Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finch's Nest op Cloud 7

Carolinensiel Harlesiel Noordzee Oost-Friesland

Max.  5   gasten
68m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
68m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

45 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

45 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Chique appartement op de bovenste verdieping van een tweegezinswoning - geschikt voor maximaal 5 personen - met balkon. De flat heeft woonruimte op twee niveaus. Eerst de hoofdwoning op de bovenverdieping met woonkamer + slaapkamer (beide met laminaatvloer), keuken, doucheruimte en balkon. Daarnaast is er een zolderkamer met drie eenpersoonsbedden, schuine plafonds aan beide zijden - knus, gezellig en een vakantie op wolk negen. Ons doel is dat u zich thuis voelt. Wij doen ons best om het u naar de zin te maken en hopen u volgend jaar als tevreden gast terug te zien.
Het spacentrum "Cliner Quelle" met sauna, fitness- en wellnessfaciliteiten ligt in de directe omgeving. Bovendien bent u vanuit ons huis zo in het centrum van het dorp met zijn vele winkelmogelijkheden, gastronomische bedrijven en een bruisend leven in de museumhaven tijdens bepaalde seizoenen. Daarna keert u terug naar uw vakantiehuis en geniet u van de rust van een woonwijk "in het midden" en toch niet direct aan de "hartslag van het leven".
Kinderspeelplaats in de buurt; fietsen, trolley en een strandstoel direct aan het water (op afspraak) / strand van Harlesiel
Uw verhuurder staat altijd voor u klaar (ter plaatse of per telefoon) en als iets niet onmiddellijk kan worden gedaan: er is niet zoiets als een can't - PROMISED !
In de eindprijs zijn - behalve beddengoed/handdoeken en toeristenbelasting - alle bijkomende kosten inbegrepen, zoals WLAN, wasmachine, enz. De premium strandkorf in Harlesiel is voor u gereserveerd - elke dag zolang de manden op het strand staan! Er zijn ook fietsen beschikbaar.
Uw annuleringskosten in geval van no-show zijn beperkt tot de aanbetaling - d.w.z. 20% van de vakantieprijs - ongeacht wanneer de annulering plaatsvindt. Als wij het appartement onder dezelfde voorwaarden opnieuw kunnen verhuren, krijgt u uw aanbetaling terug, verminderd met een vast bedrag van 25,00 euro.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 2 km Harlesiel

2 km

Station 13 km Wittmund

13 km

Snelweg-afrit 25 km Wittmund/Jever

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Huis "Finkennest auf Wolke 7" ligt in het woonpark Pumphusen in een zuivere woonwijk. In de directe omgeving vindt u het Haus des Gastes met sauna, kinderspeelruimte en een exclusieve wellness-afdeling.

De parkeerplaats voor uw auto is direct bij het huis - u heeft op elk moment alles in zicht! Carolinensiel ligt direct aan de Noordzee en wordt beschouwd als een van de aantrekkelijkste bestemmingen aan de kust. Hier vindt u zowel een volwassen dorp met historische gebouwen als moderne toeristische voorzieningen. De door de staat erkende badplaats Carolinensiel is de Noordzeebadplaats met 3 havens. In het idyllische centrum van het dorp ligt de Oude Haven, gesticht in 1730. In haar hoogtijdagen in de 18e en 19e eeuw was zij na Emden de grootste Oost-Friese zeevaart- en handelshaven en van groot belang voor de gehele scheepvaart. Tegenwoordig is het het centrum van het Duitse Sielhafen Museum. Sommige originele historische zeilschepen liggen hier voor anker, andere zijn gerestaureerd. Een wandeling voert u over de kuurpromenade langs de Harle via de Friedrichsschleuse naar de jachthaven of de binnenhaven. Rechtstreeks naar de Noordzee, waar de krabbenkotters in de haven liggen, hoeft u alleen de zeedijk over. Van daaruit vertrekken ook de veerboten naar het eiland Wangerooge. In Carolinensiel-Harlesiel wacht u een aangespoeld zandstrand, ideaal voor gezinnen met kinderen. Naast het zandstrand beschikt Carolinensiel over een verwarmd openlucht zeewaterzwembad direct aan het strand, een gastenverblijf met sauna, medische badafdeling en spabehandelingen, kinderspeelhuis, kuurtuin. Een waterparadijs voor de kleintjes - met glijbanen en bubbelbad, sauna enz. voor de volwassenen.
U kunt boottochten maken, vissen, paardrijden, fietsen - goed ontwikkelde en bewegwijzerde fietspaden lopen door het landschap. Tennis, minigolf, waterfietsen en roeiboten worden ook aangeboden, evenals kinderspeelplaatsen. In het Haus des Gastes is er kinderopvang voor de kleintjes, en er zijn ook speel- en knutseldagen. Wandelpaden zijn er in overvloed, bankjes nodigen uit tot rusten en vertoeven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De volgende bijkomende kosten zijn inbegrepen in de eindprijs: Strandstoel, fietsen, handkar en internettoegang/WIFI.

Wij geven de gastenkaarten voor u uit. Ze zullen klaar zijn bij aankomst. Sleuteloverdracht direct ter plaatse, gratis parkeren bij het huis!
Beddengoed en handdoeken zijn niet inbegrepen - maar kunnen worden verstrekt (15€/persoon)

De stad Wittmund rekent een gastentarief, dat apart in rekening wordt gebracht (hoogseizoen: volwassenen € 3,00/nacht, kinderen vanaf 4 jaar € 1,50/nacht).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei einer Stornierung durch den Kunden wird der Preis nicht erstattet. Sollten wir das Ferienhaus zu den gleichen Konditionen im stornierten Zeitraum wieder vermieten können, erhalten Sie den gezahlten Preis anteilig für die vermieteten Tagen abzüglich einer Pauschale von 25,00 Euro zurück.

meer informatie:

De flat is niet geschikt voor rolstoelgebruikers vanwege de ligging op de bovenste verdieping. Ruimtebesparende trap naar de zolderkamer - niet geschikt voor kleine kinderen of personen die slecht ter been zijn. Er is nu een extra slaapbank in de woonkamer - zodat u niet langer de steile trap naar de zolder hoeft te nemen

De stad Wittmund vraagt een gastentarief. In het hoofdseizoen is dit momenteel 3,00 euro/dag voor volwassenen en 1,50 euro/dag voor kinderen vanaf 4 jaar. De gastbijdrage wordt apart in rekening gebracht en gefactureerd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Christina B. uit Marsberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer schoon en goed uitgerust appartement! Aardige en attente gastvrouw!

We waren voor een lang weekend met twee kinderen ter plaatse. Het contact met de verhuurder was erg beleefd en vriendelijk voorafgaand aan de boeking. Het appartement was zeer schoon en de bedden waren al opgemaakt met de geboekte beddengoedpakket. De keuken is uitgebreid uitgerust. Een berging is ook uitgerust met alle schoonmaakspullen, omdat er veel zand van het strand wordt meegenomen. Ik vond de gratis beschikbare wasmachine in het appartement ook erg plezierig. Er was ook een droogrek beschikbaar. We hebben de twee bedden op zolder als tweepersoonsbed gebruikt. Deze wens hadden we vooraf geuit en de bedden waren al bij aankomst opgesteld. Tijdens het verblijf informeerde de gastvrouw naar ons welzijn en of alles in het appartement aanwezig was.
We bedanken voor het mooie verblijf en bevelen het appartement graag aan!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. J. Seltenreich-Linov:

Vielen Dank für die nette Bewertung! Wir haben uns sehr gefreut, dass es Ihnen bei uns gefallen hat und würden uns freuen, Sie hier wieder begrüßen zu dürfen :)

Mei 2018

Frank F. uit Wermelskirchen

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Wohnung und Vermieter absolut zu Empfehlen.Top Urlaub , Wohnung toll ausgestattet. Wir hatten ein super Wochenende zu viert.

Antwoord van Mevr. J. Seltenreich-Linov:

Vielen Dank für Ihre Bewertung :-)


Contactpersoon

Mevr. J. Seltenreich-Linov

Mevr. J. Seltenreich-Linov

Andere accommodaties van Mevr. J. Seltenreich-Linov


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 34247

Laatst bijgewerkt: 21.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/34247.htm

Mevr. Julia Seltenreich-Linov

Im Weichserhof 5

50678 Köln

0049(0) 015253109501


«Finch's Nest op Cloud 7» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven