Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
110m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
110m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

51 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

51 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Het Casa Dos Leones is gelegen aan de Costa del Azahar aan de rand van de stad Vinaròs direct aan zee. Gescheiden van het huis alleen een ventweg, kijken naar een strand met grote keien. Het appartement heeft directe toegang tot het terras naar de tuin en carport en heeft een oppervlakte van ongeveer 110 vierkante meter, drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonkamer, een zithoek met televisie en een eethoek zijn geïntegreerd. Van daaruit kunt u kijken uit op de ene kant de zee, aan de andere kant naar de nabijgelegen stad. Stroomopwaarts naar het appartement is de tuin met de vers herziene zwembad en altijd gemakkelijk geveegd door de wind buiten zitten onder een vaste grote paraplu. Naast een barbecue. De open ruimte naast het zwembad is meestal in de zon, maar er zijn permanente schaduw onder een grote, vaste scherm, evenals onder een olijfboom. Daarnaast is er ook een tafeltennistafel. De wasmachine is in een bijkeuken achter het huis.
In het appartement bestaat uit drie slaapkamers, een van die groot ongeveer 20m². Daarin, een tweepersoonsbed, een slaapbank, evenals kinderbedjes. Een van de andere slaapkamer heeft een stapelbed, de andere ook een dubbel bed. Achter deze slaapkamer een badkamer met douche, de andere twee een klein bad.
De ruime woonkamer is voorzien van een eettafel en een tv-meubel met DVD en een comfortabele bank. Er is ook een Wi-Fi-verbinding.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 180 km Barcelona

180 km

Station 3 km Vinaròs

3 km

Snelweg-afrit 8 km Vinaròs

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Casa Dos Leones is zowel (zeer) dicht bij de zee, en dicht bij de stad Vinaròs. De zee ligt op slechts een steenworp afstand, het geluid is altijd hoorbaar. De service weg die leidt langs het huis, is niet reisde heel intens. Het huis is gescheiden van de stad door een "Barranc", een droge rivierbedding. steekt u hem op een brug ongeveer 300 meter boven het huis. Aan de andere kant, is al de toegang tot de stad, dat wil zeggen bij de vele restaurants, bars, stranden en winkels, die gemakkelijk te voet bereikbaar zijn, met de fiets of met de auto. Het treinstation ligt op ongeveer 3 km afstand, terwijl de luchthaven van Barcelona 190kms.
In de buurt en gemakkelijk te bereiken zijn ook tal van wandel- en klimroutes van verschillende moeilijkheidsgraden. Ervaren instructeurs en berggidsen met de juiste apparatuur kan contact worden opgenomen via de eigenaar. Vinaròs is een charmante en levendige stad met ongeveer inwoners aan de noordelijke rand van de provincie Castellón. De aantrekkelijke steden Barcelona en Valencia zijn twee uur rijden met de auto. Aanbevolen excursies leiden naar het kasteel van Papa Luna Peñiscola, waarvan de uitgestrekte stranden liggen op 15 km afstand, en Morella in het interieur. Vinaròs heeft verschillende stranden naar het pittoreske baaitjes. De meest uitgebreide zandstrand is te vinden in de stad zelf op het autovrije gerenoveerde ruime boulevard, op loopafstand van het appartement. Direct grenzend aan het strand, de levendige oude stad met zijn bijzondere kerk, kunnen hun robuustheid van de oorsprong van een voormalige wapenkamer te ontkennen. Vinaròs ligt op ongeveer 20 km ten zuiden van het natuurreservaat op de Ebro-delta, een paradijs voor vogelaars en wandelen toeristen. Restaurants van alle klassen met voornamelijk verse vis zijn net zo dicht gelukkig achtervolgd attracties, zoals Morella, Port Aventura, Peniscola, San Mateo, en de wijnbouwgebieden in de hoger gelegen gebieden van de Ebro (Terra Alta, Montsant en Priorat).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Lakens en handdoeken zijn ook opgenomen in de huurprijs.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Stornierungen werden bei weiterer Infektionsgefahr liberal gehandhabt. Da für diesen Sommer die Inzidenzen niedrig liegen und für ganz Spanien die PCR-Tests entfallen, gelten die Stornierungsbedingungen wie in den vorigen Jahren. Es werden je nach Kündigung des Vertrages einbehalten: bis 49 Tage vor Mietbeginn 10% des Mietpreises bis 35 Tage vor Mietbeginn 20% des Mietpreises bis 21 Tage vor Mietbeginn 40% des Mietpreises bis 14 Tage vor Mietbeginn 60% des Mietpreises ansonsten 100 % des Mietpreises

meer informatie:

In het achterste huis, in de wasmachine en droger en een andere wc-ruimte, is er nog een appartement bestaande uit twee slaapkamers keuken en badkamer. Het kan ook worden gehuurd en heeft een eigen ingang, een eigen oprit met parkeerplaats voor een auto en een eigen decks.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-02-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2019

Vera L. uit 25551 Hohenlockstedt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie direct aan zee

We waren 3 weken op vakantie met onze 2 honden bij Dos Leones. Het huis is zeer goed uitgerust, vooral de nieuwe keuken en het nieuwe meubilair in de woonkamer. We hielden ook van de woning met de comfortabele ligbedden en het geweldige uitzicht op zee. De boulevard en de restaurants waren op loopafstand. We hebben weer geboekt voor volgend jaar.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

September 2017

Michaela D. uit Wiebelskirchen

5,0
5 5 5 5

Super

Wir waren mit 4 Kindern da und können das Haus nur weiterempfehlen! Sehr sauber, alles vorhanden und eine sehr nette Katja. Die Lage ist perfekt. Wir kommen sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2017

Marcus Z. uit 50735 Köln

4,9
4.5 5 5 5
Toon Duits

Top locatie met goede faciliteiten

De bedden zijn even wennen, maar de rest is precies goed. U kunt op elk moment genieten van het prachtige uitzicht op de zee en de stad. Het zwembad is geweldig en zelfs met 7 personen kun je een hoekje vinden waar je een siësta kunt houden. De supermarkten zijn zeer goed en gemakkelijk te bereiken. Het stadscentrum en het zandstrand zijn te voet zeer snel en gemakkelijk te bereiken. We werden heel vriendelijk ontvangen en er was altijd iemand om ons te helpen met vragen die we hadden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2016

Michael K. uit 77797 Ohlsbach

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige vakantie op de beste locatie van Vinaros.

Wij, mijn vrouw en ik, huren al enkele jaren vakantiewoningen in Vinaros. We zijn nog nooit zo gedienstig, vriendelijk en lieflijk ontvangen en verzorgd. Veel dank aan Katja, zij is de parel van het geheel. Het huis is eenvoudig ingericht, maar zeer schoon. De locatie is fantastisch. We vonden het erg leuk. Met onze hond was deze vakantie voor ons allemaal, een vakantie vanaf het begin. We komen graag nog eens terug. Wij kunnen dit vakantiehuis alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2010

Fliegenfänger uit Königswinter

4,9
4.5 5 5 5 5

Für uns? "DAS PARADIES!!!

Wir kamen an und uns traf das totale "WOW-Erlebnis"! Ein super großzügiges, gepflegtes Grundstück mit einem Traumausblick auf das Meer. Das Haus strahlt innen vor Sauberkeit und Gemütlichkeit. Das Wohn-, Esszimmer und die Küche sind modern und großzügig eingerichtet. Wir hatten den totalen Wohlfühleffekt. Die Ausstattung läßt (außer einer Klimaanlage!) eigentlich keine Wünsche offen. Durch die Vielzahl von Fenstern und Türen läßt sich das Haus aber rasch belüften. Wer Kieselstrand bevorzugt - kein Problem. Einen Steinfwurf weit entfernt beginnt dieser. Wer den Sandstrand bevorzugt, ebenfalls keine Strecke. Ca. 300 Meter zu Fuß, und man ist da!Für einen besonderen Wohlfühleffekt haben die Verwalter des Hauses gesorgt. Sie waren immer für uns da. Und nicht nur dann, wenn wir bzgl. des Hauses was zu klären hatten. Manni und Heike, wir lieben Euch! - Super Job!!! Weiter so!!!!

Fazit: Da wir uns bereits zuvor in das Städtchen Vinaros verliebt haben, haben wir nun dort noch das perfekte Domizil gefunden. Diese Kombination ist für uns "DAS PARADIES AUF ERDEN"!!! Wir würden immer wieder gerne dort wohnen wollen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Perfekt gelegen. Kurze Wege zur Stadt, Stränden, Restaurants und zu den Einkaufmöglichkeiten

Recreatiemogelijkheden: Badespass pur! Egal ob im Meer oder Pool. Räder, Tischtennis, Schnorchelausrüstung im Haus vorhanden. Am Sandstrand Beachvolleyball-Möglichkeit gegeben. Es gibt aber in der Stadt auch Tennismöglichkeiten

Winkels: Am nächsten liegen die kleinen Sparmärkte. Mit dem PKW sind es ca. 4-5 Minuten zu den großen Märkten, wie ALDI, Lidl usw. Kann man aber auch mit den Rädern aus dem Haus hinfahren!


Contactpersoon

Dhr. R. Schwingel

Dhr. R. Schwingel

Beste gasten, mijn doel is dat u zich comfortabel in het huis te voelen. Daarom zou ik suggesties over wat nog zou verbeteren waarderen. Voor alle tevredenheid vragen, opmerkingen en opmerkingen ben ik altijd dankbaar. uw verhuurder Ralph zwenkgras


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 33553

Laatst bijgewerkt: 05.06.2023

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/33553.htm


«Dos Leones» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven