Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ahlbeck, Villa Phönix, App. 4

Usedom, badplaats Ahlbeck, dicht bij het strand, centraal met gratis parkeren en rustig

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Villa Phönix - Het appartement aan de Kurstrasse 8, Seebad Ahlbeck bevindt zich op de begane grond van het ongeveer 100 jaar oude vrijstaande huis, waarin zich in totaal 9 appartementen bevinden. Deze zijn zowel voor vakantiegasten als voor vaste huurders beschikbaar. De vakantiewoning beschikt over een GRATIS parkeerplaats voor de auto direct op het terrein.
Het gele hoekhuis ligt op slechts 150 meter van de historische pier van Ahlbeck en heeft een rustige ligging ondanks de nabijheid van het strand. Twee kamers en een kleine wintertuin ontworpen als eethoek, alles in warme kleuren, met een gezellige en functionele inrichting, een kleine keuken met koelkast, fornuis en magnetron wacht op de gasten.
Een extra bed voor maximaal 2 personen is mogelijk tegen betaling van € 5,00 per persoon per dag. De bank in de woonkamer biedt de nodige slaapgelegenheid (200 cm breed). De flat heeft W-LAN.
Slaapkamer - De kamer ligt aan de "achterkant" en kijkt weg van de straat. Het grote bed (200 cm x 180 cm) heeft een aangename hoogte. U slaapt op twee lagen matrassen, het is zeer comfortabel om op te liggen. De kussens hebben klassieke veren, de dekbedden zijn lichte en warme microvezeldekens. Nachtkastjes met lampen en een kledingkast maken de inrichting compleet.
Woonkamer - De kamer scoort met zijn warme kleuren en persoonlijke sfeer. De bank kan worden gebruikt als grote slaapplaats. Maar hij is ook aangenaam als zitmeubel. Extra kussens en gezellige dekens, die regelmatig worden gewassen, nodigen uit tot loungen. In de ladekast vindt u placemats en kaarsen, naaigerei en vrije vakken voor uw reisspullen. Voor regenachtige dagen zijn de TV, enkele boeken en klassieke bordspellen beschikbaar. Radio met CD en USB (alles verandert in dit vak) staan erop.
U wordt geïnformeerd over de W-LAN toegang wanneer u de sleutels krijgt. Het is ook te vinden in een rode map. Deze ligt meestal op de plank onder de woonkamertafel.
Keuken - Het is een kleine keuken die optimaal is uitgerust. Een kamer met een raam en alle belangrijke dingen die nodig zijn om maaltijden te bereiden. Eenmaal om zijn eigen as gedraaid en alles is met een handomdraai te bereiken. Naast serviesgoed en kookgerei omvat de uitrusting een eierkoker, broodrooster, Tassimo koffiezetapparaat, kom en zeven en diverse accessoires. Suiker, zout, meel, peper zijn beschikbaar en worden regelmatig aangevuld door de vriendelijke gasten of de verhuurder. De ramen tonen een nieuw gordijnidee - afgedankte stropdassen. Menig gast vroeg of het de dassen waren van de heren die hier sliepen. Maar op vakantie heeft zelden iemand een stropdas bij zich.
Badkamer - De lichte badkamer heeft een raam, een bad, een wasmachine, een bidet, een haardroger, een scheerspiegel met licht en een mobiel wasrek en is zeer ruim. Omdat het niet mogelijk is om hier een staande douche te installeren, moet je staand douchen in het bad. Voor wie niet graag staat, is er een zitje aan de rand van het bad. De wasmachine is gemakkelijk te gebruiken. Vergeet echter niet de gebruiksaanwijzing. Menig vakantiegast heeft deze instructies nodig.
De ramen zijn meestal voorzien van plisségordijnen. Nogmaals, als de draden scheuren of de beugel breekt, geef dit dan door aan het bedrijf dat het werk uitvoert. Zo kan de schade snel hersteld worden. Niemand zal er boos over zijn. Het dakraam in de slaapkamer en badkamer moet op slot blijven. Het sluitsysteem van de historische ramen is gehavend en kan niet worden vervangen. De ramen kunnen wel normaal geopend worden.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 25 km Heringsdorf

25 km

Station 1 km Ahlbeck

1 km

Snelweg-afrit 70 km A 20, Abfahrt Anklam, B 199

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zwemmen - Wandelen - Fietsen - Jazzfestival - Kleinkunstfestival - Usedom Muziekfestival - Beleef de cultuur en joie de vivre van onze Poolse buren - Er is veel meer dan alleen de zee met het sensationele fijne zandstrand!!!! Usedom en de badplaats Ahlbeck zijn ELK SEIZOEN een bezoek waard.
Villa Phönix ligt in de zogenaamde tweede rij, in Kurstrasse 8 van Ahlbeck. Het is hier rustig en de boulevard ligt op slechts een minuut afstand. De bakker, boekhandel, supermarkt en boulevard met allerlei winkels zijn vlakbij. Als vakantieoord kan de badplaats Ahlbeck op Usedom terugkijken op meer dan 130 jaar kuurtraditie. De eerste villa's en hotels werden kort na 1880 geopend. Men ging niet meer naar Italië om te kuren, maar bracht de Italiaanse bouwstijl naar het eiland - de tegenwoordig zo populaire kuurarchitectuur ontstond.
Van de historische Ahlbeck-pier tot het beroemde Ahlbecker Hof, de 8 km lange promenade heeft vele bezienswaardige villa's, hotels en pensions. Lekker zwemmen, wandelen langs het strand, broodjes vis eten, de wind en de zeebries om je neus laten waaien is een ontspannend genoegen. Dit wordt aangevuld met wellness-aanbiedingen, thermale baden, leuke restaurants, interessante excursies naar het achterland of naar Polen. Te voet, met de auto, per koets, per boot of met de fiets, bijna geen enkele hoek van het eiland Usedom blijft gesloten.
Let bij het naderen zonder navigatie op de speciale eenrichtingsstraatindeling van de Kaiserbäder!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting moet ter plaatse bij de kuuradministratie (2 min. naar de promenade ter hoogte van de pier) extra worden betaald: 2023 in het hoogseizoen € 2,70, in het laagseizoen € 2,10.
De flat wordt ter plaatse onderhouden door UsedomEngel: Kaiserstraße 38, 17419 Seebad Ahlbeck, 038378 31342 - kantoor, 0160 91703726 - mobiel. De wasservice kan niet geannuleerd worden. Beddengoed en handdoeken (per persoon grote en normale handdoek), badmat evenals theedoek en afwasmiddel moeten ter plaatse bij de persoonlijke sleuteloverdracht worden betaald. Contact wordt opgenomen door de eigenaren van de vakantiewoning na boeking.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Die Stornierungsbedingungen entnehmen Sie bitte auch dem Buchungsangebot: Diese Reservierung ist mit Anzahlung verbindlich. Sie können die Reservierung jedoch bis zu 60 Tage vor Anreise per E-Mail kostenfrei stornieren. Folgende Kosten sind nach Ablauf der kostenfreien Stornierungsfrist (60 Tage vor Anreise) als Entschädigung zu leisten: bis 7 Tage vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises, bis 1 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises.

meer informatie:

De sleutel van de vakantiewoning krijgt u van medewerkers van UsedomEngel, Kaiserstrasse 38, 17419 Ahlbeck, telefoon 03 83 78/ 31 342. Hier krijgt u ook de W-LAN sleutel.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.2 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2023

Ilona R. uit Teutschenthal

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede locatie

Een zeer aardige en vriendelijke verhuurder, met wie je goed contact had. Het appartement is zeer centraal gelegen, op slechts een paar minuten lopen van de pier, restaurants en winkels. Het appartement is gezellig, functioneel en schoon. In de serre kun je goed ontbijten, de woonkamer nodigt vooral in de koude tijd van het jaar uit om te blijven hangen. De keuken is voldoende voor 2 personen. De badkamer is modern ingericht. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Maart 2020

Jens S. uit Springe/Deister

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig appartement

Dit appartement voldoet aan alle verwachtingen en komt volledig overeen met de presentatie van de verhuurder. Het is een appartement dat, Godzijdank, niet in een hypermoderne chromen-glasstijl is, maar gezelligheid uitstraalt door de individuele inrichting en warme kleuren en uitnodigt om te verblijven. In de kleine serre kunt u uitgebreid ontbijten en genieten van de zon (als deze ook schijnt). De woonkamer is erg gezellig, voldoende groot en goed uitgerust. De open keuken voor de woonkamer voldoet goed aan zijn doel. De slaapkamer is voldoende groot en heeft zeer goede matrassen waarop u goed kunt slapen. De moderne badkamer laat ook niets te wensen over en is uitgerust met een gloednieuwe wasmachine, zodat u tussendoor uw was kunt doen. Het is alleen jammer dat we niet optimaal van het appartement konden genieten. Helaas gooide Corona roet in het eten en moesten we na één dag weer vertrekken. Maar we komen graag terug.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juli 2013

Madlen uit Guben

4,5
3.5 4.1 5 5 5

gemütliche Ferienwohnung in Toplage!

Sehr netter Kontakt zu der Vermieterin und Frau Kosminska, Wohnung war sauber. Die verglaste Verranda lädt zum verweilen ein. Die zentrale Lage der Villa ist der Hit. Die Ausstattung ist zweckmäßig und völlig ausreichend. Für Familie mit Kindern nur zu empfehlen. Wir kommen gern wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Top Lage!

Recreatiemogelijkheden: Gastronomie, Einkaufsmöglichkeiten, Strand alles sehr zentral und in ein paar Schritten zu erreichen!

Winkels: nur ein paar schritte1

Antwoord van Mevr. K. Kirchner:

Die Ferienwohnung wurde in den 90er eingerichtet und wird immer wieder mit modernen neuen Möbeln ausgestattet. Sie ist dennoch kein super modernes Appartement, dafür punktet sie mit angenehmer Wohnqualität in Top Lage zu guten Preisen.


Contactpersoon

Mevr. K. Kirchner

Mevr. K. Kirchner

Ik ben huisvrouw, woon op het platteland met uitzicht op de Greifswalder Bodden en ben imker. Mijn dorp ligt in de buurt van Greifswald, 80 km van de vakantiewoning. Het idee om deze vakantiewoning niet alleen privé te gebruiken, ontstond vele jaren geleden. Sindsdien ben ik met deze flat vertegenwoordigd op de onroerendgoedmarkt in Usedom. Enkele van de schilderijen aan de muren van de flat heb ik van de kunstenaars gekocht. Ik verzorg de vakantiewoning met behulp van een plaatselijk servicebedrijf. Anders kan er geen en geen wasservice worden aangeboden.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 41723

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/41723.htm

Mevr. Kirsten Kirchner

Am Riff 33

17498 Neuenkirchen

0049(0) 510 73 60


«Ahlbeck, Villa Phönix, App. 4» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven