Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Südstrand**** Zwembad en sauna

Ruegen Sellin

Max.  3   gasten
52m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
52m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
14% 18.04 tot 28.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

108 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
14% Korting 18.04 tot 28.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

108 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

De schilderachtige witte villa Ferienhaus Südstrand aan de Hövtstrasse 2 in Göhren biedt met zijn idyllische balkons en terrassen met uitzicht op zee en mooie decoraties in moderne architectuur in zeestijl een uitnodigend thuis voor de mooiste dagen van het jaar
Onze gasten kunnen 3 uur per dag gratis gebruik maken van het avonturenbad Ahoi in Sellin.
De droomachtige, rustige ligging aan de rand van de mondaine Oostzeebadplaats Goehren belooft een ontspannen en rustige vakantie. Direct achter de huizen opent zich het glooiende heuvellandschap, zo typisch voor het schiereiland Mönchgut en bedekt met weelderig groene schapenweiden. Direct daarachter opent zich de diepblauwe uitgestrektheid van de Oostzee. U kunt direct vanaf uw eigen balkon en terras genieten van dit unieke uitzicht. In de kelder van de villa kunt u (tegen betaling) gebruikmaken van de eigen sauna met ontspanningsruimte. Het vakantiehuis Südstrand biedt ook verschillende voorzieningen, zoals een tafeltennisruimte, een kleine kinderspeelplaats, een eigen parkeerplaats voor elk appartement, fietsenstalling, wasmachine en droger op muntjes en nog veel meer. Een exclusief huis op een schilderachtige locatie voor een droomvakantie! Rustig gelegen.
3 minuten lopen naar het centrum van het dorp en naar het zuidstrand en 5 minuten lopen naar het noordstrand
Zon, zee, pure natuur en veel tijd... De Oostzee badplaats Göhren is perfect voor een vakantie op Rügen. Ons 4-sterren appartement voor 3 personen heeft een ingerichte keuken met vaatwasser, keramische kookplaat, oven, magnetron, aparte eethoek, woongedeelte met tweepersoons slaapbank, kabel TV, stereo met CD speler, DVD speler, luxe meubilair in beuken en massief elzenhout, aparte slaapkamer met tweepersoonsbed, douche/WC, 2 terrassen of balkons met zeezicht. Maak onvergetelijke tochten per fiets naar het biosfeerreservaat Mönchsgut!
De rookvrije flat is huisdiervrij. Een parkeerplaats en een overdekte fietsenstalling horen bij het appartement
Vrij W L A N

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 150 km Rostock

150 km

Station 1 km Göhren

1 km

Snelweg-afrit 45 km Stralsund

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het overdekte balkon op het oosten (ideaal voor het ontbijt) en het ruime terras op het zuiden beloven ontspannende vakantie-uurtjes met een fantastisch uitzicht. Vanaf het terras kijkt u over het weelderige groene heuvellandschap naar de diepblauwe Oostzee.
Bij het beschrijven van de omgeving van de Oostzeebadplaats Goehren laat zelfs de auteur van deze website zich meeslepen. De pittoreske Oostzeebadplaats ligt op het prachtige schiereiland Mönchgut, op een voorgebergte dat ver in zee uitsteekt, de Göhrener Höft. De verfijnde flair van de Oostzeebadplaats Göhren, gelegen op een voorgebergte direct aan de kust, biedt de ideale omgeving voor uw droomvakantie. Twee gouden en zeer schone zandstranden, elk ongeveer 6 kilometer lang, talrijke cafés, restaurants en winkelmogelijkheden, de villa's van het pittoreske dorp die liefdevol zijn gerestaureerd en nieuw gebouwd in sierlijke kuurarchitectuur, maken het Oostzeeoord Göhren tot een van de populairste vakantieoorden op het zonnige eiland Rügen. Het volledig verkeersarme dorp is het optimale uitgangspunt voor uw zwemvakantie en voor uw excursies en wandelingen. Het gevarieerde landschap van het Mönchgut opent zich direct voor de deur en vormt de perfecte achtergrond voor uitgebreide ontdekkingstochten. Ingebed in het biosfeerreservaat van Zuidoost-Rügen is het Mönchgut voor velen het mooiste deel van het zonnige eiland. Het weidse landschap, omlijst door de diepblauwe Oostzee, wordt doorkruist door rustige Bodden-wateren en gegarneerd door kleine bergketens, zoals het Zicker-gebergte, en bizarre landtongen, zoals de Reddevitzer Höft. Kleine havens in Seedorf en Gager trekken bezoekers aan met hun maritieme flair en talrijke zeil- en vissersboten. Vers gevangen Oostzeevis is hier ook altijd verkrijgbaar. Ten noorden van het Mönchgut ligt de Granitz met zijn rustieke bos, bizarre kliffen en het sprookjesachtige Jagschloss met zijn grote uitkijktoren. Andere hoogtepunten van Rügen, zoals de krijtrotsen, Kaap Arkona, de Oostzeebadplaatsen Sellin en Binz en het eiland Hiddensee, ontdekt u het best per boot vanuit de Oostzeebadplaats Göhren. Excursiestomers meren regelmatig aan bij de pier van Göhren. Bij de pier bevinden zich ook de prachtige kuurtuinen van het Baltische resort met waterpartijen, een Kneippbad en de "Kurmuschel", waar in de zomermaanden regelmatig concerten worden gehouden. De amberpromenade begint ook in het kuurpark en loopt langs het noordelijke strand van Goehren via Baabe naar de Oostzeebadplaats Sellin. Vlakbij de amberpromenade ligt ook het eindpunt van de Rasender Roland, de historische, door stoom aangedreven miniatuurspoorweg van Rügen. Hiermee kunt u tijdens een ontspannen rit vele bezienswaardigheden ontdekken en genieten van de flair van vervlogen tijden. Op het traject tussen Göhren, Sellin, Binz Putbus en Lauterbach kunt u de pure romantiek van het smalspoor beleven en genieten van het prachtige landschap op het ca. 27 km lange traject. Om de schoonheid van dit kleine hoekje van de wereld ten volle te ontdekken, is een vakantie van enkele weken aan te raden. Wij geven u graag uitgebreide tips voor de mooiste


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Niet rokers, huisdiervrij
Tafeltenniszaal

Toeristenbelasting ter plaatse betaald
Internettoegang W L A N
Eindschoonmaak 55 €

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsfristen: bis 30Tage vor Anreise zahlt der Mieter 25 % der Gesamtsumme bzw. die Anzahlung wird einbehalten ab bis zum 7. Tag zahlt der Mieter 90 % der Gesamtrechnungssumme, danach den vollen Rechnungsbetrag. Um unnötige Verluste zu vermeiden, empfehlen wir Ihnen, eine Reise - Rücktrittskosten - Versicherung abzuschließen.

meer informatie:

Onze gasten kunnen 3 uur per dag gratis gebruik maken van het avonturenbad Ahoi in Sellin.
gratis WLAN
We wensen je een goede nachtrust


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2021

Ann-Christin S. uit Markt Rettenbach

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung

Die Wohnung war wirklich schön, ruhige Gegend, trotz dass wir sehr kurzfristig gebucht hatten waren die Vermieter sehr freundlich und haben sich im Handumdrehen um alles gekümmert. Die Wohnung war sauber, es war alles wie beschrieben. Der Strand war einen Katzensprung entfernt. Vielen Dank!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2019

Christoph uit Flachauwinkl

5,0
5 5 5 5

Alles top

Sehr schöne ruhig gelegene Wohnung.
Das Erlebnisbad war für unsere Kinder das größte

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

December 2018

Beate W. uit 09669 Frankenberg

5,0
5 5 5 5

Super Schön...

Tolle Ausstattung, Strandnah, Stadtnah...wir haben uns mit unserer Tochter(15Jahre) sehr wohl gefühlt.Wir waren im dazugehörenden Pool baden.Ladengeschäfte sind zu Fuss erreichbar,sowie der Süd Strand. Wir wollen bald wieder kommen.Dankeschön.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2018

M S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Top Lage

Diese Wohnung mit ihren zwei Terrassen hat uns sehr gut gefallen wir haben die Zeit hier sehr genossen die Einrichtung war top und das Schwimmbad war das Sahnehäubchen

Augustus 2018

Klara S. uit Bremen

5,0
5 5 5 5

Top

Wir haben uns sehr wohlgefühlt und den Komfort und
Abends auf dem Balkon oder am Grill die Idylle sehr genossen.

Maart 2018

Klaus uit Achensee

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles top

U kunt genieten van uw vakantie in deze flat. Het comfort was top. We hebben erg genoten van het zwembad. De locatie is zeer rustig en toch kunt u het strand en de restaurants in een paar minuten bereiken. De inrichting van de flat is zeer upscale, niets ontbreekt, we kunnen deze flat alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Maart 2017

Christoph G. uit Flachau

5,0
5 5 5 5

Alles top

Sehr schönen Wohnung mit perfekter Ausstattung
Wir haben noch nie so eine schöne Wohnung gebucht, von vielen Dank an die Vermieter

Maart 2017

Waltrud B. uit Aslar

5,0
5 5 5 5

Großer Komfort zum Wohlfühlen

Sehr gut eingerichte Wohnung mit allem was das Hezr begehrt, hier kann man den Urlaub genießen....

Februari 2017

Klaus N. uit Landau

5,0
5 5 5 5

Wohlgefühlt

Wir haben uns hier in dieser Wohnung sehr wohl gefühlt es war eine tolle Winterlandschaft zu bewundern wir haben lange Spaziergänge gemacht Goehren ist eine Reise wert
super ist auch das Schwimmbad in dem wir meist alleine waren

Augustus 2016

Nicole D. uit Bremen

5,0
5 5 5 5

Tolle Wohnung

Wir haben Entspannung und Ruhe auf Rügen gesucht. Diese schöne Ferienwohnung hat neben dem tollen Wetter sehr zum Wohlfühlen und zur Erholung beigetragen. Wir kamen nach unseren Ausflügen jeden Tag sehr gern hierher zurück. Es hat uns an nichts gefehlt und wir hatten ausreichend Platz. Die Ausstattung der Wohnung ist hervorragend. Wir haben nichts vermisst und mit Sicherheit nur halb so viel benötigt, wie vorhanden war. Es gibt sogar Bügeleisen und Bügelbrett. Auch die Matratzen waren gut!
Das Haus ist sehr ruhig gelegen, aber nicht abgelegen. Zum Zentrum von Göhren 3 Minuten

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Januari 2015

Dörte S. uit Klagenfurt

5,0
5 5 5 5

toller Winterurlaub

Wir haben den Urlaub in dieser schönen Wohnung sehr genossen.
Die Betten sind perfekt und bequem, der Bäcker belieferte uns mit frischen Brötchen. Wir konnten viele Ausflüge mit dem Fahrrad unternehmen und die tolle Landschaft genießen.
Gute Einkehrmöglichkeiten gibt es ja auch ringsum, an den frischen Fisch würden wir uns gerne gewöhnen. In der Wohnung hat es an nichts gefehlt und die Sauna war groß und gerräumig

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Oktober 2014

X uit Bremen

4,9
4.9 5 5 4.8 4.8

Tolle Wohnung wir kommen wieder

Wir haben uns Ehr wohl gefühlt, es hat an nichts gemangelt und das Schwimmbad war klasse!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2014

Ruth H. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Idyllisch gelegene Wohnung

Wir haben mit unserer Familie den Urlaub in diese sehr schönen Wohnung verbracht und uns hier sehr wohl gefühlt.Die Ruhe und die Aissicht haben wir sehr genossen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Familie T. Schaefer

Familie T. Schaefer

Wij werden jaren geleden verliefd op het eiland Rügen!


Andere accommodaties van Familie T. Schaefer


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 32506

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/32506.htm


«Südstrand**** Zwembad en sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
14% Korting 18.04 tot 28.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven