Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bluenose und Yellownose

Canada, Nova Scotia, Cape Breton Island

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vergelijk zorgvuldig: Heeft uw droomhuis een panoramisch uitzicht of een ligging direct aan zee? Huis Bluenose heeft beide! Geniet van het spectaculaire uitzicht op de Atlantische Oceaan en de eilanden vanaf het beschutte terras van 130 m². Beleef de getijden direct aan uw eigen steiger aan de riviermonding, kreeft, vis, oesters, sint-jakobsschelpen op het uitgestrekte privéstrand! De onbewoonde eilanden voor de kust, bereikbaar per kajak, bieden bescherming tegen hoge Atlantische golven. Er is veel speelruimte voor de jongsten in een kleine, ondiepe baai met zandstrand ernaast, aan de monding van een met de kajak bereikbare zalmrivier. Deze mix van rivier, zee, eilanden, avontuur, rust, natuurbeleving aan de ene kant en comfort in het huis alsmede bevoorrading op 15 minuten afstand met supermarkten, ziekenhuis, banken, winkels aan de andere kant vindt u zelden gecombineerd! De zee biedt veel voordelen en afwisseling: maritieme watersporten, duiken (houten wrakken uit de tijd van de kolonisten), strandwandelingen, golven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Meer 20 km

20 km

Supermarkt 20 km

20 km

Restaurant 23 km

23 km

Bus 23 km

23 km

Luchthaven over 200 km 270 km bis Int. Airport Halifax

over 200 km

Station 23 km Port Hawkesbury

23 km

Snelweg-afrit 6 km Whiteside

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gebouwd in 2000 voor mensen met een allergie, uitgerust volgens Europese wensen: 220 volt naast de gebruikelijke 110 volt. Nieuw meubilair, vriendelijk, licht en schoon. Grote ramen boven in de open galerij lijken ruim, de witte muren geven geen boshut of sauna gevoel. We hebben bewust geen tv in huis, omdat perspectieven als walvissen direct aan de steiger, kolibries op het terras, zeearenden in de tuin enz. onze kinderen ervan hebben overtuigd dat je een paar weken 'uit kunt schakelen'. Of heb je met het oog op deze schepping behoefte aan het dagelijkse nieuws uit de hele wereld? Neem dan je laptop mee. Je hebt toegang tot internet als dat onvermijdelijk is Het bijzondere voordeel van de oostkust is de korte vliegtijd van ongeveer 7 uur. Het eiland Cape Breton, door een brug verbonden met de provincie Nova Scotia, biedt veel afwisseling. U kunt het in dagtochten bereiken: Heerlijke boomgaarden, de grootste getijdenverschillen ter wereld, ondoordringbare bergruggen (Highlands), nationale parken en op slechts 10 minuten van het huis het beroemde Bras d`Or meer, dat twee keer zo groot is als het Bodenmeer. Bij het huis zijn walvissen, zeearenden, kolibries, otters en zeehonden waargenomen (vraag om video). Rondleidingen kunnen individueel worden geregeld. Bij het huis hoort een grote drijvende steiger, die echter vanwege het seizoen (ijsschotsen in de winter en herfststormen) niet altijd in het water ligt.

Naast het zomerseizoen is Cape Breton ook een bekende tip voor koude, droge, vaak zonnige winters, vooral van januari tot maart. Als u op zoek bent naar een romantische wintervakantie ver weg van de drukte van de skipistes, als u graag op langlaufski's en sneeuwschoenen diepe besneeuwde bossen verkent over de sporen van dieren, als u graag zeehonden bekijkt op dik drijfijs en 's avonds geniet van de grote zeshoekige open haard, dan is dit het ideale uitgangspunt voor een totaal andere, onvergetelijke vakantie. Ook dat is Canada. Het hoeven niet de machtige Rockie Mountains te zijn! Langlaufen aan zee, sneeuwstormen, het gerinkel van brekende ijsschotsen en bizarre ijsformaties hebben een geheel eigen charme voor natuurliefhebbers met een innerlijk leven.

Indische zomer
De herfst met zijn beroemde intense kleuren geldt onder Canada-kenners als een geheime tip. Nova Scotia, vooral de Highlands van Cape Breton, zijn er beroemd om! Afhankelijk van het vluchtschema kun je de 'Indian Summer' nog tot oktober per rechtstreekse vlucht bereiken. De zon staat dan al lager, maar het water is nog warm en het landschap baadt in een onvergetelijk licht.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 100 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteit wordt aangerekend aan Can$0.30/kWh tijdens het laagseizoen van 1 oktober tot 30 juni, op basis van verbruik. Meter beschikbaar. Water en beddengoed zijn bij de prijs inbegrepen. Borg 400 Euro, telefoon/internet high speed flat rate (indien gewenst) 50 CAD

Als geregistreerd Canadees bedrijf (LTD.) berekenen wij de huidige wettelijke belasting van 15 % op alle prijzen.
Voor meer informatie zie ww w.capebreton.vacations

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Naast het zomerseizoen is Kaap Breton ook een bekende tip voor koude, droge, vaak zonnige winters, vooral van januari tot maart. Als je op zoek bent naar een romantische wintervakantie ver weg van de drukte van de pistes, als je graag op langlaufski's en sneeuwschoenen diepe besneeuwde bossen verkent over de sporen van dieren, als je zeehonden wilt bekijken op dik drijfijs en 's avonds wilt genieten van de grote zeshoekige open haard, dan is dit het ideale uitgangspunt voor een totaal andere, onvergetelijke vakantie. Ook dat is Canada. Het hoeven niet de machtige Rockie Mountains te zijn! Langlaufen aan zee, sneeuwstormen, het gerinkel van brekende ijsschotsen en bizarre ijsformaties hebben een geheel eigen charme voor natuurliefhebbers met een innerlijk leven.
Indian SummerDe herfst met zijn beroemde intense kleuren geldt onder Canada-kenners als een geheime tip. Nova Scotia, vooral de Highlands van Cape Breton, zijn er beroemd om! Afhankelijk van het vluchtschema kun je de 'Indian Summer' nog tot oktober per rechtstreekse vlucht bereiken. De zon staat dan al lager, maar het water is nog warm en het landschap baadt in een onvergetelijk licht.
Informatie voor golfersEén van de mooiste golfbanen van Noord-Amerika ligt op Kaap Breton: een 18-holes baan direct aan zee, op ongeveer 15 minuten van het huis.
Ski-informatieEr zijn een paar skiliften op ongeveer een uur rijden, die niet te vergelijken zijn met Alpenpistes, maar wel de bijzondere ervaring bieden van skiën tot aan zee. Bovendien is er praktisch geen wachttijd bij de lift. Wij organiseren sneeuwschoentochten en langlaufski's zijn beschikbaar. meer info:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf WP WS LTD.
Dhr. R. Miller

Dhr. R. Miller

Andere accommodaties van Dhr. R. Miller


meer informatie

Objectnummer: 3957

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/3957.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven