Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Feliz

La Asomada, Lanzarote

Max.  10   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Prachtig gerestaureerd Canarisch Finca met 6 individuele Casas, individueel gehuurd.

CASA FELIZ is het huis van de Finca - een huisje, comfortabel, met veel ruimte voor privacy. Ideaal voor grotere gezinnen of koppels verreisende.

De villa heeft 3 slaapkamers, vertrek naar de Canarische traditie van de patio / binnenplaats. Twee van de slaapkamers hebben dubbele bedden dichtgemetseld, een eigen badkamer, is een van de badkamers naast de douche met een groot bad gemonteerd.

Casa Feliz geschikt voor 2 tot 10 personen: Er zijn 6 bedden in 3 slaapkamers, 2 eenpersoonsbedden (90x190), een pull-out slaapbank in de woonkamer, die een extra 2 slaapplaatsen biedt. Bovendien, 3 kinderbedjes en extra bedden beschikbaar.

Ook het woongedeelte van Casa Feliz is ruim, is geschikt voor en terugtrekken niches voor grotere groepen. In de salon / woonkamer zijn er twee comfortabele banken voor een totaal van 4-5 personen, een grote eettafel, kan plaatsvinden om comfortabel 8 personen. Net buiten de woonkamer grenst een aparte eethoek, ook met een grote tafel met stoelen en extra stoelen. Vanuit dit dineren, is er een luik naar de keuken.

Direct bij de ingang is er een kleine woonkamer - ook met bakstenen bank, tafel en stoelen, grenzend daaraan, een andere lounge met twee grote bureaus - ideaal voor het spelen of creatief werk, maar ook op kantoor als je wilt werken aan een vakantie.

De keuken van Casa Feliz is volledig uitgerust met kookplaat, oven en vaatwasser. Daarnaast is er een zomer keuken met ingebouwde barbecue terras in de tuin, die uitsluitend voor de gasten van Casa Feliz. Nogmaals, er is een grote eettafel, waar, kunnen groepen eenvoudig in elkaar te zitten.

De Casa Feliz is een typisch Canarische boerderij - het heeft een mooie patio / binnenplaats, die is voorzien van diverse banken en een gezellige lounge met een barbeque - een ideale plek voor het ontbijt of 's avonds barbecue. Er is een verbindingsdeur naar de speelplaats voor de kinderen - er uw kinderen kunnen ravotten en spelen. Sinds de speelplaats van de dikke stenen muren omringen en als de hele boerderij weelderige wordt geplant, kunt u nog steeds genieten van uw vakantie in alle rust en ontspanning.

Op toegang tot de tuin is de zon bed van Casa Feliz - een idyllische plek om te ontspannen en bengelen je ziel .... Genieten van de rust en ontspanning met prachtig uitzicht op zee!

een verdere terugtocht niche van Casa Feliz, met bakstenen bank, tafel en extra zitplaatsen - Een beetje verder vindt u onze stoel lounge in de open lucht te vinden.

In de omgeving van de woning is ook een deel van de ingang terras met grote eettafel, bank en ligstoelen - een prachtige plek, bijvoorbeeld, om te genieten van de avond zonsondergang.

Naast deze uitsluitend voor de gasten van Casta Feliz verstrekt pleinen en terrassen van het huis heeft een grote, parkachtige tuin met extra zitplaatsen en ligplaatsen voor gemeenschappelijk gebruik. Ligt in de tuin en het zwembad met terras, dat wordt gedeeld met de gasten van de Casa Cora en het Casa de Niro.

Casa Feliz biedt de liefdevol gerestaureerde, typische stijlelementen van een Canarisch boerderij. Natuurlijke materialen, warme mediterrane kleuren en een aangepast interieur en exterieur ontwerp te maken voor een ontspannen sfeer die maakt u zich thuis voelt ...

Tegelijkertijd hebben we ervoor dat u zal worden behandeld met de meest moderne technische comfortabel gemaakt. De salon en alle slaapkamers zijn voorzien van flatscreen-tv's met Smart TV-functie. U kunt de Duitse en internationale programma's te ontvangen en hebben toegang tot internet. Daarnaast zijn er verschillende muziek-systemen met CD / DVD, radio, MP3 en ingangen voor iPod, iPhone en USB.

Over het geheel genomen Finca heeft u gratis Wi-Fi-toegang.

Geniet van deze bijzonder aantrekkelijke symbiose van rustieke sfeer en technische comfort!
Licentie- of registratienummer: VV-35-30001937

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 18 km Arrecife

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Hoofdgebouw van de schilderachtige heuvel huis met een prachtig uitzicht op zee. In het hart van de finca is de terrasvormige tropische tuinen met tal van bloei en inheemse planten, palmen en cactussen. Vakantie in het paradijs - een bloeiende oase met palmbomen. La Asomada is gelegen ten zuidoosten van het eiland op de hellingen van de Montana de Gaida en ongeveer 300 meter boven de zeespiegel. Individuele, nette witte huisjes, een kleine kerk, een kleine supermarkt, een kleine school en een buurthuis karakteriseren het beeld van deze charmante, rustige plek. De woning is gelegen aan de rand van La Asomadas richting UGA, grenzend aan een paar meter van het wijnbouwgebied van La Geria.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kinderen 3-11 jaar: + 8 EUR / dag

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bereits geleistete Anzahlungen oder Vorab-Mieteingänge werden bei einem Reiserücktritt angerechnet. Stornogebühren: bis 45 Tage vor Mietbeginn: 25% des Mietpreises 44-30 Tage vor Mietbeginn: 60% des Mietpreises ab 29 Tage vor Mietbeginn: 100% des Mietpreises

meer informatie:

Meer Casas op de Finca:

CASA CORA: 2 slaapkamers, 2 badkamers ....

CASA De Niro: 2 slaapkamers, 2 badkamers ....

CASA ROCO I: 2 slaapkamers, 2 badkamers ....

CASA ROCO II: 2 slaapkamers, 1 badkamer ....

CASA ROCO III: 1 slaapkamer, 1 badkamer ....

Alle Casas beschikken over een gezellige woon / eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eigen terras. Een enorme weelderige aangelegde tuin op verschillende niveaus, twee zwembaden met zonneterrassen en andere beschermde of zonnig niches in de tuin nodigen u uit om rust en ontspanning.

Ook voor het welzijn van uw kinderen is gegarandeerd: Op onze speelplaats, die wordt omgeven door natuurlijke stenen en veel planten, kunnen de kinderen spelen en ravotten zonder rust en ontspanning, worden de volwassen gasten gestoord.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. H. Baur

Mevr. H. Baur

meer informatie

Objectnummer: 33083

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/33083.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven