Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Snigelhus

Smaland / Zuid-Zweden, Halmstad - Ljungby

Max.  15   gasten
220m²  Woonoppervlakte
10 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 15  gasten
220m²
10 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Beschrijving

Je waant je in Bullerbü als je uit de auto stapt en de drie rode huizen op het open terrein van 6000 m² ziet staan. Bootstalling met 2 kano's, zwemvesten, roeiboot, enz., kampvuurplaats, barbecue, volleybalveld, schommels en monstergrot maken dat je zin krijgt om op avontuur te gaan. Het hoofdgebouw heeft een licht nostalgische sfeer door het deels antieke meubilair. De keuken is volledig gerenoveerd in mei 2022
Er is Wi-Fi in het hoofdgebouw boven.
De bijgebouwen zijn meer IKEA ingericht en praktisch, in de Starholk is er een driepersoonskamer, een tweepersoonskamer en een keuken-woonkamer. Gezinnen met vrienden, vakantiegangers van meerdere generaties of kerkgroepen vinden hier ruimte om zich terug te trekken, om hun geest, ziel en lichaam te laten rusten.
Het zeer kleine huis (10 m² plus puntgevel) heeft een eigen terras, een salon, 3 slaapplaatsen en een toilet. Het is gebouwd over de voormalige aardkelder, die nu is ingericht als monstergrot met dierlijke botvondsten uit de omgeving voor kinderplezier.


Een groot terras nodigt u uit om in de zon te ontbijten, 's avonds kunt u op het kleine voorterras zitten en naar de zonsondergang kijken, overdag zijn er genoeg plaatsen om de bestaande tuinstoelen neer te zetten.
Meer informatie op onze homepage: schweden-oder-italien-ferienhaus.de

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 5
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 8
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 12 km

12 km

Restaurant 12 km

12 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 40 km Halmstad

40 km

Station 35 km Halmstad

35 km

Snelweg-afrit 30 km Halmstad Süd

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis is zeer rustig gelegen tussen Halmstad en Ljungby, rustig in een bos- en weidelandschap met een rivier die er doorheen kronkelt. Een zwem- en visplek is aan het "kleine" meer, op ca. 350m afstand, een andere aan het "grote" meer (op ca. 800m afstand). Er is ook onze roeiboot, die door sterke volwassenen met stootwillen in het meer kan worden gedragen.
Twee andere vakantiehuizen liggen in de buurt, maar worden niet permanent bewoond. In het gele huis 300m verderop woont een heel aardige en behulpzame Engelsman.

Twee meren liggen op loopafstand, de zee met het prachtige strand van Tylösand ligt op slechts een half uur rijden. In de buurt lonken ook grotere meren, de Bolmen. Ontdek de traagheid, vind paddenstoelen, bessen, bloemen, elanden! En geniet van de tijd onder witte wolken aan de hemel uit een prentenboek! Ons landgoed ligt op ongeveer 2,5 km van het centrum van het dorp. Behalve een mooie kerk is er niets bezienswaardigs. Er is echter een prachtige wandelroute (Naturstig) rond het dorp. Het Skärseryd boerderijcafé met biologische producten ligt op ongeveer 5 km afstand en is een geweldige plek om te stoppen voor een hapje eten

Juist de afwezigheid van attracties zorgt voor de recreatiefactor.

De dichtstbijzijnde winkel is in Lidhult, op 12 km afstand. Daar kunt u in het aangrenzende café tegen een goede prijs heerlijk gebak of ontbijt krijgen, en bovendien gratis wifi. Grote supermarkten en winkelcentra bevinden zich in Ljungby of Halmstad. Ljungby is een charmant stadje met een sprookjesmuseum, en Halmstad is een bezoek waard met zijn ligging aan de Nissan, parken en een geweldig marktplein. Je moet daar zeker een ijsje eten! mmmhhh!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 50
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het hoogseizoen verhuren wij het gehele complex, in het laagseizoen ook slechts één van de huizen voor minder personen.

De elektriciteitskosten worden op vertrouwelijke basis gelezen. Als ze minder dan 50€ per week bedragen, zal de verhuurder het verschil overmaken op de waarborgsom, evenals het verbruik wordt meegedeeld.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kostenfreie Stornierung akzeptieren wir unter Angabe von Gründen bis zu 6 Wochen vor Reiseantritt. Bis zu zwei Wochen vor Urlaubsbeginn ist die halbe Miete fällig. Danach muss der Mieter, sofern kein Ersatzmieter gefunden wird, alles zahlen. Wir sind verhandlungsbereit, empfehlen jedoch eine Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

Het is een boerderij, ongeveer 200 jaar oud, die we met veel liefde hebben gerenoveerd. De kamerhoogte in alle kamers op de benedenverdieping van het hoofdgebouw is ongeveer 2 meter, in de andere huizen 2,20 meter. De sanitaire voorzieningen zijn functioneel.
Rokers moeten buiten het huis roken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.6 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Daniela K. uit Rangsdorf

4,4
4 5 4 5 4
Toon Duits

Zeer bijzonder

We waren in de familiekring in het Sniglhus en hadden een fantastische tijd... samen eten en koken, vissen, roeien op het meer, paddenstoelen verzamelen, spelen, luieren in de zon... alles wat je in het dagelijks leven vergeet ☺️
Bedankt voor de mooie tijd in dit knusse huis met betoverende omgeving.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2019

Tina uit Dorfchemnitz

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

ontspannen gezinsvakantie dicht bij de natuur

We keken vooraf al uit naar deze vakantie tijdens de goede organisatie met mevrouw Berg (verhuurster). De presentatie op internet deed ons een oude Zweedse boerderij met bijgebouwen in een zeer rustige omgeving verwachten. We werden niet teleurgesteld. Sommige kamers zijn (nog) aan renovatie toe, maar dat stoorde ons niet, want je merkt dat de verhuurders dat in andere kamers al met liefde hebben gedaan, waardoor de charme van de huizen behouden blijft. De uitrusting is praktisch voor het gebied met bos en meren (kano's, zwemvesten, open haard, volleybalveld, spelletjes voor kinderen, boeken, barbecue, voorraadkast, koelkast met vriesvak, genoeg kamers (de meeste lijken klein, maar dat maakt ze juist gezellig) - gewoon een boerderij met geschiedenis. We hebben veel gebruik gemaakt van de nabijheid van de prachtige Noordzeestranden (ca. 40 min rijden). Winkelmogelijkheden liggen op 15-30 minuten afstand. Voor de meeste excursies is een auto nodig, maar fietstochten door het bos en naar meren zijn een must. Hartelijk dank voor uw gastvrijheid!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2018

Volkmar G. uit 31303 Burgdorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

mannenvakantie

Zeer ruim terrein, uitgestrekt, zeer rustig gelegen, midden in de Zweedse natuur, met een meer in de buurt waarop je kunt kajakken. Kajak beschikbaar. Ruimtes met veel mogelijkheden, zeer geschikt voor vakanties, gezinnen/jongeren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2018

Jutta B. uit Schwülper

5,0
5 5 5 5

Einfach traumhaft schön!

Erholung pur in wunderbarer Landschaft. Heilung auf allen Ebenen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Mei 2018

Melanie H. uit 38729 Lutter

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning en rust puur

Wat een geweldige tijd, het landschap is ongelooflijk mooi en er zijn verschillende activiteiten beschikbaar. Strand, wandelingen in het bos of een uitstapje naar de stad...alles is binnen korte tijd met de auto of te voet bereikbaar. Het huis biedt alles wat nodig is...een geweldige plek om tot rust te komen, bedankt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Mei 2018

Eva-Maria R. uit 31141 Hildesheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Snigelhus

Ik vond de prachtige ligging van de huizen midden in de natuur leuk. Het interieur zorgt voor een gezellige sfeer. We konden buiten zitten, eten en zonnebaden in het beste weer. In de kamers kun je tot rust komen. Alles wat nodig is voor een heilzame vakantie in de natuur is aanwezig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2018

Britta B. uit 38126 Braunschweig

5,0
5 5 5 5

Gruppenaufenthalt

Eine idylische Lage abgelegen von den Lauten und Lärmen des Alltags. Durch die Anordnung der drei Häuser bietet es eine perfekte Geborgenheit mit der Einheit der Natur. Die Häuser sind liebevoll eingerichtet und bieten viel Platz zum Verweilen. Eine kleine Bücherei ist vor Ort. Es ist alles da , was man zum Geniesen braucht. Der Aufenthalt ist Wohltat für die Seele.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2018

Susanne S. uit Salzgitter

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

"Jette Fint" - prachtig bijzonder

Fantastisch klein paradijs, idyllische locatie, alles wat nodig is beschikbaar - gewoon prachtig en een aanrader. Harmonieuze meubels, het grote terrein geven een gevoel van vrijheid en kalmte. Altijd graag weer.....
De uitwisseling met de verhuurders was geweldig, zeer persoonlijk en ongecompliceerd. Dit komt ook tot uiting in de accommodatie: persoonlijk, liefdevol, waarderend.....Bedankt voor deze geweldige tijd.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Kirsten R. uit 38102 Braunschweig

4,8
4 5 5 5

Pippi Langstrumpf grüßt

Inmitten von Wiesen liegt Snigellhus. Liebevoll, nostalgisch eingerichtet. Zwei Seen fußläufig in der Nähe, ebenso der Naturstig.
Wir hatten eine herrliche Zeit dort und habe die Ruhe und die Natur genossen. Ein besonderes Erlebnis war das Mittsommerfest in Vro.
Wir kommen gerne einmal wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2016

Antonio S. uit 71636 Ludwigsburg

4,8
4 5 5 5

Entspannung pur

Wir haben das Hausensemble mit einer Gruppe von 15 Personen (Erwachsene und Kinder) bewohnt und wundervolle Ferien verbracht. Mann ist in Mitten der Natur und sieht im Morgengrauen Rehe oder sogar Elche. Absolute Idylle. Badeseen sind in unmittelbarer Nähe zu Fuß erreichbar. Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Hierzu hat sicherlich auch der sehr hilfsbereite und zuverlässiger Vermieter mit beigetragen, der bei Problemen sofort reagiert. Wir können das charmante Hausensemble nur weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2015

Simone W. uit Königslutter am Elm

5,0
5 5 5 5

Schweden wie in Bullerbü

Der wunderschöne Ferienhof liegt inmitten der herrlichen Natur Smålands und eignet sich hervorragend für Urlaub mit Freunden, große Familien oder Gruppenfahrten. Wer das einfache Leben, Aktivitäten in der Natur und die Ruhe des schwedischen Landlebens liebt, kommt hier voll auf seine Kosten und kann unvergessliche Ferientage erleben!

Wenn es doch mal etwas mehr "Trubel" sein darf: Halmstad und das Meer sind auch nicht weit. Auch viele andere lohnende Ausflugsziele sind in der Umgebung zu finden.

Das Snigelhus ist ein liebevoll nostalgisch eingerichtetes Schmuckstück, in dem es einem ganz schnell heimelig zumute ist. Zum Haus gehört ein Lagerfeuerplatz für zünftige Abende, ein Ruderboot an einem fußläufig schnell erreichbaren See und Kanus am nahen Fluß.

Auf dem wildromantischen Naturstig kommen Wanderer mit und ohne Hund voll auf ihre Kosten. Zwei Seen laden zum baden und angeln ein.

Die Anlage ist für Reisende mit gut erzogenen Hunden ideal.
Wir freuen uns schon auf unseren nächsten Urlaub im Snigelhus!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. J. Berg

Mevr. J. Berg

Opgewonden door Zweden! Telkens weer vinden we hier rust, ontmoeten we aardige mensen en genieten we van de schoonheid van de natuur. Snigelhus en Starholk en de kleine Villa Kunterbunt zijn voor ons een stukje Bullerbü, net als in de verhalen van Astrid Lindgren. Een paradijs voor kinderen. We houden van verfraaien en hebben de charme van het oude huis behouden. In ons hoofdberoep zijn we maatschappelijk betrokken.


Andere accommodaties van Mevr. J. Berg


meer informatie

Objectnummer: 41176

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/41176.htm


«Snigelhus» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven