Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Künstlervilla Kunterbunt

Max.  10   gasten
200m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 10  gasten
200m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
58% 01.10 tot 18.12.2026
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

42 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
58% Korting 01.10 tot 18.12.2026

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

42 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Welkom in onze kunstenaarsvilla Kunsterbunt!

Ons ruime huis biedt voldoende ruimte voor groepen en grotere gezinnen. Naast de 5 slaapkamers met tweepersoonsbedden, vindt u nog 2 kamers met uittrekbare sofa's voor elk nog eens 2 personen. Er is ook een aparte kamer voor twee kinderen, die door het schuine dak meer weg heeft van een grot dan van een kamer en dus iets heel speciaals is voor de kleintjes.

Boven zijn er twee badkamers met douche, waarvan één met toilet. Er is ook een apart toilet boven en een gastentoilet op de begane grond. Verborgen in de kelder is onze kleine wellness-ruimte, waar u kunt ontspannen na een dag skiën: U hebt de keuze tussen sauna, infraroodcabine en een whirlpool.

Onze keuken is uitgerust met alles wat u zich maar kunt wensen. Natuurlijk vindt u een afwasmachine, oven, fornuis en magnetron. De keuken zelf biedt een eettafel, die gemakkelijk genoeg is voor gezinnen. Voor grotere groepen is de grote eettafel in de aangrenzende woonkamer ideaal, die ook een prachtig uitzicht op de vallei biedt.

Naast onze Zweedse kachel, die voor een behaaglijke warmte zorgt, heeft de woonkamer voldoende zit- en ligmogelijkheden voor het hele gezin: een brede bank, een comfortabele bank naast de kachel en de favoriet van onze kinderen: een hangmat.

Vanuit de woonkamer heeft u ook direct toegang tot de tuin, waar u ook tafels en stoelen vindt, zodat u ook in de zomer buiten kunt eten. Natuurlijk, we hebben ook een barbecue.

Aan de voorkant van het huis vindt u een extra schuurtje voor uw ski's en skischoenen. De oprit biedt gemakkelijk plaats aan 3-4 auto's, zodat er geraken geen probleem is, zelfs niet voor groepen. De toegangsdeur kan met een code worden geopend, zodat u zelfstandig het huis kunt betreden.

WLAN is natuurlijk beschikbaar.
Licentie- of registratienummer: 50601-000662-2021

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 4 km

4 km

Skilift 3 km

3 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 80 km Innsbruck

80 km

Station 0.4 km Mühlbach

0.4 km

Snelweg-afrit 35 km Wörgl-Ost

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze Villa Kunterbunt ligt aan het einde van een doodlopende weg. Aan twee zijden grenst het terrein aan buren, de andere twee zijden zijn onbebouwd en bieden uitzicht op de vallei en de bergen. Aangezien er hier bijna geen autoverkeer is, is de locatie ideaal voor kinderen. Er is ook een sportveld achter het huis, dat slechts een paar avonden per week voor training wordt gebruikt. Daarom is het hier bij ons meestal lekker rustig!

De Salzach stroomt al achter het sportveld, dat u kunt oversteken via de brug op vijf minuten afstand. Daar komt u op het parallel aan de rivier lopende fietspad, dat u in de richting van Krimml of Mittersill voert. U vindt hier ook enkele interessante wandelroutes.

In de andere richting bent u in vijf minuten in het centrum van Mühlbach: in de kleine wijk Bramberg vindt u een kleine supermarkt en een bakkerij in het centrum. U vindt hier ook een paar restaurants. Er zijn ook veel interessante wandelroutes in deze richting.

WINTER:
In de winter heeft u de keuze tussen twee nabijgelegen aantrekkelijke skigebieden: In Bramberg vindt u de Smaragdbahn, die u naar de Wildkogel Arena brengt. Het 75 kilometer lange skigebied is bijzonder geschikt voor gezinnen en beginners, aangezien het grotendeels uit blauwe en rode pistes bestaat. In de Wildkogel Arena vindt u ook de langste verlichte rodelbaan van Europa (14 km).
In de andere richting vindt u de Panoramabahn Kitzbüheler Alpen, die u naar het zuidelijke einde van het KitzSkigebied brengt. In totaal 234 km aan pistes zorgen daar voor maximaal plezier in de sneeuw.
Beide liften zijn met de auto of de skibus in ongeveer 5 minuten te bereiken. De dichtstbijzijnde skibushalte ligt direct aan de hoofdweg en is te voet bereikbaar vanaf het huis in 5-10.

Ook het kleine treinstation van Mühlbach bereikt u te voet in 5 minuten. Van daaruit brengt de Pinzgauer Lokalbahn u in de winter naar het skigebied Zell am See (ca. een uur met de trein) en naar Fürth bij Kaprun, vanwaar u omhoog kunt rijden naar het gletsjerskigebied Kitzsteinhorn.

Natuurlijk vindt u hier ook een langlaufloipe, het volgende instappunt ligt ook maar op 600m afstand van het huis. Van daaruit kunt u langlaufen op in totaal 30 km geprepareerde loipes in de richting van Krimml of Mittersill.

LENTE, ZOMER & HERFST
Ook in de andere seizoenen heeft het dorp veel te bieden: Direct naast Mühlbach ligt het Nationaal Park Hohe Tauern, met meer dan 300 toppen van drieduizend meter, 342 gletsjers en de hoogste watervallen van Oostenrijk. De vele zijdalen bieden een gemakkelijke toegang tot het nationale park, zodat niets het verkennen ervan in de weg staat, zelfs niet met kleine kinderen. In het nabijgelegen Mittersill bevindt zich de Nationalparkwelt, een groot nationaal parkcentrum met een permanente tentoonstelling over de tien verschillende natuurgebieden die in de Hohe Tauern te vinden zijn. Perfect voor een regenachtige dag.
Bij goed weer is een bezoek aan de Krimmer watervallen een goed idee, de hoogste watervallen van Oostenrijk (ca. 20 minuten met de auto of anders met de trein)
En natuurlijk vindt u ook een verscheidenheid aan wandelpaden voor elke smaak en elk niveau. Vele zijn direct te voet bereikbaar vanuit het huis, wat een ontspannen autovrije vakantie mogelijk maakt. Voor kinderen biedt de Wildkogel Arena in de zomer ook enkele speciale mogelijkheden: Bijvoorbeeld het unieke glijpad (in plaats van lopen, gewoon naar beneden glijden) of de bergkarbaan.

Mühlbach heeft ook veel te bieden voor alle liefhebbers van tweewielers: Het Tauern-fietspad doorkruist het dorp en maakt een ontspannen dagtocht naar de Krimml-watervallen of naar Zell am See mogelijk. En voor een beetje meer actie zijn er tal van mountainbikeroutes in de omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borg: 250€

Hout voor de Zweedse kachel kan tegen betaling worden gekocht
De huurprijzen zijn inclusief energiekosten.
Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Van 5 tot 14 jaar betalen kinderen € 25 per nacht. Gelieve de geboortedatum van de kinderen te vermelden wanneer u inlichtingen vraagt.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 56 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Storniert der Mieter den Vertrag vor dem Mietbeginn, so sind die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten: bis 49 Tage vor Mietbeginn : 20% des Mietpreises, bis 35 Tage vor Mietbeginn : 40% des Mietpreises, bis 28 Tage vor Mietbeginn : 60% des Mietpreises, bis 21 Tage vor Mietbeginn : 80% des Mietpreises, ab 14 Tage vor Mietbeginn : 100% des Mietpreises

meer informatie:

3 kinderstoelen en 1 klein reisbedje zijn beschikbaar.
Er is ook een wasmachine en droger in de kelder, die u kunt gebruiken tegen een kleine bijdrage in de kosten.
Het gebruik van onze wellness-ruimte is beperkt tot een paar uur per dag.

De huurprijs is inclusief alle verbruikskosten.
Beddengoed en handdoeken kunnen optioneel worden bijgeboekt. Deze worden ter plaatse betaald, net als de eindschoonmaak.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2020

Jörg uit Ibbenbüren

4,8
4.5 5 4.5 5
Toon Duits

Een mooie wintervakantie

We verbleven in februari in Villa Kunsterbunt. Het huis is groot en uitgerust met alles wat je nodig hebt. De ligging is centraal en toch rustig. Kabelbanen en winkelmogelijkheden zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Het contact met de hospita was zeer vriendelijk en ongecompliceerd. Door de orkaan Sabine konden we zelfs de avond ervoor aankomen. Wij komen graag terug naar Villa Kunsterbunt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Februari 2018

Dietmar uit 89601 Ulm

4,8
5 5 5 4

Ein schöner Urlaub

Ein wunderschönes und gemütliches Haus, lässt keine Wünsche offen. Ausreichend Platz gute Ausstattung. Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Februari 2016

Christian uit Fröndenberg

4,7
4.5 5 4.5 4.5

Schöner Urlaub !!!

Schönes , geräumiges , gut ausgestattetes Haus . Skilifte, Wanderwege, Geschäfte etc. gut zu erreichen.
Supernetter Kontakt mit den Eigentümern !!!
Gerne wieder .

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Maart 2013

Günther uit Poing

4,9
5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Super leuke vakantie in de Villa Kakelbont

We hadden echt een hele fijne vakantie. Het huis is prachtig, goed onderhouden en zeer goed ingericht. De omgeving is ook erg rustig en landelijk. Je kunt hier heel goed ontspannen. Het contact met de verhuurder was altijd perfect en zeer beleefd en aardig. Absoluut een aanrader. Altijd weer graag. Bedankt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2010

vitvit uit Berlin

4,9
4.7 5 5 4.5 5

einfach nur schön!!!

Sehr angenehmes und geschmackvoll eingerichtetes Haus mit allem was man sich im Urlaub wünscht.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Januari 2004

Christine uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beter kun je niet ontspannen!!!

De kunstenaarsvilla Kunterbunt mag zich echt zo noemen. Het is uniek, speels en biedt luxe, het heeft zoveel hoekjes en gaatjes, ruimte voor veel gasten zonder dat iedereen op elkaars lip zit.
De omgeving is echt adembenemend mooi, je weet niet waar je moet beginnen: met de smaragden, de elfjes en kobolden in het Habachtal, met de watervallen, het prachtige wandel- en skigebied... kijk maar zelf.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Omgeving van de accommodatie: traumhaft schöne Umgebung. Ich liebe das Habbachtal, Die Krimmser Wasserfälle,
die Hohen Tauern, den Wildkogel, schaut es euch an.

Recreatiemogelijkheden: Langlaufe, Skifahren, Wandern, Bergsteigen,
Rodeln, Smaragde suchen, Krtäuterwanderungen... einfach herrlich

Winkels: Mit dem Auto 10 Minuten zum nächten gut sortierten Supermarkt in Bramberg


Contactpersoon

Dhr. N. Bösing

Dhr. N. Bösing

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 39953

Laatst bijgewerkt: 13.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/39953.htm


«Künstlervilla Kunterbunt» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
58% Korting 01.10 tot 18.12.2026

Gratis afzegging tot 56 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven