Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

VAKANTIEWONINGEN NOORDZEE, 8 personen, Dogs

Holland, Nederland, Noord-Holland, Sint Maartenzee, Zee, Noordzee, zee, water, strand, duinen, Kop v

Max.  8   gasten
100m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
100m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dagelijks aankomst mö het terrein beschikken over een zwembad met sauna en pand is omheind en ideaal voor een gezinsvakantie met hond. Huisdieren zijn gratis en toegestaan. Hieronder leven en tot slapen in een prachtige begane grond is betegeld, is voorzien van vloerverwarming en een zeer grote woon-eetkamer met een ruime keuken, een badkamer met douche, wastafel met een grote verlichte spiegel, planken en verdieping bevinden zich een tweede toilet en 3 slaapkamers, voorzien van laminaat slaapkamer met een tweepersoonsbed 1,80x2,00 meter + kinderbed, nachtkastjes, grote kast, tv met dvd-speler allemaal. De 2 slaapkamer met een tweepersoonsbed (boxspring 1,60x2,00 meter), kledingkast, nachtkastjes, TV en DVD slaapkamer met een tweepersoonsbed (boxspring 1,60x2, oo meter), kledingkast, nachtkastje, TV met DVD-speler (boxspring bedden slapen als in een 5 sterren hotel) .De woonkamer heeft 32 inch flatscreen digitale satelliet-systeem (alle Duitse zenders), Internet, DVD-speler, radio met CD-speler 2 drie zits banken (bruikbaar als een slaapbank) en 2 fauteuils keuken met vaatwasser , 4-pits gasfornuis, 2 koelkasten met vriesvak, magnetron, oven, friteuse, tafel pan, 2 koffiezetapparaten, waterkokers, Racklette, wafelijzer volledig het terras met tafels en stoelen, stoelen, parasols en luifels is een houtskoolgrill. Bij het huis is een grote berging met wasmachine, droger en ruimte voor uw Fahrrä dan kunt u met 8 volwassenen en een kind zeer comfortabele vakantie aan zee ägliche aankomst mö zijn fietsen voor vrij gebruik voor u Elektrische fietsen 15 € per fiets en week äsche en handdoeken op Fi GRATIS.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 50 km Shipphol

50 km

Station 6 km Schagen

6 km

Snelweg-afrit 15 km Alkmaar

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Sunny gelegen vakantiewoning ligt in een mooie rustige resort en is vrijstaand met 2 parkeerplaatsen bij het pand is eingezä het vakantiecomplex is er een zwembad met apart kinderbad, ligbedden, een sauna en een moderne all -Weer tennisbanen, tafeltennis tafels, 18-holes midgetgolfbaan en een aantal zeer leuke speeltuinen zijn voor hen beschikbaar plaats is nog steeds een geweldige Freiteitpark voor kinderen (Goudfish) 0,18 holes golfbanen, zijn er een aantal nabijgelegen 5-15 km (Dirk hoorn, Alkmaar, Julianadorp) Dagelijkse aankomst .De mooie zandstrand kan worden bereikt met het gebruik van de gratis fietsen of te voet.
De kinderen in het park bij het zwembad, sauna's, zonnebanken, september Kinderbad, en in de speeltuinen, tennisbanen en speeltoestellen (glijbaan, schommel, klimrek, tafeltennis, tafelvoetbal, zandbak etc.) plezier. Huisdieren zijn gratis toegestaan.
Je hebt ook de mogelijkheid om gratis met onze 7 fietsen mooie tochten prachtig zandstrand, de zee op de onvergelijkbaar mooie Noordzee geeft je een gevoel van vrijheid, omdat alleen het strand en de zee in staat zijn om dit te doen.
Het kleine Noord-Nederlandse stad S. Maartenszee tussen Alkmaar en Den Helder, in het midden van tulpen en narcissen velden. De afstand naar de duinen ligt op ongeveer 800 meter en nog eens 800 meter gerund door prachtige duinen schoon te maken, lang zandstrand, ideaal om te zwemmen, surfen, duiken, vliegeren en ontspannen wandelingen.
Vanuit Sint Maartenszee kan, vanwege de centrale ligging, vele reizen worden ondernomen.
Bijzonder comfortabel zijn Schagen, Den Helder, de bergen of Alkmaar.
In het historische centrum van Alkmaar is een bezoek aan de beroemde kaas museum waard.
In Den Helder het Maritiem Museum, het Museum redding, een pop museum en het historische fort onder de moeite waard. Vanaf Den Helder van dagtochten kunnen worden gemaakt naar Texel.
In het Oosten, het IJsselmeer is gemakkelijk bereikbaar. Een ritje op de conclusie dijk die het IJsselmeer van de Noordzee scheidt, niet te missen.
De Sint Maartenszee upstream duingebied, Het Zwanenwater, is een uniek natuurgebied, ras in de vele soorten vogels en nodigen u uit welke fietstochten voor wandelingen en.
Goede mogelijkheden om te winkelen liggen op ongeveer direct het park tegenover (200 meter) of in Callantsoog, Petten en Schagen.
Vooral een bezoek waard zijn de wekelijkse markten in Schagen en de beroemde kaasmarkt in Alkmaar.
In Sint Maartenszee rommelmarkt (maandag) is een bezoek waard. Er zijn vele goede restaurants in de omgeving en op zijn plaats.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting, huisdier, elektriciteit, water, verwarming en internet zijn bij ons in de prijs inbegrepen en een reiswieg en een kinderstoel is .Anreise Daily mö House zijn onder andere gratis fietsen äsche, handdoeken indien gewenst elk 5 € per persoon. internet draadloos gratis .Voor een langdurig verblijf van 4 weken of langer, vraag naar de huur.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Es gelten die allgemeinen stornierungs Bedingungen

meer informatie:

Dagelijks aankomst mö slaapkamers zijn uitgerust met TV + dvd-speler en voorzien van laminaat De woonkamers en de badkamer zijn betegeld (geen tapijt goed voor mensen met een allergie) .De keuken met 2 koelkasten, vaatwasser, magnetron, oven, grill, 2 koffiezetapparaten 1 stootkussen, Racklette, tafel pan, wafelijzer, friteuse, waterkoker, enz. Wasmachine en droger in het huis. Reis kinderbed en kinderstoelen gratis in het huis. Vanaf 4 weken of langer verblijf geven we een korting, vraag de maanden juni, juli, augustus, we verhuren alleen door de week of lä mei of september ten minste 5 Nä vragen, omdat veel gezinnen met kinderen maken in ons huis vakantie op het terras te roken (asbakken zijn er) .Danke hun Verstä de maanden november, van 7Januar, februari, maart, huren we 2 Nä Daily mö bent u gratis fietsen. internet Wi zijn in vakantiehuis 3 slaapkamers met drie dubbele bedden. In een slaapkamer kunt u nog steeds het opzetten van een extra bed en in een andere een kinderbedje u opgenomen. U kunt een dubbel bed om te zetten in de woonkamer bank als boxsprings.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,5 van 5
3.5 Inrichting
3.5 Prijs / kwaliteit
3.5 Service
4.2 Ligging
3.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Stephanie K. uit Mettmann

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Ein super schönes Wochenende! : Een heel fijn weekend!

We mochten daar een super mooi weekend doorbrengen, het ontbrak ons aan niets. Mooi pand met geweldige tuin - alles is aanwezig wat je nodig hebt.
Rustig, goed onderhouden woonpark.
We komen zeker terug en voelen ons dan weer zoals thuis. Hartelijk dank aan onze verhuurders.

Mei 2023

Thomas B. uit Fachbach

2,8
3 3 2 5 1

Unsauber und Ungepflegt

Hallo Fam. Petersdorf,
nun geht unser Urlaub dem Ende zu und wir möchten Euch kurz Rückmeldung bezüglich des Ferienhauses geben.
Wir haben das Ferienhaus in einem schlechten hygienischen Zustand vorgefunden. Die Fliesen in der Küche waren mit Fett angehaftet, der Backofen wurde von uns erst mal Grundgereinigt, sonst hätte man daraus nichts essen können. Die Microwelle war in einem desolaten hygienischen Zustand. Die haben wir so belassen, da wir sie nicht genutzt haben.
Dann gab es kaum Möglichkeiten, selbst sauber zu machen. Es war nur ein Besen vorhanden, den ich einem Kinderspielzeug zuordnen würde. Der Staubsauger saugt nur unzureichend und es war keinerlei Putzmittel vorhanden.
Die Küche hat ihre besten Zeiten lange hinter sich. An den Türen blättert die Beschichtung ab.
Der Trockner trocknet nicht wirklich, läuft 3,5 Stunden und die Wäsche ist immer noch feucht.
Der Garten total verwildert. Die Wiese nicht gemäht. Wir mussten erstmal Brennnesseln beseitigen, die entlang der Hecken hochgewachsen waren. Die Glasschutzwand auf der Terrasse total verdreckt im Gegensatz zu denen der anderen Häuser.Die Markise an mind. Zwei Stellen aufgerissen.
Ein Vorteil war die große Couch unten im Wohnzimmer. Zum Ausziehen.
Es soll von unserer Seite eine Anregung sein, etwas in Ihrem Haus zu ändern, denn auch der erste Eindruck ist nicht schön, wenn man über den Garten ins Haus kommt.

Juni 2022

Sonja S. uit 47445

4,4
5 5 5 4 3

Alles gut!

Das Haus hat alles was man braucht! Sollte etwas nicht in Ordnung sein kümmert sich der Vermieter sofort darum. Wir waren rundherum zufrieden!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2017

Susanne K. uit 58540 Meinerzhagen

2,0
1 1 2 4

Sehr unsauberes Ferienhaus

Das Ferienhaus entsprach leider nicht der Beschreibung im Internet.
Alles war sehr staubig und dreckig, obwohl vor unserer Ankunft gereinigt wurde.
Friteuse dreckig und klebrig mit altem Fett.
Fahrräder nicht fahrbereit, Schimmel an den Fenstern.
Der Ort und die Lage des Hauses waren ganz gut, sowie der Garten.
Nach der Beschreibung im Internet hat man etwas anderes erwartet.
Sehr schade!!!

Antwoord van Dhr. F. Petersdorf:

Schade das es Ihnen nicht gefallen hat aber hinterher beschweren ist nicht richtig. Bei uns im Haus gibt es 2 Stellen wo groß steht ,wenn etwas nicht in Ordnung ist bitte sofort melden dann können wir das umgehend erledigen. Mit dem Staub und der Fritteuse kann ich nichts zu sagen außer warum rufen Sie nicht sofort an. Die Fahrräder sind vom Hausmeister eine Woche vorher durchgesehen und was nicht in Ordnung war repariert worden . Das Kunststofframen bzw. Fenster schimmeln halte ich für unmöglich. Es tut mir leid aber auf so eine linke Tour gibt es kein Geld zurück .


Contactpersoon

Dhr. F. Petersdorf

Dhr. F. Petersdorf

Wij verhuren voor meer dan 20 jaar bungalows en proberen onze gasten altijd tevreden en maak je de beste dagen van het jaar zo aangenaam mogelijk te maken. Onze huisjes zijn goed uitgerust, zodat u aan niets ontbreekt. Zelfs wasmachine en droger zijn in het huis.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 39058

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/39058.htm


«VAKANTIEWONINGEN NOORDZEE, 8 personen, Dogs» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven