Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Reethus Adeline

Boltenhagen Oostzeebaai met kilometerslange stranden en schilderachtige kliffen.

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Te midden van een volwassen dorp wacht de 60 m² grote, in 2007 voltooide en kindvriendelijke Reethus Adeline voor maximaal 6 personen op u met een hoogwaardig vakantiehuis met rieten dak en speelse erkers in de directe nabijheid van andere huizen met rieten dak. Gelegen aan een klein privéweggetje met andere rietgedekte huizen, op slechts 250 meter van het kilometerslange zandstrand, kunt u genieten van uw vakantie in het kindvriendelijke vakantiehuis met groot zonneterras, waarvan de helft overdekt is met een glazen dak voor weersonafhankelijk gebruik, en tuin. Ligstoelen op het zonneterras bieden pure ontspanning. Met een breed, wit zandstrand en een schilderachtige klif biedt Wohlenberg ontspannen zwemmen, wandelen en fietsen voor het hele gezin. Het ondiepe water is bijzonder geschikt voor kinderen om in te zwemmen en is in de baai een stuk warmer dan in de rest van de Oostzee.
De nabijheid van Lübeck en Wismar vormt een extra stimulans voor een afwisselende vakantie in Reethus Adeline met een bezoek aan deze traditionele Hanzesteden.
Als vakantieganger in onze Reethus kunt u ook gebruik maken van de diverse kuurfaciliteiten in Boltenhagen. Kuren en vakanties in een prachtige omgeving kunnen een bijzondere en zeer heilzame ontspanning voor uw gezondheid worden.

Huis met rieten dak in luxe inrichting met 3 kamers, badkamer, gastentoilet, groot zonnig terras (half overdekt met een glazen dak) en tuin voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Kinderbed en kinderstoel, W-LAN, SAT-HDTV, Blue-Ray-Player en stereo, volledig ingerichte keuken met vaatwasser en vriezer, 2 parkeerplaatsen

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 100 km Hamburg

100 km

Station 18 km Grevesmühlen

18 km

Snelweg-afrit 18 km Grevesmühlen

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Te midden van een volwassen dorp wacht de in 2007 opgeleverde Reethus Adeline u op met een hoogwaardig vakantiehuis met rieten dak en speelse erkers. De Reethus ligt aan een kleine privéweg met een idyllische vijver in de directe nabijheid van andere huizen met rieten daken. Op slechts 250 meter van het kilometerslange zandstrand kunt u genieten van uw vakantie in dit kindvriendelijke vakantiehuis met een groot zonneterras en een tuin. Wohlenberg ligt in de onmiddellijke nabijheid van Duitslands op één na oudste Oostzeebadplaats, het Oostzeebad Boltenhagen. Het schilderachtige landschap en de lange zandstranden nodigen uit tot zwemmen, wandelen en fietsen. Een piratenopenluchttheater, concerten, musea, open ateliers en historische kastelen en landhuizen bieden nog meer aantrekkelijke mogelijkheden om uw vakantie te diversifiëren. Het verleden komt tot leven in de historische Hanzesteden Wismar en Lübeck. Veel culturele mogelijkheden, een dierentuin, restaurants, bioscoop, concert en theater spreken verschillende interesses aan. Het belevenisbad in Wismar en het thermaalbad in Boltenhagen bieden nog meer plezier en zwemmogelijkheden voor het hele gezin. Spa faciliteiten in de directe omgeving maken een combinatie van spa en vakantie met een speciaal tintje mogelijk. De jachthaven aan de Weiße Wiek en de golfbaan in Hohenwieschendorf bieden een breed scala aan vakantieactiviteiten voor zeil- en golfliefhebbers.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor boekingen in verband met feestdagen is een minimum verblijf van 4 nachten vereist. In het dorp wordt geen toeristenbelasting geheven.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei pandemiebedingt verfügten Beherbergungsverboten kann der gebuchte Urlaub kostenfrei storniert werden.

meer informatie:

gratis W-LAN, half overdekt zonneterras voor een weersonafhankelijk verblijf in de tuin


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

3,4 van 5
4.3 Inrichting
3.6 Prijs / kwaliteit
3.6 Service
3.6 Ligging
2.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2014

Jakob uit Augsburg

3,4
4.4 3.6 3.6 3.6 2.6

Wohlenberger Wiek, ein Paradies für Hundefreunde

Ferienhaus war innen sauber, was man von den Außenanlage nicht behaupten konnte( überall Spinnweben an den Fenstern,der Strandkorb musste,durch uns, erst einmal gereinigt werden, da dieser als Wohnung unsäglicher verschiedener Spinnenarten diente.) Hätte man als Hausvermittler vielleicht vorher prüfen und beseitigen können. Der Weg zum Strand führt über eine Treppe mit vier Ebenen die in unserem 14 tägigen Aufenthalt nicht einmal gereinigt wurde( kaputte Glasflasche, überall Scherben) Zum Strand kann man nur sagen, Naturstrand, wie beschrieben, Zigarettenkippen, Zigarettenschachteln und überall Müll. Das Beste kommt zum Schluss, noch nirgends an der Meck Pomm Küste ist uns diese Unverschämtheit und Ignoranz der Hundebesitzer zu Augen gekommen. Hunde werden am Strand ohne Leine Laufen lassen , Kleckerburgen der Anwesenden Kinder werden für das kleine Geschäft benutzt, vor den Augen der Kinder, Eltern die die Hundebesitzer daraufhin ansprachen wurden angepöbelt. Der Hundestrand war in ca. 300 m. Entfernung, aber das war den Hundebesitzern völlig egal. Es wird für Strandbesucher am Tag pro Person eine Strandgebühr von 2€ erhoben, jedoch sieht sich die Gemeinde Klütz, die für diesen Strand zuständig ist nicht in der Lage, mal nach dem Rechten zu sehen. Fazit, Familien mit kleinen Kindern( ohne Hund) sollten sich nach Alternativen umsehen, denn dort, am Wohlenberger Strand, ist Rücksicht und Einsicht der Hundebesitzer noch nicht angekommen( Denn wo kein Hundestrand ist hat auch kein Hund was verloren)

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Ruhig gelegen, Entfernung zum Strand ist Luftlinie, dennoch in ca. 10 Min. Fußweg erreichbar

Recreatiemogelijkheden: Außer dem Strand nichts, wer mehr will muss nach Boltenhagen

Winkels: Einkaufsmöglichkeiten in Boltenhagen und Klütz


Contactpersoon

Mevr. I. Mehrtens

Mevr. I. Mehrtens

Andere accommodaties van Mevr. I. Mehrtens


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 37377

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/37377.htm


«Reethus Adeline» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven