Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Dat Steinhus

Fischland Darss Zingst

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Dat Steinhus

- Welkom champagne
- 2 badkamers met douche
- voor 6 personen
- geïntegreerde sauna
- Huisdieren welkom
- Open haard, brandhout voor één nacht
- volledig ingerichte grote keuken
- mooi terras met barbecue
- Wasmachine-droger
- 3 slaapkamers (geen doorgangskamers) a 2 personen
- Contactpersoon direct ter plaatse

Ons gezellige vakantiehuis "Dat Steinhus" is gelegen in een groene vakantiehuis nederzetting omgeven door Pommerse bossen aan de rand van het dorp Bodstedt en het natuurgebied "Vorpommersche Boddenlandschaft". Het garandeert een ontspannen en rustige vakantie. Een mild kustklimaat, kilometerslange fijne zandstranden en rustieke bossen vormen een idyllische locatie. Tijd op het platteland - een ideaal vakantieoord in elk jaargetijde, weg van de drukte van de badplaatsen.
Breng uw vakantie door in ons liefdevol ontworpen "Dat Steinhus"

Het terrein beslaat 500m² en de woonruimte in het huis is ca. 140m². Het vakantiehuis is nieuw gebouwd in oktober 2009

Op de begane grond is er de keuken-woonkamer bestaande uit: een volledig uitgeruste keuken (als er iets ontbreekt, zorgen wij ervoor); de eettafel voor 8 personen; en het woongedeelte met bank met slaapfunctie voor bezoekers of kinderen, TV en boeken. Er is een badkamer met een grote natuurstenen douche, wastafel, WC en haardroger. De grote stenen open haard nodigt uit tot gezellige avonden. Op het zonnige terras kunt u heerlijk ontspannen en geweldige barbecue-avonden beleven. De tuin nodigt uit tot spelen, ontspannen, vertoeven en tot rust komen. Een speciale kers op de taart is onze Hollywood swing.

Op de bovenverdieping vindt u drie aparte, smaakvol ingerichte slaapkamers. Verder ontdekt u de tweede badkamer met geïntegreerde sauna en douche.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat het huis een rookvrij huis is.
- Huisdieren zijn welkom (huisdier/nacht/8€)
- Kinderstoel en reisbedje zijn gratis beschikbaar

Vriendelijke gastheren zijn voor ons vanzelfsprekend: de contactpersoon ter plaatse, Wolli (uitbater van Café & Bar Wolli) is beschikbaar voor alle vragen & problemen.

De nederzetting: De vakantiewoning nederzetting bestaat uit 28 vakantiewoningen en het Café & Bar Wolli. Vanwege de privé-weg rijden slechts enkele buitenlandse auto's de nederzetting binnen, zodat het mogelijk is uw kinderen grotendeels zonder toezicht door het gebied te laten zwerven. Tijdens het ravotten door de bossen en weilanden ontstaan vaak nieuwe vriendschappen. De percelen zijn allemaal zo groot dat je je kunt terugtrekken en je ziel kunt laten bungelen. De verschillende bouwstijlen van de huizen zijn interessant om naar te kijken en resulteren in een evenwichtig nederzettingsbeeld. Misschien is er een detail of twee om te kopiëren voor uw eigen huis.
Het fietspad "Östlicher-Backstein-Rundweg", dat direct voor de nederzetting ligt, brengt u in één keer rond de hele Bodden, ongeveer 80 km. Dit kan gemakkelijk in één dag, en als u wilt, kunt u de reis verkorten door de Bodden veerboten of bussen te nemen. Het prachtige Oostzeestrand in Zingst ligt op ongeveer 30 minuten fietsen. Het fietspad is ook geschikt voor inline skates, rolschaatsen en skateboards. Joggen en nordic walking worden ook aanbevolen.

Café & Bar Wolli is een leuk zomercafé bij de ingang van de nederzetting. Het heeft vier buitentafels en nog eens zes in de gastenkamer. De belangrijkste handelstijd is koffietijd, 's avonds sluit het meestal na zonsondergang. Het aanbod bestaat uit koffie, versgebakken cake en taart, en een verscheidenheid aan ijscoupes en ijs. De huisgemaakte aardappelsoep met garnalen is een aanrader. S Avonds kunt u ontspannen met een vers getapt biertje of een cocktail. Of u kunt een drukke dag afsluiten met de grote selectie whisky's.

Hoogtepunten in de omgeving
- Störtebeker Festival op Rügen (75 km)
- Klimbos in Born (23 km)
- Karls Erlebnishof in Rövershagen (41 km)
- Marlow Bird Park (38 km)
- Stralsund (40 km)
- Rostock (58 km)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 2 km

2 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 80 km Rostock Laage

80 km

Station 7 km Barth

7 km

Snelweg-afrit 40 km A20

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Barth met zijn winkelmogelijkheden, restaurants en avondactiviteiten ligt op ongeveer 4 km afstand. In het dorp zelf vindt u restaurants en winkelmogelijkheden. Het mooie Bodden zandstrand van het dorp zelf is met de fiets in drie minuten te bereiken. De fietspaden leiden naar Zingst en Prerow, rond de Bodden. De aanlegplaatsen van de passagiersboten, met fietsvervoer, bevinden zich in Bodstedt, Fuhlendorf en Barth. U kunt ook de Darß, de kunstenaarskolonie Ahrenshoop of het eiland Hiddensee per boot bereiken. Uitstapjes naar Stralsund en Rügen zijn geslaagde dagtochten.
- Huisdieren zijn welkom in de woning.
- Wij vragen uw begrip voor het feit dat het huis een rookvrij huis is. Bodstedt: De kleine haven met de typische houten vissersboten, de Zeesenbooten, is bijzonder mooi. De oudste Zeesen bootwedstrijd vindt elk jaar plaats in het eerste weekend van september. Er is een aanlegsteiger voor boottochten rond de Bodden en vertalingen naar de Darß, en fietsen kunnen worden meegenomen. Het plaatselijke badstrand ligt op slechts drie minuten fietsen. De zones met ondiep water zijn ideaal voor beginnende zwemmers en waterratten. Volwassenen kunnen zich ontspannen op het grote grasveld ernaast. Het dorp heeft drie kleine restaurants die verse vis en gebakken aardappelen serveren. De visser voorziet vakantiegangers en de lokale bevolking dagelijks van verse en gerookte vis. Met de fiets, te voet of te paard - beleef het landschap en de charme van het dorp van dichtbij.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Als de gelegenheid zich voordoet, kunt u eerder aankomen en later vertrekken.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die geleisteten Zahlungen werden nicht erstattet. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen (Internet/Reisebüro).

meer informatie:

Omgeving
U brengt uw vakantie door op een rustige locatie. Het Oostzeebad Zingst (10 km) en de Oostzeebadplaats Prerow (18 km) liggen niet ver weg en worden gekenmerkt door maritieme tradities. De Prerow Bay is een van de mooiste stranden van Europa. Goede winkelmogelijkheden, restaurants en avondactiviteiten zijn te vinden in Barth (7 km). De Bodden en de Oostzee zijn een aantrekkelijk gebied voor watersporters, er zijn talloze aanbiedingen. Wandelen is in: een kijkje buiten de gebaande paden is de moeite waard, vooral in de herfst wanneer duizenden kraanvogels stoppen om te rusten op de Zingst.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2013

Matthias uit Bochum

5,0
4.9 5 5 4.9 5

Bochum, Berlin und Templin, erholen sich vor dem Kamin.

Bochum, Berlin und Templin, erholen sich vor dem Kamin. Genossen die Seeluft, den Strand und das Meer und schauten den Kranichen hinterher. Nun ziehen wir weiter, froh und heiter. Himmlische Ruhe, Sonnenschein und eine gute Briese um die Nase genossen wir an allen 14 Tagen in denen wir dieses schöne Haus bewohnen durften. Nach ein bis zwei Fotos folgen uns unsere Eltern kurzanschlossen dem verlockenden Ruf des Meeres und der Stille. Ebbi, Anette, Frank, Babs, Franzi und klein Kiddi.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2013

Uwe uit Bielefeld

5,0
5 5 4.7 5 5

schöne Zeit

Wir haben hier eine schöne Zeit mit unseren Kindern verbracht. Dieses Haus ist in einem guten Zustand und für 6 Personen genau richtig. Man kann sich auch mal durch die Sonderausstattungen aus dem Weg gehen und seine Zeit individuell gestalten. Es war einfach rundum schön. Vielen Dank an Wolli und Emma – Wollis Hund, der mit den Kindern tollte.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2013

Dieter uit Potsdam/Werder

5,0
5 5 5 4.8 5

wohlgefühlt

Wir waren schon öfter an der Ostsee in verschiedenen Ferienhäusern. Dies hier ist eines der Schönsten, das Haus hat alles, was man zum Wohlfühlen braucht. Auch unsere Hunde haben sich hier sehr wohl gefühlt. Super ist die Auswahl der verschiedenen Fahrräder! Unser Wetter war herrlich, bis auf einen Regentag, viel besser als erwartet. Prerow, Warnemünde und Zingst sind jeder Zeit eine Reise wert, auch mit dem Rad. Grüße aus Potsdam und Werder

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2013

Silvia uit Ellerau

5,0
5 5 5 5 5

es schien fast die ganze Zeit die Sonne

Hallo,

wir sind gestern wieder gut zu Hause angekommen. Unser Urlaub in Dat Steinhus war sehr schön; wir hatten Glück mit dem Wetter. Die Temperaturen hätten zwar ein bisschen höher sein können, aber es schien fast die ganze Zeit die Sonne. Wir waren ständig an der frischen Luft.

Das Haus ist sehr schön und komfortabel eingerichtet.

Ihr Sohn ist ja ein knuddeliger junger Mann. Wir haben bei ihm Kaffee getrunken und er hat sich ein bisschen um uns gekümmert. Eine Mitreisende war durch eine Hand-OP ziemlich gehandikapt; er hat sie zum Kaffee eingeladen, als wir mit dem Fahrrad unterwegs waren und sie nicht mitkonnte, und sich mit ihr unterhalten. Sehr nett!!

Hoffentlich läuft das Cafe gut an; die Lage ist sehr schön mit dem Blick zum Bodden.

Für mich war es bestimmt nicht das letzte Mal, dass ich in Bodstedt gewesen bin. Auch den anderen 3 Damen hat es gefallen.

Schade, dass die Zeit so schnell vorbeiging.

Viele Grüße aus dem Süden Schleswig-Holsteins

Silvia

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2012

Uli uit Köthen

5,0
5 5 5 5 5

schöner Sommer

Es war ein schöner Urlaub, schönes Haus, schöne Umgebung, und vor allem schönes Wetter. Uli

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. F. Tapfer

Dhr. F. Tapfer

Hallo, wij zijn een jong gezin en verzorgen verschillende vakantiewoningen en appartementen in dit vakantiepark.


Andere accommodaties van Dhr. F. Tapfer

Alle accommodaties weergeven van Dhr. F. Tapfer

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 36306

Laatst bijgewerkt: 10.01.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/36306.htm


«Dat Steinhus» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven