Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Olival

Algarve / Oost-Algarve

Max.  4   gasten
142m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
142m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Villa Olival is een stijlvolle woning op de oostelijke helling van São Miguel, de hoogste berg in de oostelijke Algarve 400 meter. Vanaf het terras en het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de altijd groene heuvellandschap. Zuid glinstert door de bomen die bij Fuseta kan worden bereikt in 15 minuten van de Atlantische Oceaan. De charmante, ongeveer 7000 vierkante meter grond was ooit een olijfgaard (Olival). Gelegen in het oosten grote terras met barbecue is gedeeltelijk overdekt en biedt een aangename schaduw in de zomer. Voorbij de knoestige olijfboom een ​​paar stappen leiden naar het zwembad huis, de verveelde fort vergelijkbaar met grote rotsblokken. Een klein huisje biedt schaduw en bescherming tegen de wind, een stijlvol ontworpen buitendouche een aanvulling op het zwembad. Achter het huis is gelegen in de richting van de berg is nog een terras, zodat u kunt altijd een geschikte plek, afhankelijk van de windrichting, de positie van de zon en persoonlijke voorkeuren. Ligbedden, stoelen, tafels en parasols zijn rondom het huis in grote aantallen beschikbaar zijn.
De uitvoerig gestructureerde divisie blijft in het huis. Het middelpunt is de lichte woonkamer en eetkamer. Met zijn grote ramen, de typische rustieke vloertegels, de kachel en de smaakvol ingericht, straalt een gezellige comfort. Zelfs de subtiele geselecteerde afbeeldingen, enkele boeken en de twee houten raam naar de aangrenzende keuken dragen bij aan de sfeer van de kamer. De keuken zelf heeft alles wat je zou willen in een kleine ruimte. De vaatwasser een moderne oven pantry ontbreekt niets.
In de achterkant van het huis zijn twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, kast en airconditioning en een badkamer met douche, bidet en toilet. De badkamer van de voorzijde, iets kleinere kamer is aan de andere zijde van de gang. In de rug, de master bedroom badkamer heeft een eigen badkamer. Hier is ook een comfortabele, uitklapbare slaapbank voor twee personen, die gebruikt kan worden voor een of twee kinderen. Daarnaast is er een aparte tv met satelliet-tv. Nog een televisie met dvd-speler en een stereo-installatie met cd-speler zijn in de woonkamer. Een wasmachine en een eigen parkeerplaats zijn ook onderdeel van de omvangrijke uitrusting van de villa Olival.
Licentie- of registratienummer: 5118/AL (CM Olhão)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Meer 7 km

7 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 25 km Faro

25 km

Station 7 km Fuseta/Moncarapacho

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Olival ligt op de oostelijke helling van São Miguel, de hoogste berg in de oostelijke Algarve 400 meter. Vanaf het terras en het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de altijd groene heuvellandschap. Zuid glinstert door de bomen die bij Fuseta kan worden bereikt in 15 minuten van de Atlantische Oceaan. De charmante, ongeveer 7000 vierkante meter grond was ooit een olijfgaard (Olival).
De directe omgeving van het huis is ideaal voor wandelingen en kleine wandelingen. De dichtstbijzijnde winkels bevinden zich op 2,5 km afstand Moncarapacho. Er is naast een markthal, kleine supermarkten, cafés en restaurants en kiosk, postkantoor en bank. Grotere steden in de omgeving zijn Olhão aan de kust en Sao Bras de Alportel in het achterland. Moncarapacho deel van het Concelho (district) Olhão en wordt omringd door kleine heuvels en bergen. De eerste indruk is vrij landelijk, maar ondanks de nabijheid van Olhão, Moncarapacho is een belangrijk centrum voor de regio. Voor sommige burgers, de agrarische coöperatie van belang, voor anderen is de stad waarin ze werken, vele zijn beurt er om hun winkelen of boodschappen doen. De infrastructuur is zeer verfijnde, (bijna) alle boodschappen kunnen hier worden uitgevoerd. Voor veel Moncarapacho de vaste verblijfplaats bij vakantiegangers is geworden (van enkele heer landen) en ook geniet toenemende populariteit. Zo kunt u een internationale flair in de straten en cafés voelen.
Wandelaars let op: Moncarapacho is het heel goed geschikt loszuwandern van hier; Golf toeristen: in de buurt hebben ze de mogelijkheid om te golfen op een zeer nette plaats.
Een aangename zoekt dorpskerk is ingebed in. Niet ver weg, naast de Santo Cristo kapel, een klein museum is liefdevol gehuisvest. Iedereen die geïnteresseerd is in archeologie, moeten een moment blijven hangen langer hier: Museu Paroquial. In de stad vindt u een aantal manieren om een ​​pauze te nemen om jezelf te vernieuwen of uit eten te vinden. Bij de ingang is een goed bezochte kleine benzinestation en tegenover een goed gevuld met internationale pers kiosk. Naast de deur is de kleine overdekte markt met seizoensgebonden verse producten en een kleine selectie van vis en vlees.
Op marktdagen, de stad barst bijna uit elkaar, dan is alles op de benen. Kijk, onderhandelen, kopen ... of een Bica bij een concessie staan ​​(kleine zwarte koffie) te genieten, of toegeven aan de geur van gegrilde kip ... Voor deze gelegenheden is er Moncarapacho een grote kermis.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huur is 4 personen voor 2 personen / zomer. Meer mensen (max. 6) tegen betaling (op aanvraag)
Kosten: Airconditioning: € 0,20 / kwh

Annuleringsvoorwaarden:

  • - up to 84 days before departure of the total rental price - 83 to 45 days before departure 25% of the total rental price - 44 to 28 days before departure 50% of the total rental price - 27 to 14 days before departure 70% of the total rental price - 13 to 0 days before departure 90% of the total rental price - For early departure 100% of the total rental price

meer informatie:

kamers:
2 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, kast en airconditioning
2 badkamers met wastafel, douche, toilet en bidet
1 woonkamer met open haard, een bank en een eettafel
1 keuken met stop / bijkeuken
Vermaak: 2 TV (Duitse TV), DVD, radio, cd
Keuken: 4-pits fornuis (keramische), elektrische oven, koelkast, vriezer,
Vaatwasser, koffiezetapparaat, espresso machine, magnetron met grill,
Waterkoker, broodrooster, staafmixer, citruspers, snijmachine
Wasserij: wasmachine, strijkijzer, strijkplank, waslijn
Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig (geen badlakens)
linnengoed wordt wekelijks ververst
Andere: horren; Kinderbed en kinderstoel op aanvraag
Buiten: privé-zwembad (7,5 x 4,5 m), buitendouche, terrassen,
Tuinmeubilair, ligbedden, parasols, barbecue


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Muriel L. uit Karben

4,6
5 5 5 4 4
Toon Duits

Heerlijke vakantie in een droomachtige sfeer

We waren zo gelukkig in zo'n authentiek huis met een droomuitzicht. De kinderen waren dol op het zwembad en ook de zee is goed bereikbaar
Plannen nu al onze volgende vakantie daar ; )

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2022

Iris S. uit Offenbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goed onderhouden complex, onmiddellijke ontspanning.

Ruim complex, goed onderhouden en liefdevol ingericht... zowel in het huis als de tuin en het zwembad waren in de beste staat.
De vriendelijke service en professionele aanpak van de verhuurder gaven ons het gevoel dat we de baas waren over het complex tijdens onze vakantie.
We plannen onze volgende vakantie daar.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Jelka E. uit Berlin

4,4
5 4 5 3.5 4.5
Toon Duits

Villa Olivial - Oost Algarve

We hadden een supervakantie in het huis in de oostelijke Algarve. De accommodatie heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie. De keuken is zeer goed uitgerust. Er is niets dan natuur rondom, prachtig. Je ziet alleen groen. Een hoogtepunt is natuurlijk het privézwembad, dat van 10.30 uur tot zonsondergang in de zon ligt. Het contact voor boeking en overdracht was erg prettig. Hartelijk dank!

Je hebt zeker een auto nodig, er is niet echt iets te voet te bereiken. Het eerste strand is ongeveer 25min met de auto en dan een boot (Faro). Alle steden zijn gemakkelijk met de auto te bereiken. Supermarkt op 5 minuten rijden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2020

Astrid W. uit Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Haus in ruhiger Umgebung

Das Haus ist perfekt ausgestattet und hat eine wunderbare Aussicht. Die nahe Autobahn ist kaum zu hören und stört die Nachtruhe keineswegs. Durch die Nähe zu Olhao hat man sehr gute Einkaufsmöglichkeiten und es gibt in der Umgebung viel zu sehen. Wir kommen gerne wieder.
Vielen Dank an Heidi und Jens Röver für die optimale Betreuung.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Karsten W. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5

Wohlfühlen von der 1. Minute

Wir haben uns in der Villa Olival vom ersten Moment an wohlgefühlt. Danz besonders die Sauberkeit und Ordnung im ganzen Haus ist uns sofort augefallen. Alles ist vorhanden, was man für einen entspannten Urlaub benötigt. Wie zuhause !
Wunderbar auch der Ausblick, der hübsch angelegte Garten und natürlich der herrliche Pool mit Außendusche. Alles perfekt für einen entspannten Urlaub an der schönen Ostalgarve.
Empfehlen können wir die hübschen Orte Fuzeta und Tavira.
Danke an Heidi und Jens Röver, die uns nett empfangen und betreut haben.
Wir kommen gern wieder !

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2019

Helmut W. uit Remscheid

4,8
5 5 5 4

Wunderschöne Anlage

Fast wie im Paradies. Lediglich die Zufahrt zum Haus und die Geräusche der Autobahn holen einen in die Wirklichkeit zurück.
Ansonsten gibt es nicht schöneres.
In 13 Tagen keinen Nachbarn gesehen. Nacktbaden im Pool daher kein Problem.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2019

Rafael G. uit 51399 Burscheid

4,8
5 5 5 4

gut ausgestattetes Haus in ruhiger Lage

Das Haus ist sehr schön ausgestattet und bietet einen herrlichen Blick über grüne Täler und bis zu den Bergen im Hintergrund. Negativ würden wir die sehr enge und nicht befestigte Auffahrt zum Haus und die Nähe zur Autobahn bewerten. Die Geräusche der Autobahn sind morgens und abends recht laut, ist aber auszuhalten.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2019

Matthias F. uit 67071 Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5

Wunderschön

Ein wunderschönes Haus auf großem Grundstück. Sehr gute Ausstattung und Lage. Perfekte Betreuung vor Ort. Lediglich die letzten 200m auf steinigem unbefestigtem Weg zum Haus, sollte man vorsichtig angehen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

September 2018

Heidemarie L. uit 32805 Horn Bad Meinberg

5,0
5 5 5 5

Hervoragend

Wir waren schon das dritte mal,in diesem schönen Haus, es ist immer wieder ein Genuss.

Augustus 2018

Sidy uit 61 avenue cambaceres

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Frans

Villa olivier met privézwembad en prachtig uitzicht op zee.

Na een vakantie in augustus in de Villa Olival met de familie, raad ik het aan aan iedereen. Het is een zeer rustige plek, het huis is goed uitgerust en je kunt je maaltijd op het terras eten met een prachtig uitzicht. Het zwembad is schoon. De manager is echt aardig en beschikbaar in geval van problemen. Het huis komt overeen met de foto's, geen verrassingen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juni 2018

Atle uit 1346 Gjettum, Norway

5,0
5 5 5 5

Excellent holiday

Very nice and well equipped house with a quiet and scenic location. Well kept garden with a great pool.. Beaches and sea shore appr. 20 mins drive from the house. Friendly and professional service. Highly recommended.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf visit-eastalgarve
H. Röver

H. Röver

In 2008 realiseerden we, Heidi & Jens Rover, onze droom van de verhuizing naar de oostelijke Algarve. Er is een leven wachtte ons ver weg van het massatoerisme, met linkse mensen een fantastische flora en fauna en veel zon! Om de mensen te laten terug naar huis om onze ontdekking te delen, zijn we begonnen met het bezoek-eastalgarve 'en verwelkomde vele enthousiaste bezoekers door middel van deze, reeds. Over informatief, met vele custom-bezaaid terrein willen wij u laten kennismaken met de prachtige Oost-Algarve dichterbij en animeren een individuele vakantie. Persoonlijk, we zijn in de planning en uitvoering, alsmede on-site als een competente partner aan de kant. Je voelt in goede handen, we zullen goede zorg van uw mooiste tijd van het jaar. Ondertussen hebben we niet alleen als een agent voor vele jaren ervaring, maar ook onze eigen huis Casa Formosa twee appartementen te huren. Informatie op


Andere accommodaties van H. Röver

Alle accommodaties weergeven van H. Röver

meer informatie

Objectnummer: 32695

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/32695.htm

Heidi & Jens Röver

Estrada de Quatrim, C.P. 228-C

8700-214 Olhão/Quelfes

00351-289721025


«Villa Olival» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven