Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Anidri Villa

Paleochora - Zuidwest Kreta - Kreta - Griekenland

Max.  5   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Beschrijving

Dit gezellige, comfortabele vakantiehuis, met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee (5-10 minuten met de auto naar het strand), omringd door olijfbomen en johannesbroodbomen, werd slechts een paar jaar geleden voltooid. Het biedt accommodatie voor maximaal 2 stellen en kinderen (2 tweepersoonskamers en een slaapplatform).

De sfeer wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen - hout en steen (Jeruzalemsteen op terrassen en vloeren), en het ontwerp combineert het comfort van het interieur met de Kretenzische realiteit dat we een groot deel van de dag buiten doorbrengen.
De uitzonderlijk grote veranda rond het huis biedt variaties van zon, wind en schaduw op verschillende momenten van de dag, en altijd een comfortabele ruimte. De grote leefruimte strekt zich uit over de hele 1e verdieping (keuken, woonkamer, kantoorhoek) en zorgt voor een ideale vakantiesfeer van samenzijn en rust, zoals gewenst.
Onze bezoekers zijn regelmatig onder de indruk van de eenvoudige schoonheid en gastvrije stijl van de villa.

Omdat onze tuin nog niet volledig ontwikkeld is (naast de prachtige oude olijf- en johannesbroodbomen hebben we een aantal jonge fruitbomen - sinaasappels, citroenen, vijgen etc., kruiden en struiken, aardbeien en groenten), bieden we het huis in 2020 opnieuw aan tegen uitzonderlijke prijzen - het jaar daarop zal het allemaal meer kosten!

We hebben een eco-kachel (en genoeg olijfhout) en een zeer goed zonnesysteem, dus het kan zelfs in de winter gezellig zijn, met warm water en een goede douche.

Nieuws vind je hier online:

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 5 km

5 km

Luchthaven 60 km Chania

60 km

Snelweg-afrit 50 km Tavronitis

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het idyllische dorpje Anidri ligt in een zonnige vallei en is klein en onbedorven door het massatoerisme. Het biedt een ongewone combinatie van Griekse traditie en kosmopolitische sfeer (de weinige inwoners - afgezien van de lokale Grieken - komen uit alle hoeken van Europa). De beroemde kafenion 'Sto Skolio', die een combinatie van traditionele Griekse gerechten en wereldwijde, gezonde invloeden serveert en gasten van heinde en verre aantrekt, ligt op twee minuten lopen van ons huis. Als toeristen kunnen we hier alle hulp, informatie en gezelligheid krijgen die we ons maar kunnen wensen.

Verder zijn er geen winkels of restaurants in het dorp - voor boodschappen moeten we 5 km rijden - door de prachtige Anidri kloof - naar de volgende grotere plaats: het oude vissersdorp Paleochora, nu het toeristische en agrarische centrum van zuidwest Kreta. Daar vinden we supermarkten, restaurants en alle diensten en voorzieningen van de beschaving die we verwachten in een toeristisch stadje, maar zonder het normale lawaai en de drukte. Geen enkel hotel of huis is hoger dan drie verdiepingen, elke avond is het centrum van de stad afgesloten voor auto's, stoelen en tafels komen tevoorschijn en mensen eten op straat of op de mooie promenade, direct aan zee.

Het is 5 minuten met de auto naar de kust, of tussen de 10 en 15 minuten naar verschillende stranden in de omgeving (Anidri, Paleochora, Grammeno). Alle stranden zijn zeer goed onderhouden - vele hebben ligstoelen en parasols. De afgelegen stranden zijn ongerept en romantisch.

Het gebied biedt talloze baaien en stranden en het hele jaar door eindeloze zonneschijn; ideaal voor strandvakanties, maar ook om te wandelen en te fietsen. Dagtochten naar Sougia en Lissos, naar de Irini- en Samariakloof, naar Elafonissi, Milia en verder naar Falarssana en Gramvoussa zijn gemakkelijk mogelijk. Veerboten en boottochten naar Gavdos en langs de zuidkust van Kreta bieden interessante vakantieactiviteiten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 50 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor boekingen langer dan een week geven we kortingen, ongeveer 4% voor maximaal 2 weken en ongeveer 10% voor meer dan 2 weken.

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2017

Sabine und Ulrich S. uit 01069 Dresden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Wat een uitzicht!

We verbleven met onze 2 jongens gedurende 2 weken in dit geweldige vakantiehuis. We hebben vooral genoten van het uitzicht op de zee, dat we ook vanuit de slaapkamers hadden. De huiskat Alma was een knuffelige metgezel voor ons. Het vakantiehuis is uitstekend uitgerust. In de tuin konden we groenten, fruit en kruiden oogsten. Als we vragen hadden, heeft de verhuurder Michael ons meteen geholpen via WhatsApp. Het restaurant "Sto Scolio" was onze absolute favoriet.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Beate uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

We hebben erg genoten van onze tijd in het Anidri Villa. Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie. Het uitzicht is gewoon adembenemend. Het Kafenio STO Scolio, dat op slechts 200 meter afstand ligt, is absoluut een aanrader.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juni 2015

Frank uit Nettersheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie

We verbleven twee weken met onze drie kinderen in Anidri en hebben erg genoten van onze vakantie daar. Het huis staat temidden van oude olijfbomen, is zeer liefdevol en smaakvol ingericht en vanaf het terras heeft men een fantastisch uitzicht op de Libische Zee. Vaak liepen we door de nog jonge tuin en oogstten verse groenten en de kat Basho is zeer aan ons gehecht geraakt in de korte tijd. In het café in Anidri kun je uitstekend eten en het dichtstbijzijnde strand is goed bereikbaar (10 minuten met de auto, 1 uur te voet door een prachtige kloof). We hebben veel uitstapjes gemaakt in de omgeving, zoals het strand van Elafonisi, de Samaria-kloof, Lissos, etc. We stonden voortdurend in aangenaam e-mailcontact met onze verhuurder Michael, die ons van alle nodige informatie voorzag, zodat we vanaf het begin goed uit de voeten konden.
We kunnen deze accommodatie in Anidri alleen maar van harte aanbevelen en zouden op elk moment graag onze vakantie daar doorbrengen. Hartelijk bedankt voor alles.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2014

A & H uit Schwanstetten

4,9
4.8 5 4.9 4.8 4.9
Toon Duits

We verbleven van midden september tot midden oktober 2014 in deze geweldige villa. Het huis heeft alle comfort. Het is liefdevol ingericht en zeer netjes. De meeste tijd, vooral 's avonds, brachten we door op het prachtige grote terras.... gewoon hemels. De tuin is nog erg jong, maar we konden toch al groenten oogsten van de kleine planten. We hielden altijd contact met de eigenaar (Michael Soth, zeer behulpzaam en attent) via e-mail. Anders was er Kinna in de buurt, die ook altijd behulpzaam en erg aardig was en altijd voor ons beschikbaar was voor vragen enz. En dan was er nog Basho, de huiskat waar we meteen verliefd op werden. Kortom, het was gewoon een geweldig thuis voor ons.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr ruhige und schöne Umgebung, Blick auf das Meer

Recreatiemogelijkheden: Man kann vom Haus sofort wandern, z.B. zur Anidrischlucht und ans Meer
Gut essen kann man in Anidri im Sto Scolio

Winkels: In Paleochora sind ausreichend Supermärkte


Contactpersoon

Dhr. M. Soth

Dhr. M. Soth

meer informatie

Objectnummer: 39972

Laatst bijgewerkt: 11.09.2023

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/39972.htm


«Anidri Villa» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven