Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

BESTSELLER LUXUS FINCA

Cala d'Or - Mallorca

Max.  12   gasten
420m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 12  gasten
420m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

FINCA GATONA
Zeer comfortabele en luxe best verkochte villa in Cala d'Or voor 12 personen (extra bedden voor kinderen op aanvraag - max. 3 ). Airconditioning, centrale verwarming en I-POD aansluiting.

WLAN - FASERGLAS gratis.

BESTE PRIJS EN BESTE SERVICE GARANTIE - BOEK RECHTSTREEKS BIJ DE EIGENAAR !

6 slaapkamers, 5 badkamers/doucheruimtes, waarvan twee ensuite

MEER OBJECTEN, VIDEO EN FOTO'S OP :

Privé zwembad - zwembad 12m x 6m met kindergedeelte en KIDS CORNER voor de kinderen.
Gelegen op een enorm privéterrein met amandelbomen, hoge palmen en gazons, is dit een uiterst luxueus vakantiehuis met panoramisch uitzicht over het platteland naar het klooster van Sant Salvador en de bergen in de verte.

Buiten is er een uitnodigend, groot zwembad met kindergedeelte (3,5m x 2m) en buitendouche, ligstoelen, parasols en een dagbed om te chillen met ruime terrassen om te zonnebaden. De ingebouwde barbecue, een overdekt terras om buiten te eten, uitgestrekte gazons met enorme palm-, sinaasappel- en citroenbomen.
Het bovenste zonneterras van deze exclusieve villa is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van onvergetelijke zonsondergangen onder het genot van een verfrissende cocktail.

De indrukwekkende, moderne villa heeft ca. 420 m² woon-/gebruiksruimte en biedt uiterst comfortabele, ruime accommodatie in een vriendelijke sfeer. Alle kamers hebben airconditioning, openslaande deuren en handgemaakte terracotta tegels.

Hoofdverdieping
Via een beslagen eiken deur komt u in de hal. De ruime woon/eetkamer straalt een ontspannen sfeer uit en is voorzien van SAT-TV/DVD/CD/WLAN en Playstation2, alsmede open haard en toegang tot het terras. De ruime eiken keuken heeft een vaatwasser, Gaggenau gaskookplaat, magnetron, bijkeuken en toegang tot het terras met barbecue, ideaal om buiten te eten.
2 aantrekkelijke tweepersoonsslaapkamers bieden een mooi uitzicht op de tuin en delen een badkamer/doucheruimte. Beide met uitgang naar tuin/terras. De bijkeuken met wasmachine heeft een aparte ingang. Er is ook een kleine doucheruimte op de begane grond.

Bovenste verdieping
Vanuit de hal leidt de trap naar de bovenverdieping. De grote hoofdslaapkamer heeft een badkamer en een eigen enorm zonneterras met uitzicht op het zwembad en de tuin. De 2e slaapkamer heeft een eigen doucheruimte en een gemeubileerd terras met loungeset en uitzicht. Een grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een iets kleinere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden delen een badkamer/doucheruimte. Slaapkamers 20-25 m2.

Het zandstrand van Cala Sanau, winkels, restaurants, golfclub, fitnesscentrum met SPA en de haven liggen op ongeveer 5 minuten rijden.

GRATIS CALL-ME-AT SERVICE

GEHUURDE AUTO - TAXI - VERVOER - EXCURSIES met KORTING bij ons familiebedrijf : ROIG
Licentie- of registratienummer: ETV130

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 5
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 60 km Palma de Mallorca

60 km

Station 25 km Manacor

25 km

Snelweg-afrit 25 km Campos

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wilt u de rust en afzondering van een landhuis, maar toch dicht bij zandstranden, tennisbaan, golf en restaurants? Dan is deze villa uw perfecte vakantiehuis. Gelegen in een landelijke omgeving net buiten Cala D'Or, maar slechts ongeveer 800 meter van de plaatselijke tennisclub en het strand.
Prachtig 360 graden panoramisch uitzicht toont het open landschap tot aan de heuveltop en het klooster van Sant Salvador en de bergen in de verte. Deze indrukwekkende en uiterst comfortabele luxe villa is door de eigenaren ingericht met aangepaste meubels en decor. Omgeven door hectares amandelboomgaarden en algarobabomen, biedt deze huurwoning veel ruimte en vrijheid voor kinderen om te spelen. Het bovenste terras is ideaal om te ontspannen en met een koel drankje te kijken naar de onvergetelijke zonsondergangen.
Airconditioning in alle kamers. drie keer per week (dagelijks op aanvraag). 24 uur taxiservice beschikbaar op aanvraag. Centrale verwarming voor winterverhuur in alle kamers. Let op : De airconditioners zijn ingesteld op een timer voor 8 uur dagelijkse werking. Cala d'Or aan de zuidoostkust is een van de grootste vakantieoorden van Mallorca. Het werd opgericht onder de naam Cala s'Hort in de jaren 1930 door de kunstenaar Josep Costa Ferrer. Het meest opvallende kenmerk is de bouwstijl: witgekalkte huizen van één tot twee verdiepingen en weelderig beplante tuinen domineren nog steeds het centrum van Cala d'Or. De winkelstraat met zijn kleine boetiekjes, kunstnijverheidswinkels en talrijke terrasjes nodigt uit tot vertoeven. Veel van de smalle straatjes zijn nu verkeersluw en maken het mogelijk om overdag uitgebreid te slenteren en 's nachts te flaneren. of aan de verschillende pittoreske baaien, die vanuit het centrum in enkele minuten te voet bereikbaar zijn. Wie het nog comfortabeler wil, kan in de zomer de minitrein nemen die de 7 baaien verbindt van Cala Serena in het noorden tot Cala Mondragó in het zuiden.
De gevels van de huizen glanzen wit tegen het donkergroen van de pijnbomen en Aleppo-dennen, met roodgrijze rotsen die aflopen naar het turquoise water beneden. Het uitzicht op de baaien met het fijne zandstrand is schilderachtig. Omdat de baaien zich diep in het land uitstrekken, zijn ze stuk voor stuk bijzonder geschikt voor watersporters en snorkelaars.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

EXTRA - op aanvraag:
Extra bed voor kinderen 200 € per week - tot 12 jaar 100 € per week.
Babybedje 50 € per week (1 babybedje/kinderstoel gratis).
Kinderstoel 20 € per week.
Zwembad omheining 300 € per week.
Toeristenbelasting niet inbegrepen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierung : Kostenfrei : Länger als 1 Jahr zuvor. Länger als : ( 90 Tage zuvor : - 20%) . ( 90 bis 61 Tage : - 50% ) . ( 60 bis 31 Tage : - 75% ) . ( 30 bis 10 Tage : - 90% ) . ( Weniger als 10 Tage: - 95% ) .

meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: villas2rentMallorca
We hebben 3 woningen met 6 slaapkamers.
Aankomst zaterdag of zondag
Vertrek zaterdag of vrijdag
Min. 6 nachten
Flexibel in het laagseizoen.

FEEDBACK :

" Zeer mooi vakantieoord op een rustige locatie, heerlijk zwembad, schoon, modern en toch authentiek."

" We verbleven 2 weken met 10 personen in de finca en voelden ons van de eerste tot de laatste slijtage zeer comfortabel. De inrichting is uitstekend, het grote overdekte terras met barbecue supergezellig. De finca was zeer goed onderhouden, schoon en de keuken faciliteiten uitgerust voor elke behoefte. Zeer netjes en beleefd personeel, mevrouw Sorensen zelf zorgde zeer goed voor ons, geen enkele wens bleef onvervuld. We kunnen de finca alleen maar aanbevelen

"We hebben erg genoten van onze week in Villa Gatona en voelden ons erg comfortabel. We vonden vooral de ruimtelijkheid van het huis, de mooie, smaakvolle inrichting en de goed uitgeruste keuken en jullie zeer professionele en vriendelijke service erg fijn! De tafeltennistafel was bijna constant in gebruik en ook het zwembad was zeer in trek, ook al was het natuurlijk nog wat fris om te zwemmen. Hartelijk dank... misschien zien we jullie volgend jaar of het jaar daarna weer in Cala d'Or."

"Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze heerlijke dagen op Mallorca. We hebben er echt van genoten en kunnen de finca zonder enige
De finca zonder beperkingen aanbevelen."

" We hebben weer een paar hele fijne en vruchtbare dagen gehad op jullie finca, waarvoor nogmaals dank. Ook nogmaals dank voor jullie inschikkelijkheid met betrekking tot het late vertrek. Ik heb geen concrete suggesties voor verbetering gehoord, uiteraard hebben alle collega's erg genoten."

" Wij zijn voor de 2e keer naar Finca Gatona geweest en waren wederom zeer te spreken over de villa en de vriendelijkheid van Lone. Alles was top geregeld, zelfs de zon lachte dit jaar beduidend meer uit de hemel.
Ook de autoverhuur van ROIG is een aanrader. Wij komen zeker terug. "


" Veel, heel veel dank voor een heerlijke week in jullie geweldige huis. Iedereen heeft erg genoten. Het was gewoon geweldig. De leuke aandacht voor de ontvangst, de verrassing van een sdienst, badhanddoeken voor het zwembad, een zeer goed uitgeruste keuken, de rust en toch overzichtelijkheid en en ! We komen zeker nog eens terug en kunnen jullie huis van harte aanbevelen."


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2015

Claudia V. uit Rotterdam

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantieweken in finca met zwembad

Onze kinderen en kleinkinderen hadden veel plezier in het zwembad. We zullen deze vakantieweek niet snel vergeten.
C.V.H.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. L. Soerensen:

Herlichen Dank und Grüsse,
Lone -villas2rentMallorca

September 2015

P. A. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droom Finca en top-service!

Prachtige finca precies zoals we het hadden voorgesteld. Met veel aandacht voor detail. Ideaal met kinderen. Zeer schoon. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. L. Soerensen:

Herlichen Dank und Grüsse,
Lone -villas2rentMallorca

April 2012

Ludwig uit Bremen

5,0
4.9 5 5 5 5
Toon Duits

SUPER MALLORCA VAKANTIE

Nogmaals bedankt dat we een week in jullie geweldige Villa Gatona II mochten doorbrengen. We hebben er erg van genoten, hopelijk tot heel snel. Luwig, Duitsland. Juni 2012.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr Schön

Recreatiemogelijkheden: Super

Winkels: 1 KM

Antwoord van Mevr. L. Soerensen:

Vielen Dank für Ihre Bewertung,
Lone -villas2rentMallorca


Contactpersoon

Bedrijf Villas2rent Mallorca
Mevr. L. Soerensen

Mevr. L. Soerensen

Eigenaar : Lone Soerensen Talen : Deens, Engels, Duits, Noors, Spaans, Zweeds Telefoon : +34 609 628 615 In '89 verhuisde ik van Denemarken naar Spanje om in het toerisme te werken. Reisleider - Gebiedsmanager - Bestemmingsmanager en contactpersoon - Vluchtbegeleider - Purser. Costa Brava - Tenerife - Gran Canaria - Malaga - Lanzarote. Ik werk sinds 1998 zelfstandig. Reisleidster van de Balearen - tolk - marketing - decorateur - onze villa bouw & verhuur. WELKOM BIJ : villas2rentMallorca


Andere accommodaties van Mevr. L. Soerensen


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 35508

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/35508.htm


«BESTSELLER LUXUS FINCA » krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven