Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Oostzee + Zwembad + Sauna + Boot / Oknö

Oknö/Kalmar Län/Smaland

Max.  9   gasten
123m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 9  gasten
123m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

62 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

62 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Villa Saltkråkan ligt op een perceel van net geen vierkante meter met een direct uitzicht op de Oostzee. De kust van Kalmar Sound ligt op een minuut lopen. Villa Saltkråkan is volledig nieuw gebouwd. Villa Saltkråkan heeft 3 eenpersoonsslaapkamers. Daarnaast en bij de prijs inbegrepen is het gastenverblijf. Hier kunnen 2 personen slapen op een slaapbank. Onder het dak bevindt zich een slaapzolder voor 2-3 personen (ideaal voor kinderen en tieners). Het gastenverblijf heeft een eigen badkamer (douche, wc, wastafel) en een tv-aansluiting/dvd - hier kunt u ook Zweedse tv-programma's ontvangen, in het hoofdgebouw alle gebruikelijke Duitse zenders. De keuken is volledig uitgerust met elektrisch fornuis, vaatwasser, koelkast/vriezer, wasmachine (alle Bosch), magnetron. De badkamer is volledig betegeld en heeft, net als het hele huis, vloerverwarming. De badkamer heeft een toilet, douche, wastafel, sauna, wasmachine en droger.
Open haard in de woonkamer, TV, stereo/CD, DVD, groot houten zonneterras met ingebouwd zwembad. In ons aangebouwde "glazen huis" kunt u zelfs bij slecht weer genieten van het uitzicht op de Oostzee. In de herfst en winter verwarmt een tweede open haard u hier.
Natuurlijk behoren tuinmeubelen, barbecue enz. tot de verdere uitrusting.
Het materiaalhok is beschikbaar voor uw fietsen.
Natuurlijk verhuren wij ook onze Villa Sommartider, recht tegenover. Kijk maar eens. Meer informatie vindt u hier bij Ferienhausmiete - trefwoord: "Oknö" of google gewoon "Ferienhausmiete + sommartider".

Vakantie met de uitgebreide familie of met vrienden? Boek beide huizen, slechts enkele meters van elkaar verwijderd: Villa Sommartider en Villa Saltkråkan. We doen u graag een aanbod!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 6 km

6 km

Luchthaven 40 km Kalmar

40 km

Station 25 km Mönsterås/Oskarshamn

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Saltkråkan ligt op een perceel van net geen vierkante meter met een direct uitzicht op de Oostzee. De kust van Kalmar Sound ligt op een minuut lopen. Villa Saltkråkan is een volledig nieuw gebouw met 3 individuele slaapkamers. Daarnaast en bij de prijs inbegrepen is het gastenverblijf. Hier kunnen 2 personen slapen op een slaapbank. Onder het dak is een slaapzolder voor 2 personen (ideaal voor kinderen en tieners). Het gastenverblijf heeft een eigen badkamer (douche, wc, wastafel) en een tv-aansluiting. De keuken is volledig uitgerust met elektrisch fornuis, vaatwasser, koelkast/vriezer, wasmachine (alle Bosch), magnetron. De badkamer is volledig betegeld en heeft, net als het hele huis, vloerverwarming. De badkamer heeft een toilet, douche, wastafel, sauna, wasmachine en droger.
Open haard in de woonkamer, TV, stereo/CD, DVD, groot houten zonneterras met ingebouwd zwembad, zwembadoverkapping. In ons aangebouwde "glazen huis" kunt u zelfs bij slecht weer genieten van het uitzicht op de Oostzee. In de herfst en winter verwarmt een tweede open haard u hier.
Natuurlijk behoren tuinmeubelen, barbecue enz. tot de verdere uitrusting.
Het materiaalhok is beschikbaar voor uw fietsen. Het vakantiehuis ligt direct aan de punt van het eiland Oknö. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht op de Oostzee - slechts één minuut (ca. 100 meter) tot aan het water. Kleine woonstraat (doodlopend) met ongeveer 11 huizen. Absolute rust op een droomlocatie! NIEUWE CONSTRUCTIE! Grote kinderspeelplaats op 3 minuten loopafstand.
Oknö is een prachtig eiland in de Kalmarsund, dat u per auto bereikt over een kleine dam. Het is bijna uitsluitend bebouwd met vakantiehuizen. Oknö is omgeven door kleine archipels, en er zijn overal stranden, zwem- en barbecueplaatsen. Tennis, minigolf, jogging, diverse speeltuinen, jachthaven.
Ook ideaal voor nordic walking!
Oknö is een van de zonnigste gebieden in Zweden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 20 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

minimum huurprijs: vanaf 700 euro per object per week
100 Euro (Als u met een huisdier komt, vraag dan naar de prijs)
Dagelijkse huurprijs huis compleet vanaf 100,- Euro afhankelijk van seizoen
De huurprijs heeft betrekking op maximaal 6 volwassenen + 3 kinderen.
Voor afwijkende bezetting, informeer naar de huurprijs.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

NIEUW! NIEUW! NIEUW! Naast de bovengenoemde uitrusting beschikt Villa Saltkråkan ook over een kleine roeiboot.
Onze tip uit ervaring:Denk nu al na over uw kerst- en nieuwjaarsvakantie!!! Villa Saltkråkan ligt op de begane grond en is in principe geschikt voor rolstoelgebruikers in het huis, vraag er specifiek naar. Er is een kleine trede voor de ingang.
Onze prijzen zijn inclusief voor u. Dit betekent dat er geen extra kosten zijn voor elektriciteit en water.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-05-2023


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2017

Gerd P. uit 06686 Wittenberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Kerstmis in Villa Saltkrakan

Voor de tweede keer op Oknö zijn we nu terug van onze eerste wintervakantie. Conclusie: Zelfs in de winter, of misschien vooral in de winter, heeft Oknö een onmiskenbare charme. Absolute rust, een kleine winterstorm en helaas geen echte sneeuw. Toch een absolute aanrader. Het huis ontving ons zelfs voorverwarmd, geweldig als je midden in de nacht aankomt en alles is warm. Veel dank aan de verhuurdersfamilie die alles vooraf regelde (bijvoorbeeld waar het brandhout te halen) en ook voor het mogelijk maken van aankomst en vertrek buiten de normale wisseldagen. Wij kunnen Villa Saltkrakan zeker aanbevelen, het ontbrak ons aan niets. We kijken uit naar de volgende keer. Familie Pieske

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

November 2017

H. S. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Villa Zoutkraan

We zijn net terug van onze eerste reis naar Zweden. Kortom, dit was niet de laatste reis naar Zweden, ook al behoort november zeker niet tot de beste reismaanden. Omdat het weer net als in november was, hebben we veel tijd doorgebracht in de prachtige Villa Saltkrakan. Een vakantiehuis zoals we niet beter kunnen wensen. Hier klopt alles gewoon. De slaapkamers zijn niet erg groot, maar er is een echt grote open keuken en eethoek die overgaat in de woonkamer. In de woonkamer is er een open haard, dat hoort bij veel vakantiehuizen, maar er is ook een open haard in de serre - gewoon geweldig met een direct uitzicht op de Oostzee. Terwijl er moderne meubels zijn in de woonkamer, hebben de verhuurders voor de serre twee oude Zweedse keukenbanken gekozen. We vinden het erg smaakvol. We hebben de gastenverblijf niet gebruikt, maar het maakte ook een geweldige indruk (met een slaapzolder en eigen badkamer). Alles is extreem schoon, tiptop nog beter dan op de foto's. Ook geweldig zijn de vele tips die we voor en tijdens de reis van de superaardige verhuurders hebben gekregen. Er is ook een huismeester ter plaatse. Graag weer en zonder beperkingen aan te bevelen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2017

Sabine F. uit 19059 Schwerin

5,0
5 5 5 5

Familienurlaub in Smalnd

Top Haus in toller Lage, fast direkt am Meer. Für Familien mit Kindern ein idealer Ausgangspunkt für Ausflüge. Gerade für Astrid Lindgren Freunde. Viele Orte aus den Büchern sind innerhalb einer Stunde zu erreichen. Das Haus liegt in einer ruhigen Wohnstraße mit wenigen Nachbarn. Die Villa machte bei unserer Ankunft - leider regnete es - einen absolut gepflegten Eindruck, alles sauber und aufgeräumt, genauso wie beschrieben. Anders als auf den Fotos gibt es jetzt sogar einen Flat-TV. Unser Lieblingsort war der Wintergarten mit zwei wunderschönen alten schwedischen Küchenbänken und sogar zweitem Kamin. Die Ausstattung lässt nichts zu wünschen übrig. Alles da, auch in großer Anzahl für größere Familien. Viel Platz, besonders durch das dazugehörende Gästehaus. Der Lieblingsort für die Kinder. Besonders möchten wir die Freundlichkeit der Vermieter erwähnen, die jederzeit für uns erreichbar waren und uns mit Rat und Tat auch bei der Urlaubsplanung geholfen haben. Toll auch, dass zum Haus ein Boot gehört. Wir hatten eine wunderbare Woche in der Villa Saltkrakan und können das Haus zu 100 Prozent weiterempfehlen und kommen sicherlich wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. C. Schewe

Dhr. C. Schewe

Andere accommodaties van Dhr. C. Schewe


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 41978

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/41978.htm


«Oostzee + Zwembad + Sauna + Boot / Oknö» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven