Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus Panorama

Max.  7   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het vakantiehuis Panorama biedt u onvergetelijke vakanties op een zonnige, ongestoorde locatie. Hoogwaardige boxspringbedden in alle drie de slaapkamers en de unieke buitensaunaacota met buitendouche zorgen voor ontspanning tijdens uw vakantie. Uw kinderen kunnen genieten van de ruime buitenfaciliteiten met speeltuin, terwijl u geniet van de rust en stilte midden in de natuur.
Het vakantiehuis "Panorama" in een oogopslag:

110 vierkante meter
Vrijstaand, voor alleen bewoning
Groot terras met barbecue open haard en rustmeubelen
Buitensaunaacota voor max. 8 personen met (koude) buitendouche
Grote eetkamer met TV en bio-ethanol open haard
Gezellige woonkamer op de bovenverdieping met TV en spelcomputer Wii
3 slaapkamers, voorzien van comfortabele boxspringbedden - te gebruiken als één- of tweepersoonsbedden
Comfortabele keuken, volledig uitgerust met vaatwasser, magnetron, water- en eierkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, diepvriezer, oven, enz.
2 badkamers met douche 90 x 120

------Unser Service - voor een zorgeloze vakantie in het Sauerland-----

Wij willen dat u zich op uw gemak voelt - vanaf het allereerste moment. Daarom hebben wij een uitgebreid dienstenpakket voor u klaarstaan. Zodat je vakantie kunt houden. Kom binnen en geniet van een vakantie met vrienden!

W-LAN:
In al onze vakantiewoningen is W-LAN gratis beschikbaar voor onze gasten. U vindt de toegangsgegevens in uw accommodatie.

TV en hifi:
Onze vakantiewoningen en appartementen zijn allemaal uitgerust met hoogwaardige flatscreen-tv's, cd- en dvd-spelers en radio.

Bed- en tafellinnen:
Uw bedden zijn vers opgemaakt bij aankomst. Handdoeken, theedoeken en tafellinnen zijn ook aanwezig.

Familievakantie:
Kindvriendelijkheid wordt bij Ferienhäuser Tillmann met hoofdletters geschreven. Ons terrein biedt veel ruimte om te ravotten en te spelen. Een speelhuisje voor de kinderen, een Kneippbad en een beekje, speeltuinen met een trampoline en schommels en een kleine "kinderboerderij" zorgen voor veel te doen en een onvergetelijke vakantie. Wij stellen u graag een kinderbedje en kinderstoel ter beschikking.

Broodjesservice:
De plaatselijke bakker bezoekt ons vakantiecomplex dagelijks met zijn verkoopwagen. U bent ook welkom om gebruik te maken van onze broodjesservice 's morgens (behalve op zondag).


Wasgoed:
Sommige van onze vakantiewoningen hebben een eigen wasruimte met wasmachine, droger, strijkplank en strijkijzer. Gasten van de andere vakantiewoningen en appartementen kunnen gebruik maken van een aparte was- en droogruimte in de buurt (tegen betaling).

Sauerland Card: 2,00€ per volwassene ( vanaf 14 jaar) per dag ter plaatse te betalen

Wandelen:
Direct bij de huizen beginnen goed aangelegde en bewegwijzerde wandelroutes - de aanvoerroutes naar de bekende wandelroute "Sauerland Höhenflug", rondwandelroutes van ca. 1,0 uur en dagwandelingen

Alleen de prijzen en informatie op onze homepage zijn van toepassing.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 12 km

12 km

Skilift 14 km

14 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 60 km Paderborn

60 km

Station 20 km Freienohl

20 km

Snelweg-afrit 20 km Freienohl

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantieregio Eslohe

In het mooie Salweytal, in de buurt van het luchtkuuroord Eslohe, vindt u onze vakantiewoningen en appartementen. Ver weg van alle doorgaand verkeer, direct aan het bos gelegen, biedt ons ruime terrein alle ruimte voor uw perfecte vakantie.
Het vakantiegebied Eslohe heeft zijn gasten veel te bieden. Prachtige, deels bekroonde wandelroutes nodigen uit tot lange tochten door de prachtige natuur van het Sauerland. Idyllische vakwerkdorpjes en het rustige luchtkuuroord Eslohe vormen het decor voor uw verblijf in het Sauerland.
U bereikt Eslohe in vijf minuten met de auto of in ongeveer 45 minuten te voet via een goed aangegeven wandelpad. In het dorp vindt u alle inkoopmogelijkheden voor uw dagelijkse behoeften, evenals smaakvolle detailhandelszaken en cafés en restaurants. Een kuurhuis met VVV-kantoor, minigolfbaan, museum, zwembad en een mooi kuurpark completeren het aanbod.
De vakantieregio Eslohe en het aangrenzende Schmallenberger Sauerland hebben veel te bieden voor een vakantie. De nadruk ligt zeker op wandelen in het "Land van de Duizend Bergen" en aanbiedingen voor gezinnen, maar er zijn ook volop mogelijkheden voor kunst- en cultuurgeïnteresseerden, sportieve vakantiegangers en wellness-reizigers.

Voor groepen:
Samen vakantie vieren met veel ruimte en comfort voor iedereen.

Wij bieden de ruime huizen van de familie Tillmann in verschillende combinaties aan. Dus ook grotere groepen of families met vrienden vinden hier hun ideale vakantiehuis. Wij organiseren graag een huifkartocht voor u of adviseren u over de vele excursie- en verfrissingsmogelijkheden in de omgeving. Een bezoek aan de Esselbräu in Eslohe is net zo de moeite waard als een stevige wandeling met een omweg naar het museum "DampfLandLeute".

Voor gezinnen:
Avontuur voor de kleintjes - ontspanning voor de groten: Aan alles is gedacht.

Veel ruimte en geen autoverkeer: deze combinatie is ideaal voor gezinnen met kinderen. Onze ruime buitenfaciliteiten bieden ontspanningsmogelijkheden voor de volwassenen en speel- en ravotruimte voor de kleintjes. Een grote trampoline, speeltoestellen, een speelhuisje voor de kinderen, een beekje, een waterfietszwembadje en een paar kinderboerderijdieren maken van deze vakantie een onvergetelijke ervaring. Er zijn gezinsvriendelijke en spannende excursiebestemmingen in de nabije en verre omgeving te vinden, evenals wandelroutes van gemakkelijk tot uitdagend. Ontdek bijvoorbeeld het Esselbad in Eslohe of Thikos Kinderland in Schmallenberg. Onze eigen fietsen staan tot uw beschikking voor fietstochten in het mooie Sauerland. Natuurlijk stellen wij u ook een kinderbedje of een kinderstoel ter beschikking tijdens uw verblijf.

Voor senioren:
Geniet van de prachtige natuur en de rust - daar is voor gezorgd.

Twee vakantieappartementen op de begane grond, uitgerust met een hoge standaard, bieden een ideale accommodatie, vooral voor senioren of gasten met een handicap. De rustige ligging direct aan het bos zonder doorgaand verkeer belooft pure ontspanning en nodigt uit tot het maken van korte wandelingen in de omgeving. Het luchtkuuroord Eslohe, bijvoorbeeld, ligt op slechts enkele minuten rijden met de auto en biedt talrijke aantrekkelijke gelegenheden om te stoppen voor verfrissingen en om te winkelen.

Voor koppels / tijd voor twee:
Comfortabele vakantie met allerlei mogelijkheden in de nabije en verre omgeving.

Een korte vakantie in het Sauerland in een gezellig vakantiehuis. Dit belooft ontspannende uren voor twee met de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kleine wellnessruimte of lange wandelingen te maken in de naburige bossen. Ontdek gastronomie van hoge kwaliteit en mooie excursiebestemmingen in de directe omgeving, zoals het stadje Schmallenberg met zijn gevarieerde detailhandel

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in cultuur:
Uw gezellige vertrekpunt naar de culturele hoogtepunten van de omgeving.

De vakantieregio Eslohe en het Schmallenberg Sauerland hebben talrijke culturele juweeltjes te bieden. Ontdek historische barokkerken, interessante musea of plaatselijke historische bezienswaardigheden. Een ideaal uitgangspunt hiervoor zijn de vakantiehuizen van de familie Tillmann, waar u comfortabel kunt verblijven en van waaruit u veel van deze bezienswaardigheden gemakkelijk met de auto kunt bereiken.

Voor wandelaars:
Hier begint de wandeling direct bij de voordeur.

Goed ontwikkelde wandelroutes nodigen uit tot uitgebreide tochten met onvergelijkbare uitzichten. Alleen al in de vakantieregio Eslohe zijn er meer dan xy wandeltochten (LINK wandeltochten databank) die u "onder de voeten" kunt nemen. Rustieke hutten of rustieke wandelherbergen nodigen u uit om onderweg te stoppen voor een pauze. Wij vertellen u graag over de mooiste tochten en voorzien u van actuele kaarten. Na uw wandeltocht bieden onze vakantiewoningen met hun uitgebreide buitenfaciliteiten heerlijke rust in de prachtige natuur en comfortabele ontspanning. Vakantie in het Sauerland - Tillmann vakantiehuizen en appartementen

Vijfduizend vierkante meter rust en ontspanning wachten op u! Elf vakantiewoningen en appartementen, alle met vier- en vijfsterrencomfort, liggen verscholen in bossen en weiden op een rustige zuidhelling direct aan het bos. Bij Ferienhäuser Tillmann vindt u pure vakantie - in een familiaire sfeer en met het beste comfort. Een goed onderhouden terrein, een beekje en een Kneipp-peuterbad, ruime balkons of terrassen, geen doorgaand verkeer en talrijke excursiebestemmingen in de directe omgeving - geen wens blijft onvervuld.
Een vakantie bij de familie Tillmann betekent "vakantie met vrienden", veel ruimte voor de volwassenen om te ontspannen, evenveel ruimte voor de kinderen om te spelen en een open oor voor uw wensen. Wij verhuren al meer dan 25 jaar vakantiewoningen en appartementen en hebben sindsdien elk jaar vele tevreden gasten verzameld, waarvan sommigen ons voor de tweede, derde of zoveelste keer bezoeken - kijkt u zelf maar naar de gastenbeoordelingen van onze huizen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 100 € bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Sauna, water, beddengoed, verwarming, handdoeken, theedoeken, tafeltennis, fietsen, badminton, tafelvoetbal, Kneipp-tredbad, gratis parkeren.

De basisprijs heeft betrekking op 2 personen. Extra volwassen personen vanaf 14 jaar betalen 10,00 € p.o., vanaf 2021 betalen zij 12,00 € p.o., jongeren van 4 - 13 jaar 5,00 p.o., vanaf 2021 7,50 € en baby's van 0 - 3 jaar verblijven gratis. De hier vermelde prijzen kunnen afwijken van de definitieve prijzen wegens verschillende huurperiodes.

2,00 €/dag toeristenbelasting p. volwassen persoon vanaf 14 jaar verplicht, kinderen gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Mietbedingungen Die Buchung unserer Häuser und Wohnungen wird mit Ihrer Buchungsbestätigung schriftlich oder per Email verbindlich. Mit Ihrer Buchung erkennen Sie unsere Mietbedingungen ( die dem Angebot beiliegen und/oder auf der Internetseite einzusehen sind) an.

meer informatie:

Haus Panorama is een van de 14 vakantiewoningen of appartementen die door de familie Tillmann worden beheerd:

Deze omvatten:

het vrijstaande, alleen bewoonde ***** vakantiehuis:
"Landhaus Mettenberg" tot 16 personen - 260.0 m² - eigen sauna - 7 slaapkamers - 4 badkamers

de vrijstaande of alleen bewoonde ****vakantiehuizen:
"Haus Felsberg" tot 4 personen
"Haus Am Wald" tot 7 personen
"Haus Panoramablick" tot 4 personen

en de **** vakantiewoningen:

"Haus Salweyblick" tot 4 personen
"Haus am Sonnenhang Type C" tot 5 personen
"Haus am Sonnenhang Type B" tot 4 personen
"Haus am Sonnenhang Typ G" tot 7 personen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. W. Tillmann

Mevr. W. Tillmann

Andere accommodaties van Mevr. W. Tillmann

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Tillmann

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 40131

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/40131.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven