandigheden voor fietsers zijn in het hele gebied ideaal en goed aangegeven. Het is erg leuk om langs de dijk en via onze kleine Probsteier-dorpjes op omwegen terug te fietsen.
Verdere aanbiedingen: Vissen op de Oostzee of in het Passadmeer, boottochten vanuit Kiel of Laboe, waterskiën in de Süsel, zwemparadijs Weissenhäuser Strand, dierentuin Neumünster, ezelpark Nessendorf, Hansapark
Museumspoorweg in Schönberg, strandkomcentrum in Höhndorf, openluchtmuseum in Molfsee, station voor mariene biologie in Laboe,
Kids Fit and Fun Centre in Schönberg, streekmuseum en kindermuseum in Schönberg, Geomar in Kiel, Kiel Harbour, Kiel Canal. In december trekken de kerstmarkt in Kiel en de kerstmarkt in Gut Dobersdorf bezoekers


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienhausvermietung Sye KG
Mevr. A. Sye

Mevr. A. Sye

meer informatie

Objectnummer: 32034

Laatst bijgewerkt: 01.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/32034.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven