Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnungen Rubach

Duitsland - Mecklenburg-Vorpommern - Oostzee - Rügen - Glowe

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Foto's, prijzen en bezettingsplannen per flat zijn te vinden op: ""

3-kamer flat 60 m² (woning 1):
De flat heeft een woonkamer met kitchenette, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met toilet en douche. Het appartement biedt plaats aan 4 personen en kan worden uitgebreid voor maximaal één extra persoon. In de woonkamer kunt u zich ontspannen in de comfortabel ingerichte zithoek. Een tv met satelliettelevisie en een dvd-speler zijn aanwezig. Aan een aparte eettafel kunt u uw maaltijden nuttigen of gewoon bij elkaar zitten voor een gezellig praatje. De kitchenette biedt een koelkast met vriesvak, een 4-pits kookplaat met oven en een gootsteen. Andere apparatuur omvat serviesgoed en bestek, evenals een broodrooster, een waterkoker en een magnetron. Vanuit het woongedeelte heeft u directe toegang tot het ruime terras, waar u met het tuinmeubilair tot laat in de middag van de zon kunt genieten. Barbecuefaciliteiten zijn beschikbaar.

2-kamer vakantiewoning 53 m² (woning 1):
Als u slechts ruimte nodig heeft voor maximaal 4 personen en bovendien geld wilt besparen, kunnen wij u als alternatief een 2-kamerappartement in hetzelfde pand aanbieden. Het appartement beschikt over dezelfde faciliteiten als het hierboven beschreven 3-kamerappartement, maar is slechts ca. 53 m² groot en heeft slechts een slaapkamer met een tweepersoonsbed en 2 extra slaapmogelijkheden in het woongedeelte door middel van een uitschuifbare bank. De prijs voor de overnachting en de vergoeding zijn 5,- Euro lager!

3-kamerappartement 66 m² (huis 2):
De vakantiewoning werd pas in de zomer van 2014 opgeleverd in een nieuw gebouwd vakantiehuis. Met 2 aparte slaapkamers en een slaapbank in het woongedeelte biedt de flat plaats aan maximaal 5 personen.
Naast de moderne inrichting geven de grote, deels van vloer tot plafond lopende ramen de flat een lichte en gezellige sfeer. Naast een zithoek en een eethoek biedt de woonkamer ook een volledig uitgeruste kitchenette met vaatwasser, koelkast met vriesvak en oven met keramische kookplaat. Naast serviesgoed en bestek is er ook een broodrooster, een waterkoker en een magnetron met grill- en heteluchtfunctie.
Verdere ruimtes in het appartement zijn een slaapkamer met tweepersoonsbed en een extra tv, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met wc, douche en wastafel.
Sat-TV incl. radio en een DVD-speler zorgen voor entertainment. Naast een 40" TV in de woonkamer is er ook een 32" TV in de slaapkamer, waar u vanuit uw bed het TV-programma kunt bekijken. Beide tv's zijn ook geschikt voor internet en bieden dus bijbehorende smart-tv-opties. WLAN is ook beschikbaar en kan gratis worden gebruikt.
Vanuit het woongedeelte heeft u direct toegang tot het ruime terras, waar het tuinmeubilair u de mogelijkheid biedt om te ontspannen en tot rust te komen.

3-kamerappartement 78 m² (huis 2):
Deze vakantiewoning werd pas in de zomer van 2014 opgeleverd in een nieuw gebouwd vakantiehuis. Het biedt voldoende ruimte voor het hele gezin op een zeer ruime 78 m². Met behulp van de twee slaapbanken in het woongedeelte kan de flat door maximaal 6 personen worden bewoond.
Het appartement is modern ingericht en de grote, deels van vloer tot plafond lopende ramen geven het een lichte en gezellige sfeer. De kamers zijn uitgerust met alle voorzieningen die een ontspannen en rustgevende vakantie mogelijk maken.
De woonkamer biedt een zithoek en een eethoek, evenals een volledig uitgeruste kitchenette. Verdere kamers in het appartement zijn een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een extra tv, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met wc, grote douche en maar liefst 2 wastafels.
Entertainment wordt verzorgd door satelliet TV incl. radio alsmede een Bluray speler en een videorecorder. Er is zelfs een kleine selectie films op originele videocassettes beschikbaar. Naast een 40" TV in de woonkamer is er ook een 32" TV in de slaapkamer, waar u vanuit uw bed het TV-programma kunt bekijken. Beide tv's zijn ook geschikt voor internet en bieden dus bijbehorende smart-tv-opties. WLAN is ook beschikbaar en kan gratis worden gebruikt.
Een ander hoogtepunt is het terras van 45 m², dat u direct vanuit het woongedeelte kunt bereiken. Naast het tuinmeubilair biedt het ook een aparte barbecue.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantieverblijf ligt aan de rand van een zeer rustig bosgebied en biedt dus pure ontspanning. Het aangrenzende bosgebied (de grote loof- en pijnbomen van de Schaabe behoren tot de beschermenswaardige Europese bosgordels) nodigt uit tot lange wandelingen, niet alleen in de zomer. Ook het kuurplein en het mooie fijne zandstrand van de Schaabe liggen op slechts ca. 500 m afstand. De Jasmund Spa met zijn bad- en saunafaciliteiten en andere belangrijke attracties van Rügen zoals de krijtrotsen, Kaap Arkona of het Störtebeker Festival zijn met de auto in slechts enkele minuten te bereiken. De Schaabe verbindt geografisch de schiereilanden Jasmund en Wittow.
Genesteld tussen de zee en de Bodden is Glowe een veelgevraagd vakantieoord in een omgeving die in elk seizoen zijn eigen speciale charme heeft. Ervaar het beroemde 9 km lange Oostzeestrand van de Schaabe aan de ene kant en de ongerepte landschappen van de Grote Jasmund Bodden aan de andere kant.

Glowe biedt leuke restaurants, een ijssalon, een bakkerij en een kleine visrokerij. Er is ook een supermarkt. Het nieuw ontworpen kuurplein nodigt uit tot vertoeven met verschillende verkoop- en eetgelegenheden en biedt een surf- en zeilschool en een verhuurservice voor strandstoelen. Vanaf het kuurplein kunt u over de gereconstrueerde promenade naar de nieuwe haven wandelen en genieten van het uitzicht over de Oostzee naar de vuurtoren van Kaap Arkona.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een linnenpakket bestaande uit beddengoed en handdoeken kan worden geboekt voor 15,- € per persoon of u dient uw eigen beddengoed mee te nemen.

Kinderbedje en kinderstoel op aanvraag

Elektriciteit, water, verwarming en afvalinzameling zijn bij de prijzen inbegrepen.

Bezoekersbelasting wordt geheven door de gemeente Glowe en dient ter plaatse te worden betaald samen met de huurprijs

Na ontvangst van de schriftelijke reserveringsbevestiging door de huurder is 20% van de totale huurprijs verschuldigd als aanbetaling binnen 10 dagen.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. H. Rubach

Dhr. H. Rubach

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 40336

Laatst bijgewerkt: 15.02.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/40336.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven