Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa R30

Madeira Canico de Baixo

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Ons huis "Casa R30" is gelegen in een rustige locatie aan de zuidkust van Madeira, in het slaperige badplaats Canico de Baixo. Het heeft 2 slaapkamers, elk met 2 personen. Daarnaast is er een woon / eetkamer, een keuken, een patio, een terras met uitzicht op zee en een kleine tuin. Cottage voorzieningen: - 1 slaapkamer met boxspring (king size bed) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden - 1 badkamer met douche, toilet, wastafel - 1 keuken met koelkast, gasfornuis, spoelbak, vaatwasser, koffiezetapparaat, etc. - 1 woon / eetkamer eethoek, televisie met internationale kanalen, muziekinstallatie Sony (CD, USB, Bluetooth), Internet (w-LAN), verwarming (infrarood wave verwarming), tafel en stoelen - 1 patio met wasmachine en talrijke opslagfaciliteiten - 1 terras met zitje en uitzicht op zee - 1 tuin met terras mogelijkheden. meer informatie
op onze website:
Licentie- of registratienummer: AL 20389

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 12 km Christiano Ronaldo Airport Funchal

12 km

Snelweg-afrit 1.5 km Canico

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen in een centrale rustige locatie in de woonwijk van Canico de Baixo en heeft uitzicht op zee. Baden, restaurants, bars, sportfaciliteiten, een fitnessruimte, squash, mountainbiken, duiken, wandelen, autoverhuur, boulevard, winkels,
ATM, bushalte, Duitse arts etc. Alles
voet in 5-10 minuten.
Meer informatie over de zonnige zuidkust van Madeira tussen de hoofdstad Funchal (ongeveer 7 km) en de luchthaven van Santa Cruz (ca. 10 km) is Caniço de Baixo, de kust district Caniços.
Caniço de Baixo ligt in een van de beste locaties van Madeira met veel zon, waardoor het de ideale locatie voor een ontspannen en leuke vakantie.
Caniço met zijn bloementuinen en palmbomen, gezellige restaurants, bars, winkels en villa's zeer populair, maar toch rustig. Romantisch rotsachtige baaien, rotsachtige terrassen met trappen in de zee en het kiezelstrand om te zwemmen in het kristalheldere water of voor een zonnebad. Twee lokale duikcentra bieden de mogelijkheid om te duiken in de vulkanische onderwater landschap en de onderwaterwereld nationaal park. Met een beetje geluk zelfs manta's en dolfijnen gespot kunnen worden. Van bijzonder belang is ook de mooie en gevarieerde fauna. De boulevard nodigt uit voor een avondwandeling. Twee golfbanen zijn binnen ongeveer 15 minuten. The Old Town Caniços met talloze winkels ligt op ongeveer 30 minuten lopen op een berghelling. Van Caniço van het eiland kan worden verkend met de bus of een huurauto.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor een vakantie van 21 dagen zijn er speciale prijzen te eisen. Sinds het begin van 2016 Eco-taxa van 1,00 € per dag max, zal 5,00 € per volwassene in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn 10 % des Mietpreises, Rücktritt 44 Tage bis 33 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises, Rücktritt 32 Tage bis 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises, Rücktritt 21 Tage bis 12 Tage vor Mietbeginn 80 % de Mietpreises, Rücktritt 11 Tage vor Mietbeginn bis Mietbeginn 90 % des Mietpreises

meer informatie:

New Super !!!!!!!!!!!! boxspringbed (king size) in de slaapkamer 1 slapen als in de beste hotels


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-03-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Familie Fuhrmann uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eenvoudig aan te bevelen!

We waren hier voor de eerste keer en waren enthousiast. Het vakantiehuis is liefdevol ingericht, je hebt een prachtig uitzicht op de goed onderhouden tuin en de zee! En het slaapt echt geweldig bij het ruisen van de palmbladeren voor het huis. De uitrusting van het huis laat niets te wensen over, alles is zeer netjes en goed verzorgd. De locatie van het huis is ook geweldig. Het is centraal gelegen (bakker, winkels en ook toegang tot de zee zijn gemakkelijk te voet bereikbaar) en toch is het erg rustig. Daar komen nog de vriendelijke buren bij, die met raad en daad terzijde staan, ons zelfs voorzien van verse groenten uit hun tuin en ook altijd een luisterend oor hebben voor onze kinderen. Het contact met de verhuurder was ook erg vriendelijk en ongecompliceerd. We zullen terugkomen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Danke für die tolle Bewertung. Es freut uns, dass es Ihnen gefallen hat und Sie die Tage geniessen konnten. Wir freuen uns auf ein wiedersehen. LG Fa. Ernst Hentschel

Juni 2023

Josef F. uit Wien

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zomervakantie op Madeira 2023

Het huis in Canico de Baixo ligt in een zeer rustige kleine straat met een geweldig uitzicht op zee vanaf het ontbijtterras. De prachtig aangelegde tuin draagt ook bij aan het welzijn. Het hele huis gaf ons een gevoel van gezelligheid en huiselijkheid.
Er was alles wat we nodig hadden voor een langer verblijf. We kunnen deze accommodatie alleen maar aanbevelen vanwege de uitstekende locatie (dicht bij Funchal, dicht bij de luchthaven - maar geen vliegtuiggeluid !!!!!!, winkels, nabijgelegen stranden......).
Ook het contact met de eigenaar was altijd zeer behulpzaam. We zullen zeker weer Madeira bezoeken (ook vanwege het aangename klimaat) en hopelijk weer een "toevluchtsoord" vinden.
Hartelijk dank aan Fam.Hentschel

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Vielen Dank für die positive Bewertung. Sie waren sehr angenehme Gäste. Über ein Wiedersehen würden wir uns freuen. Vielen Dank. Fa. E. & B. Hentschel

Juni 2023

Richard R. uit Harsewinkel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Markeren

Vakantiehuis op een geweldige locatie. Uitgerust met alles (en meer) wat je nodig hebt voor de vakantie. Goed startpunt om het eiland te verkennen. Geweldige afhandeling met goede ondersteuning en tips ter plaatse. Door de heer Hentschel van het begin tot het einde verzorgd. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Vielen Dank für die Bewertung. Sie waren angehme Gäste. Wir freuen uns , dass Sie sich wohlgefühlt haben. Nochmals Danke. Viele Grüße Familie Hentschel

Juni 2022

Joachim M. uit Burgwald-Bottendorf

4,6
3 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis op een geweldige locatie

Wij brachten hier 31 jaar geleden onze huwelijksreis door en voelden ons op ons gemak in het huis, op het terras en in de tuin. Vooral het directe uitzicht op zee maakte weer indruk op ons; ook de rustige ligging droeg bij aan een ontspannen vakantie. Wij vonden de locatie erg goed. er is een bushalte op 6 minuten van het huis, vanwaar we vaak naar Funchal gingen. Een aanrader is de bakkerij Reis Margos (ca. 7 minuten lopen) met zeer lekkere broodjes e.d., de plaatselijke kleine taverna's (Ti Laura // Bar Rodriguez (Dolores) // Munchies Snack Bar). De nieuw ontwikkelde strandpromenade nodigt uit tot wandelen. Goede winkelmogelijkheden in kleine supermarkten. Speciale dank aan de heer en mevrouw Recktenwald (Duits echtpaar/buren) voor hun vele nuttige tips, hun service en hun hartelijkheid.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie zonder auto

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Danke für die Bewertung. Ihre Anmerkungen bezüglich defekten Mixer,wackelnden Stühlen,blinder Gläser habe ich habe ich vernommen. Der Mixer war tatsächlich defekt und wurde bereits ersetzt. Wackelnde Stühle konnten wir leider nicht feststellen. Bis auf einen defekten Terassenstuhl. Evt. meinten Sie den. Neue sind bestellt. Gläser werden leider blind durch Geschirrspüler.
Viele Grüße Familie Hentschel

April 2022

Jan L. uit Fuldabrueck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een "thuis" op Madeira

Casa R30 voelt altijd als thuis voor ons .... ! Bedankt... alles is altijd perfect geweest.... ?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Danke für die kurze aber alles aussagende Bewertung. Was kann man als Gastgeber noch besser machen, wenn sich Gäste zu Hause fühlen. Danke. Viele Grüße Familie Hentschel

September 2020

Sabine uit Kiel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droomvakantiehuis op een droomeiland!

We hebben er lang over nagedacht of we in deze periode wel op vakantie zouden gaan. Wat kan ik zeggen: We hebben er geen minuut spijt van gehad. De hygiënevoorschriften werden overal nageleefd. Te beginnen in het vliegtuig, op de luchthaven, bij het autoverhuurbedrijf en in de winkels. Sommige regels waren zelfs strenger dan in Duitsland. We voelden ons de hele tijd veilig.
Toen we ons vakantiehuis voor het eerst zagen en betraden, waren we dolblij. De foto's liegen niet. De inrichting is gezellig, alles wat je nodig hebt is aanwezig en alles is zeer, zeer schoon! We hebben erg genoten van onze tijd daar. Vooral het ontbijt op het terras met uitzicht op zee was een absolute droom.
Veel dank ook aan de heer en mevrouw Recktenwald voor de warme ontvangst en de vele tips.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Vielen Dank für die Bewertung. Wir freuen uns das es Ihnen in der schwierigen Situation gefallen hat und Sie sich sicher gefühlt haben. Passen Sie gut auf sich auf und bleiben Sie gesund. LG Birgit & Ernst Hentschel

Augustus 2020

Mirjam & Uwe K. uit Leverkusen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Dit is de derde keer dat we in dit prachtige vakantiehuis verblijven en we voelen ons er al helemaal thuis. Zoals ze zeggen, thuis is waar je automatisch verbonden bent met de WiFi ;-). Alles wat je nodig hebt is aanwezig: van handdoeken tot keukenapparatuur en Bluetooth speakers met radio. Het feit dat we de eerste avond het pand niet mochten verlaten totdat het resultaat van de kroningstest binnen was, was geen probleem. Het uitzicht vanaf het terras is hemels, je kunt er heerlijk ontspannen en in de stemming komen voor je vakantie. En de familie Recktenwald zorgde vooraf voor ons lichamelijk welzijn en vulde onze koelkast. Hartelijk dank daarvoor!
Ondertussen zijn er twee supermarkten en zelfs een bakker in de directe omgeving. Diverse restaurants en bars liggen op loopafstand en de busverbinding naar Funchal is ook goed en goedkoop. We kijken al uit naar onze volgende vakantie!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir haben uns sehr gefreut. Ein größeres Lob für einen Gastgeber als das der Gast wie sich zu Hause fühlt kann man nicht geben. Vielen Dank dafür. Sie waren wie immer sehr angenehme Gäste. Wir freuen uns schon jetzt wieder Ihre Gastgeber zu sein. Bis dahin passen Sie auf sich auf und bleiben Sie gesund. LG Birgit & Ernst Hentschel

Juli 2019

Heiner H. uit Pinneberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Het wordt niet beter dan dit

Wij verbleven voor de derde (en zeker niet de laatste) keer in dit prachtige huis en wel om zeer goede redenen: het is zeer goed ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt. Bij elk bezoek merkten we verdere verbeteringen en vernieuwingen op. De eigenaren doen er dus echt alles aan om de vakantiegangers een perfecte accommodatie te bieden. De locatie is perfect, het uitzicht op zee altijd heerlijk. De omgeving houdt rekening met en komt tegemoet aan de belangen van de vakantiegangers zonder dat het aanvoelt als een toeristisch bolwerk. De busverbindingen zijn zeer goed. Kortom: het is gewoon perfect. En als speciale bonus zorgt het echtpaar aan de overkant voor alles en iedereen. (ps.: we hopen dat niemand dit leest, anders krijgen we zelf geen afspraken meer)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Danke. Für gute Freunde von CasaR30 lässt sich immer ein Termin finden. Auf bald.
LG Birgit &Ernst Hentschel

Oktober 2018

Heike D. uit Vlotho

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een klein vakantieparadijs

We verbleven voor de tweede keer in het prachtige vakantiehuis van Hentschel en deden opnieuw niets verkeerd. Deze keer hebben we twee super ontspannen weken doorgebracht in dit liefdevol ingerichte en zeer goed onderhouden vakantiehuis. We zijn net terug en denken nu al aan .....
Het uitzicht vanaf het terras over de daken van de huizen tegenover de zee - meer zeegevoel is nauwelijks mogelijk
We werden weer hartelijk verzorgd, als we dat wilden, door het echtpaar Recktenwald. Dit was een pure feel-good vakantie! Bedankt voor alles!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Danke für die Bewertung. Sie waren sehr angenehme Gäste, deshalb freuen wir uns auf ein Wiedersehen. Bis dahin.
LG IHre Hentschels

Augustus 2018

Mirjam K. uit 51381 Leverkusen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk ontspannende vakantie

We hebben niets gemist! Het huis is heerlijk rustig gelegen met een fantastisch uitzicht op zee. De inrichting heeft alles wat je nodig hebt en we hebben heerlijk geslapen. De ophaaldienst van de luchthaven werkte geweldig en de heer Recktenwald bracht ons op zondag ook naar de dichtstbijzijnde supermarkt om de eerste levensbehoeften te kopen. Er zijn een paar bars en veel restaurants in de buurt en het is ook niet duur. We komen zeker nog eens terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Danke für die Bewertung. Wir freuen uns Sie als unsere Gäste gehabt zu haben. Empfehlen Sie uns weiter. Bis zum wiederkommen alles Gute.
Familie
Birgit & Ernst Hentschel

Juni 2018

Kerstin P. uit 01445 Radebeul

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie met optimale ontspanning

Net als de vorige keer wilden we niet meer weg. De gelukkige uren op het terras, omringd door bloeiende bloemen, uitzicht op zee en wervelende hagedissen op de stenen muur maakten de vakantie op het prachtige eiland compleet.
De flat heeft alles wat je nodig hebt, van een citruspers (waarmee we elke ochtend vers sinaasappelsap persten), slacentrifuge en mixer tot een vaatwasser en voldoende bestek en serviesgoed.
De huishoudelijke ruimte bood faciliteiten voor het wassen, grillen en drogen van natte was en het wassen van schoenen.
Het contact met de familie Recktenwald van schuin tegenover was geweldig - we konden bij hen terecht met al onze zorgen. En de vele katten zorgden voor een goede afwisseling.
Dus: Wij komen weer voor een perfecte vakantie met optimale ontspanning! Hartelijk dank!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Danke für die Bewertung . Wir freuen uns Sie demnächst wieder als unsere Gäste begrüßen zu dürfen. Wenn man Gäste bewerten könnte würden Sie auch glatte 5 Punkte von uns erhalten. Danke bis zum nächsten Mal.
Familie
Birgit & Ernst Hentschel

Juni 2018

Evelyn R. uit 13127 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Madeira vakantie

We voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis. Geweldig uitzicht op de oceaan. Mooie tuin. Alles was schoon en netjes
Madeira is een geweldig eiland.
Familie Rossol

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Wir freuen uns, dass Sie sich sehr wohl gefühlt haben. Danke für die Bewertung. Sie waren sehr angenehme Gäste. LG Fam. Hentschel

Mei 2018

Jörg V. uit 39517

4,9
5 5 5 4.5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis

Het vakantiehuis is rustig gelegen met een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan.Met een beetje geluk kunt u tijdens het ontbijt dolfijnen bekijken.De casa is met veel liefde ingericht
is met veel liefde ingericht, alles wat je nodig hebt is aanwezig en we voelden ons zeer comfortabel.Als er vragen of problemen zijn, staan de aardige buren altijd klaar om te helpen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Danke für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass es Ihnen bei uns gefallen. Auf bald.
Viele liebe Grüße Fam. Hentschel

Januari 2018

Barbara & Edmund W. uit 12107 Berlin

4,3
4 4 4 5
Toon Duits

Ervaar Madeira zelfstandig!

We kwamen het huis binnen en voelden ons op ons gemak. Wij kunnen geen betere evaluatie bedenken.
Iedereen moet Madeira zelf ervaren. Onze mening is dat je alleen met de auto van het echte Madeira kunt genieten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Wir sind der Meinung, dass Bewertungen auf höchsten Niveu immer überzogen klingen.
Wie wir Ihre Casa schätzen erkennen Sie an unserer Buchung für 2019. (Zitat Mieter)
Das kann man so sehen. Wir freuen uns Sie in 2019 wieder begrüßen zu dürfen.
LG Fam. Hentschel

November 2017

Andreas und Angelika uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Huis met uitzicht op zee - gewoonweg prachtig

Wij zijn het volledig eens met de beoordelingen van onze vorige huurders en kunnen alleen maar lovend zijn over het prachtige vakantiehuis.
We hebben veel vakantiehuizen gehuurd, maar dit is een van de beste. In de prijs-kwaliteitverhouding en in de liefdevolle verzorging ter plaatse (Fam. Recktenwald - dank u) is het de winnaar.
Het koffiezetapparaat werkte perfect, de broodrooster is geweldig en er zijn meer kopjes, borden, glazen, bestek, ... dan de vaatwasser kan bevatten.
De radiatoren (infrarood) zijn super, je kunt je voorstellen dat koudere maanden hier heel gezellig zijn.
Kleine dingen, zoals verse bloemen bij aankomst, een klein flesje van de typische Madeira-wijn, ... dragen ook bij tot het gevoel van welzijn.
We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Wir freuen uns, dass Sie sich in unserem Ferienhaus wohlgefühlt haben und für Mühen in Bezug auf unser Ferienhaus zu schätzen wissen. Sie waren sehr angenehme Gäste. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen im nächsten Jahr.
LG Fam. Hentschel

Oktober 2017

Heike und Karl D. uit 32602 Vlotho

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een all-round feel-good huis met uitzicht op zee

Wat kunnen we zeggen: beter dan dit wordt het niet! Een heerlijk huis, liefdevol onderhouden, uitgerust met alles (echt alles) wat je in een vakantiehuis kunt wensen, een charmant tuintje met een perfect geïntegreerd mini-terras voor twee ligstoelen, een gezellig buitenzitje vlak voor de voordeur (ideaal voor het ontbijt).
En (ook heel belangrijk): Ongecompliceerd, zeer vriendelijk verhuurproces, een warm welkom door de buurman die ter plaatse altijd aanspreekbaar is als je vragen hebt.
We zijn al vaak op Madeira geweest, maar voor het eerst in de "Villa-Hentschel" - we komen zeker terug!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Wir freuen uns, dass Sie sich in unserem Ferienhaus genauso wohl fühlen wie wir. Es ist immer wieder schön zu sehen, wenn unsere Bemühungen von den Gästen als positiv empfunden werden. Sie waren sehr angenehme Gäste wie uns auch Frau Rechtenwald bestätigte. Wir freuen uns schon heute, Sie demnächst wieder als unsere Gäste begrüßen zu dürfen. Bis dahin alles Gute LG Fam. Hentschel

Augustus 2017

Christina R. uit Kaltenkirchen

5,0
5 5 5 5

Alles bestens - wieder einmal!

Wir waren zum zweiten Mal in diesem Haus und waren wieder sehr zufrieden. Alles, was man braucht, ist da und auch für eine gute Betreuung vor Ort ist gesorgt. Der Kontakt mit den Vermietern ist sehr nett und zuverlässig.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. E. Hentschel:

Danke für die Bewertung. WIr freuen uns auf ein Wiedersehen in 2018. Bis dahin. LG Fam. Ernst Hentschel

Juli 2015

Heiner H. uit Pinneberg

5,0
5 5 5 5

Wirklich erstklassig!!!!!

Sehr gut ausgestattetes Haus mit vollem Meerblick und schön angelegtem Garten. Gute Busverbindungen im Ort und auf der Insel. Mehrere Restaurants und kleiner Supermarkt schnell erreichbar. Hervorragende Betreuung vor Ort durch die liebenswerten Nachbarn von schräg gegenüber. Eine facettenreiche schöne Insel mit vielen Möglichkeiten für Sport, Wandern und Besichtigungen. Und ein wunderbar ausgeglichenes Klima. Für unseren Urlaub einfach ideal! Und natürlich werden wir gern wieder in dieses Haus kommen, in dem wir uns sofort wie zu Hause fühlen konnten! DANKE!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. E. Hentschel

Dhr. E. Hentschel

Geachte toekomstige gast, Wij, Birgit & Ernst Hentschel hebben, het huis in 2014 gekocht door onze ouders of schoonouders. Het huis is eigendom van een familie sinds de oprichting van 1969 Aangezien wij zijn altijd blij, zelfs met onze zoon, vloog naar Madeira om te herstellen, maar ook om het eiland opnieuw en opnieuw te ontdekken. Met nauwgezette aandacht voor detail, werd het huis gerenoveerd in de afgelopen jaren en bracht up to date. Het aangename klimaat, het hele jaar door bloemen en de positieve Portugezen hun verblijf op het eiland uniek. Een van onze gasten schreef: "Als je erover nadenkt, te willen doorbrengen in dit huis hun vakantie - DO IT". Birgit & Ernst Hentschel


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 39350

Laatst bijgewerkt: 11.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/39350.htm

Dhr. Ernst-Werner Hentschel

Hanfweg 2q

32120 Hiddenhausen

05221-67737

AL 20389


«Casa R30» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven