Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Hibiscos 41: Pool, DSL, Klima.

Costa del Sol, Andalusië, Nerja, bij Playa Burriana

Max.  4   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 4  gasten
50m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

- Uw vakantiewoning - Penthouse Miramar de Capistrano:
Lichte stijlvolle comfortflat met zeer groot terras op het zuiden en prachtig zeezicht. Belangrijk! Het ligt niet in de buurt van de snelweg, die 60 m diep in de tunnel loopt en die u absoluut niet kunt zien of horen. Alleen op de kaarten ziet het er vaak zo uit.


Deze elegante flat is voorzien van airconditioning en over het algemeen van hoge kwaliteit (bijv. vloerverwarming) en ligt in het pittoreske tuinresort San Juan de Capistrano in Nerja (ongeveer 5 minuten met de auto van het centrum en 3 minuten met de auto naar het prachtige Burriana-strand).
Het pittoreske resort ligt majestueus op de heuvel met uitzicht op de oude stad en het centrum van Nerja, en ligt in het meer idyllische, lommerrijke noordoosten van de stad. Hier vindt u de beste stranden en de rustigste badplaatsen van deze prachtige badplaats.

Uw vakantiewoning biedt airconditioning + plafondventilator. Internet/WLAN met vast tarief direct in de flat evenals Netflix toegang zijn gratis.

Er zijn: 2 onafhankelijke flatscreen-tv's met volledige Duitse satelliet-tv (Spaanse tv ook beschikbaar), kluis, goede springbedden (Duitse wasbare dekbedden en kussens) met hygiënekussens, volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, wasmachine, magnetron, keramische kookplaat enz. - zie foto's) evenals badkamer en suite met grote douche en een extra gastentoilet met wastafel en raam/hor.

Verder is er een redelijke slaapbank in de woonkamer (140x200 cm ligoppervlak), die 's morgens en 's avonds gemakkelijk kan worden omgebouwd.

De panoramische ramen van vloer tot plafond vanuit de woonkamer en slaapkamer naar het terras breiden beide kamers uit en maken de vakantie perfect, zowel binnen als buiten.
Naast het prachtige panoramische uitzicht op zee vanaf het fantastische terras, vindt u hier ook voldoende ligmeubilair en een groot uittrekbaar zonnescherm onder een glazen dak (ca. de helft van het terras).
En op de originele Weber barbecue (houtskool) kunt u tijdens de gebruikelijke seizoenen in Andalusië heerlijk uw vlees of worstjes bereiden, terwijl u uw ogen laat dwalen over de Middellandse Zee.

Laat u ook informeren op onze eigen verhuurderspagina. Daar vindt u veel foto's, informatie en binnenkort zelfs video's.
Google maar eens op de termen 'Capistrano' en 'vakantiewoning of bovendien Irrgang', dan vindt u ook onze 9 particuliere vakantiewoningen in het complex San Juan de Capistrano. (Wij, de eigenaren en verhuurders, wonen het grootste deel van het jaar ter plaatse in Nerja)

Belangrijke mededeling:
Zowel onze appartementen als het complex San Juan de Capistrano liggen niet direct aan de snelweg! Het lijkt alleen zo in veel kaartprogramma's omdat de snelweg 60m diep in de tunnel eronder loopt - diep in de berg. Daar wordt de tunnel echter vaak gewoon als snelweg weergegeven. Verdere details, veel foto's (ook 360°) op onze verhuurpagina veel - zee - vakantie (dot) com
Licentie- of registratienummer: RTA: A/MA/01355

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.7 km

1.7 km

Meer 1.7 km

1.7 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 60 km Malaga

60 km

Snelweg-afrit 3 km Nerja-Maro

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Genesteld tegen de heuvels van de eerste bergketen (net achter het centrum van Nerja) ligt het prachtige resort San Juan de Capistrano. Het beschikt over een van de mooiste zwembadgebieden en de vele tropische en mediterrane tuinen. Het uitgestrekte terrein strekt zich uit tot in het natuurgebied en de kliffen daarboven. Schilderachtig gelegen en rijk aan bloemen, nodigt het gebied u uit om elke dag nieuwe wandelingen te maken. U kunt er ook rechtstreeks wandelingen maken.

Op loopafstand van uw vakantiewoning vindt u ook restaurants en bars in het complex zelf, evenals een kleine supermarkt tussen 20 maart en 20 november. Nerja is een van de mooiste badplaatsen in de regio.
Het combineert perfect cultuur, zwemmen, een droomklimaat, sport, sightseeing en ontspanning als vakantiemotto. In het oosten grenst Nerja aan het natuurreservaat Cerro Gordo, waar naast de prachtige stranden van Nerja ook ongerepte droomstranden op ruige rotshellingen te vinden zijn.
Dit alles ligt op slechts 10 tot 15 minuten rijden van uw vakantiewoningen.

Nerja zelf is een zeer populair vakantieoord vanwege het uitstekende klimaat (niet te heet in de zomer en meestal aangenaam warm in de winter) en de mooie ambiance (zeer mooie oude stad, vele tapasbars en goede redelijk geprijsde restaurants, voetgangerszone enz.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De naar verbruik te betalen elektriciteitskosten aan het eind zijn momenteel EUR 0,45 - na eigen lezing. Internet met Wifi en onbeperkt vast tarief direct in de flat is gratis, er zijn geen andere extra kosten als u geen extra wensen heeft. Al het andere is al inbegrepen in de prijscalculator

Informeert u zich op onze bovengenoemde gedetailleerde verhuurderspagina viel-meer-urlaub(punkt)com - ook voor verdere details over de flat en de prijzen. Daar vindt u alle informatie, tips (ook over de omgeving, vluchten en huurauto's enz.), prijzen, fotoshows, 360° panoramafoto's van het uitzicht, de flat enz.
De genoemde bijkomende kosten komen bovenop de basisprijs, dit staat vermeld, beschreven en uitgebreid uitgelegd op onze eigen website.

IMPRINT van de verhuurder van deze vakantiewoning:
(informatie volgens § 5 TMG)
A. Irrgang
-Verhuur van eigen vakantiewoningen-
San Juan de Capistrano 2 - 111, Nerja
Contact: 0049 (0)7736 2950855 (gratis VOIP-nummer)
Email: info @ veel - zee - vakantie . com

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2016

Birgit L. uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie flat, altijd weer

Zeer mooie flat met een prachtig uitzicht op zee. Groot terras met veel tuinmeubilair. Alles was zeer schoon en nieuw, binnen en buiten. Binnen is de flat ook zeer goed uitgerust. Airconditioning en 2 tv's, mijn man viel me nooit lastig met zijn voetbal :-) Het klimaat was geweldig in november. We doen dit nu elk jaar. Veel dank aan onze aardige verhuurders, we komen graag nog eens terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2015

Susanne M. uit Norddeutschland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super plat

Eerste keer in Nerja en zo'n geluk. Fantastische flat, zeer schoon, geweldig uitzicht. De beklimming van de trap naar het dakterras is misschien een beetje lastig, maar dat is het enige punt van kritiek dat we konden maken. De flat is zeer smaakvol ingericht, de matrassen zijn goed en nieuw, de keuken is goed uitgerust. We vonden de Burrianabeach erg leuk en het zwembad is erg mooi. We waren helemaal tevreden en zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Irrgang:

Vielen Dank für die nette Bewertung. Allerdings unter dem falschen Objekt eingetragen, hier ging es um Hibiscos de Capistrano, nicht um Miramar de Capistrano. Wir freuen uns, dass Sie wiederkommen möchten. Bis bald!


Contactpersoon

Mevr. A. Irrgang

Mevr. A. Irrgang

Uw verhuurders wonen al meer dan 10 jaar aan de Costa del Sol en spreken vloeiend Spaans.


Andere accommodaties van Mevr. A. Irrgang


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 40654

Laatst bijgewerkt: 11.12.2023

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/40654.htm


«Hibiscos 41: Pool, DSL, Klima.» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven