Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kaveleck

Fischland-Darss-Zingst

Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
12% 26.05 tot 02.06.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
12% Korting 26.05 tot 02.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

We maakten gebruik van de afsluiting en zetten ons huis volledig op zijn kop!

U kunt zich verheugen op lichtovergoten en liefdevol ingerichte kamers die u bij aankomst meteen een gezellig vakantiegevoel geven! We hebben de entree uitgebreid, de grote woonkamer afgesloten met een glazen deur, de badkamer en het toilet vernieuwd, de keuken, bedden en trap vervangen en in alle kamers een harmonieus kleur- en verlichtingsconcept doorgevoerd. De meeste meubels en decoratie werden vernieuwd!

Geniet van de mooiste dagen van het jaar in onze exclusieve en moderne feel-good sfeer, die samen met de rustige ligging nabij het strand de ideale voorwaarden biedt voor een geslaagde onderbreking van het dagelijkse leven!

We kijken uit naar uw bezoek!

Ons huis biedt u een ruime woonkamer, grote keuken, berging, gastentoilet, 2 slaapkamers en een grote, gevelhoge badkamer. Alle ramen en de terrasdeur zijn voorzien van horren. Verschillende rookmelders voor uw veiligheid.
Internettoegang via WLAN is gratis beschikbaar!

De nieuwe witte hoogglans keuken heeft exclusieve en onderhoudsvriendelijke granieten werkbladen en een eethoek met twee stoelen en een bank, hoge en driepootstoel. Keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast/vriezer, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster enz. zijn vanzelfsprekend. De overige uitrusting is zeer rijk: er is bestek en serviesgoed voor 12 personen. Van koffiekannen tot theeglazen, van schnapsglazen tot witbierglazen, voor elke drank is er een geschikt glas. Wafelijzer, elektrische mixer + mes, mixer, een grote pannenset incl. en diverse pannen maken koken in onze keuken een plezier!

In het lichte en ruime woongedeelte is er een Smart-TV met radio en een nieuwe massief houten tafel met stoelen om gezellig aan te eten, te spelen en te kletsen. Wij hebben voor u een hoogwaardige en zeer comfortabele grote bank aangeschaft, voorzien van vele kussens en gezellige dekens. Er is een groot aantal spelletjes, bouwstenen, Duplo-stenen, kleurboeken, kennis-/quizspelletjes. Er zijn veel goede romans en kinderboeken verkrijgbaar
Om uw bagage te minimaliseren vindt u een wasmachine, een droger, een strijkplank en een strijkijzer in de opslagruimte. Ook zijn er diverse schoonmaakproducten, wasserette, stofzuiger, verbruiksartikelen en bloemenvazen verkrijgbaar.

De twee slaapkamers op de bovenverdieping zijn bereikbaar via een comfortabele, massief houten trap. Er is een geïntegreerd veiligheidshek bovenaan de trap. In de eerste grote slaapkamer staat een hoogwaardig tweepersoonsbed, een zithoek, een kledingkast van 2,60 meter met veel bergruimte, voldoende kleerhangers en een nieuwe flatscreen satelliet-tv. Aan beide zijden verstelbare lattenbodems met afzonderlijke matrassen, elk in hardheidsgraad twee en drie. Donzen beddengoed van hoge kwaliteit of dekens en kussens die geschikt zijn voor mensen met een allergie. Extra kussenmaat 40x80 cm.

De tweede slaapkamer heeft dezelfde inrichting, maar heeft twee eenpersoonsbedden.

Wij stellen gratis twee babybedjes met dikke comfortmatras, hygiënekussen, aankleedkussen, luieremmer, opstapje en babybadje ter beschikking. Beide kamers kunnen goed worden verduisterd, zodat kleine kinderen ongestoord een dutje kunnen doen.

In de comfortabele, gevelhoge badkamer vindt u een toilet, een oversized glazen douche op vloerhoogte en een chique wastafel met verlichte panoramische spiegel. Cosmetische zakdoekjes en make-up spiegel, zeepdispenser, haardroger, krukje en toiletpapier zijn aanwezig. Handdoekdroger met vloerverwarming. Er is voldoende opbergruimte voor uw badkamerspullen.

Het gastentoilet bevindt zich op de begane grond en bespaart u de trap.

U kunt ontspannen op het grote, beschermde Z/W terras omgeven door hoge grassen, rozen en struiken! In het tuinhuis vindt u 4 verstelbare stoelen en 1 ligstoel, tuinstoel, parasol, bolderkar, strandspeelgoed, windscherm, strandstoel, parasol voor het strand, droogrek met klemmen en barbecue met aanmaakhout. Het huis heeft twee parkeerplaatsen en een fietsenstalling.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 60 km Rostock

60 km

Station 12 km Barth

12 km

Snelweg-afrit 50 km Sanitz

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis ligt op een zonnig hoekperceel in een verkeersluwe woonstraat. De twee halfvrijstaande huizen zijn rug-aan-rug gebouwd, zodat u niets van uw buren hoort. Ons huis ligt op het zuidwesten en wordt bijna de hele dag tot zonsondergang overspoeld met licht.

Vanuit ons huis is het zelfs met kleine kinderen maar een paar minuten lopen naar het witte, door DLRG bewaakte kilometerlange droomstrand (naaktstrand, textielstrand, sportstrand). De zandstranden van Zingst stralen in de zomer een mediterrane flair uit en zijn absoluut steenvrij!

U kunt ook snel de pier en de promenade van Zingst met zijn vele winkels, boetieks en restaurants bereiken. Op 200 meter afstand bevindt zich een fietsverhuur.

De haven van Zingst ligt op ongeveer 1 km afstand. Van daaruit kunt u boottochten maken naar Barth, Born en Hiddensee.

Stralsund (scheepvaartmuseum, Ozeaneum, Hansedom (groot speelbad)) evenals Rostock (Warnemünde, haven met cruiseschepen, veerboot naar Denemarken, oude stad, Karl`s boerderij) zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

Bij Prerow kunt u de vuurtoren en het museum Darßer Ort bezoeken per paardenkoets, te voet of met de fiets door het bos. Er is een nieuw klimbos in Born.

Zingst ligt op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst, midden in het natuurgebied Vorpommersche Boddenlandschaft. Het voormalige vissersdorp heeft zich ontwikkeld tot een populair kuuroord aan de Oostzee, maar heeft zijn charme weten te behouden. De unieke fauna en flora zijn adembenemend en kunnen per fiets, te voet of met inline skates worden verkend over kilometerslange goed onderhouden paden. Een spektakel van bijzondere aard, dat steeds meer gasten aantrekt, wordt elk najaar van september tot november geboden, wanneer tienduizenden kraanvogels het schiereiland bezoeken als rustplaats op hun vlucht naar het zuiden. Tijdens een boottocht op de Bodden kan de luidruchtige avondvlucht van deze fascinerende vogels bijzonder goed worden geobserveerd.

Andere hoogtepunten zijn de muziek- en lasershow 'Dance of the Lights of the Elements' eind maart op het strand en het nu al legendarische enorme openlucht oudejaarsfeest op de pier met een danspodium en vuurwerk op grote hoogte, dat elk jaar duizenden bezoekers trekt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Energietoeslag reeds inbegrepen in de prijzen, geen bijkomende betalingen!
*****
Contactloos verblijf! Sleutelkluis. Gratis annulering bij verblijfsverbod door Corona!
*****
Voor boekingen onder het minimumverblijf geldt de normale prijs voor aanbiedingen, anders 10€/nacht toevoegen.
*****
Toeristenbelasting het hele jaar door 2,30€ vanaf 18 jaar / zwaar gehandicapt vanaf 50% en kinderen van 7 - 17 jaar de helft / zwaar gehandicapt met 100% en begeleider vrijgesteld
*****
Inclusief elektriciteit, water, verwarming, gebruik van wasmachine en droger en kinderstoel en bed.

Internettoegang via WLAN is gratis beschikbaar!
*****
Linnensets (eerste uitrusting) kunnen gehuurd worden voor 25€ per persoon. Ze bevatten hoogwaardig hotelbeddengoed, een extra kussen (40x80), 2 handdoeken, 1 douchehanddoek, voldoende theedoeken en badmatten. Beddengoed is natuurlijk inbegrepen!
Beddengoed en linnengoed voor het babybedje moeten worden meegebracht.
*****
Als er gaten in de boeking zitten, is een andere verblijfsduur in overleg ook mogelijk! Bel ons!
*****
Adres: Kavelweg 24, 18374 Ostseeheilbad Zingst
.
In principe is de dag van aankomst flexibel, zodat u de drukke weekenden kunt vermijden, vooral in het hoogseizoen! Wij vragen echter wel om vervolgboekingen, laat niet meer dan één nacht en niet minder dan zeven nachten vrij! In het hoogseizoen zijn alleen directe vervolgboekingen mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei behördlichem Beherbergungsverbot wegen Corona kostenlose Stornierung möglich. Ansonsten gilt: Stornogebühr pauschal 80€ ab Buchung bis 90 Tage vor Anreise: 10% bis 60 Tage vor Anreise: 50% bis 30 Tage vor Anreise: 80% ab dem 29. Tag vor Anreise: 100% der Mietkosten abzügl. Endreinigung, Kurtaxe und evtl. Wäschesets Bitte schließen Sie eine Reiserücktrittskostenversicherung ab!

meer informatie:

We zijn zeer kindvriendelijk:
Er zijn twee babybedden met hygiënekussens en een extra comfortmatras, een wasbaar aankleedkussen, luieremmer, babybadje met zitje, speelkleed, kinderservies en -bestek, geïntegreerde stopcontactbeschermer, traphekje, veel spelletjes en boeken, bouwblokken en een grote doos Duplo-stenen, hoge en struikelstoel, tuinstoel, nachtlampje voor het stopcontact, een handkar en veel zandspeelgoed en schepjes.

Maar de gezellige sfeer van ons huis is ook perfect voor één of twee koppels zonder kinderen. We hebben veel goede romans klaarliggen om te lezen op ellendige dagen. U vindt er ook fietskaarten en uitgebreid informatiemateriaal over uw vakantieregio en actuele gebeurtenissen.

We hebben ook veel nuttige kleine dingen voor u voorzien: Haardroger, cosmetische doekjes, zeepdispenser, toiletpapier, keukenrol, koffiefilter, aluminiumfolie, vuilniszakken, bakpapier, servetten, kaarsen, aanstekers, afwasmiddel, tabbladen voor de vaatwasser, paraplu's, pleisters, naai- en schoenpoetsset, barbecueaansteker, enz.

Omdat ons huis voorwaardelijk geschikt is voor mensen met een allergie, vragen wij uw begrip voor het feit dat wij geen huisdieren accepteren. Roken is ook niet toegestaan in ons huis. Natuurlijk kunt u genieten van uw sigaret op het terras. U vindt asbakken in ons tuinhuis.

U kunt reeds bestaande reviews bekijken onder , Kaveleck Zingst!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2018

Werner B. uit 47279 Duisburg

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub an der Ostsee

Wir haben sehr schöne Tage bei super Wetter und einem ,wie versprochen,
sehr gut ausgestattetem Ferienhaus verbracht . Hier muss man einfach noch mal
hin . Kann man jedem der sich erholen möchte nur weiter empfehlen .

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2016

Frau W. uit Fürth

5,0
5 5 5 5

Wiederholungstäter!

Man kann gar nicht anders, als immer wieder in dieses wundervolle Haus zurückzukehren!
Perfekte Lage, ruhig und einen Katzensprung zum Meer! Alles mit Liebe zum Detail für die Gäste eingerichtet. Wir fühlen uns jedesmal sofort wie zu hause. Hier wurde an alles gedacht! Auch im Herbst kann man noch herrlich auf der sonnigen Terrasse entspannen und abends am Hafen die Kraniche beobachten!
Das Haus ist immer blitzblank von der Perle des Hauses, Frau Schröder, vorbereitet. Man fühlt sich jedes mal herzlich Willkommen! Wir freuen uns schon auf unseren vierten Besuch!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2015

Anke K. uit Brilon

5,0
5 5 5 5

Das perfekte Urlaubsdomizil

Nachdem meine Eltern bereits so sehr von ihrem Urlaub im Kaveleck geschwärmt hatten, haben wir für unsere kleine Familie das Haus im Spätsommer für zwei Wochen angemietet.
Wir wurden nicht enttäuscht! Unsere 5-jährige Tochter hat am Ende unseres Aufenthaltes gefragt, ob wir nicht immer hier wohnen können!
Super sauber, gemütlich und perfekt eingerichtet, in der Küche alles vorhanden, die Schlafzimmer garantieren erholsamen Schlaf! Alle Verbrauchsartikel sind im Übermaß vorhanden, Reiseführer, Spielzeug, Bücher usw. So eine Ausstattung hatten wir noch nie in einem Ferienhaus.
Auf der sonnigen Terrasse kann man wunderbar relaxen, die Rosen waren zu der Zeit eine wahre Pracht. Im Gartenhaus steht ein großer Bollerwagen und es gibt viel Sandspielzeug. Mit Kind ist man in wenigen Minuten zu Fuß am Strand.
Einfach der perfekte Urlaub, hier werden wir garantiert zu Stammgästen! Vielen Dank für die schöne Zeit!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. J. Wiesmann

Mevr. J. Wiesmann

in 2003 werden we tijdens onze vakantie verliefd op de prachtige plaats Zingst en een jaar later maakten we onze droom om een vakantiehuis te bezitten waar. Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuur van vakantiehuizen. De kennis die wij in de loop der tijd hebben opgedaan, komt tot uiting in de inrichting en het beheer van onze vakantiehuizen. Onze huizen maken indruk met hun goed doordachte, hoogwaardige inrichting en vele kleine voorzieningen die onze gasten gratis ter beschikking staan. Onze huishoudster verzorgt uitsluitend onze drie vakantiewoningen, bijgestaan door andere dames en onze conciërge. Op deze manier kunnen wij onze gasten een zeer hoog niveau van onderhoud en verzorging bieden. Wij houden van de eindeloze witte stranden, het indrukwekkende Boddenlandschap en de weidse horizon! Ook u kunt genieten van onvergetelijke dagen, we kijken uit naar uw komst! Uw familie Wiesmann


Andere accommodaties van Mevr. J. Wiesmann


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 38245

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/38245.htm


«Kaveleck» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
12% Korting 26.05 tot 02.06.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven